Autó- és motorsportok
2010-ben szerintem a Ferrari is hibázott. Valószínűleg felesleges volt Webberre figyelni, és korai kerékcserét csinálni, mert ha mennek sokáig, akkor a dobogó simán meg lett volna neki. Ha jól emlékszem, egy harmadik hellyel már vb-t nyert volna. (Ha nem, akkor bocsi. 😊 )Hát milyen VBket bukott el Alonso miután 2 címe lett. Első évében kikapott a rookie Hamiltontól (végülis ugyanannyi pontjuk lett a pontosság kedvéért de az akkori legjobb pilóta a mezőnyben csak verjen meg egy újoncot simán), vele volt elfoglalva miközben Kimi behozta a VB-címet Lajos kínai parkolása után.Nagyon megnézném még egy top csapatban. Nem néz ki rosszul az a 2 VB cím, de ha mondjuk azzal összehasonlítom, hogy Vettelnek 4 van...Mondjuk amit o csinal jelenleg az eleg messze all a bohockodastol.Nem tudom, mit gondoljak erről a szituról.Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
Bár Alonso a befuccsolt McLaren-Honda projekt után se tudott volna "szépen" visszavonulni. Nem is értettem miért jön, vissza, de rám cáfolt.
Ő már addig fogja ezt húzni, míg valaki ad alá kocsit.
zacknorb
Mikey
JéBé
dugo93
2008-09 szar Renaultval ment, esélye sem volt.
2010 : beragad Petrov mögé, az ő hibája.
2012 : a mocsokszar Ferrarival végig versenyben volt a Prime Vettel-RB duó mellett. Ezt az évet megérdemelte volna, és egyből 3-3 az Alonso-Vettel VB-címek száma.
Heisman nádor
Music City Miracle
Meggyőződésem, hogy abban az évben nem nyerhetett a botrány miatt egyikük sem. Az utolsó két versenyen az addig toronymagasan vezető Hamilton 2 pontot szerzett (köztük a vicces kicsúszással), illetve Alonso is pont nem lett lett kétszer 2., így Kimi 110 pont, Ham 109 pont , Alo 109 pont lett a vége.07-ben azert a Mclaren elegge Hamilton tolta amin Alonso mint az aktualis legnagyobb sztar kiakadt. Arc is volt ekkor nyilvan de ha a csapat beall moge ahogy illett volna siman megnyeri. Hamilton mar akkor is Hamilton volt es ahogy ez elkezdett latszani ugy romlott meg a kapcsolat Alonso es a Mclaren kozott. Hungaroringi idomeros szopatas mindenestre all time 😀Hát milyen VBket bukott el Alonso miután 2 címe lett. Első évében kikapott a rookie Hamiltontól (végülis ugyanannyi pontjuk lett a pontosság kedvéért de az akkori legjobb pilóta a mezőnyben csak verjen meg egy újoncot simán), vele volt elfoglalva miközben Kimi behozta a VB-címet Lajos kínai parkolása után.Nagyon megnézném még egy top csapatban. Nem néz ki rosszul az a 2 VB cím, de ha mondjuk azzal összehasonlítom, hogy Vettelnek 4 van...Mondjuk amit o csinal jelenleg az eleg messze all a bohockodastol.Nem tudom, mit gondoljak erről a szituról.Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
Bár Alonso a befuccsolt McLaren-Honda projekt után se tudott volna "szépen" visszavonulni. Nem is értettem miért jön, vissza, de rám cáfolt.
zacknorb
Mikey
JéBé
dugo93
2012 : a mocsokszar Ferrarival végig versenyben volt a Prime Vettel-RB duó mellett. Ezt az évet megérdemelte volna, és egyből 3-3 az Alonso-Vettel VB-címek száma.
Heisman nádor
JéBé
Na persze....
