Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 255 — Cowboys fan

🤘gaben🤘
Nincs érdemi változás az egyetlen Road America - Chicago cserén kívül, pedig jó lett volna.

Az Xfinity Series is versenyezni fog az utcai pályán, mellette összesen hét road course van, elég sok.
A Truck Series viszont pontokért fog versenyezni North Wilkesboróban, valamint visszatérnek a Milwaukee Mile-ra is, ez tök jó.
Mikey
na de ez az idei, nem?
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 099

🤘gaben🤘
Nincs érdemi változás az egyetlen Road America - Chicago cserén kívül, pedig jó lett volna.

Az Xfinity Series is versenyezni fog az utcai pályán, mellette összesen hét road course van, elég sok.
A Truck Series viszont pontokért fog versenyezni North Wilkesboróban, valamint visszatérnek a Milwaukee Mile-ra is, ez tök jó.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 913 — Deion Sanders for president!

Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
most amugy Gasly megy az Alpinehoz vagy nem? megneznem ahogy cicaharcol Oconnal 😊
csebi
Jelen állás szerint nem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 686 — Lucas Scott
most amugy Gasly megy az Alpinehoz vagy nem? megneznem ahogy cicaharcol Oconnal 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Jaja én is örülök hogy Rosenqvist maradhat így.

További NASCAR hír, hogy Brandon Jones követi Gragsont a JRM #9-esében. Earnhardt Jr. mindig is szerette a stabil szponzoroltságú embereket, Jonesnál pedig a Menards adott teljes szezonra.

Valamint Jeremy Clementsék megnyerték a fellebbezést a győzelmük kapcsán, így újra playoff résztvevők.

több mint 3 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Én is örülök, szegény Felix mehetett volna az Formula E-be szarakodni.
Igy legalább maradhat biztosan az indynél, már be is jelentették.

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 3 éve
Alex Palou és a CGR megyegyezett, így marad náluk 2023-ban is, és lehetőséget biztosítanak számára hogy a McLarennel tesztelje az F1-es autót.

Végül csak sikerült a legjobb megoldást választani, ennek ebben a formában örülök.

Szerkesztette: Mikey

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Hivatalos hogy Busch megy az RCR-hoz. Reddick is marad jövőre, de nem a 8-asban, hanem egy harmadik, charterrel bíró autóban.

több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 489 — Bla, bla, bla
Marquez hivatalosan is visszatér visszavonul Aragonban.
dugo93
😁
Bicsi-bocsi, de ezt nem hagyhattam ki!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 529
Marquez hivatalosan is visszatér Aragonban.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 255 — Cowboys fan
Egy kis vakbélgyulladás Albonnál
steelwolf
és nem is kis:
 index.hu/sport/2022/09/12/alex-albon-formula-1-autoversenyzo-lelegeztetogep-vakbel-mutet-komplikacio/
NB2
attól még a vakbélgyulladás nem volt nagy. műtét előtt bemondásra megy, hogy van-e gyógyszerérzékenységed, de ha nem voltál műtve pl, akkor honnan tudhatnád?
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 157 — nabege2@yahoo.com
Egy kis vakbélgyulladás Albonnál
steelwolf
és nem is kis:
 index.hu/sport/2022/09/12/alex-albon-formula-1-autoversenyzo-lelegeztetogep-vakbel-mutet-komplikacio/
több mint 3 éve
csipkelli 4 010
Na most hogy Verstappen van elől a lekorozott Botlás és Tsunoda ott maradhat a két autó között
Heisman nádor
Egyébként értem a hisztit, de alapjába véve a két eset más volt.
Itt a probléma nem a lekörözöttekkel volt, itt a probléma az volt, hogy a mezőny összehozása túl sok időt vett el.
Tavaly ott köröztek egymás mögött és már 1 körrel hamarabb el lehett volna engedni a lekörözötteket (Masinak ez volt az alap hibája amit aztán próbált helyrehozni és lett belőle az a káosz).
Itt főleg azért mert Max 1 körrel később jött ki és mivel alig gyorsabban körözhetnek mint az SC kurva sok idő volt, hogy Max odaérjen.

Amúgy ez is a FIA balfaszkodása, mi a pöcsömért nem állt meg az SC és várta be Maxot ? Elég egyszerű lerádiózni hol van.
Illetve az se értem, hogy ahogy utoléri Max az SC-t miért nem szedik ki kis késleltetéssel a lekörözötteket. Ennek kb automatikusnak kéne lennie.

