Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
mondjuk alapvetoen nincs is nagyon mas a bullpenben lassan.lassan lehet arra is tippelni, hogy Holmesnak lesz-e iden meg saveje ...Persze. Blown save. Boone már lenyilatkozta, hogy Clay "all-startól megszédült" Holmes lesz továbbra is a 9. inningbe beküldve. Ráadásul hezitálás nélkül. Én továbbra is állítom, hogy Boone a legnagyobb gond és meg kellett volna köszönni neki a munkát.
csebi
Matthew99
anno pedig igy nezett ki asszem a 7-8-9 inning: Green topformaban-Betances-Miller. rohadt messze kerultunk ettol jelenleg.
ja es raadasul olyanok utnek nalunk, akiket oszinten nem is ismerek. talan meg spring trainingcampben sem voltak meghivva.
gondolom Bader is, hogy visszatert, most megint ki fog ulni egy masfel honapot, mert miert ne ... ja es legalabb a Torres errorok is erkeznek 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
lassan lehet arra is tippelni, hogy Holmesnak lesz-e iden meg saveje ...Persze. Blown save. Boone már lenyilatkozta, hogy Clay "all-startól megszédült" Holmes lesz továbbra is a 9. inningbe beküldve. Ráadásul hezitálás nélkül. Én továbbra is állítom, hogy Boone a legnagyobb gond és meg kellett volna köszönni neki a munkát.
csebi
Boone said he had "zero hesitation" going to Clay in the ninth pic.twitter.com/Av9SQRnWp5
— Talkin' Yanks (@TalkinYanks) May 4, 2023
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
lassan lehet arra is tippelni, hogy Holmesnak lesz-e iden meg saveje ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Jól van, Kimbrel még mindig nem érzi a Chavez Ravine-ban a dobásokat, csak most jó mezt vett fel ilyen szempontból.Kilencedik menetben, nagy nehezen éppen csak összarakott egyenlítés után 1B, SB, SO, BB, BB, ügyesen megtöltötte futókkal a bázisokat, aztán ott hagyott Muncy-nak egy dobást, amit az utóbbi grand slam-re gyalázott.
Lehet Max-nek nem mondták, hogy nem csak hatossal lehet kiszállni?
több mint 1 éve
Willie Parker
15 387
Most konkrétan erre a meccsre gondoltam csak, de összességében persze 180 fokos fordulat állt be a csapat életében és játékában.Ezzel a " sok minden megmaradt" kijelentéssel azért tudnék vitatkozni. Őszintén szólva ,hogy a liga jelenlegi legjobb formában lévő-egyébként WS várományos- csapatától kikaptunk idegenben szerintem belefér. Persze madarat lehet velem fogatni, hogy így kezdtük a szezont, de én továbbra is tartom ,ahhoz magam amit szezon elején gondoltam,hogy 75 győzelem környékére vagyunk belőve. Viszont a mutatott játék eddig messzemenően felülmúlta az elvárásaimat.🙂😉Jól van, azért a régi "jó dolgokból" sok minden megmaradt.az elején nagy mázlija volt a Rays-nek, de a közepétől nagyon lesimázták...az a játék nagyon nem volt meg, amivel ma nyerni lehetett volnaEz teljesen így van. Reálisan nézve egy meccsre talán jók lehetünk ellenük.
Klaci79
Gergőke
Willie Parker
Gergőke
több mint 1 éve
Ezzel a " sok minden megmaradt" kijelentéssel azért tudnék vitatkozni. Őszintén szólva ,hogy a liga jelenlegi legjobb formában lévő-egyébként WS várományos- csapatától kikaptunk idegenben szerintem belefér. Persze madarat lehet velem fogatni, hogy így kezdtük a szezont, de én továbbra is tartom ,ahhoz magam amit szezon elején gondoltam,hogy 75 győzelem környékére vagyunk belőve. Viszont a mutatott játék eddig messzemenően felülmúlta az elvárásaimat.🙂😉Jól van, azért a régi "jó dolgokból" sok minden megmaradt.az elején nagy mázlija volt a Rays-nek, de a közepétől nagyon lesimázták...az a játék nagyon nem volt meg, amivel ma nyerni lehetett volnaEz teljesen így van. Reálisan nézve egy meccsre talán jók lehetünk ellenük.
Klaci79
Gergőke
Willie Parker
" class="embed">
több mint 1 éve
Willie Parker
15 387
Jól van, azért a régi "jó dolgokból" sok minden megmaradt.az elején nagy mázlija volt a Rays-nek, de a közepétől nagyon lesimázták...az a játék nagyon nem volt meg, amivel ma nyerni lehetett volnaEz teljesen így van. Reálisan nézve egy meccsre talán jók lehetünk ellenük.
