Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
dat cím 😀 😀 😀Rich Hill races Miguel Cabrera in MLB’s senior Olympic 😀 😀 😀 😀
www.sbnation.com/mlb/2023/5/17/23727385/rich-hill-miguel-cabrera-race-tigers-pirates-mlb
Miggy vs. Rich Hill: race to the bag!
— MLB (@MLB) May 17, 2023
And the winner is ... 👀 pic.twitter.com/ikOmvZiyBS
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Remélem Velasquez lassan vissza tud térni, mert Ortiz borzalmas.
" class="embed">
több mint 1 éve
adamfaragoo
1 420
Jazz menetrend szerinti sérülése megérkezett, 4-6 hétig nem játszik.
több mint 1 éve
Trevor Bauer Japánban eddig: 3G (1-2) 15IP 26H 5HR 14ER 18K 8.40ERAdeadspin.com/trevor-bauer-baseball-pitching-japan-yokohama-baystars-1850441624
npb.jp/bis/eng/2023/stats/idp1_db.html
több mint 1 éve
megy a szarkavarás, mint a Raiders esetében2 064 néző volt kint ma az A's hazai meccsén. Kétezer... 🫣thecomeback.com/mlb/oakland-athletics-attendance-near-record-low.html
Mikey
robiroboter
bezzeg Vegas-ban majd minden kurva happy lesz
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
2 064 néző volt kint ma az A's hazai meccsén. Kétezer... 🫣thecomeback.com/mlb/oakland-athletics-attendance-near-record-low.html
Mikey
több mint 1 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
The Real Moneyball.2 064 néző volt kint ma az A's hazai meccsén. Kétezer... 🫣biztos megemelték az árakat
Mikey
🤘 gaben 🤘
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Viszonylag gyakran elfelejtik a bírók, hogy Judge egy elég magas srác és a többiekhez képest magasabban van a térde vonala is.amugy elkepeszto, hogy mar azt kikockazzak, hogy Judge egy milisecre kinez a padra mielott jon a labda, hogy sign stealing van-e. nyilvan kovetkezo pitchet kivagta 462 feet tavolsagra 😊Azt a strikeot is jól benézte előtte a ref, Boonet ki is állították a reklamálásért. Remek kis bosszú volt az a HR 😁
csebi
kapitnono
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
amugy elkepeszto, hogy mar azt kikockazzak, hogy Judge egy milisecre kinez a padra mielott jon a labda, hogy sign stealing van-e. nyilvan kovetkezo pitchet kivagta 462 feet tavolsagra 😊Azt a strikeot is jól benézte előtte a ref, Boonet ki is állították a reklamálásért. Remek kis bosszú volt az a HR 😁
csebi
több mint 1 éve
amugy elkepeszto, hogy mar azt kikockazzak, hogy Judge egy milisecre kinez a padra mielott jon a labda, hogy sign stealing van-e. nyilvan kovetkezo pitchet kivagta 462 feet tavolsagra 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 386
Keller a hét játékosa az NL-ben. 🙂 Amúgy nem tudom mit csinált Cherington Nuttinggal, de a pletykák szerint Kellerrel is tárgyalásban vagyunk a szerződés hosszabbítást illetően. Kezdtük Hayes-szel, majd jött Reynolds, most lehet Keller. Nem tudom mi történt,hogy ez a pöcs hajlandó kinyitni a pénztárcáját.Kellert pedig nem kéne hosszabbítani, szerintem ez csak egy hirtelen fellángolás tőle.
Gergőke
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Keller a hét játékosa az NL-ben. 🙂 Amúgy nem tudom mit csinált Cherington Nuttinggal, de a pletykák szerint Kellerrel is tárgyalásban vagyunk a szerződés hosszabbítást illetően. Kezdtük Hayes-szel, majd jött Reynolds, most lehet Keller. Nem tudom mi történt,hogy ez a pöcs hajlandó kinyitni a pénztárcáját.valószínűleg rádöbbent, hogy ha egy csapatnak egyébként jól megy és pozitív a mérlege, akkor komoly lehetőségek találják meg hirtelen
Gergőke
több mint 1 éve
Keller a hét játékosa az NL-ben. 🙂 Amúgy nem tudom mit csinált Cherington Nuttinggal, de a pletykák szerint Kellerrel is tárgyalásban vagyunk a szerződés hosszabbítást illetően. Kezdtük Hayes-szel, majd jött Reynolds, most lehet Keller. Nem tudom mi történt,hogy ez a pöcs hajlandó kinyitni a pénztárcáját.