Az meg, hogy az olaszok lassúak voltak, onnan is eredt, hogy amíg a mezőny nem rázódott össze nem igazán mehettek az autóhoz.
Toca
Ha már elcsalták, ne gyártsunk hamis legendát. Nem azért volt káosz, mert Masi bealudt, hanem mert nem végeztek a pályával az utolsó előtti kör kezdetéig. Látszik az onboardokon, hogy még a pályamunkások sepregették hárommal a vége előtt. Mivel az utolsó előttiben jött a zöld, onnan indult a miafaszlegyenmost, miközben Toto és Horner szinkronban üvöltözött velük.
Tegnap az volt a baj, amit írtam is. Pont elment Max a picsába, mikor pályára ért a safety car, és Russellt szedte össze elsőként.

Szerkesztette: csipkelli
több mint 3 éve
Itteni idő szerint holnap du. 4-kor tart sajtótájékoztatót Kyle Busch a jövőjét illetően.

Nem hivatalosan az infó, hogy megy a #8-as Chevybe, szóval Reddick jövőre vagy ül egy évet (😀) vagy megy a #45-ösbe egy évvel korábban.

Amúgy Bubba Wallace nyert tegnap Hamlin előtt, mondanám hogy miafasz, de az utóbbi két hónapban rendre Top 10-ben végzett, így annyira mégse miafasz. Bell az első aki továbbjutott a Round of 12-be pontokkal, na ez már miafasz. 😀

több mint 3 éve
kb ugyanezt írtam le tegnap én is 😊
csak nem tudom, hogy szól a szabály, hogy ha benyögik, hogy SC, akkor el kell-e indulnia az SC-nek
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Na most hogy Verstappen van elől a lekorozott Botlás és Tsunoda ott maradhat a két autó között
Heisman nádor
Egyébként értem a hisztit, de alapjába véve a két eset más volt.
Itt a probléma nem a lekörözöttekkel volt, itt a probléma az volt, hogy a mezőny összehozása túl sok időt vett el.
Tavaly ott köröztek egymás mögött és már 1 körrel hamarabb el lehett volna engedni a lekörözötteket (Masinak ez volt az alap hibája amit aztán próbált helyrehozni és lett belőle az a káosz).
Itt főleg azért mert Max 1 körrel később jött ki és mivel alig gyorsabban körözhetnek mint az SC kurva sok idő volt, hogy Max odaérjen.

Amúgy ez is a FIA balfaszkodása, mi a pöcsömért nem állt meg az SC és várta be Maxot ? Elég egyszerű lerádiózni hol van.
Illetve az se értem, hogy ahogy utoléri Max az SC-t miért nem szedik ki kis késleltetéssel a lekörözötteket. Ennek kb automatikusnak kéne lennie.

Az meg, hogy az olaszok lassúak voltak, onnan is eredt, hogy amíg a mezőny nem rázódott össze nem igazán mehettek az autóhoz.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 686 — Lucas Scott
Nyck de Vries szépen beárazta Latifit a mai versenyzésével. A Williams helyében most aláíratnám 2023-ra és 2024-re-
iktriad
de Latifi volt tavaly is a kiralycsinalo, kell o az f1ben, hatha megint donthet h ki legyen a bajnok

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Fárasztó sportág... a forma 1
 www.youtube.com/watch?v=F9MxZqVMfro
több mint 3 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
👏👏
több mint 3 éve
Reddick DNF. 🙄

több mint 3 éve
Wéber: "A procedúrával nem lehet mit csinálni" 😀 😀 😀
csipkelli
De, pl. át lehet venni, amit a NASCAR csinál az Overtime-al. 😉
iktriad
üzemanyag lenne itt a probléma
NB2
Ott is gond szokott lenni.
Mikey
De a nascarban van opció arra is tankoljanak
Heisman nádor
Arra akartam célozni én is, hogy engedni kell a tankolást, és voilá.
Mikey
Ja, csak nem véletlenül vették ki. Főleg hogy nekik is a net zero bullshit az egyik tervük
Heisman nádor
Erről kellően markáns véleményem van, szóval nem fejtem ki. 😀

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
csipkelli
iktriad
NB2
Mikey
Heisman nádor
Mikey
Ja, csak nem véletlenül vették ki. Főleg hogy nekik is a net zero bullshit az egyik tervük

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
csipkelli
iktriad
NB2
Mikey
Heisman nádor