Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
adamfaragoo
1 420
Szintén csak Bell és Burger illetve Arraez jók, a többiek vegetálnak.
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 1 éve
Hosszabb a Mets idei mélyrepüléséről aranyáron, de a legjobb benne Verlander, mint "díva" 😀nypost.com/2023/08/12/mets-season-broken-beyond-repair-players-and-staff-blindsided/
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
asztakurva, nyertünk! 😮
több mint 1 éve
adamfaragoo
1 420
Sandy Alcantara has nine complete games since the beginning of 2022.
No other MLB team has more than five complete games during that span
.@SandyAlcantar22 was in complete control this afternoon in Miami. 😎 pic.twitter.com/o8HjkOmtJm
— MLB (@MLB) August 12, 2023
több mint 1 éve
adamfaragoo
1 420
Hát ez elég gyenge volt, de legalább a két új arc megint jó volt, Bell és Burger.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 561
Bautista látta a bunyót, és egyből visszavonult 😀
www.thescore.com/mlb/news/2690143
robiroboter
The Bat Flip heard around the world 🐐👑 #JoeyBats pic.twitter.com/PRpVfBfLPe
— Toronto Blue Jays (@BlueJays) August 11, 2023
több mint 1 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Bautista látta a bunyót, és egyből visszavonult 😀www.thescore.com/mlb/news/2690143
több mint 1 éve
Mi van itt 😊Sima Braves söprésnek gondoltam a szériát, erre ma felállunk ellenük 4:0-ról.És milyen kevés kellett volna, ahhoz, hogy behúzzuk a szériát. 🙂
Klaci79
" class="embed">
több mint 1 éve
Mikey
18 752
Ezt én értem. Amit nem értek, hogy ha tényleg összeraknának egy jó csapatot, ami nyerne egy-két World Seriest, akkor ennek a pénznek a többszöröse is befolyhatna. És tudjuk hogy a minél több pénzért csinálják, tehát nem értem, hogy akkor miért nem.Szerintem nem nagyon érdekli őket:A Yankeesnél leginkább az a baj hogy Cashman felett eljárt az idő, és Boone sem éppen top menedzser. De a tulajdonos imádja Cashmant, aki pedig imádja Boone-t, tehát be van betonozva mindkettő helye. Mondjuk ilyen pénzek esetén hogy lehet a barátság fontosabb mint az eredmény, azt nem tudom.Ezt meg csak úgy ideteszem.Ez nagyon kemény
www.spotrac.com/mlb/payroll/
Az első közel kilencszázmillió dollár három .500- csapatra van elégetve. Versus a lista vége 😀
robiroboter
Nem igazán követem az mlb-t, de mi történt a Yankees és Padres duónál? A Mets az Mets, azt értem
r.baggio
És hát nyilvánvalóan vannak kvalitásbeli gondok is a játékosoknál. Az hogy Stanton stabil kezdő, az vicc, az hogy catcher poszton nulla offense van évek óta, szintén vicc. Az hogy egy Kiner-Falefa stabilan játszhat, szintén vicc. Satöbbi, satöbbi, lehetne sorolni.
Mikey
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Nagyon rossz irányból nézitek a táblát, a Rays és az Orioles együtt nem matekolják össze a ligaátlagot 😀
több mint 1 éve
Szerintem nem nagyon érdekli őket:A Yankeesnél leginkább az a baj hogy Cashman felett eljárt az idő, és Boone sem éppen top menedzser. De a tulajdonos imádja Cashmant, aki pedig imádja Boone-t, tehát be van betonozva mindkettő helye. Mondjuk ilyen pénzek esetén hogy lehet a barátság fontosabb mint az eredmény, azt nem tudom.Ezt meg csak úgy ideteszem.Ez nagyon kemény
Az első közel kilencszázmillió dollár három .500- csapatra van elégetve. Versus a lista vége 😀
robiroboter
Nem igazán követem az mlb-t, de mi történt a Yankees és Padres duónál? A Mets az Mets, azt értem
r.baggio
És hát nyilvánvalóan vannak kvalitásbeli gondok is a játékosoknál. Az hogy Stanton stabil kezdő, az vicc, az hogy catcher poszton nulla offense van évek óta, szintén vicc. Az hogy egy Kiner-Falefa stabilan játszhat, szintén vicc. Satöbbi, satöbbi, lehetne sorolni.