" class="embed">
több mint 1 éve
2 064 néző volt kint ma az A's hazai meccsén. Kétezer... 🫣biztos megemelték az árakat
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
2 064 néző volt kint ma az A's hazai meccsén. Kétezer... 🫣Pedig ilyeneket láthatnának élőben:
Mikey
This was sick pic.twitter.com/MRhXhpEU5E
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) May 16, 2023
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Mikey
18 753
2 064 néző volt kint ma az A's hazai meccsén. Kétezer... 🫣
több mint 1 éve
Legalább most már több arcunk is van. 😃Na és akkor ilyenkor látja azt az ember, hogy ez a csapat, mintha kissé kétarcú lenne 😀Meg tudom érteni, amit írsz, de én más szemszögből nézem a dolgokat. Hosszú évek óta nem volt ilyen hosszú ideig pozitív mérlegünk, lehet pár meccs és vége lesz. Szóval élvezem ameddig tart. Másfelől a realitás az az,hogy ez a csapat kb 70-75 győzelmet fog szerezni.Cutch végre kifakadt. Elmondta, hogy meg vannak a helyzetek, lehetőségek mind támadásban, mind védekezésben és most valamin mindig elcsúszunk a meccseken és ez rohadtul frusztrálja.rájöttem ennek az összefoglalónak a kapcsán, hogy jobb ha nem nézem őket inkább...elképesztő micsoda hibák vannak
Remélem ez a kifakadás segít kimozdulni a gödörből.
Gergőke
inkább csak olvasom, amit írsz, szenvedjél te ezekkel a meccsekkel 😀
Klaci79
Gergőke
Klaci79
Gergőke
több mint 1 éve
Legalább most már több arcunk is van. 😃Na és akkor ilyenkor látja azt az ember, hogy ez a csapat, mintha kissé kétarcú lenne 😀Meg tudom érteni, amit írsz, de én más szemszögből nézem a dolgokat. Hosszú évek óta nem volt ilyen hosszú ideig pozitív mérlegünk, lehet pár meccs és vége lesz. Szóval élvezem ameddig tart. Másfelől a realitás az az,hogy ez a csapat kb 70-75 győzelmet fog szerezni.Cutch végre kifakadt. Elmondta, hogy meg vannak a helyzetek, lehetőségek mind támadásban, mind védekezésben és most valamin mindig elcsúszunk a meccseken és ez rohadtul frusztrálja.rájöttem ennek az összefoglalónak a kapcsán, hogy jobb ha nem nézem őket inkább...elképesztő micsoda hibák vannak
Gergőke
Klaci79
Gergőke
Klaci79
" class="embed">
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Na és akkor ilyenkor látja azt az ember, hogy ez a csapat, mintha kissé kétarcú lenne 😀Meg tudom érteni, amit írsz, de én más szemszögből nézem a dolgokat. Hosszú évek óta nem volt ilyen hosszú ideig pozitív mérlegünk, lehet pár meccs és vége lesz. Szóval élvezem ameddig tart. Másfelől a realitás az az,hogy ez a csapat kb 70-75 győzelmet fog szerezni.Cutch végre kifakadt. Elmondta, hogy meg vannak a helyzetek, lehetőségek mind támadásban, mind védekezésben és most valamin mindig elcsúszunk a meccseken és ez rohadtul frusztrálja.rájöttem ennek az összefoglalónak a kapcsán, hogy jobb ha nem nézem őket inkább...elképesztő micsoda hibák vannak
Gergőke
Klaci79
Gergőke
több mint 1 éve
szóval akkor Kershaw kimegy kedden a pályára, és dob egy no-hittert. csórikám...
több mint 1 éve
adamfaragoo
1 420
És még AJ Puk is megsérült...Just when you thought things couldn’t get worse, they did.
— Kevin Barral (@kevin_barral) May 14, 2023
- Jesus Sánchez on the 10-day IL
- AJ Puk on the 15-day IL
- Jazz has turf toe #Marlins
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 1 éve
Bryce Miller 3 start, 0,42 (!) ERA, elit fastball. Atyagatya, alakul a pitching Seattle-ben.Ráadásul úgy pörög az a gyors labda, hogy a végén majdnem felszállási engedélyt kell kérni rá. Jó nézni a srácot.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Bryce Miller 3 start, 0,42 (!) ERA, elit fastball. Atyagatya, alakul a pitching Seattle-ben.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
ez a Dominic Fletcher gyerek egész jó szériát tolt a Giants ellen, durva milyen depthünk van az outfielden