Klaci79
Gergőke
több mint 1 éve
az elején nagy mázlija volt a Rays-nek, de a közepétől nagyon lesimázták...az a játék nagyon nem volt meg, amivel ma nyerni lehetett volnaEz teljesen így van. Reálisan nézve egy meccsre talán jók lehetünk ellenük.
Klaci79
" class="embed">
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
az elején nagy mázlija volt a Rays-nek, de a közepétől nagyon lesimázták...az a játék nagyon nem volt meg, amivel ma nyerni lehetett volna
több mint 1 éve
Trevor Bauer’s teammate @19Yasuaki responded to this video:
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) May 1, 2023
“Don’t be an idiot. This is disrespectful. There are better ways to go about this.”
(h/t @yakyucosmopic.twitter.com/3XE4V7oTrl
több mint 1 éve
Mikey
18 753
Jake Bauers esete annyira classic Yankees, hogy az már fáj.
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Érik a Rays-Pirates döntő.Azt hiszem negatív nézettségi rekordot döntene Amerikában.
Őszentsége Sobri Jóska
Nekem semlegesként tetszene.
több mint 1 éve
Meddig, meddig... Ameddig Choi győztes szemlélete áthatja az öltözőt.Maggi első major ütése is meg van, majd utána jött az elsö dupla is. Suwinkski élete első Grand slamje is meg van. Andujar 2 meccsen 2 HR. Double header mind a két meccse és ezzel a széria is behúzva. 🙂csak kapkodom a fejem, hogy milyen játék van itt...nem tudom meddig tart ez...
Gergőke
Klaci79
Van, amikor ennyin múlik, hogy egy középcsapat elinduljon felfelé.
Az egész MLB-ben csak két csapat van .700 fölött, Choi jelenlegi, és előző csapata. Véletlen? Aligha.
Érik a Rays-Pirates döntő.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Maggi első major ütése is meg van, majd utána jött az elsö dupla is. Suwinkski élete első Grand slamje is meg van. Andujar 2 meccsen 2 HR. Double header mind a két meccse és ezzel a széria is behúzva. 🙂csak kapkodom a fejem, hogy milyen játék van itt...nem tudom meddig tart ez...
Gergőke
több mint 1 éve
Maggi első major ütése is meg van, majd utána jött az elsö dupla is. Suwinkski élete első Grand slamje is meg van. Andujar 2 meccsen 2 HR. Double header mind a két meccse és ezzel a széria is behúzva. 🙂
" class="embed">
több mint 1 éve
Ezek szerint nem csak érzésre gyenge:There are 380 hitters with at least 25 PA’s this year and here’s where Aaron Hicks ranks in some of his expected stats
— Addison (@YankeeWRLD) April 29, 2023
xBA: 380th
xOBP: 371st
xSLG: 380th
xwOBA: 379th
xISO: 380th
He’s also 377th in Hard Hit%
Simply one of the worst players in baseball right now pic.twitter.com/ixiBc3T34X
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/112512/extra-inning-70-bye-bye-oakland/"Az A's stadionjának már megvan a helye Las Vegasban, úgy tűnik újabb franchise költözik Oaklandből a szerencsejáték Mekkájába. A Tampa ereje még mindig tart, ellentétben Zoliéval, aki két MLB-mérkőzésen is volt az előző héten. "
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 1 éve
Ez nálam átvette a vezetést a WhiteSox-tól:Mariners City Connect uniform
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) April 28, 2023
(via @Marinerspic.twitter.com/0Av9jpS07n
Our history. Our story.
— Seattle Mariners (@Mariners) April 28, 2023
🟦 https://t.co/EeVZX8FrV1 🟨 pic.twitter.com/yqGp2nK3Nd
Szerkesztette: Matthew99
több mint 1 éve
Pirates fanként sokszor már egy jól sikerült ütést, vagy egy jól sikerült védekezést is megbecsült az ember, nemhogy azt amit most látunk a csapattól. 😃Mondjuk jó pillanatban kaptatok minket. Mookie most tért vissza, még nem rázódott vissza; Freeman még nem találja magát; Muncy, aki áprilisban halomra gyilkolta a labdákat, éppen apaszabin van; Will Smith, a legjobban ütő játékos concussion protocolban, még nem tért vissza.Hihetetlen, hogy egy általunk elfigyelmetlenkedett meccsen, ahol simán vezettünk,múlt a Dodgers söprése, ami sorozatban a harmadik lett volna.Egész jó performansz volt ez így a Dodgers ellen. Contreras 6 inning 0 run, 2 hit. Gyakorlatilag mindenki hozzá tett valamit a győzelemhez. Castro, Bae, Suwinkski, Cutch, Delay...Bírom az aláírásképedet, mert hosszú ideig ez csak egy hajóroncs volt, ami mindig friendly fire-t kapott.
