Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Hayes 5-5, 3 run, 4 RBI. Mondjuk az utolsó inning nagyon csúnya volt, de hála Istennek már nem volt tétje. 🙂

" class="embed">
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
NL West első hely 😊 (végre nem holtversenyben)
Löfli
Nagyrészt kedvező ellenfelek ellen, azt azért tegyük hozzá.
A Braves meg a Dodgers ellen vesztettünk szériákat.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Azért ez a McKinney - Kiner-Falefa - Bauers outfield a Yankeestől nagyon erős. Pont mint a csapat szezonja.
több mint 1 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
 www.sport1tv.hu/podcasts/113178/extra-inning-75-soto-soto-jovokolo/
"DeGrom megsérült, Tatis mutogatott, Bieber jövője kérdéses, de mindezek eltörpülnek a jubileumi 75. adás utolsó tíz percéhez képest. A pokol elszabadult, Bence és Sankó emelt hangon nem értettek egyet egymással, a "jóvokoló" pusztítás Bencétől a legvégére maradt."

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 1 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
NL West első hely 😊 (végre nem holtversenyben)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 1 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420
35-28 az idei mérleg, szinte hihetetlen.
Amit Arraez csinál az meg csoda, 58 meccs után .403-as átlag
több mint 1 éve
New york narancssargaban uszik....
YoungZeeZee
ott is nyert a Fidesz?
Löfli
Hát lehet miattuk van világvége látvány a városban...
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
Emlékeztek még, amikor pár éve a Syndergaard-de Grom tandem volt A Valami?
Na most már egyikük fos, a másik üveg.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Nem nagyon tudnék rosszabbul dobni, mint Contreras....ezt a faszt miért nem lehet elküldeni?
Klaci79
Ez azért erős túlzás vele kapcsolatban. Tény,hogy szar szériában van,de benne sokkal több van. Kellert évekig ekéztem,hogy így meg úgy milyen szar és nem küldtük el. Őt sem fogjuk és hiba is lenne.
Gergőke
Hallod...ezt a csapatot komolyan kell szeretni, hogy ezt elviselje az ember...de félelmetes különbségek vannak ebben a ligában, amihez egyik major sportban sem szoktam hozzá
Én nem tudom egyébként egy profi sportoló hogyan lehet ennyire rossz szériában...ok, nem sok meccset láttam még élőben, de ilyen rossz dobóteljesítményt még biztosan soha
Klaci79
Több, mint 10 év rajongása van benne. 😃 Ez az a liga ahol a fiatalok még sokszor megégethetik magukat. Hatalmas a különbség, az MLB és a farm csapatok között is,pláne az egyetemeket nézve. Itt esélytelen az, mint mondjuk az NFL-ben, hogy valaki 21-22 évesen alkalmas az MLB-re. Contreras tavaly még fel- le járkált az MLB és az AAA között. Idén van először teljes szezonban. 24 éves, sokan olyan 26 év körül kezdenek komoly teljesítményt lerakni az asztalra. Szóval türelem. Jó lesz ő. Keller például sokkal nagyobb homály volt ilyen idősen. 🙂
Gergőke
Rodriguezzel egyidős starting pitcherek, akik jobb mutatóval bírnak a ligában:
Bryce Elder (Braves), Tanner Bibee (Guardians), MacKenzie Gore (Nationals), Hunter Greene (Reds), Brayan Bello (Red Sox), Luis Ortiz (Pirates) és ennyi.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
YoungZeeZee
ott is nyert a Fidesz?

Don't blink!
több mint 1 éve
YoungZeeZee 8 561

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Nem nagyon tudnék rosszabbul dobni, mint Contreras....ezt a faszt miért nem lehet elküldeni?
Klaci79
Ez azért erős túlzás vele kapcsolatban. Tény,hogy szar szériában van,de benne sokkal több van. Kellert évekig ekéztem,hogy így meg úgy milyen szar és nem küldtük el. Őt sem fogjuk és hiba is lenne.
Gergőke
Hallod...ezt a csapatot komolyan kell szeretni, hogy ezt elviselje az ember...de félelmetes különbségek vannak ebben a ligában, amihez egyik major sportban sem szoktam hozzá
Én nem tudom egyébként egy profi sportoló hogyan lehet ennyire rossz szériában...ok, nem sok meccset láttam még élőben, de ilyen rossz dobóteljesítményt még biztosan soha
Klaci79
Több, mint 10 év rajongása van benne. 😃 Ez az a liga ahol a fiatalok még sokszor megégethetik magukat. Hatalmas a különbség, az MLB és a farm csapatok között is,pláne az egyetemeket nézve. Itt esélytelen az, mint mondjuk az NFL-ben, hogy valaki 21-22 évesen alkalmas az MLB-re. Contreras tavaly még fel- le járkált az MLB és az AAA között. Idén van először teljes szezonban. 24 éves, sokan olyan 26 év körül kezdenek komoly teljesítményt lerakni az asztalra. Szóval türelem. Jó lesz ő. Keller például sokkal nagyobb homály volt ilyen idősen. 🙂

" class="embed">
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Klaci79
Gergőke
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
Klaci79
Gergőke
Probáltam segíteni a csapaton, h nem élőben nézem, de hát ha nem megy, akkor nem megy.
több mint 1 éve
Klaci79

" class="embed">
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Ez eddig nagyon csúnya. Viszont legalább az Oakland elindulhat felfelé.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Szegény Pirates fan-ek. Lehet évi egy tvs meccs és így indul.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 1 éve
robiroboter 2 090 — Let's go O's!
azért nem olyan tuti ziher az a Las Vegas A's
 thesportingtribune.com/legislative-insider-gives-as-stadium-in-vegas-50-50-chance

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Ettől lejjebb alig tudták volna küldeni 😀

adamfaragoo
Először azt hittem poén. Mit csinált?
Mikey
szerintem amúgy nem hülyeség, fejben egyáltalán nincs ott, nem tudom mi történt vele az offseasonben, de tavaly még tudott dobni, remélem összerakják valahogy

Don't blink!
több mint 1 éve
De csúnyán belenéztünk ebbe a tegnapi meccsbe. Remélem Keller is túl van most a rossz meccsén egy időre.

" class="embed">
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
robiroboter 2 090 — Let's go O's!
Mikey
6.36 ERA-t 😊

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve

adamfaragoo
több mint 1 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420