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Mikey
18 752
A Yankeesnél leginkább az a baj hogy Cashman felett eljárt az idő, és Boone sem éppen top menedzser. De a tulajdonos imádja Cashmant, aki pedig imádja Boone-t, tehát be van betonozva mindkettő helye. Mondjuk ilyen pénzek esetén hogy lehet a barátság fontosabb mint az eredmény, azt nem tudom.Ezt meg csak úgy ideteszem.Ez nagyon kemény
robiroboter
r.baggio
több mint 1 éve
Majd ha a WSig eljutunk vele ès megnyetjük, tán elhiszem 🤪😉 na jó nèha lehet igazad 🙏Lorenzen no hitter, nem rossz 😛Asszem jeleztem, hogy ő jó lesz. #SelfSucking
dande2
empty taxi
több mint 1 éve
Ha kevesed, még okosabban 😊Nem elég, ha sok pénzed van, azt okosan is kellene elkölteniEzt meg csak úgy ideteszem.Ez nagyon kemény
robiroboter
r.baggio
slowmotion
GO SEATTLE!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
mlb replay net (ugyanez nba), kiváló minőségben visszanézhető az összes meccs.En mobilon probalkoztam vele aztan vhogy szaggatni kezdett mindig.de lehet a mobil es a net hibaja.a fullmatch meg jo.ott csak visszanezheto/ letoltheto cuccok vannak.nekem az praktikusabb sokkal.Nagyon rég találkoztam olyan streammel ami nem szakadozott néha, régebben követtem én is az NFL-t így és nem volt jó, most GP van, mert meg van a nyugalmam, hogy mindig, bárhol tudom nézni. 😊Jogos.csak elore felesleges a bet365.nem maradok ebren olyan sokaig.ellenben a fullmatchhdtv vagy mi 2 eve paradesan fut.visszanezheto eleg sok sportesemeny.a legutolso meccsem 1.33ora volt.mivel nincs reklamszunet se semmiAzért kb 2 kattintás manapság egy ilyen jellegű sportmecsre full hd streamet találni, vagy akár visszanézéshez torrentet vagy linketBet365 minden meccset ad, viszont kell pénznek lenni a számlám vagy fogadni kell.A bet365 mikent mukodik?add minden meccset?deposit kell hozza?Lenne egy kérdésem. Mennyire éri meg az MLB tv előfizetés, ha én csak a Pirates vonatkozásában szeretnék előfizetni?Bet365 ha nem szeretnél költeni rá vagy Dofusports app.
Gergőke
KeyG
A dofu app jo de sokszor lelovik a linket aztan kezdheted ujra
YoungZeeZee
Az új szabályok miatt a vasfüggönybe fogadni nem lehet rajta, de hagytam rajta 0,14 forintot így nézhetek bármit. A legalja challenger tenisz meccseket adja indonéziából is szóval gondolhatod…
Egy haverom évek óta ezt csinálja igaz ő NBA-vel.
KeyG
kapitnono
YoungZeeZee
Számomra visszanézős oldalak azért nem, mert élőbe szeretek mindent.
KeyG
YoungZeeZee
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Lorenzen no hitter, nem rossz 😛Asszem jeleztem, hogy ő jó lesz. #SelfSucking
dande2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Nem elég, ha sok pénzed van, azt okosan is kellene elkölteniEzt meg csak úgy ideteszem.Ez nagyon kemény
robiroboter
r.baggio
több mint 1 éve
vajon nyerünk még idén meccset?
több mint 1 éve
Álmomban nem gondoltam, hogy ez a fiatal csapat képes lesz ilyen szoros meccsekre a Braves ellen. Azt meg végképp nem, hogy nyerni is képesek leszünk a szériában. 🙂
" class="embed">
több mint 1 éve
Michael Lorenzen throws 14th no hitter in #Phillies history. pic.twitter.com/Na9MmUSl1q @SportsRadioWIP
— Howard Eskin (@howardeskin) August 10, 2023
több mint 1 éve
Ezt meg csak úgy ideteszem.Ez nagyon kemény
robiroboter
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Lorenzen no hitter, nem rossz 😛