Baseball
Szerkesztette: Löfli
THE MOST EXCITING 10.83 SECONDS IN SPORTS ⚡⚡⚡@ellylacocoa18 pic.twitter.com/3lJjyhWRkc
— Cincinnati Reds (@Reds) June 24, 2023
theathletic.com/4632014/2023/06/23/orioles-diamondbacks-reds-mlb-new-rules/
PS. Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
" class="embed">
A mez színei, és kialakítása, különösen a számozott övek elég menők, de engem zavar az a PGH felirat, nagyon elüt az összhatást rontja. Jobb lett volna Steel City-s feliratEgy ilyen Hayes mezre nem mondanék nemet.😃Forged in the heart of Steel City. 🏗
— MLB (@MLB) June 22, 2023
These @Pirates City Connect uniforms are 🔥. pic.twitter.com/k10cClagMs
Matthew99
Gergőke
Egy ilyen Hayes mezre nem mondanék nemet.😃Forged in the heart of Steel City. 🏗
Matthew99
" class="embed">
Forged in the heart of Steel City. 🏗
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Last night, Shohei Ohtani became the first American League pitcher to:
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) June 22, 2023
- strike out 12 batters
- reach base safely
- pick up the loss
since Mickey Lolich for the Tigers on July 31, 1971. pic.twitter.com/LhApJtzpmx
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
A szerető közeg Hicks után újabb barátot talált (mondjuk a .133 ütőátlag nem sokat segít neki)Hicks B'moreban úgy üt, ahogy karrierje során még soha 😀 .321/.424/.571
Matthew99
Donaldson pops out and gets heavily booed by the crowd pic.twitter.com/O3KQiP7dqo
— Talkin' Yanks (@TalkinYanks) June 22, 2023
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
" class="embed">
bleacherreport.com/articles/10068582-the-2023-new-york-mets-have-become-steve-cohens-350m-nightmare
Nem kell aggódni hogy bárki all star közelbe jut. kuka a szezon.
some would call this a love tap. 😂❤️ pic.twitter.com/nMju15jE2f
— Miami Marlins (@Marlins) June 20, 2023
Cruz leghamarabb augusztusban tud visszatérni. Choi talán már ebben a hónapban, ami mondjuk nagy segítséget jelenthet, mert gyakorlatilag nincs, aki 1B- t játszana Santana mellett ,így ő gyakorlatilag 0 pihenővel nyomja. Velasquez egész évre out. Holderman és Zastryzny is megsérült. Brubakert idén nem is fogjuk látni. Sok van még a szezonból, ami most azt mondom el sülhet így is meg úgy is. A szezon elején minden labda jól pattant, most meg semmi. Vannak hibák és sokat kell még melózni, de sok év után először érzem azt, hogy mégis elindult valami és nagyon lassan, de kezdünk felfelé mászni a pöcegödörből.Ebben a részben abszolút nem vagyok otthon, én csak azt látom az összefoglalókban, hogy nincs semmi, ami menne. 1-1 jó széria egy dobónál, vagy éppen abban lehet bízni, hogy az ellenfélnél valahogy tökéletesen pattannak a labdát, nálunk meg mindig a védők kezébe...de ahogy írod a múltat is, hiú ábránd, hogy ebben a csapatban több legyen. Korábban abban reménykedtem, hogy majd Cruz visszajön és lesz valami remény, már azt sem tudom mi van vele, mert a hónapok csak mennek és sikerül lehozni egy mecset, egy duplával és ez a maximum...Igen. Ugyanakkor pont néztem, hogy amennyi sérült van, lassan tényleg kórház a város szélént játszunk. Ma Ramirezt leszámítva csak olyanok dobtak, akik szezon elején még sehol sem voltak. Ettől függetlenül az ütés valamiért nagyon nagyon nem megy most. 😕Hihetetlen volt ez a meccs. Vezetünk 2-1-re a 8. inningben. Shelton egyébként teljesen logikusan a bullpen két legjobbját Moretát és Bednart hozza be, akik simán feladnak 4 runt. 😕😕 Ebből 3-at Bednar. 😕😕ez nem gödör...ez szakadék
Ideje lenne kikecmeregni a gödörböl.
Gergőke
Klaci79
Gergőke
Klaci79
Reynolds mondjuk kifejezetten zavar. Meg van a nagy szerződése, ehhez képest 8 HR, míg Suwinkski 15-nél tart.
Szerkesztette: Gergőke
" class="embed">
Ebben a részben abszolút nem vagyok otthon, én csak azt látom az összefoglalókban, hogy nincs semmi, ami menne. 1-1 jó széria egy dobónál, vagy éppen abban lehet bízni, hogy az ellenfélnél valahogy tökéletesen pattannak a labdát, nálunk meg mindig a védők kezébe...de ahogy írod a múltat is, hiú ábránd, hogy ebben a csapatban több legyen. Korábban abban reménykedtem, hogy majd Cruz visszajön és lesz valami remény, már azt sem tudom mi van vele, mert a hónapok csak mennek és sikerül lehozni egy mecset, egy duplával és ez a maximum...Igen. Ugyanakkor pont néztem, hogy amennyi sérült van, lassan tényleg kórház a város szélént játszunk. Ma Ramirezt leszámítva csak olyanok dobtak, akik szezon elején még sehol sem voltak. Ettől függetlenül az ütés valamiért nagyon nagyon nem megy most. 😕Hihetetlen volt ez a meccs. Vezetünk 2-1-re a 8. inningben. Shelton egyébként teljesen logikusan a bullpen két legjobbját Moretát és Bednart hozza be, akik simán feladnak 4 runt. 😕😕 Ebből 3-at Bednar. 😕😕ez nem gödör...ez szakadék
Gergőke
Klaci79
Gergőke
Igen. Ugyanakkor pont néztem, hogy amennyi sérült van, lassan tényleg kórház a város szélént játszunk. Ma Ramirezt leszámítva csak olyanok dobtak, akik szezon elején még sehol sem voltak. Ettől függetlenül az ütés valamiért nagyon nagyon nem megy most. 😕Hihetetlen volt ez a meccs. Vezetünk 2-1-re a 8. inningben. Shelton egyébként teljesen logikusan a bullpen két legjobbját Moretát és Bednart hozza be, akik simán feladnak 4 runt. 😕😕 Ebből 3-at Bednar. 😕😕ez nem gödör...ez szakadék
Gergőke
Klaci79
" class="embed">
Luis Arraez becomes the first player since Dave Winfield in 1984 to have three 5-hit games in the same month! 🤯 pic.twitter.com/MoCS9SWBQn
— MLB (@MLB) June 20, 2023
Hihetetlen volt ez a meccs. Vezetünk 2-1-re a 8. inningben. Shelton egyébként teljesen logikusan a bullpen két legjobbját Moretát és Bednart hozza be, akik simán feladnak 4 runt. 😕😕 Ebből 3-at Bednar. 😕😕ez nem gödör...ez szakadék
Gergőke
" class="embed">
" class="embed">
Történelmi 15-0 🥳Várható volt, hogy Miller újonc álomstartjának előbb-utóbb vége, de jó lett volna nem 7ER-rel kimászni az 1.00 ERA alól... mindegy, ilyenkir szoktunk viszont-shutoutot csinálni
nagir