Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Azert, mert valahol van penz, az nem jelenti, hogy jo es szorakoztato is, a'la labdarugo NB I. Az F1-nel pedig arrol van szo, hogy szurkoloi szemmel izgalmas-e, illetve elvezheto-e. Szamomra igazabol a Schumacher-dominancia ota nem az, azt is gyuloltem, annyira kiemelkedett a Ferrari. Az meg nem erdekel, hogy „majd vege lesz a dominancianak”, mert en nem tiz ev mulva szeretnek jo futamokat es izgalmas szezont, meg nagy csatakat es elozeseket latni, hanem most. Es nem azt szeretnem, hogy idenyenkent legyen harom, talan negy tenylegesen izgalmas verseny, hanem azt szeretnem, hogy jo sok legyen, es oriasi harc legyen, ne az dontson, hogy ki milyen autoban ul. Mert most javareszt pont az dont sajnos.

több mint 6 éve
csipkelli 4 010
A szokásos netes szar minden hőbörgéseken kívül mi utal arra, hogy rohad a cucc és megmentésre szorul? Folyamatosan jönnének (és fizetnének gazdagon) az új helyszínek, a régiek kaparnak, hogy maradhassanak. A Merci dominancia is véget fog érni. Bár ez megtörténhetett volna tavaly is. A szezon közepén még Vettel vezetésénél elbukott a Ferrari 3 olyan futamot (Hockenheim, Hungaroring, Monza), ahol még egyértelműen gyorsabbak voltak. Majd betoltak olyan fejlesztéseket, amivel lelassultak és csá.
Ha a Schmacher-Ferrari és a Vettel-RB érákat túlélték, ezzel se lesz gond. Hamiltont eddig 1x megszorongatta(2014) legalább a csapattársa, 1x meg is verte(2016). Schumacheréknél szerencsétlen Palik azon izgult mindig, eldől a vb a Hungaroringig.
Azt kellene megszüntetni, hogy a Mercedes-Ferrari nem ad motort annak, aki kér, illetve fizet. Túl erős a RedBull, nekik nem adunk. Töketlen FIA, hogy ezt engedik.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
 youtu.be/0kkUgZ3JHpg

youtu.be/miD0fxT66D8

youtu.be/mmXUtwSIzmM

Ezt az izgalmat ,rivalizàlàst,motorhangot,gumiègetèst/gumihàborut,tankolàst, akarok/m újra látni ès hallani.☝☝☝☝

EZ VOLT SZÀMOMRA AZ IGAZI F1 !!!!!!

Nem volt olyan vasàrnap hogy ne ott ültem volna a tv előtt Faterral ès nèztük volna a futamot.
Most meg szinte màr azt sem tudom kik versenyeznek.Futamot ez elejétől a vègèig màr az idejét sem tudom megmondani mikor láttam utoljàra!!
Időmèrőt meg mèg inkább nem tudom megmondani.
Szóval Igen is szar minden ......😠😠😠
Újra igazi Forma 1 akarok ☝☝☝☝
több mint 6 éve
Mr.Breaker 1 933
Hát persze, már az időmérő is fos, bezzeg régen. Vissza a 60 perces kvalit, visszajöhetne Palik Gyulát basztatni, mert az első 40 percben kurvára senki nem menne ki a pályára. Ja de várjá, péntek 60perc+szombat 60 percig meg se álljunk.
Teljesen normális volt a mai, hatszor izgalmasabb, mint az egész holnapi futam, tolni kellett mindenkinek, mert javult a pálya. 7 tized hátránnyal esett ki Löki a 15-ből, hét kibaszott tized, UNALOM.
csipkelli
Ez minden volt csak nem izgalom. LecLerc azért esett ki mert spóroltak a gumikkal, nem azért mert erőből ne tudta volna megfutni azt az időt...

Az egész mai F1-gyel van gond. Költségcsökkentésről beszélnek már évek óta, egy 2 órás endurance futammá szabályozták az egész sorozatot. Ennek ellenére mára már mégis ott tartunk, hogy a valaha volt legmagasabbak a költségek az F1-ben. 350 millió euró alatt labdába sem lehet rúgni, de olyan szinten, hogy 1 dobogóhoz is hatalmas szerencsék sorozatának kell történnie. Ezek a látszat intézkedések a költségvetések visszaszorítására az FIA-tól nevetségesek és csak a versenyzést ölik meg vele, olyan hasznosak kb. mintha porzsák nélkül porszívóznál...
Ehhez jön még hozzá az évek óta tartó Mercedes dominancia. Úgy játszanak az egész mezőnnyel ahogy szeretnének. Most is egy kicsivel több mint 3 km-es pályán adtak a 2. csapatnak majdnem 5 tizedet, egy közel sem hibátlan körrel. Erre lehet mondani, hogy régen is voltak domináns autók. Igen lehet, de olyan sohasem volt, hogy egymást követő 5 évben egy konstruktor az időmérők és a futamok több mint 75%-át megnyerjék...
Ez az F1 egy ideje már rohad és nem úgy tűnik, hogy a Liberty fogja megmenteni ezt az egészet.

U.I. Az időmérő a legkisebb probléma jelenleg, sőt a mai F1-ben a kevés dolgok egyike ami szerintem is működik, de a maira azt mondani, hogy izgalmas volt elég nagy naivitás.

Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 6 éve
csipkelli 4 010
Hát persze, már az időmérő is fos, bezzeg régen. Vissza a 60 perces kvalit, visszajöhetne Palik Gyulát basztatni, mert az első 40 percben kurvára senki nem menne ki a pályára. Ja de várjá, péntek 60perc+szombat 60 percig meg se álljunk.
Teljesen normális volt a mai, hatszor izgalmasabb, mint az egész holnapi futam, tolni kellett mindenkinek, mert javult a pálya. 7 tized hátránnyal esett ki Löki a 15-ből, hét kibaszott tized, UNALOM.
csipkelli
értem amit akarsz mondani. Sok baj nincs ezzel az időmérős rendszerrel.
A kettő között voltak az egy körös időmérők - na kíváncsi lennék, hogy ez a hülye 'autó-töltögetős' F1 azt hogyan kezelné 😀
Na mindegy.
Nem látom, és az a baj hogy nem is tudom elképzelni, hogy a szokásos - Merci - RB - Ferrari első hatosba bekerüljön más gyártó autója - rendszeresen, technikai problémát leszámítva - a jelenlegi viszonyok között. Megközelíteni sem sikerült mindig, és ha van egy kis 'izgalom' a hatodik a helyért az már nagy szó. Persze ehhez megfelelő pálya kell.
Na itt kezdődnek a bajok szvsz.
gamerkr
Ebben a hülye töltőhűtőkörös rendszerben ma mentek vagy 8 gyors kört összesen, aki Q3-ba jutottak. Baumgartner pont abban az érában vitézkedett, csodálatos élmény volt minden egyes Minardis köre.
több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
csipkelli
értem amit akarsz mondani. Sok baj nincs ezzel az időmérős rendszerrel.
A kettő között voltak az egy körös időmérők - na kíváncsi lennék, hogy ez a hülye 'autó-töltögetős' F1 azt hogyan kezelné 😀
Na mindegy.
Nem látom, és az a baj hogy nem is tudom elképzelni, hogy a szokásos - Merci - RB - Ferrari első hatosba bekerüljön más gyártó autója - rendszeresen, technikai problémát leszámítva - a jelenlegi viszonyok között. Megközelíteni sem sikerült mindig, és ha van egy kis 'izgalom' a hatodik a helyért az már nagy szó. Persze ehhez megfelelő pálya kell.
Na itt kezdődnek a bajok szvsz.

több mint 6 éve
csipkelli 4 010
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem tudom, en a regi idok F1-en nottem fel, mara unalmassa valt az egesz, a versenyek, az idomerok is, de szamomra egyebkent nem tetszik az sem, hogy ekkora taktikazas megy az idomerokon, egyetlen koron mulik az egesz tulajdonkeppen, aztan kb. ki sem mehetsz, mert plusz egy kor mar odabasz a tovabbi taktikanak.

En a regi idomero hive vagyok, amikor nem igazan ment a taktikazas, kaptal benyat, aztan szevasz, huzzal ki es fusd meg a leggyorsabb kort, volt erre eleg idod es alkalmad. Akkor eldontotted a palyan, most mar igazabol a bokszban legalabb annyira dol el a tortenet, lasd Leclerc esetet.

Engem zavar, hogy most mar ez a sport tenylegesen technikai es azon dol el, milyen autoban ulsz, nem pedig azon, hogy milyen pilota vagy. Annak is van szerepe a vegelszamolasnal, de egyaltalan nem akkora.

De amugy tok mokas nezni, hogy Schumiekkal verhetetlen volt a Ferrari, most meg minden masodik heten elkovetnek kb. valami amator szarvashibat es allandoan attol zeng a media, hogy elszamoltak meg elbalfaszkodtak valamit.

több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
Ferrari istenem....Leclerc a leggyorsabb FP3ba erre kiejtik a Q1be......meg is érdemlik, hogy a Merci 1-2 legyen egész évbe. Balfasz brigád.
Raven17
Ha ő a leggyorsabb akkor nem a 15. helyen van 2 perccel a vége előtt!
NB2
Elcseszett egy kort érezte ezt, rákérdezett hogy menjen-e megegyet. Ferrari azt mondta eleg lesz ez is, aztán ...
Hihetetlen mennyire látszik, hogy egy kompetens vezetéssel mennyivel előrébb lehetnének...
több mint 6 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Ferrari istenem....Leclerc a leggyorsabb FP3ba erre kiejtik a Q1be......meg is érdemlik, hogy a Merci 1-2 legyen egész évbe. Balfasz brigád.
Raven17
NB2
Olvasd el mégegyszer hol írtam, hogy a leggyorsabb....
Q1es körét még el is baszta, arról már nem Ő tehet, hogy gyökér Ferrari azt mondta neki, hogy nem gáz ez is elég lesz.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Raven17
több mint 6 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Na wégé lesz az F1 vezető kommentátor. Versenyről versenyre változik majd a mellé beülő szakértő versenyző személye. Monacóban Michelisz.
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 412 — Steelers fan
Nyugodjon békében, nagy bajnok volt.
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495

Én meg kb egy hete tettem ki ezt háttérnek, egy tök random találat után

több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 745
RIP Niki! 😕

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
egy ideje már nagyon kerülgették egymást a Kaszással.
nyugodjék békében.
több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
pont a hétvégén néztem meg a Rush-t.
Volt benne egy-két nagyon kemény jelenet.

ma meg erre ébredek fel ... 😕

több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
RIP Niki.

több mint 6 éve
dawyd728 4 034
😥
több mint 6 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
Meghalt Lauda.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Alonso és McLaren 😀
Ezen talán még a szurkolói is csak nevetnek.
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Belealudtam, és nem a WTCR-be, habár annál se kellett volna sok hozzá.
dawyd728
Hat az biztos hogy ez most nagyon efegyesre’ sikerült...
Ezt irtam, hogy idén ilyen győzelmei vannak Marqueznek. Nem valami szórakoztató.

Jah es ugyan ez lett volna Austinban is...

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Belealudtam, és nem a WTCR-be, habár annál se kellett volna sok hozzá.
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Egy jó kis szakadő esős holnapi futam?? Nanana?
Coolearie
Most sajna megint ugy néz ki, hogy időjárástól függetlenül Marquez lépés előnyben van. Nem hiszem hogy meg tudja holnap szorítani akarki is.
Cowboykarcsi90
Ezt így írhattad volna az elmúlt/következő 6 évben bármikorra.
Sobri Jóska
Ő volt eddig is a fő esélyes ez kétségtelen, de legalább a legtöbbször izgalmas versenyek voltak.
Idén meg ilyen Lorenzo féle rajt-célgyőzelmeket húz be.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!