Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
több mint 5 éve
Perezen megy el Norris második helye. 😕 Ami ennél nagyobb baj a Red Bullnak, hogy Verstappenek meg a VB címe mehet el, ha Perez nem tud faktor lenni. Az előző versenyen se segített neki, ezért volt elévágás, most meg Hamiltonnak a dobogó is necces lenne, ha még előbb Perezen is át kellett volna rágnia magát.
több mint 5 éve
Na megvolt a mai Mazespin is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Mazeoin félpöri
több mint 5 éve
Remélem megélem azt hogy egy azonos motorral/aerodinamika/mindennel lesz F1, nem ez a szar.Nyilván a MotoGP-ben nincs ekkora különbség, de ott is van, mégse reklamálod. Miért érné meg ez bármelyik csapatnak. Bármilyen sportban.
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Viszont Max tud menni töltőkört.
több mint 5 éve
Durranna ki a kereke... 😕
több mint 5 éve
Elképesztő hogy lehet valakinek ekkora mázlija....ha csak 1 körrel később jön a piros zászló már vége...Isten fogja a kezét....de úgy ahogy soha senki kezét nem fogta
több mint 5 éve
Remélem megélem azt hogy egy azonos motorral/aerodinamika/mindennel lesz F1, nem ez a szar.
több mint 5 éve
Most is hozta a dobogót Hamiltonnak, nem latom mi a gond.Azt hittem, bottas képességei a téma. 😊 Egyébként idén baromira kellene a jelek szerint egy épkézláb második pilóta a mercinek, mert nincs utcahossznyi tempó előny.És ez a Mercedes érdeke lenne?Tudnék mondani 10 versenyzőt szerintem a mostani mezőnyből is, aki jobb lenne nála a Mercedesben.Én is szeretem oltani ot de azért nem annyira rossz versenyző. Csak megalkuvó Hamilton mellettBezzeg szárazon k*rva jó 😊Bottas is hozza magàtEsőben mindig is szörnyű volt
NB2
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Természetesen a lányoknak 1,5 órát kellett sorban állni a premier outlet Nike boltja előtt, szóval mikor délelőtt leszögeztem, hogy úgy induljunk el, hogy háromra haza AKAROK érni, az majdnem sikerült... Nyilvan ilyenkor van dráma faszom 😃Még jó hogy elhúzódott a verseny 😛
Hanni
több mint 5 éve
Pereznek nem lesz pontszerzés
több mint 5 éve
Természetesen a lányoknak 1,5 órát kellett sorban állni a premier outlet Nike boltja előtt, szóval mikor délelőtt leszögeztem, hogy úgy induljunk el, hogy háromra haza AKAROK érni, az majdnem sikerült... Nyilvan ilyenkor van dráma faszom 😃
több mint 5 éve
McLarennél ki találta ki a lágyat? Lassú, de legalább hamarabb el fog fogyni.
több mint 5 éve
Perez hibájáig Red Bull, Mclaren és Ferrari volt csak a top6-ban.Pont most írják ki, hogy a 11-ik helyért ölre menő csata van Alonso és Vettel között.
2012 vibes
shawnka
több mint 5 éve
Ez a Verstappen melletti ülés el van átkozva
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Haminak egy ezüst simàn kinéz. Főleg ha mindenki kiesik előle...Lassan Luckylton lesz a neve
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Haminak egy ezüst simàn kinéz. Főleg ha mindenki kiesik előle...
több mint 5 éve
Perez hibájáig Red Bull, Mclaren és Ferrari volt csak a top6-ban.2012 vibes
több mint 5 éve
Most azért jól jön a Red Bullnak, hogy végre jó szárnysegédje van Verstappennek, ha Hamilton el is kezd feljönni, Perezen ilyen körülmények között, ahol csak egy száraz ív van, aligha fogja átfűzni magát.Na ezt szépen eljinxeltem.
Jughead
több mint 5 éve
Perez...
több mint 5 éve
Perez baszod...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Lando a tegnapi szerencsétlenség után most nagyon jó helyzetben van, szerintem erősebb a Meki, mint a Ferrari, egy jó starttal meg lehet élete legjobbja (Pereztől mondjuk félek). 😊Na pont így gondoltam. 😀
Jughead
több mint 5 éve
Verstappen majdnem bukta az első helyet, Kimi is hibázott
több mint 5 éve
Most azért jól jön a Red Bullnak, hogy végre jó szárnysegédje van Verstappennek, ha Hamilton el is kezd feljönni, Perezen ilyen körülmények között, ahol csak egy száraz ív van, aligha fogja átfűzni magát.
több mint 5 éve
Rajtrácsról tolják, ugye? Mert akkor Maxot se lesz bonyolult leszélárnyékozni a 2. sorból.yes, álló rajtból indulunk
csipkelli