Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
amúgy, ha kipaterolják Bottast és Hamilton visszavonul, szerintetek milyen párossal fog próbálkozni a Merci?Ha szorosan alakul a szezon, akkor Hamilton marad. Ha kikap, vissza akar vágni. Ha nyer, becélozza a 10-et.
Russell ugye kb fix, viszont a másik ülés érdekes lehet. Olvastam olyat, hogy Verstappent szeretné majd Toto, de közben annyira megy Hamiltontól a Lando praise mostanság, hogy azt is simán el tudnám képzelni. Sőt.
shawnka
Az első esetben még Russellt is könnyebben beültetik mellé Totoék.
több mint 5 éve
Hűha...akkor amíg Hamilton sikeres, addig aki nem szereti ne nézze ezt a sportot vagy csak ne fórumozzon? Vagy mi lenne a megoldás, mert nem értem? Nem vagyok frusztrált Hamilton miatt, de ha ekkora mázlija van, azt miért ne lehetne egy a sporttal foglalkozó fórumon másokkal is megbeszélni?Én nagyon remélem, hogy idén Hamilton nyer és ő lesz Mr Nyolcszoros! Nem csípem, de vicces, hogy mennyi frusztrációt tud okozni néhány emberkénél.Kedvem lenne trollkodni velük, de nem éri meg. Én csak azt nem értem, akinek ekkora frusztrációt okoz valakinek a sikeressége, az miért frusztrálja tovább vele az életét? Engem is sok minden/sok mindenki frusztrál, de akkor elengedem azt a témát, topicot, adott emberrel szó értést, adott sportot, versenysorozatot is képes vagyok skippelni akár. Felnőtt emberek viselkednek max kisiskolásként. Tényleg nem tudok másra gondolni, mint amikor, 'ha enyém se lehet a cukorka, akkor másé(Hamilton szimpatizánsok) se legyen' gyerekes hozzáállás.
Szokol
dawyd728
Inkább azt nem értem, hogy egy Hamilton fant miért zavar ha valaki nem szereti? Győztes pozícióból nem kellene ezzel foglalkozni...winner takes it all 😊
több mint 5 éve
amúgy, ha kipaterolják Bottast és Hamilton visszavonul, szerintetek milyen párossal fog próbálkozni a Merci?Szerintem marad Bottas (kiválló segéd) és mellé Russell. Vagy kifizetik Verstappent Hami fizetéséből. Van ott pénz. Norris marad szerintem ha javul a McLaren, nagyon jól érzi magát, és kiskora óta McLaren drukker (pont Hami miatt). Neki az a szerencséje hogy nem olyan toxic a légkör mint amikor Lewis ment ott.
Russell ugye kb fix, viszont a másik ülés érdekes lehet. Olvastam olyat, hogy Verstappent szeretné majd Toto, de közben annyira megy Hamiltontól a Lando praise mostanság, hogy azt is simán el tudnám képzelni. Sőt.
shawnka
Max jön valaki fiatal tehetség a finn helyett. A Red Bull érdekesebb lesz ha Maxot elveszítik. Ja és Leclercnek ki tudja mikor lesz elege a Ferkából.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
amúgy, ha kipaterolják Bottast és Hamilton visszavonul, szerintetek milyen párossal fog próbálkozni a Merci?Russell ugye kb fix, viszont a másik ülés érdekes lehet. Olvastam olyat, hogy Verstappent szeretné majd Toto, de közben annyira megy Hamiltontól a Lando praise mostanság, hogy azt is simán el tudnám képzelni. Sőt.
több mint 5 éve
Én nagyon remélem, hogy idén Hamilton nyer és ő lesz Mr Nyolcszoros! Nem csípem, de vicces, hogy mennyi frusztrációt tud okozni néhány emberkénél.coub.com/view/1lygnt
Szokol
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
dawyd728
4 279
Én nagyon remélem, hogy idén Hamilton nyer és ő lesz Mr Nyolcszoros! Nem csípem, de vicces, hogy mennyi frusztrációt tud okozni néhány emberkénél.Kedvem lenne trollkodni velük, de nem éri meg. Én csak azt nem értem, akinek ekkora frusztrációt okoz valakinek a sikeressége, az miért frusztrálja tovább vele az életét? Engem is sok minden/sok mindenki frusztrál, de akkor elengedem azt a témát, topicot, adott emberrel szó értést, adott sportot, versenysorozatot is képes vagyok skippelni akár. Felnőtt emberek viselkednek max kisiskolásként. Tényleg nem tudok másra gondolni, mint amikor, 'ha enyém se lehet a cukorka, akkor másé(Hamilton szimpatizánsok) se legyen' gyerekes hozzáállás.
Szokol
több mint 5 éve
Amugy ez biztos élöben kurva nehéz lehet, mert nyilvan nem tudod lebeszélni vele, hogy amigy ha véletlen csak 6-7 tited akkor ne elözz már meg lécci. Aztán lehet enélkül is menne ez nemtomPerezen megy el Norris második helye. 😕Kellett volna Lecrlecet hagynia 1mpn belül végig
Jughead
shawnka
Szerkesztette: Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 5 éve
Jó volt látni a Verstappen-Norris dobogót, vélhetően nem ez volt az utolsó közös pezsgőzés, Leclerc-kel és Russell-lel jó kis versenyeket fog majd összehozni ez a négyes a következő években.
több mint 5 éve
igazán élvezetes volt a verseny.Szerintem a piros zászló utáni szakasz elején mindenki látta hogy ebből HAM dobogó lesz, ha csak nem ütteti ki magát valakivel.
Kimi kamerájából nekem úgy tűnt, hogy Bottas csak ment a versenyíven, SZERINTEM Russell túl optimista volt. Kár, hogy a tamburello-s kamera épp mást nézett.
több mint 5 éve
Melyik Mercedes sorelőzés volt élvezetes?Szerintem kifejezetten jó szórakozás ez a szezonkezdet az elmúlt pár évet elnézve, de persze ha neked szétcseszi a Hamilton-felzárkózás az egész versenyt, akkor elfogadom.
8 helyet ugrott át erőfeszítés nélkül...
Ugyanolyan hulladék ez, csak a RedBull jobb lett most év elejére. Egyelőre 1 ember van, aki felveszi a versenyt azzal a gyökérrel, ez még nem nagy változás.
Chargers LT
Csak annyi emberrel összefutottam már aki éveken át szarozza az egészet, de azért nézi/olvas róla/foglalkozik vele.
több mint 5 éve
Landolorian 😃
több mint 5 éve
Én nagyon remélem, hogy idén Hamilton nyer és ő lesz Mr Nyolcszoros! Nem csípem, de vicces, hogy mennyi frusztrációt tud okozni néhány emberkénél.
több mint 5 éve
Bottasnak mi köze könyörgöm ahhoz, h Hamilton második lett?Jobb hinni az ilyen összeesküvésekben...Hami kiesett és rászóltak Botira, hogy kell a baleset, erre legalább jó vagy....kész 😀 😀 😀
Maximum egy versenybaleset volt, de inkább Russell. Ha hülyeség fájna, itt mindenki ordibálna.
dawyd728
több mint 5 éve
Bottasnak mi köze könyörgöm ahhoz, h Hamilton második lett?Az ő balesete okozta a piros zászlót. Senki se gondolja, hogy szándékos volt, csak ezen megy a viccelődés, hogy ilyen a jó csapattárs, még véletlenül is segíti a másikat.
Maximum egy versenybaleset volt, de inkább Russell. Ha hülyeség fájna, itt mindenki ordibálna.
dawyd728
több mint 5 éve
Természetesen a lányoknak 1,5 órát kellett sorban állni a premier outlet Nike boltja előtt, szóval mikor délelőtt leszögeztem, hogy úgy induljunk el, hogy háromra haza AKAROK érni, az majdnem sikerült... Nyilvan ilyenkor van dráma faszom 😃otthagyod őket az anyjukkal, hazamész, megnézed a futamot, visszamész, felveszed őket.
Hanni
több mint 5 éve
Durranna ki a kereke... 😕Abból is jól jönne ki.
dande
Pezsgőt bontok, ha egyszer végre visszavonul...

több mint 5 éve
dawyd728
4 279
Bottasnak mi köze könyörgöm ahhoz, h Hamilton második lett? Maximum egy versenybaleset volt, de inkább Russell. Ha hülyeség fájna, itt mindenki ordibálna.
több mint 5 éve
Pont ezt akartam írni, hogy ott állunk, hogy úgy néz ki Haminak nem Bottas, hanem Verstappen az ellenfele. De eddig 2 verseny ment le, mikor Hami bajba került volna röhögve átvergődött a mezőnyön! A verseny előtt megjósoltam, hogy nem lesz jó, nyilván az eső miatt lett egy kis kalamajka, de amint a felszáradó pályát kaptuk meg Hami előzésein kívül semmi nem történt.Melyik Mercedes sorelőzés volt élvezetes?Remélem megélem azt hogy egy azonos motorral/aerodinamika/mindennel lesz F1, nem ez a szar.Az a márkakupa meg utanpótlás-széria. Ez a szezon eddig kifejezetten élvezetes, nem tudom miért most jön ilyen komment.
Coolearie
Vito
Ugyanolyan hulladék ez, csak a RedBull jobb lett most év elejére. Egyelőre 1 ember van, aki felveszi a versenyt azzal a gyökérrel, ez még nem nagy változás.
Chargers LT
Motogp-ben tavaly 9 győztes volt, nah hol van ez az f1 ahhoz képest?😊
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 948
Bottas jót szolgált most is Hamiltonnak, Perez elbaltázta megint. Hihetetlen, csak egyszer élném meg, hogy Hamiltonnak ne legyen szerencséje. 😅 Nullázás helyet sima 2. hely...
több mint 5 éve
Kellett volna Lecrlecet hagynia 1mpn belül végigPerezen megy el Norris második helye. 😕a lágy gumikon ment el a 2. helye Landónak
Ami ennél nagyobb baj a Red Bullnak, hogy Verstappenek meg a VB címe mehet el, ha Perez nem tud faktor lenni. Az előző versenyen se segített neki, ezért volt elévágás, most meg Hamiltonnak a dobogó is necces lenne, ha még előbb Perezen is át kellett volna rágnia magát.
Jughead
shawnka
több mint 5 éve
Melyik Mercedes sorelőzés volt élvezetes?Remélem megélem azt hogy egy azonos motorral/aerodinamika/mindennel lesz F1, nem ez a szar.Az a márkakupa meg utanpótlás-széria. Ez a szezon eddig kifejezetten élvezetes, nem tudom miért most jön ilyen komment.
Coolearie
Vito
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Na 2 verseny és egyik sem rajt cél. Izgalmas lesz az év sztem
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Perezen megy el Norris második helye. 😕a lágy gumikon ment el a 2. helye Landónak
Ami ennél nagyobb baj a Red Bullnak, hogy Verstappenek meg a VB címe mehet el, ha Perez nem tud faktor lenni. Az előző versenyen se segített neki, ezért volt elévágás, most meg Hamiltonnak a dobogó is necces lenne, ha még előbb Perezen is át kellett volna rágnia magát.
Jughead
több mint 5 éve
Remélem megélem azt hogy egy azonos motorral/aerodinamika/mindennel lesz F1, nem ez a szar.Az a márkakupa meg utanpótlás-széria. Ez a szezon eddig kifejezetten élvezetes, nem tudom miért most jön ilyen komment.
Coolearie