Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
Pontosan, Taylor borzalmas. Ütés egyáltalán nem megy, viszont a védekezés sem...Ez most viszont majdnem tökéletesen nézett ki. Viszont a védekezés a CF-nél felvetne azért néhány kérdést.Csóri Skenes, ennél nehéz többet tenni a győzelemért...Ezt az utóbbi két meccset nagyon elszartuk...😒😒
Klaci79
Gergőke
Klaci79
több mint 1 éve
Ez most viszont majdnem tökéletesen nézett ki. Viszont a védekezés a CF-nél felvetne azért néhány kérdést.Csóri Skenes, ennél nehéz többet tenni a győzelemért...Ezt az utóbbi két meccset nagyon elszartuk...😒😒
Klaci79
Gergőke
több mint 1 éve
Igazából az első meccs szombat este volt, a harmadik hétfő este, és gondolom menni kellett dolgozni sokaknakKis collegeEnnyire nincs színvonal?
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kis collegeEnnyire nincs színvonal?
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Csóri Skenes, ennél nehéz többet tenni a győzelemért...Ezt az utóbbi két meccset nagyon elszartuk...😒😒
Klaci79
több mint 1 éve
Csóri Skenes, ennél nehéz többet tenni a győzelemért...
több mint 1 éve
Kis collegeA remarkable difference for get-in prices between Game 1 and Game 3 of the College World Series… 👀 pic.twitter.com/qSo9YK53f0
— RedditCFB (@RedditCFB) June 24, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
DJ | (LeMahieu) | után JD | (Davis) | is a Yankeesben. Rizzónál rosszabb aligha lesz.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Jó most kezdtem nèzni Sankó volt a komm, nem csodálkozom a "minősègen...."
több mint 1 éve
Jó ez a Phillies-Dbacks közvetítés, eddig több szó van a Magyar Baseball Szövetség közgyűlésének belharcairól, mint magáról a meccsről.Soha nem a meccsről beszèlnek....kb...ha èpp nem a kajáról minden másról. Mindjárt visszanèzem, legalább jó szívvel teszem 😛
Kampman
több mint 1 éve
Stanton elkezdte, egy hónap kihagyás. 🙄
több mint 1 éve
Jó ez a Phillies-Dbacks közvetítés, eddig több szó van a Magyar Baseball Szövetség közgyűlésének belharcairól, mint magáról a meccsről.
több mint 1 éve
06.26 Tigers-Phillies 19:10-22:10 S206.29 Cardinals-Reds 20:15-23:15 S2
06.30 Diamondbacks-Athletics 22:10-01:10 S2
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
lehet ebből nagy eladások leszneka jays sorozatban 4 vereseg..ebbol nem lesz playoff😬az indianok ujra nyertek a jays ellen.😅
YoungZeeZee
YoungZeeZee

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 409
a jays sorozatban 4 vereseg..ebbol nem lesz playoff😬az indianok ujra nyertek a jays ellen.😅
YoungZeeZee
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 1 éve
A részemről ez nem gond 😃Na hajrá Cubs!De mocsok szarok voltak már megint.
🤘 gaben 🤘
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Jones jó volt ma, viszont Chapman viszont majd a szívrohamot hozta rám...
több mint 1 éve
Na hajrá Cubs!De mocsok szarok voltak már megint.
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 409
a jays sorozatban 4 vereseg..ebbol nem lesz playoff😬
több mint 1 éve
Na hajrá Cubs!
több mint 1 éve
Atyaég. Tv-s meccset nyertünk.😀 Greene és Keller hatalmasat játszott. Reynolds pedig a lehető legjobbkor csapta ki a labdát.
több mint 1 éve
Tízmeccses előny az AL Westben. Remélem, az All Star Break után sem vesszük le a lábat a gázpedálról.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Azt nyilatkozta, hogy nem akar meccset kihagyniRizzo 4-6 hétre kidőlt, viszont Cole szerdán visszatér az Orioles ellenPapíron nagyon jól hangzik, hogy az eddig 2.88-as ERA-t hozó rotációhoz még hozzáadjuk Cole-t. Remélem a gyakorlatban is jól fog hangozni.
kapitnono
Judge-ot este kézen dobták, le is lett cserélve, de a vizsgálatok alapján szerencsére nincs komoly baja.
Mikey

több mint 1 éve
Rizzo 4-6 hétre kidőlt, viszont Cole szerdán visszatér az Orioles ellenPapíron nagyon jól hangzik, hogy az eddig 2.88-as ERA-t hozó rotációhoz még hozzáadjuk Cole-t. Remélem a gyakorlatban is jól fog hangozni.
kapitnono
Judge-ot este kézen dobták, le is lett cserélve, de a vizsgálatok alapján szerencsére nincs komoly baja.