Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
adamfaragoo
1 420
Kezd minden visszatérni a rendes kerékvágásba.Eddig 5 vereség zsinorba plusz még ma is vesztésre állunk.
több mint 1 éve
jó kis vízilabda meccs lett ez a Braves - Dbacks, most kezdik a 7. tetejét, ötletem sincs ki fogja megnyerni 😀napközben néztem, még más dobó volt írva a Dbacksnek, így raktam a Braves -1.5-et
Löfli
hát basszák meg
több mint 1 éve
Ismét eljutottunk a szezonban oda, hogy elkezdjük sajnálni hogy hosszabbítottak vele. Én akkor se értettem, de most már lassan stabil eladók leszünk és kár itt Ohtanit meg Sotot vizionálni. Csapat kéne meg egy jó menedzser aztán rendrakás a fejekben.amugy oszinten. elkepeszto impotens az utosor, es akkor az egyetlen erdemi valtozas tavalyi evhez kepest az Volpe. egy ujonc. akinek nem volt 100 uteshez allasa sem AAAban?
Matthew99
van az a mondas, hogy az okos ember ember tanul abbol, ha latja, hogy mas falba veri a fejet, es faj neki. az atlagos ember tanul abbol, hogy falba veri a fejet akkor faj neki. de az, hogy most mar lenyegeben 3 eve ugyanugy verjuk a fejunket a falba, es azt varjuk, hogy ne fajjon utana, mit varunk?
valahogy elkepeszto, hogy kb minden jatekosunk, aki kap egy nagyobb szerzodest tolunk, elfelejt utni. Hicks, DJ. rotaciot erositettunk off seasonban pedig talan ott voltunk a legjobbak. bullpenunk gyalazatos, utesunk nincs. ja es igen. Girardit kevesebbert kitettek, amiert Boonet nem.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
jó kis vízilabda meccs lett ez a Braves - Dbacks, most kezdik a 7. tetejét, ötletem sincs ki fogja megnyerni 😀12 MLB teams score in double digits for first time since 1894
Löfli
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Ismét eljutottunk a szezonban oda, hogy elkezdjük sajnálni hogy hosszabbítottak vele. Én akkor se értettem, de most már lassan stabil eladók leszünk és kár itt Ohtanit meg Sotot vizionálni. Csapat kéne meg egy jó menedzser aztán rendrakás a fejekben.— Talkin' Yanks (@TalkinYanks) July 19, 2023
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
jó kis vízilabda meccs lett ez a Braves - Dbacks, most kezdik a 7. tetejét, ötletem sincs ki fogja megnyerni 😀
több mint 1 éve
...idején volt. 🙂na lássuk azt a Bucs vs O's WS-t 😀
Gergőke
több mint 1 éve
Priester kezd ma.🤩 Endy Rodriguezt is felhívtuk. 🙂 A szemem/ szemünk előtt kezd kirajzolódni, az amit Cherington évekkel ezelőtt elkezdett. Felépített egy Top3-5 farmsystem-et és idén végre jönnek fel a fiatalok és nagyon remélem, hogy ezek a srácok majd visszahelyezik a pittsburghi baseballt oda, ahol Clemente és Stargell idején volt. 🙂
" class="embed">
több mint 1 éve
😀 😀 😀Hál Istennek hoztuk végül a szériát is, pedig eleinte nem úgy nézett ki 😊
Turner didn't run fast enough for Harper's liking. 🤣 pic.twitter.com/9V6EJ3Pnzw
— Cut4 (@Cut4) July 16, 2023
Matthew99
több mint 1 éve
😀 😀 😀Turner didn't run fast enough for Harper's liking. 🤣 pic.twitter.com/9V6EJ3Pnzw
— Cut4 (@Cut4) July 16, 2023
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Lehet, hogy ez furcsa lesz, amit most írok, mert nagyon nincs jó szériában a csapat, de én már nagyon vártam, hogy elérjünk egy ilyen szezonhoz. Végre jön fel a farmsystem- ből rengeteg fiatal. Nyilván szokniuk kell még az MLB szintjét, de már vannak felvillanások.Végre nem azokat a játékosokat kell néznem, akik sehová nem kellettek akkor eljöttek Pittsburghbe.Nekem így sokkal könnyebb a vereséget is megemészteni.
" class="embed">
több mint 1 éve
Kenesei strandnál Marlins-mez egy parkoló Opelben, valaki a fórumból jàrt erre? 😊Sok a pecás a környéken, valamelyiknek megtetszett.
Dzsokijuing
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Kenesei strandnál Marlins-mez egy parkoló Opelben, valaki a fórumból jàrt erre? 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Huh nagy fordítas a Padres ellen pedig ez is erősen bukónak nèzett ki. Nem lett volna jó így az "Allstar" meccs után.A dobóegysègen kellene mèg javítani a csereberèknèl ès akkor megint lehet egy nagy POrunk.
több mint 1 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/113418/extra-inning-79-mini-rajatszas-a-cserehataridoig/Guerrero a home run-király, az NL 11 év után nyert, de most jön a szezon egyik legizgalmasabb része: veszünk vagy eladunk? Azon csapatokat vettük górcső alá, amelyeknél a szerep még nem egyértelmű.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 1 éve
ill. a draft után farmrendszer-erősorrendbleacherreport.com/articles/10082392-updated-mlb-farm-system-rankings-after-2023-mlb-draft
már itt vagyunk, de jövünk 😀
több mint 1 éve
Ki cserél be, ki cserél el?theathletic.com/4689336/2023/07/14/mlb-trade-deadline-teams-needs-buyers-sellers/
PS. Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.
több mint 1 éve
Na pont ezért nem kéne bankot robbantanunk érte. Ohtaniért meg tényleg ki kell üríteni a klubházat, a farmot meg az asszonyokat is fel kell ajánlani.Soto meg Ohtani kell nekünk persze...Amúgy vicc nélkül Soto fenn lehet a listán. Bukott legalább egy 100 milliót a nationals ajánlata óta, mert nem játszik egetrengetően a Padresba. Viszont a kisebb lovéba nem fog belemenni nálunk, szóval újra piacra kerülhet, akár most akár jövőre. Az meg ismét egy sok játékosból álló csere lehet.
Matthew99
P@trik
több mint 1 éve
Soto meg Ohtani kell nekünk persze...Amúgy vicc nélkül Soto fenn lehet a listán. Bukott legalább egy 100 milliót a nationals ajánlata óta, mert nem játszik egetrengetően a Padresba. Viszont a kisebb lovéba nem fog belemenni nálunk, szóval újra piacra kerülhet, akár most akár jövőre. Az meg ismét egy sok játékosból álló csere lehet.
Matthew99
több mint 1 éve
Mikey
18 752
Soto meg Ohtani kell nekünk persze...Le is sérülnének 4-7 meccsen belül... 😀
“What would it take to trade for Ohtani?” pic.twitter.com/kR2psFfJza
— Jonny's Lasagna ⚾️ (@JLasagna43) July 13, 2023
Matthew99
több mint 1 éve
Soto meg Ohtani kell nekünk persze...“What would it take to trade for Ohtani?” pic.twitter.com/kR2psFfJza
— Jonny's Lasagna ⚾️ (@JLasagna43) July 13, 2023
több mint 1 éve
forrás: MLB a SPORT TV-n fb csoportbólkét kedvenc csapatom szombat este a sport TV-n?! kár, hogy nincs tévém 😕 és amúgy is vidéken leszek 😕
📺 07.15., szombat 21:05 Sport1
⚾️ Toronto Blue Jays - Arizona Diamondbacks
📺 07.16., vasárnap 13:45 Sport2
⚾️ MLB Plays Of The Week
📺 07.16., vasárnap 20:18 Sport2
⚾️ Chicago CUBS - Boston RED SOX
📺 07.23., vasárnap 10:30 Sport2
⚾️ MLB Plays Of The Week
📺 07.23., vasárnap 20:18 Sport2
⚾️ Detroit TIGERS - San Diego PADRES
Bruschi85
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 561
Tegnap visszaneztem az utolso twins- orioles meccset anelkul h az eredmenyt tudtam volna.A 2.inningben mar elment a meccs...szoval a maradek 1.30perc csak szenvedes volt sajna
több mint 1 éve
forrás: MLB a SPORT TV-n fb csoportból📺 07.15., szombat 21:05 Sport1
⚾️ Toronto Blue Jays - Arizona Diamondbacks
📺 07.16., vasárnap 13:45 Sport2
⚾️ MLB Plays Of The Week
📺 07.16., vasárnap 20:18 Sport2
⚾️ Chicago CUBS - Boston RED SOX
📺 07.23., vasárnap 10:30 Sport2
⚾️ MLB Plays Of The Week
📺 07.23., vasárnap 20:18 Sport2
⚾️ Detroit TIGERS - San Diego PADRES
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 1 éve
Ohtani lehet, hogy Mariner lesz? Meg tudjuk őt fizetni?www.mlb.com/news/shohei-ohtani-courted-by-mariners-fans-at-all-star-game
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)