Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
jó régen voltak már a kék tabletta reklámok, de ennek a meccsnek is elkelne egy. legalább egy 😀
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
hulla vagyok, de azért érdekel a Toronto meccs is, de ennek a meccsnek a vége is 😀
több mint 2 éve
14. inningben 0:0 és még csak egy platina meg egy golden somberero 😀 ez nem NL pitching duel 😀
több mint 2 éve
Franco ezt most frankón elcseszte
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
October Randy egyelőre otthon maradtAzért tán a Phillies meccsig vège lesz 🥴😏
Wester
több mint 2 éve
October Randy egyelőre otthon maradt
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Ennek a meccsnek a legjobban amúgy a Yankees örül
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
jön Kluber is, lassan már nem marad dobó lol
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Megvolt a lehetőség, nem éltünk vele. Mindjárt jön Ramirez és úgy érzem büntetni fog
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
wow, ez meg hogy lett out?!
több mint 2 éve
11 inning 5 hit, ez valami NL pitching duel? 😀Bizony. Dobó bemutató. Reggelig se lesz vége.
robiroboter
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
11 inning 5 hit, ez valami NL pitching duel? 😀
több mint 2 éve
Vicces hogy az újonc Tribe OF Gonzalez walk off songja megy a tévében is 😀www.si.com/mlb/2022/10/07/cleveland-guardians-oscar-gonzalez-spongebob-theme-for-walk-up-song
FYI: a meccs streamen, tévében Nicktoonson Spongyabob 😀 (ne kérdezzétek, miért 😀 😀 😀 )
több mint 2 éve
Na jól van csak szidnom kellet őket
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Jó volt látni Castillo-t playoffban végre, főleg ilyen domináns teljesítményt nyújtva. Megérdemelte már, akárcsak a Mariners a playoff wint. Mets meg semmire nem megy majd a két nagy ace-el sem?!
több mint 2 éve
Ray_bp_Lewis
163
Az MLB.tv volt olyan kedves és az egész playoffot blackout alá tette a nemzetközi előfizetőknek is. Mindezt kemény 1-2 nappal a kezdés előtt bejelentve.Nem egyedul leszel,ahogy olvasom Twitter-en. 👍
2013 karácsonya óta voltam subscriber, meg úgy általában az utóbbi évben több dolognak is az előfizetője lettem, de megint egy kedves emlékeztető, hogy a legalitás nem kifizetődő. Nem baj, egy előfizetővel kevesebb, valószínűleg meg sem érzik.
Vissza a kalóz-streamekhez. Jó kis 2007-es feeling.
Kampman
Sztem kicsit tultoltak - es sajnos meg nincsen vége - az elofizeteses cuccok,ugy altalaban . Isten penze nem eleg,ha “mindenre” perkalni akarsz,amit neznel !
több mint 2 éve
Hopp egy nyuszi😊 persze már lemaradtam róla, de sebaj, a lènyeg, hogy az első behúzva 😛
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Sportsurge és StreamEast talán a két legjobb jelenleg. Előbbi inkább egy linkgyűjtő oldal, szóval nagy a választék, de az utóbbi is nagyon jó.Az MLB.tv volt olyan kedves és az egész playoffot blackout alá tette a nemzetközi előfizetőknek is. Mindezt kemény 1-2 nappal a kezdés előtt bejelentve.Milyen oldalt hasznalsz live mlb streamre?
2013 karácsonya óta voltam subscriber, meg úgy általában az utóbbi évben több dolognak is az előfizetője lettem, de megint egy kedves emlékeztető, hogy a legalitás nem kifizetődő. Nem baj, egy előfizetővel kevesebb, valószínűleg meg sem érzik.
Kampman
YoungZeeZee
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Nincs.Az MLB.tv volt olyan kedves és az egész playoffot blackout alá tette a nemzetközi előfizetőknek is. Mindezt kemény 1-2 nappal a kezdés előtt bejelentve.na akkor nem user error volt ez nálam.
Kampman
azért ez eléggé kapdbeafaszom move, mi az indoklás?
Kúrfürst briareos
A rosszhiszeműségükhöz kérdés se férhet, kaptak is sok jókívánságot a megfelelő platformokon.
De legalább ígértek visszatérítést, miután rájuk írtam.
Szerkesztette: Kampman
több mint 2 éve
hát ma nem hoz szerencsét a Blue Jays pulcsim 😕
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
Igazi thriller voltreddit.mlbstreams.me/st-louis-cardinals-vs-philadelphia-phillies-live/stream-1micsoda végjáték van ott
Sajna egy homerannal mennek...
dande2
r.baggio
több mint 2 éve
na akkor jöhet a David Freese HR
több mint 2 éve
A Cards elkurta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
reddit.mlbstreams.me/st-louis-cardinals-vs-philadelphia-phillies-live/stream-1micsoda végjáték van ott
Sajna egy homerannal mennek...
dande2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal