NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
Én ezeket a dupla versenyeket nem értem, semmi értelme, sőt egyenesen faszság.Hivatalos: Július elejétől majdnem minden hétvégén lesz Forma-1 legalább 2 hónapig!Képzelem micsoda hiszti megy a csapatoknál, hogy minden hétvégén versenyezni kell.
twitter.com/F1/status/1267743256672174080
iktriad
Mikey
Ha az egyik csapatnak nagyon feküdni fog idén az osztrák és/vagy a brit pálya, és meg is nyeri az első felvonást, akkor mi történhet egy hét alatt, aminek hatására másnak lenne majd esélye a második körben? (egyedül az időjárás szólhat be)
több mint 5 éve
Hivatalos: Július elejétől majdnem minden hétvégén lesz Forma-1 legalább 2 hónapig!Képzelem micsoda hiszti megy a csapatoknál, hogy minden hétvégén versenyezni kell.
iktriad
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Hivatalos: Július elejétől majdnem minden hétvégén lesz Forma-1 legalább 2 hónapig!Mondjuk nekem az fura, hogy miképp lett az Aramco a főszponzora a magyar nagydíjnak... Egy Magyarországon 0 jelenléttel lévő cég, úgy hogy a MOL az ország legnagyobb vállalata
iktriad
több mint 5 éve
Hivatalos: Július elejétől majdnem minden hétvégén lesz Forma-1 legalább 2 hónapig! twitter.com/F1/status/1267743256672174080
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Motegi is törölve....
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Keselowski röhögve belopja a versenyt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Akurvaéletbemárbasszameg. Ennyire elbaszott egy versenyt, rettenetesen dühös vagyok. 🤬🤬
több mint 5 éve
Egyelőre nem hivatalosan kijött a Cup Series augusztusig tartó menetrendje, közte a poconói eredetileg tervezett szombat-vasárnapi doubleheaderrel, ezenkívül egy július 23-ai csütörtöki kansasi versenynappal és egy augusztus 8-9-i hétvégi michigani doubleheaderrel. Valamint az egyetlen levegőben lógó doveri versenyt az utolsó három alapszakasz helyszínek (Watkins Glen, Dover, Daytona) valamelyikén fogják pótolni. | Legyen Glen, lécci! | Ugye egy ideje erősen pletykálják hogy hétközi versenyek is lesznek '21-től, és hétvégi doubleheaderek, valamint új helyszínek is jó eséllyel (Iowa? Gateway? Mid-Ohio?). Nagyon remélem hogy mindegyikből lesz jövőre néhány, nekem baromira bejön a hétközi "sprint" verseny is (ebből idén kapunk akkor négyet) és az is hogy két verseny legyen egy helyszínen egymás utánban (ebből pedig ötöt kapunk, három hétvégi duplával).
Kár, hogy a NextGen autók bevezetését a járvány miatt (amúgy érthetően) eltolták '22-re.
U.i.: pletykák szerint a július 5-ei indianapolisi verseny már nézők előtt kerülhet megrendezésre. Stílszerűen az Independence Day hétvégéjén.
több mint 5 éve
Hivatalos, Silverstone és Philliph Island is törölve. Én tényleg csak azt nem értem már, hogy miért nem lehet egyszerűen bejelenteni, hogy iden nem lesz bajnokság, találkozunk 21’ben. Havonta szaroznak itt egy egy verseny bejelentésével, miközben már egy hónapja lehetett látni, amikor a virus a legjobban tombolt európában, hogy idén esélytelen lesz egy maroknyi versenynél többet megrendezni.
Mondjuk az biztos, hogy a 2020 szeonra, egy éves szerződéssel rendelkező motorosokat érdekes helyzetbe fogja ez hozni.
Pölö ugye Alex Marquez...
több mint 5 éve
Azért mondjuk ezzel kapcsolatban van legalább egy elég nagy bibi.Kivéve ha a Mercedes lesz átnevezve Aston Martinnak, Vettel-Stroll párossal, Perez meg marad a Racing Point (vagy akárhogy hívják) B csapatban 😊24.hu/sport/forma-1/2020/05/27/sebastian-vettel-pletyka-aston-martin/Érdekes pletyka, de Pereznek van szerződése még, szóval Stroll pápának be kell nyúlnia a zsebébe.
empty taxi
Heisman Trophy
FLZOLI
több mint 5 éve
Kivéve ha a Mercedes lesz átnevezve Aston Martinnak, Vettel-Stroll párossal, Perez meg marad a Racing Point (vagy akárhogy hívják) B csapatban 😊24.hu/sport/forma-1/2020/05/27/sebastian-vettel-pletyka-aston-martin/Érdekes pletyka, de Pereznek van szerződése még, szóval Stroll pápának be kell nyúlnia a zsebébe.
empty taxi
Heisman Trophy
több mint 5 éve
24.hu/sport/forma-1/2020/05/27/sebastian-vettel-pletyka-aston-martin/Érdekes pletyka, de Pereznek van szerződése még, szóval Stroll pápának be kell nyúlnia a zsebébe.
empty taxi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
24.hu/sport/forma-1/2020/05/27/sebastian-vettel-pletyka-aston-martin/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
www.nascar.com/news-media/2020/05/27/charlotte-motor-speedway-alsco-uniforms-500-weather-postponement/Csütörtöki versenyt még úgysem láttam. Ugyanakkor hihetetlen, hogy mindig halasztani kell az eső miatt.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
www.nascar.com/news-media/2020/05/27/charlotte-motor-speedway-alsco-uniforms-500-weather-postponement/
több mint 5 éve
Vagy Aprillia a GPben vagy WSBK. Ott elvileg maradhatna is Ducatin. Az más kérdés hogy gyárin e, mert Reddingnek biztos hogy van helye jövöre is. Daviest nem tudom, de szerintem őt se cserélnék le Petrucciért.
több mint 5 éve
Biza’ . Drukkolok neki nagyon.Akkor Petrux hova megy?
Cowboykarcsi90
Back to the Roots?
több mint 5 éve
Biza’ . Drukkolok neki nagyon.
több mint 5 éve
Ha jol ertelmezem Miller a gyári Ducati csapatban fog 21-től versenyezni.
több mint 5 éve
Szerintem pont apuci érzi magát a legszarabbul, mert a fia csalt. Vagyis remélem.Apuci csapata???Dede, a csapata eltiltotta.Zseniális ez a Daniel Abt sztori. 😂😂😂 Ennyire hülye hogy lehet valaki... 😁Egy próbát megért. 😊
Mikey
Ráadásul nem is őt tiltották el, hanem a beugró helyettest, ügyes.
Jan
Mikey
🤘gaben🤘
több mint 5 éve
Apuci csapata???Dede, a csapata eltiltotta.Zseniális ez a Daniel Abt sztori. 😂😂😂 Ennyire hülye hogy lehet valaki... 😁Egy próbát megért. 😊
Mikey
Jan
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
erős kontentet dobott az internet, vigyétek ti is sok szeretettelwww.youtube.com/watch?v=18Bv9_5P7wk
több mint 5 éve
Ezt nem tudtam, annyit olvastam hogy neki pénzbüntetés, a másiknak egész idényre eltiltás.Dede, a csapata eltiltotta.Zseniális ez a Daniel Abt sztori. 😂😂😂 Ennyire hülye hogy lehet valaki... 😁Egy próbát megért. 😊
Mikey
Jan
Mikey
Az azért érdekelne, hogy kinek a fejéből pattant ki a mesteri terv... 😊