Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
Hayes 5-5, 3 run, 4 RBI. Mondjuk az utolsó inning nagyon csúnya volt, de hála Istennek már nem volt tétje. 🙂
" class="embed">
több mint 1 éve
Kampman
28 326
NL West első hely 😊 (végre nem holtversenyben)Nagyrészt kedvező ellenfelek ellen, azt azért tegyük hozzá.
Löfli
A Braves meg a Dodgers ellen vesztettünk szériákat.
több mint 1 éve
Mikey
18 753
Azért ez a McKinney - Kiner-Falefa - Bauers outfield a Yankeestől nagyon erős. Pont mint a csapat szezonja.
több mint 1 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/113178/extra-inning-75-soto-soto-jovokolo/"DeGrom megsérült, Tatis mutogatott, Bieber jövője kérdéses, de mindezek eltörpülnek a jubileumi 75. adás utolsó tíz percéhez képest. A pokol elszabadult, Bence és Sankó emelt hangon nem értettek egyet egymással, a "jóvokoló" pusztítás Bencétől a legvégére maradt."
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 1 éve
NL West első hely 😊 (végre nem holtversenyben)
több mint 1 éve
adamfaragoo
1 420
35-28 az idei mérleg, szinte hihetetlen.Amit Arraez csinál az meg csoda, 58 meccs után .403-as átlag
több mint 1 éve
Mikey
18 753
Hát lehet miattuk van világvége látvány a városban...New york narancssargaban uszik....ott is nyert a Fidesz?
YoungZeeZee
Löfli
több mint 1 éve
Emlékeztek még, amikor pár éve a Syndergaard-de Grom tandem volt A Valami?Na most már egyikük fos, a másik üveg.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Rodriguezzel egyidős starting pitcherek, akik jobb mutatóval bírnak a ligában:Több, mint 10 év rajongása van benne. 😃 Ez az a liga ahol a fiatalok még sokszor megégethetik magukat. Hatalmas a különbség, az MLB és a farm csapatok között is,pláne az egyetemeket nézve. Itt esélytelen az, mint mondjuk az NFL-ben, hogy valaki 21-22 évesen alkalmas az MLB-re. Contreras tavaly még fel- le járkált az MLB és az AAA között. Idén van először teljes szezonban. 24 éves, sokan olyan 26 év körül kezdenek komoly teljesítményt lerakni az asztalra. Szóval türelem. Jó lesz ő. Keller például sokkal nagyobb homály volt ilyen idősen. 🙂Hallod...ezt a csapatot komolyan kell szeretni, hogy ezt elviselje az ember...de félelmetes különbségek vannak ebben a ligában, amihez egyik major sportban sem szoktam hozzáNem nagyon tudnék rosszabbul dobni, mint Contreras....ezt a faszt miért nem lehet elküldeni?Ez azért erős túlzás vele kapcsolatban. Tény,hogy szar szériában van,de benne sokkal több van. Kellert évekig ekéztem,hogy így meg úgy milyen szar és nem küldtük el. Őt sem fogjuk és hiba is lenne.
Klaci79
Gergőke
Én nem tudom egyébként egy profi sportoló hogyan lehet ennyire rossz szériában...ok, nem sok meccset láttam még élőben, de ilyen rossz dobóteljesítményt még biztosan soha
Klaci79
Gergőke
Bryce Elder (Braves), Tanner Bibee (Guardians), MacKenzie Gore (Nationals), Hunter Greene (Reds), Brayan Bello (Red Sox), Luis Ortiz (Pirates) és ennyi.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
New york narancssargaban uszik....ott is nyert a Fidesz?
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Több, mint 10 év rajongása van benne. 😃 Ez az a liga ahol a fiatalok még sokszor megégethetik magukat. Hatalmas a különbség, az MLB és a farm csapatok között is,pláne az egyetemeket nézve. Itt esélytelen az, mint mondjuk az NFL-ben, hogy valaki 21-22 évesen alkalmas az MLB-re. Contreras tavaly még fel- le járkált az MLB és az AAA között. Idén van először teljes szezonban. 24 éves, sokan olyan 26 év körül kezdenek komoly teljesítményt lerakni az asztalra. Szóval türelem. Jó lesz ő. Keller például sokkal nagyobb homály volt ilyen idősen. 🙂Hallod...ezt a csapatot komolyan kell szeretni, hogy ezt elviselje az ember...de félelmetes különbségek vannak ebben a ligában, amihez egyik major sportban sem szoktam hozzáNem nagyon tudnék rosszabbul dobni, mint Contreras....ezt a faszt miért nem lehet elküldeni?Ez azért erős túlzás vele kapcsolatban. Tény,hogy szar szériában van,de benne sokkal több van. Kellert évekig ekéztem,hogy így meg úgy milyen szar és nem küldtük el. Őt sem fogjuk és hiba is lenne.
Klaci79
Gergőke
Én nem tudom egyébként egy profi sportoló hogyan lehet ennyire rossz szériában...ok, nem sok meccset láttam még élőben, de ilyen rossz dobóteljesítményt még biztosan soha
Klaci79
" class="embed">
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Hallod...ezt a csapatot komolyan kell szeretni, hogy ezt elviselje az ember...de félelmetes különbségek vannak ebben a ligában, amihez egyik major sportban sem szoktam hozzáNem nagyon tudnék rosszabbul dobni, mint Contreras....ezt a faszt miért nem lehet elküldeni?Ez azért erős túlzás vele kapcsolatban. Tény,hogy szar szériában van,de benne sokkal több van. Kellert évekig ekéztem,hogy így meg úgy milyen szar és nem küldtük el. Őt sem fogjuk és hiba is lenne.
Klaci79
Gergőke
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Probáltam segíteni a csapaton, h nem élőben nézem, de hát ha nem megy, akkor nem megy.Nem nagyon tudnék rosszabbul dobni, mint Contreras....ezt a faszt miért nem lehet elküldeni?Ez azért erős túlzás vele kapcsolatban. Tény,hogy szar szériában van,de benne sokkal több van. Kellert évekig ekéztem,hogy így meg úgy milyen szar és nem küldtük el. Őt sem fogjuk és hiba is lenne.
Klaci79
Gergőke
több mint 1 éve
Nem nagyon tudnék rosszabbul dobni, mint Contreras....ezt a faszt miért nem lehet elküldeni?Ez azért erős túlzás vele kapcsolatban. Tény,hogy szar szériában van,de benne sokkal több van. Kellert évekig ekéztem,hogy így meg úgy milyen szar és nem küldtük el. Őt sem fogjuk és hiba is lenne.
Klaci79
" class="embed">
több mint 1 éve
Ez eddig nagyon csúnya. Viszont legalább az Oakland elindulhat felfelé.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Szegény Pirates fan-ek. Lehet évi egy tvs meccs és így indul.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Nem nagyon tudnék rosszabbul dobni, mint Contreras....ezt a faszt miért nem lehet elküldeni?
több mint 1 éve
azért nem olyan tuti ziher az a Las Vegas A'sthesportingtribune.com/legislative-insider-gives-as-stadium-in-vegas-50-50-chance
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
szerintem amúgy nem hülyeség, fejben egyáltalán nincs ott, nem tudom mi történt vele az offseasonben, de tavaly még tudott dobni, remélem összerakják valahogyEttől lejjebb alig tudták volna küldeni 😀Először azt hittem poén. Mit csinált?
Blue Jays SP Alek Manoah is being optioned to the Florida Complex League, per the team. pic.twitter.com/IJ1Dquckhz
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) June 6, 2023
adamfaragoo
Mikey
több mint 1 éve
De csúnyán belenéztünk ebbe a tegnapi meccsbe. Remélem Keller is túl van most a rossz meccsén egy időre.
" class="embed">
több mint 1 éve
deGrom had to fight through tears when speaking to the media about his injury pic.twitter.com/U4zZS9HD3z
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) June 6, 2023
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Először azt hittem poén. Mit csinált?6.36 ERA-t 😊
Mikey
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Mikey
18 753
Ettől lejjebb alig tudták volna küldeni 😀Először azt hittem poén. Mit csinált?
Blue Jays SP Alek Manoah is being optioned to the Florida Complex League, per the team. pic.twitter.com/IJ1Dquckhz
adamfaragoo
több mint 1 éve
adamfaragoo
1 420
Ettől lejjebb alig tudták volna küldeni 😀Blue Jays SP Alek Manoah is being optioned to the Florida Complex League, per the team. pic.twitter.com/IJ1Dquckhz