Gergőke
Willie Parker
Gergőke
Meg kell becsülni az ilyen pillanatokat, mert ha egyszer összeáll a forma, akkor halomra fogják gyalázni a pitcherek többségét.
Most? Most nem annyira.
slowmotion
" class="embed">
több mint 1 éve
Willie Parker
15 387
Én ugye Dodgersnek is szurkolokMondjuk jó pillanatban kaptatok minket. Mookie most tért vissza, még nem rázódott vissza; Freeman még nem találja magát; Muncy, aki áprilisban halomra gyilkolta a labdákat, éppen apaszabin van; Will Smith, a legjobban ütő játékos concussion protocolban, még nem tért vissza.Hihetetlen, hogy egy általunk elfigyelmetlenkedett meccsen, ahol simán vezettünk,múlt a Dodgers söprése, ami sorozatban a harmadik lett volna.Egész jó performansz volt ez így a Dodgers ellen. Contreras 6 inning 0 run, 2 hit. Gyakorlatilag mindenki hozzá tett valamit a győzelemhez. Castro, Bae, Suwinkski, Cutch, Delay...Bírom az aláírásképedet, mert hosszú ideig ez csak egy hajóroncs volt, ami mindig friendly fire-t kapott.
Gergőke
Willie Parker
Gergőke
Meg kell becsülni az ilyen pillanatokat, mert ha egyszer összeáll a forma, akkor halomra fogják gyalázni a pitcherek többségét.
Most? Most nem annyira.
slowmotion
több mint 1 éve
Mondjuk jó pillanatban kaptatok minket. Mookie most tért vissza, még nem rázódott vissza; Freeman még nem találja magát; Muncy, aki áprilisban halomra gyilkolta a labdákat, éppen apaszabin van; Will Smith, a legjobban ütő játékos concussion protocolban, még nem tért vissza.Hihetetlen, hogy egy általunk elfigyelmetlenkedett meccsen, ahol simán vezettünk,múlt a Dodgers söprése, ami sorozatban a harmadik lett volna.Egész jó performansz volt ez így a Dodgers ellen. Contreras 6 inning 0 run, 2 hit. Gyakorlatilag mindenki hozzá tett valamit a győzelemhez. Castro, Bae, Suwinkski, Cutch, Delay...Bírom az aláírásképedet, mert hosszú ideig ez csak egy hajóroncs volt, ami mindig friendly fire-t kapott.
Gergőke
Willie Parker
Gergőke
Most? Most nem annyira.
több mint 1 éve
Hihetetlen, hogy egy általunk elfigyelmetlenkedett meccsen, ahol simán vezettünk,múlt a Dodgers söprése, ami sorozatban a harmadik lett volna.Egész jó performansz volt ez így a Dodgers ellen. Contreras 6 inning 0 run, 2 hit. Gyakorlatilag mindenki hozzá tett valamit a győzelemhez. Castro, Bae, Suwinkski, Cutch, Delay...Bírom az aláírásképedet, mert hosszú ideig ez csak egy hajóroncs volt, ami mindig friendly fire-t kapott.
Gergőke
Willie Parker
" class="embed">
több mint 1 éve
Willie Parker
15 387
Egész jó performansz volt ez így a Dodgers ellen. Contreras 6 inning 0 run, 2 hit. Gyakorlatilag mindenki hozzá tett valamit a győzelemhez. Castro, Bae, Suwinkski, Cutch, Delay...Bírom az aláírásképedet, mert hosszú ideig ez csak egy hajóroncs volt, ami mindig friendly fire-t kapott.
Gergőke
több mint 1 éve
Gonsolín nem volt nagyon szar, kb ennyi értelme volt, mert idejét nem tudom, mikor dobott utoljára.Dodgersnél idén bullpen helyett bullshitet építettekFree meccs volt, de én már nézni se mertem. 😃
slowmotion
KeyG
a bullpen meg olyan, amilyen - fiatal még a szezon persze, de ilyen 8 feletti ERA-ja van a dobóknak.
amit érdemes nézni, az az Urias-Kershaw páros, meg May minden második meccsén.
Syndergaardról meg volt egy írás a truebluela-re linkelve, nem is jók a dobásai, de legalább bázist is könnyű lopni ellene, pláne mióta pitch clock van, már kb nekifutásból mennek ellene.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
KeyG
9 518
Dodgersnél idén bullpen helyett bullshitet építettekFree meccs volt, de én már nézni se mertem. 😃
slowmotion
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers