Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
Angels receive: Lucas Giolito, Reynaldo LópezEbből így nem lesz Ohtani trade.
White Sox receive: Edgar Quero, Ky Bush
Szóval megint rebuild, 52. felvonás. Teljesen reménytelen ez a csapat, nemhogy megszüntetnék a francba.
Mikey
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Mikey
18 752
Angels receive: Lucas Giolito, Reynaldo LópezWhite Sox receive: Edgar Quero, Ky Bush
Szóval megint rebuild, 52. felvonás. Teljesen reménytelen ez a csapat, nemhogy megszüntetnék a francba.
több mint 1 éve
jövőre esetleg, mert akkorra kerül ki a suttyó fizetése az egyenlegbőlSzerintem bőven elférne főleg úgy hogy P-ként is elit, cap is csak 229 millió.Egy Mookie-Freddie tandem mellé nagyon sokba fájna szerintem, még ha egy helyet spórolunk is a rosteren.Én más vonatra szállnék fel és elhoznám Anaheimből a japánkát azt nagyon tudnám élni. 😀Kiké Hernández újra Dodger!Srácok annyira örültek a hírnek, hogy kisegítették a bullpent a már-már szokásos rövidzárlat után. Már csak a kis vöröst kéne valahogy visszahozni, aztán fel is lehetne szállni a nosztalgiavonatra 😮
KeyG
slowmotion
KeyG
Pedig a Dogersnél van hagyománya a szamurájok játszatásának...
slowmotion
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 514
Szerintem bőven elférne főleg úgy hogy P-ként is elit, cap is csak 229 millió.Egy Mookie-Freddie tandem mellé nagyon sokba fájna szerintem, még ha egy helyet spórolunk is a rosteren.Én más vonatra szállnék fel és elhoznám Anaheimből a japánkát azt nagyon tudnám élni. 😀Kiké Hernández újra Dodger!Srácok annyira örültek a hírnek, hogy kisegítették a bullpent a már-már szokásos rövidzárlat után. Már csak a kis vöröst kéne valahogy visszahozni, aztán fel is lehetne szállni a nosztalgiavonatra 😮
KeyG
slowmotion
KeyG
slowmotion
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
8-3-5Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Sok örülni valónk továbbra sincs, viszont!Snell emberfelettit küzd idén
Május közepén 1-6-al állt és 5,40-es ERA.
Július végén már 7-8 és vezeti a ligát ERA-ba 2,67-el.
több mint 1 éve
Egy Mookie-Freddie tandem mellé nagyon sokba fájna szerintem, még ha egy helyet spórolunk is a rosteren.Én más vonatra szállnék fel és elhoznám Anaheimből a japánkát azt nagyon tudnám élni. 😀Kiké Hernández újra Dodger!Srácok annyira örültek a hírnek, hogy kisegítették a bullpent a már-már szokásos rövidzárlat után. Már csak a kis vöröst kéne valahogy visszahozni, aztán fel is lehetne szállni a nosztalgiavonatra 😮
KeyG
slowmotion
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 514
Én más vonatra szállnék fel és elhoznám Anaheimből a japánkát azt nagyon tudnám élni. 😀Kiké Hernández újra Dodger!Srácok annyira örültek a hírnek, hogy kisegítették a bullpent a már-már szokásos rövidzárlat után. Már csak a kis vöröst kéne valahogy visszahozni, aztán fel is lehetne szállni a nosztalgiavonatra 😮
KeyG
slowmotion
több mint 1 éve
Kiké Hernández újra Dodger!Srácok annyira örültek a hírnek, hogy kisegítették a bullpent a már-már szokásos rövidzárlat után. Már csak a kis vöröst kéne valahogy visszahozni, aztán fel is lehetne szállni a nosztalgiavonatra 😮
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 514
Kiké Hernández újra Dodger!
több mint 1 éve
újabb szép leolvadás a bullpentől 😕
több mint 1 éve
Peguero első HR. Priester első győzelme. 🤩
" class="embed">
több mint 1 éve
They don’t call it the WILD Card for nothin’. 👀 pic.twitter.com/STquQuLSWi
— MLB (@MLB) July 25, 2023
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Kinek mire van szüksége (venni, eladni)theathletic.com/4715855/2023/07/24/mlb-power-rankings-diamondbacks-orioles/
(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Mikey
18 752
Ezt miért?Mert túl jó nekik?
The Reds have told teams they are willing to trade Jonathan India, per @Feinsand pic.twitter.com/6Ei6xFNu7E
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) July 24, 2023
Matthew99
több mint 1 éve
Ezt miért?The Reds have told teams they are willing to trade Jonathan India, per @Feinsand pic.twitter.com/6Ei6xFNu7E
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) July 24, 2023
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
nem lehetne mindig a royals-zal jatszani?Alig bírjuk azokat is megverni... 😀
csebi
több mint 1 éve
nem lehetne mindig a royals-zal jatszani?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
söpört minket a Reds is, kezd szétesni a dobószekciónk... bár inkább ez a realitás, mint a szezon első fele
több mint 1 éve
Tudom, hogy Germán perfettója már egy hónapja volt, de ez most jött szembevia: www.sportico.com/leagues/baseball/2023/mlb-perfect-games-domingo-german-1234727865/
FYI: két szalámit egy inningben egyedüliként az öreg Tatis ütött
dodgerblue.com/this-day-dodgers-history-fernando-tatis-two-grand-slams-same-inning-chan-ho-park-dodger-stadium/2023/04/23/
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Ez az Ohtani srác nagy szerződést szeretne 😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Meg van Endy Rodriguez első HR-je. 🤩 A bullpen 0 runon tartotta az Angelst.😃
" class="embed">
több mint 1 éve
4 HR ( Choi, Suwinkski és Davis 2) naná, hogy kikaptunk. Amúgy Henry Davis az első játékos, aki egy meccs alatt 2 HR-t üt Ohtani ellen. 😃
" class="embed">
több mint 1 éve
adamfaragoo
1 420
7. vereség zsinorba.. 😕ui.: azóta már 8...
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 1 éve
Ray_bp_Lewis
163
H-O’O’O’O’-ppa!!!! 😉