Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 3 éve
Pont most olvastam, most akkor ki hazudik és hova igazolt és mi van!? 😂😂Közben az IndyCarban a Ganassi bejelentette, hogy él Alex Palou '23-ra szóló opciójával, így a bajnok marad a CGR-nál. Hip hip hurrá!Nem. Palou maga cáfolta ezt, ráadásul az engedélye nélkül tették ki egy olyan idézettel, amit nem is ő mondott, majd a következő tweetben bejelentette hogy megy a McLarenhez, és ő is tesztelni fogja az F1-es autót. Kicsit később a McLaren is kiírta, hogy Palou megy hozzájuk.
Mikey
Mi a fasz van itt?! 😀
Mikey
több mint 3 éve
ÍGY FESTENE az F1-es mezőny NASCAR pilótaként…itt látszódik, hogy a készítőnek semmi ismerete nincs, kb. nincs is olyan, akinek felfújt feje lenne. 😀
www.blog.fansbrands.hu/bulvar/humor-igy-festene-az-f1-es-mezony-nascar-pilotakent/
vpi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
ÍGY FESTENE az F1-es mezőny NASCAR pilótaként…www.blog.fansbrands.hu/bulvar/humor-igy-festene-az-f1-es-mezony-nascar-pilotakent/

több mint 3 éve
Közben az IndyCarban a Ganassi bejelentette, hogy él Alex Palou '23-ra szóló opciójával, így a bajnok marad a CGR-nál. Hip hip hurrá!Nem. Palou maga cáfolta ezt, ráadásul az engedélye nélkül tették ki egy olyan idézettel, amit nem is ő mondott, majd a következő tweetben bejelentette hogy megy a McLarenhez, és ő is tesztelni fogja az F1-es autót. Kicsit később a McLaren is kiírta, hogy Palou megy hozzájuk.
Mikey
Mi a fasz van itt?! 😀
több mint 3 éve
Közben az IndyCarban a Ganassi bejelentette, hogy él Alex Palou '23-ra szóló opciójával, így a bajnok marad a CGR-nál. Hip hip hurrá!
több mint 3 éve
Ezt nem látta jönni szerintem senki. Az is furcsa, hogy ennyire korán bejelentik.BREAKING NEWS: @TylerReddick will drive for @23XIRacing starting in 2024. pic.twitter.com/p3K59upFfC
— NASCAR (@NASCAR) July 12, 2022
adamfaragoo
Így hirtelen azt sem tudom hogy örüljek-e.
több mint 3 éve
Eddig ennyit lehet tudniLesz 3.autó is, vagy valaki távozik. Kurt öreg, de azért Bubba se váltotta meg a világotBREAKING NEWS: @TylerReddick will drive for @23XIRacing starting in 2024. pic.twitter.com/p3K59upFfC
adamfaragoo
Heisman nádor
"23XI Racing's Steve Lauletta reiterated that both Bubba Wallace and Kurt Busch will be back in 2023. Wouldn't say if their deals end in 2023. TBD if Reddick will be in a third car or the 23 or 45 in 2024."
több mint 3 éve
Lesz 3.autó is, vagy valaki távozik. Kurt öreg, de azért Bubba se váltotta meg a világotBREAKING NEWS: @TylerReddick will drive for @23XIRacing starting in 2024. pic.twitter.com/p3K59upFfC
adamfaragoo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
BREAKING NEWS: @TylerReddick will drive for @23XIRacing starting in 2024. pic.twitter.com/p3K59upFfC
több mint 3 éve
Ha esetleg elsiklottam a hsz felett, elnézést érte: Colton Herta, az IndyCar Series egyik legtehetségesebb, de bizonyosan legpechesebb fiatalja tesztelni fogja a McLaren F1-es autóját Portimaóban.Ricciardot küldik vissza helyette.
Személy szerint nem bánnám, ha átmenne az IndyCarból, úgy a kedvencemnek eggyel kevesebb ellenfele lenne. 😛
Mikey

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Ha esetleg elsiklottam a hsz felett, elnézést érte: Colton Herta, az IndyCar Series egyik legtehetségesebb, de bizonyosan legpechesebb fiatalja tesztelni fogja a McLaren F1-es autóját Portimaóban.Személy szerint nem bánnám, ha átmenne az IndyCarból, úgy a kedvencemnek eggyel kevesebb ellenfele lenne. 😛
több mint 3 éve
egyébként én nem értem Russel büntetésétkomolyan 5mp-ért simán ki lehet rakni a riválisod??? Perez minimum egy 3. helyet bukott ezzel, de ki tudja...
több mint 3 éve
Így néz ki majd Kimi NASCAR autója augusztus 21-én.Kimi Raikkonen's 2022 ¡LOQ Next Gen car pic.twitter.com/mYzKxE6stD
— XenonStriker002 (@XStriker002) July 8, 2022
több mint 3 éve
Mint kiderült Bell kapta a Bubba pit crew-jának nagy részét, akik idén kibaszott Benny Hill Showt tolnak.Nem ők rontottak, hanem egy rutinus csapattag, de ezek szerint a kreténség és a balszerencse ragadós.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Twitteren eljynxeltem a LaJoie W-tIgazi padawan vagy.
zacknorb
több mint 3 éve
Twitteren eljynxeltem a LaJoie W-t
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Chastain a romhalmazzal 2.! Csak Hamlint kerülje el nagy ívben a verseny után.
több mint 3 éve
Na, pedig azt hittem a podcast király megnyeri 😀
több mint 3 éve
hazai pályán nyer Chase
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Chastain és Hamlin a 2 kedvenc pilótám a NASCAR mezőnyében, akik szép lassan örök ellenségek lesznek az idei szezon alatt.
több mint 3 éve
Ez az 5 perc egy Bell vesszőfutás volt
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Megérte favorizálni Sainzot az előző versenyen. Vegulis -25 pont körül lehetne Löki.
több mint 3 éve
Maxika megint bemákolt. Most 3.helyett 2.poziciót...