Miközben a botrány miatt a Meki elbukta az összes csapatpontját, sőt szó volt róla, hogy kizárják őket, akár évekre. Semmilyen háttéralkut nem vélek felfedezni....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
Más kérdés, hogy jó eséllyel ott bukta el a VB címet (bár az a büntetés nekem azóta is vitatható).Hungaroringi idomeros szopatas mindenestre all time 😀Hát milyen VBket bukott el Alonso miután 2 címe lett. Első évében kikapott a rookie Hamiltontól (végülis ugyanannyi pontjuk lett a pontosság kedvéért de az akkori legjobb pilóta a mezőnyben csak verjen meg egy újoncot simán), vele volt elfoglalva miközben Kimi behozta a VB-címet Lajos kínai parkolása után.Nagyon megnézném még egy top csapatban. Nem néz ki rosszul az a 2 VB cím, de ha mondjuk azzal összehasonlítom, hogy Vettelnek 4 van...Mondjuk amit o csinal jelenleg az eleg messze all a bohockodastol.Nem tudom, mit gondoljak erről a szituról.Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
zacknorb
Mikey
JéBé
dugo93
Heisman nádor
JéBé
Ja persze, de az meglehetett volna ha ott nem az orosz mögött ér be. 2012-ben emlékeim szerint rosszabb volt még annál is a Ferrari. De ez is már 10 éve volt te jó ég...A 2010-es Ferrari is messze gyengébb volt, mint a Red Bull.Hát milyen VBket bukott el Alonso miután 2 címe lett. Első évében kikapott a rookie Hamiltontól (végülis ugyanannyi pontjuk lett a pontosság kedvéért de az akkori legjobb pilóta a mezőnyben csak verjen meg egy újoncot simán), vele volt elfoglalva miközben Kimi behozta a VB-címet Lajos kínai parkolása után.Nagyon megnézném még egy top csapatban. Nem néz ki rosszul az a 2 VB cím, de ha mondjuk azzal összehasonlítom, hogy Vettelnek 4 van...Mondjuk amit o csinal jelenleg az eleg messze all a bohockodastol.Nem tudom, mit gondoljak erről a szituról.Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
zacknorb
Mikey
JéBé
dugo93
Heisman nádor
dugo93
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
A 2010-es Ferrari is messze gyengébb volt, mint a Red Bull.Hát milyen VBket bukott el Alonso miután 2 címe lett. Első évében kikapott a rookie Hamiltontól (végülis ugyanannyi pontjuk lett a pontosság kedvéért de az akkori legjobb pilóta a mezőnyben csak verjen meg egy újoncot simán), vele volt elfoglalva miközben Kimi behozta a VB-címet Lajos kínai parkolása után.Nagyon megnézném még egy top csapatban. Nem néz ki rosszul az a 2 VB cím, de ha mondjuk azzal összehasonlítom, hogy Vettelnek 4 van...Mondjuk amit o csinal jelenleg az eleg messze all a bohockodastol.Nem tudom, mit gondoljak erről a szituról.Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
zacknorb
Mikey
JéBé
dugo93
Heisman nádor
07-ben azert a Mclaren elegge Hamilton tolta amin Alonso mint az aktualis legnagyobb sztar kiakadt. Arc is volt ekkor nyilvan de ha a csapat beall moge ahogy illett volna siman megnyeri. Hamilton mar akkor is Hamilton volt es ahogy ez elkezdett latszani ugy romlott meg a kapcsolat Alonso es a Mclaren kozott. Hungaroringi idomeros szopatas mindenestre all time 😀Hát milyen VBket bukott el Alonso miután 2 címe lett. Első évében kikapott a rookie Hamiltontól (végülis ugyanannyi pontjuk lett a pontosság kedvéért de az akkori legjobb pilóta a mezőnyben csak verjen meg egy újoncot simán), vele volt elfoglalva miközben Kimi behozta a VB-címet Lajos kínai parkolása után.Nagyon megnézném még egy top csapatban. Nem néz ki rosszul az a 2 VB cím, de ha mondjuk azzal összehasonlítom, hogy Vettelnek 4 van...Mondjuk amit o csinal jelenleg az eleg messze all a bohockodastol.Nem tudom, mit gondoljak erről a szituról.Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
zacknorb
Mikey
JéBé
dugo93
Heisman nádor
