Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 3 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Közben az IndyCarban a Ganassi bejelentette, hogy él Alex Palou '23-ra szóló opciójával, így a bajnok marad a CGR-nál. Hip hip hurrá!
Mikey
Nem. Palou maga cáfolta ezt, ráadásul az engedélye nélkül tették ki egy olyan idézettel, amit nem is ő mondott, majd a következő tweetben bejelentette hogy megy a McLarenhez, és ő is tesztelni fogja az F1-es autót. Kicsit később a McLaren is kiírta, hogy Palou megy hozzájuk.

Mi a fasz van itt?! 😀
Mikey
Pont most olvastam, most akkor ki hazudik és hova igazolt és mi van!? 😂😂
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
ÍGY FESTENE az F1-es mezőny NASCAR pilótaként…

www.blog.fansbrands.hu/bulvar/humor-igy-festene-az-f1-es-mezony-nascar-pilotakent/

vpi
itt látszódik, hogy a készítőnek semmi ismerete nincs, kb. nincs is olyan, akinek felfújt feje lenne. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 516 — Patriot
ÍGY FESTENE az F1-es mezőny NASCAR pilótaként…

www.blog.fansbrands.hu/bulvar/humor-igy-festene-az-f1-es-mezony-nascar-pilotakent/

több mint 3 éve
Közben az IndyCarban a Ganassi bejelentette, hogy él Alex Palou '23-ra szóló opciójával, így a bajnok marad a CGR-nál. Hip hip hurrá!
Mikey
Nem. Palou maga cáfolta ezt, ráadásul az engedélye nélkül tették ki egy olyan idézettel, amit nem is ő mondott, majd a következő tweetben bejelentette hogy megy a McLarenhez, és ő is tesztelni fogja az F1-es autót. Kicsit később a McLaren is kiírta, hogy Palou megy hozzájuk.

Mi a fasz van itt?! 😀

több mint 3 éve

több mint 3 éve

adamfaragoo
Ezt nem látta jönni szerintem senki. Az is furcsa, hogy ennyire korán bejelentik.

Így hirtelen azt sem tudom hogy örüljek-e.

több mint 3 éve

adamfaragoo
Lesz 3.autó is, vagy valaki távozik. Kurt öreg, de azért Bubba se váltotta meg a világot
Heisman nádor
Eddig ennyit lehet tudni

"23XI Racing's Steve Lauletta reiterated that both Bubba Wallace and Kurt Busch will be back in 2023. Wouldn't say if their deals end in 2023. TBD if Reddick will be in a third car or the 23 or 45 in 2024."
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"

adamfaragoo
Lesz 3.autó is, vagy valaki távozik. Kurt öreg, de azért Bubba se váltotta meg a világot

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ha esetleg elsiklottam a hsz felett, elnézést érte: Colton Herta, az IndyCar Series egyik legtehetségesebb, de bizonyosan legpechesebb fiatalja tesztelni fogja a McLaren F1-es autóját Portimaóban.

Személy szerint nem bánnám, ha átmenne az IndyCarból, úgy a kedvencemnek eggyel kevesebb ellenfele lenne. 😛
Mikey
Ricciardot küldik vissza helyette.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Ha esetleg elsiklottam a hsz felett, elnézést érte: Colton Herta, az IndyCar Series egyik legtehetségesebb, de bizonyosan legpechesebb fiatalja tesztelni fogja a McLaren F1-es autóját Portimaóban.

Személy szerint nem bánnám, ha átmenne az IndyCarból, úgy a kedvencemnek eggyel kevesebb ellenfele lenne. 😛

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 160 — nabege2@yahoo.com
egyébként én nem értem Russel büntetését
komolyan 5mp-ért simán ki lehet rakni a riválisod??? Perez minimum egy 3. helyet bukott ezzel, de ki tudja...
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Így néz ki majd Kimi NASCAR autója augusztus 21-én.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 577 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 796 — Kinek mit intézett a kormánya
Mint kiderült Bell kapta a Bubba pit crew-jának nagy részét, akik idén kibaszott Benny Hill Showt tolnak.
Nem ők rontottak, hanem egy rutinus csapattag, de ezek szerint a kreténség és a balszerencse ragadós.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Twitteren eljynxeltem a LaJoie W-t
zacknorb
Igazi padawan vagy.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 796 — Kinek mit intézett a kormánya
Twitteren eljynxeltem a LaJoie W-t

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Chastain a romhalmazzal 2.! Csak Hamlint kerülje el nagy ívben a verseny után.
több mint 3 éve
Na, pedig azt hittem a podcast király megnyeri 😀
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
hazai pályán nyer Chase

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Chastain és Hamlin a 2 kedvenc pilótám a NASCAR mezőnyében, akik szép lassan örök ellenségek lesznek az idei szezon alatt.
több mint 3 éve
Ez az 5 perc egy Bell vesszőfutás volt

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 175 — Csodabogár

Szerkesztette: petey

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Megérte favorizálni Sainzot az előző versenyen. Vegulis -25 pont körül lehetne Löki.
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Maxika megint bemákolt. Most 3.helyett 2.poziciót...