Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 3 éve
Melyik nagydíjat nézted Bro ?Neki? Múlt héten Ocon elvett tőle egy futamgyőzelmetElképesztő mákja van Maxnak megintMeg Haminak
Wyatt
Willie Parker
Wyatt
több mint 3 éve
Alonso a peches
több mint 3 éve
Kihozták Lökit? Wow micsoda fejlődés!!4Alonso hadban lehet a 3.helyért mikor 10. 😂
több mint 3 éve
Neki? Múlt héten Ocon elvett tőle egy futamgyőzelmetElképesztő mákja van Maxnak megintMeg Haminak
Wyatt
Willie Parker

több mint 3 éve
Alonso de jól járt
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 934
Jól van csak eltudják baszni ezt is, sima 1-2nek nézett ki ez is, mint múlthéten.
több mint 3 éve
Max be kerékcserére
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Hami dobogó
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
VSC, Max jöhet a lágyért.
több mint 3 éve
Ferrari megbízhatóság a béka segge alatt
Draft

több mint 3 éve
Na nézzük, innen hogy bassza el a Ferka! 😊Így
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Na nézzük, innen hogy bassza el a Ferka! 😊Így.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Elpusztul a Ferrari.
több mint 3 éve
Max ott tud még menteni ha kihozzák és rámennek a leggyorsabb köre...Hamilton kanyarban van a Fétis még nem hiszen,hogy 1 pontért beáldozza az 1-2-őt
Draft

több mint 3 éve
Sainz is megeszi?
több mint 3 éve
igen, ez is benne lehet...de a köridők nem voltak jók...aztán persze lehet csak simán spóroltak, ha mégis végig kellene menni...így azért jobban tetszikSzerintem akkora előnyben vannak, h nem akartak kockáztatni, hogy 45 kört végig mennek a keménnyel.nekem is ez baromi furcsa...de látod mennyire nem megy a keményen sokáigOké, de az 1. etapban többet mentek a közepessel, nehezebb autóval.Ez érdekes. Röhögnék, ha Sainz maradna, és nyerne.nem fog...szarni mennek a gumik ennyi idő alatt...furcsa kissé, főleg amennyire mondták az elején az 1 kiállást
csipkelli
Klaci79
csipkelli
Klaci79
tüsi91
több mint 3 éve
Na nézzük, innen hogy bassza el a Ferka! 😊
több mint 3 éve
Szerintem akkora előnyben vannak, h nem akartak kockáztatni, hogy 45 kört végig mennek a keménnyel.nekem is ez baromi furcsa...de látod mennyire nem megy a keményen sokáigOké, de az 1. etapban többet mentek a közepessel, nehezebb autóval.Ez érdekes. Röhögnék, ha Sainz maradna, és nyerne.nem fog...szarni mennek a gumik ennyi idő alatt...furcsa kissé, főleg amennyire mondták az elején az 1 kiállást
csipkelli
Klaci79
csipkelli
Klaci79
több mint 3 éve
az a kigyorsítás....durva volt...háromszor megelőzni Maxot szerintem lélektanra is rámehetett a ferka 😀Megbacnak mindenkit. Verstappent haromszor is!
Klaci79

Állat vagyok, ami enni kér...