Hát milyen VBket bukott el Alonso miután 2 címe lett. Első évében kikapott a rookie Hamiltontól (végülis ugyanannyi pontjuk lett a pontosság kedvéért de az akkori legjobb pilóta a mezőnyben csak verjen meg egy újoncot simán), vele volt elfoglalva miközben Kimi behozta a VB-címet Lajos kínai parkolása után.Nagyon megnézném még egy top csapatban. Nem néz ki rosszul az a 2 VB cím, de ha mondjuk azzal összehasonlítom, hogy Vettelnek 4 van...Mondjuk amit o csinal jelenleg az eleg messze all a bohockodastol.Nem tudom, mit gondoljak erről a szituról.Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
zacknorb
Mikey
JéBé
dugo93
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Nagyon megnézném még egy top csapatban. Nem néz ki rosszul az a 2 VB cím, de ha mondjuk azzal összehasonlítom, hogy Vettelnek 4 van...Mondjuk amit o csinal jelenleg az eleg messze all a bohockodastol.Nem tudom, mit gondoljak erről a szituról.Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
zacknorb
Mikey
JéBé
Mondjuk amit o csinal jelenleg az eleg messze all a bohockodastol.Nem tudom, mit gondoljak erről a szituról.Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
zacknorb
Mikey
Don't talk the walk, Walk the talk!
1 Lewis Hamilton $40mMondjuk ha valaki, akkor egy Alonso-szintu legenda szerintem siman tobb penzt kap a palyan kivul a kommentatori, szakertoi jelenesekert, esatobbi. Mivel 41 evesen azert ha jo penzt is kap a feggyben, de szarra nem fogjak fizetni, mint itt a top pilotakat.Nem tudom, mit gondoljak erről a szituról.Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
zacknorb
Mikey
Stez
2 Max Verstappen $25m
3 Fernando Alonso $20m
Azért erre mérget ne vegyél, Stroll papának van pénze, nyilván kell is tejelnie, hogy menjen Alo

Mondjuk ha valaki, akkor egy Alonso-szintu legenda szerintem siman tobb penzt kap a palyan kivul a kommentatori, szakertoi jelenesekert, esatobbi. Mivel 41 evesen azert ha jo penzt is kap a feggyben, de szarra nem fogjak fizetni, mint itt a top pilotakat.Nem tudom, mit gondoljak erről a szituról.Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
zacknorb
Mikey
Szerkesztette: Stez
meg az új barátnő is utazóriporter, so akkor miért neNem tudom, mit gondoljak erről a szituról.Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
zacknorb
Mikey
Poloska vagyok.
Az egyik szarból átül a másik szarba... ennek mi értelme? Jó, ott nem lesz Ocon 😊))de cserébe lesz Stroll
NB2
Poloska vagyok.
Nem tudom, mit gondoljak erről a szituról.Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Én bírom az öreget, pláne a sok robot között.Piastri fog.és akkor Alpinehoz mehet Gasly? (tudom van jövőre szerződése, de az Alpine csak jobb lenne)NEWS: @AstonMartinF1 announces Fernando Alonso for 2023.
— Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team (@AstonMartinF1) August 1, 2022
We are delighted to confirm that two-time #F1 World Champion @alo_oficial will join the team from next season on a multi-year contract.
Tap below to read more. ⬇️#WeClimbTogether
Beki
Nemzetes és vitézlő csebi
Marko16
Poloska vagyok.
Piastri fog.és akkor Alpinehoz mehet Gasly? (tudom van jövőre szerződése, de az Alpine csak jobb lenne)NEWS: @AstonMartinF1 announces Fernando Alonso for 2023.
We are delighted to confirm that two-time #F1 World Champion @alo_oficial will join the team from next season on a multi-year contract.
Beki
Nemzetes és vitézlő csebi
és akkor Alpinehoz mehet Gasly? (tudom van jövőre szerződése, de az Alpine csak jobb lenne)NEWS: @AstonMartinF1 announces Fernando Alonso for 2023.
Beki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
NEWS: @AstonMartinF1 announces Fernando Alonso for 2023.