Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Szerintem is faszság a büntetés, de ettől függetlenül vettel egy világi balfasz, mert amikor lenne elégséges autója nyerni, mindig elkúrja.
eaglesmcnabb
De nem szeretem ezeket a demagóg szurkolói következtetéseket. A Mercedes kb. 5 tizeddel volt gyorsabb körönként a kemény gumikon, így kellett 30+ körig tartania Hamilton-t. Becsúszott egy hiba, ami semmivel sem volt nagyobb, mint Hamilton hibái a futamon, erre máris előjön mekkora egy világi balfasz. A körülményeket már nem nézzük meg.

Nem akarom mosdatni Vettel-t, mert a hiba az hiba, de annak is több oldala van szerintem.
Mr.Breaker
Lehet, hogy nagypofaju kijelentes ez, de ne csusszon be egy hiba sem. Azert kapja a sportagban az egyik legnagyobb lovet es ul a vilag egyik leggyorsabb F1-es autojaban, hogy ne bassza el, de ami a lenyeg, foleg akkor ne essen szet, amikor a legkielezettebb a szituacio.

Most Hamilton bakijai nem tartoznak ide, mert en amugy tole is elvarnam, hogy hibatlanul teljesitsen evi 20-30 millio dollarert, de a Mercedes tenylegesen annyira kiemelkedik a mezonybol, hogy nala belefernek a bakik is, ez a szerencseje. Vettelnel nem fernek bele. Ilyen ez a popszakma.
Stez
Boldozva a lényeg és ezért jönnek a bakik!
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem is faszság a büntetés, de ettől függetlenül vettel egy világi balfasz, mert amikor lenne elégséges autója nyerni, mindig elkúrja.
eaglesmcnabb
De nem szeretem ezeket a demagóg szurkolói következtetéseket. A Mercedes kb. 5 tizeddel volt gyorsabb körönként a kemény gumikon, így kellett 30+ körig tartania Hamilton-t. Becsúszott egy hiba, ami semmivel sem volt nagyobb, mint Hamilton hibái a futamon, erre máris előjön mekkora egy világi balfasz. A körülményeket már nem nézzük meg.

Nem akarom mosdatni Vettel-t, mert a hiba az hiba, de annak is több oldala van szerintem.
Mr.Breaker
Lehet, hogy nagypofaju kijelentes ez, de ne csusszon be egy hiba sem. Azert kapja a sportagban az egyik legnagyobb lovet es ul a vilag egyik leggyorsabb F1-es autojaban, hogy ne bassza el, de ami a lenyeg, foleg akkor ne essen szet, amikor a legkielezettebb a szituacio.

Most Hamilton bakijai nem tartoznak ide, mert en amugy tole is elvarnam, hogy hibatlanul teljesitsen evi 20-30 millio dollarert, de a Mercedes tenylegesen annyira kiemelkedik a mezonybol, hogy nala belefernek a bakik is, ez a szerencseje. Vettelnel nem fernek bele. Ilyen ez a popszakma.

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Szvsz nemcsak erről a hibáról beszélnek itt a sporttársak hanem az összesről amit az utóbbi években elkövetett ami érzésre kétszer annyi, mint előtte egész pályafutása alatt és ezek rendszerint kiélezett szituációkban vezető helyről vagy komoly nyerési esélyből történtek.

Szerkesztette: peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Mr.Breaker 1 933
hamilton hibáiról nem beszéltem, csak a németéről azokat ne keverjük bele, ő hibái vettel hibájától független események amúgy is, mellesleg hamilton nem hagyta el a pályát egyik hibájánál sem,szóval mondhatjuk, hogy nem ugyanakkora súlyú hibák. Lehet volt köztük 5 tized, bár ahogy én láttam leclerc gyorsabb volt a végén mint bottas és hamilton. (Bahreinben meg főleg jobb volt a ferka, csak hát ott lerohadt leclerc alatt, vettel meg ha jól emlékszem ott is elbaszta...)
nem nagyon volt benne a futamban, hogy a büntetés nélkül bármikor is megelőzhetné hamilton vettelt, szóval még mindig az a véleményem, hogy elég lett volna vetteltől annyi, hogy ne hagyja el a pályát, dehát megint elidegeskedte.

amúgy egyikőjüket sem kedvelm, nagyon nem, de talán hamiltont még kevésbé, de mivel alapesetben ferrari szurkoló vagyok,remélem ahogy előttem már Toca leírta, ha van esze a ferrarinak még idén rájön, hogy vettelre nem lehet építeni...
eaglesmcnabb
Csak azért hoztam fel Hamilton-t is mert ezen a hétvégén jóval többet hibázott, mint Vettel és nagyjából egyenrangúak is voltak ezek a hibák, mégsem lett kikiáltva világi balfasznak, mert a gyorsabb autóban ez nem számított. De ha a pálya elhagyásának mértéke a hibák súlyának mérése, akkor valóban nem volt egy súlyban Vettel hibája és Hamilton hibái. Csak ha Vettel csinálja meg azokat a hibákat a visszafordítóban, akkor Hamiltonnak ez az FIA segítség se kellett volna a győzelemhez.
Az szerintem egyértelmű, hogy nem önszántából dobott el 5 mp-t a kiállása után 8 kör alatt Vettel és szerintem az is eléggé triviális, ha valakinek 8-10 körrel frissebbek a gumijai akkor gyorsabb lesz a másiknál.

Vettel ezen a hétvégén erőn felül teljesített, kihozott magából és ami a kocsiban van mindent. És valóban, ha nincs az a hiba be is húzza nagy valószínűséggel, de azért az egy hibáért világi balfasznak nevezni több mint hülyeség, sőt nem is akkor hiba volt amivel ne nyerhette volna meg a versenyt, csak előjött megint az FIA szokásos inkonzisztenciája .Nem ez az 1. hibája, de több kockázat, több hibalehetőség, nyilván ezt a részét szerintem is egy 4X-es VB-nek jobban kellene tudni kezelnie,de ha ma nem lett volna ő, a győzelem közelébe sem kerül a Ferrari. Izgulhattunk volna, hogy Leclerc betudja e hozni dobogóra a kocsit.... Jelenlegi mezőnyből én még mindig azt mondom, hogy Vettellel, vagy Verstappennel lehetne a Ferrarinak esélye ezt a Mercedes csomagot Hamiltonostól legyőzni. De először is a Ferrarinak kellene olyan autót építeni amivel extra kockázat nélkül is versenyben lehetnek a VB címért.

Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
eaglesmcnabb

Mr.Breaker
hamilton hibáiról nem beszéltem, csak a németéről azokat ne keverjük bele, ő hibái vettel hibájától független események amúgy is, mellesleg hamilton nem hagyta el a pályát egyik hibájánál sem,szóval mondhatjuk, hogy nem ugyanakkora súlyú hibák. Lehet volt köztük 5 tized, bár ahogy én láttam leclerc gyorsabb volt a végén mint bottas és hamilton. (Bahreinben meg főleg jobb volt a ferka, csak hát ott lerohadt leclerc alatt, vettel meg ha jól emlékszem ott is elbaszta...)
nem nagyon volt benne a futamban, hogy a büntetés nélkül bármikor is megelőzhetné hamilton vettelt, szóval még mindig az a véleményem, hogy elég lett volna vetteltől annyi, hogy ne hagyja el a pályát, dehát megint elidegeskedte.

amúgy egyikőjüket sem kedvelm, nagyon nem, de talán hamiltont még kevésbé, de mivel alapesetben ferrari szurkoló vagyok,remélem ahogy előttem már Toca leírta, ha van esze a ferrarinak még idén rájön, hogy vettelre nem lehet építeni...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Mr.Breaker 1 933
eaglesmcnabb

több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
Az a szomorú hogy idén kb 3x lett volna esély megverni a merciket, de mindegyiket sikeresen elbénázta a ferrari...dög unalmas nézni hogy folyton Hamilton húzza be a címeket,de el kell ismerni hogy övék a legjobb autó évek óta, az ideit is be lehet vésni neki Bottas soha nem lesz vele versenyben.
Fia büntetések inkonzisztensek már nagyon régóta, de mondjuk nem bánná az ember ha versenyezni is hagynák a pilótákat...

több mint 6 éve
Ne izéljetek már😊
A szabály azt mondja, hogy úgy kell visszajönnöd, hogy a pályán lévőt ne akadályozd. Itt Haminak be kellett fékezni és jobbra húzni a fal felé, egyértelműen akadályozta.
De ahogy KN is mondta adásban, mindenki így csinálta volna! ÉN is😊
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
Amúgy ezen mi büntetés ? Elbaszta a kanyart keresztül csúszott ahogy egyenesbe hozta ott volt mögötte Hamilton.
Mit kellett volna tennie a szabályok szerint elnézést kérnie Hamiltontól hogy egy versenyben előtte maradt és piros szőnyegen átengedni az első helyet ?
Istenem ez a FIA Haminal ennél durvábbak után csak nevettek és egy ejnye jött...
Amúgy hihetetlen Vettél remelem rájöttek a Ferrarinál hogy jövőre Leclercet kell felépíteni mert Seb szétesett
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Mr.Breaker 1 933
Uborka elbaszta, gondolom néztek szektoridőt, olyan 1.5mp simán benne maradt, lehet hőbörögni.
csipkelli
Hamilton meg legalább 5-ször elbaszta, ha csak a hibákat nézzük a futamon. 😉
több mint 6 éve
ha meg nem csinálnak semmit a Hami fanok dühöngenek
sajnos tényleg feltartotta, pedig én is inkább szorosabb vb versenyt szeretnék
NB2
Tavaly Hamilton konkrétan az egész pályát vágta át. Kapott egy ejnye-bejnyét...
Ja és azt is futam után.
Na mindegy, egyenlő bánásmód az a lényeg.
Mr.Breaker
Igen inkább azok a dolgok a dühítőek amit Hamiltonnál megengednek! Inkább ez ami zavar engem is.
több mint 6 éve
csipkelli 4 010
Uborka elbaszta, gondolom néztek szektoridőt, olyan 1.5mp simán benne maradt, lehet hőbörögni.
több mint 6 éve
Mr.Breaker 1 933
NB2
Tavaly Hamilton konkrétan az egész pályát vágta át. Kapott egy ejnye-bejnyét...
Ja és azt is futam után.
Na mindegy, egyenlő bánásmód az a lényeg.
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Van, ami sosem változik.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondtam már, hogy nyomorék FIA......
több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Vicc baszki

Ilyen nincsen
több mint 6 éve
Mr.Breaker 1 933
Meglepő döntések az FIA-tól, Mercedes javára döntöttek. Ez hallatlan. 😮
több mint 6 éve
Petruccinak örülök, mert egyrészt megérdemelten győzött, masrészt emberileg is az egyik legszimpatikusabb motoros. Ugyanakkor a Ducati - jó olasz csapathoz híven - borzasztó balfasz mód menedzselte a szituációt. Dovinak ezeken a pályákon nyernie kéne, hogy egyáltalan maradjon esélye a VB címre. Most amikor egyértelmű lett volna, hogy Petruccit nem szabad Dovi elé engedni, persze hogy játszák a “mercedesnincscsapatutasitást”.

Maga a verseny jo volt, de ahogy Dawyd is irta, egy olyan pályán lett megint második MM, ahol elvileg szenved a Honda.... nem nagyon lesz igy ellenszer rá...

Csak a versenyek legyenek izgalmasak.
Cowboykarcsi90
Az ugye megvan, hogy Petru győzelmet vett el MM-től? Ráadásul ez motorverseny, esélytelen itt úgy feltartani valakit vagy segíteni bárkit is. Főleg Mugelloban😊
Azért a Honda piszok gyors lett!
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Petruccinak örülök, mert egyrészt megérdemelten győzött, masrészt emberileg is az egyik legszimpatikusabb motoros. Ugyanakkor a Ducati - jó olasz csapathoz híven - borzasztó balfasz mód menedzselte a szituációt. Dovinak ezeken a pályákon nyernie kéne, hogy egyáltalan maradjon esélye a VB címre. Most amikor egyértelmű lett volna, hogy Petruccit nem szabad Dovi elé engedni, persze hogy játszák a “mercedesnincscsapatutasitást”.

Maga a verseny jo volt, de ahogy Dawyd is irta, egy olyan pályán lett megint második MM, ahol elvileg szenved a Honda.... nem nagyon lesz igy ellenszer rá...

Csak a versenyek legyenek izgalmasak.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Na akkor ennyi volt a VB. Ez a Marquez nem tud nem dobogós lenni még a papíron számára nem kedvező pályákon se. Ha kiesik min. 3x, akkor lehet valami, de ez a Ducati kevés idén. Suzuki minden pályán lassú az egyenesekben. Yamaha meg felrakta a csörgősipkát.
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Félelmetes mennyire kimutatkozik itt Mugelloban a sebesség.
több mint 6 éve
Indy 500
 www.twitch.tv/dascer_indy
több mint 6 éve
Ezen a pályán csak úgy tudsz előzni ha a másik hagyja, ha nem hagyja crash. Pedig néztem amúgy, hogy az alagút végén már kiszedték azokat a beton valamiket (gondolom virágtartó), talán ha még tartana tovább az egyenes, de akkor is baromi veszélyes lenne. ( www.google.com/maps/@43.7372539,7.4254375,3a,75y,248.95h,70.11t/data=!3m6!1e1!3m4!1sVBej4GbJGhTuex7KcwlgCA!2e0!7i13312!8i6656) lehet ez mégse az a rész😊

Szóval mivel ez egy ikonikus helyszín én így oldanám meg... Egyéni indításos verseny.
Szombaton egy 30 perces időmérős selejtező és
1. A legjobb 10 bejut a vasárnapi döntőbe, ahol mindenkinek van 2 gyors köre és az utolsó 2 kiesik, majd a következő 8-nak megint 2 köre és így tovább a győztesig
2. A legjobb 16 jut tovább és 1-16, 2-15, 3-14 versenyez egymással, majd így tovább, egészen az elsőig.

Szerkesztette: NB2