Baseball
Szerkesztette: Löfli
Ki az a hulye aki egy hulye labdaert 1.5milliot fizet..de 3m is sok.egy labda😀Mark McGwire 70. homér-labdája ért 3 gurigát 99'-ben, szóval az mai áron kb. 5 és fél, és kábé ennyi babot is ér a szteroidbotránya után 😀
YoungZeeZee
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
Ki az a hulye aki egy hulye labdaert 1.5milliot fizet..de 3m is sok.egy labda😀Szép lövés, bedobás. Mondjuk én ennyinek is örülnék.Biztos bennem van a hiba, de én semmi pénzért nem adtam volna el.
🚨 BREAKING NEWS 🚨
— The Collectibles Guru 🧠 (@ericwhiteback) December 18, 2022
After declining a $3,000,000 offer for Aaron Judge’s 62nd Home Run ball, Corey Youmans elected to send the ball to auction.
Well that auction just ended and…
It sold for $1,500,000. pic.twitter.com/OelZ5d6ZVu
Matthew99
Mikey
Szép lövés, bedobás. Mondjuk én ennyinek is örülnék.Biztos bennem van a hiba, de én semmi pénzért nem adtam volna el.
🚨 BREAKING NEWS 🚨
After declining a $3,000,000 offer for Aaron Judge’s 62nd Home Run ball, Corey Youmans elected to send the ball to auction.
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
🚨 BREAKING NEWS 🚨

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
#CHAMPIONSHIP
Hát akkor ő is elkelt úgy tűnik.7 év 177 millió. De ilyenkor felmerül a kérdés hogy újjáépít a Cubs vagy szinten tart. Ha a második akkor miért enged el olyan embert mint Contreras. Martinez meg Dodger lett 1 évre 10 milláért.
BREAKING: Shortstop Dansby Swanson and the Chicago Cubs are finalizing an agreement on a contract, sources tell ESPN.
— Jeff Passan (@JeffPassan) December 17, 2022
adamfaragoo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
BREAKING: Shortstop Dansby Swanson and the Chicago Cubs are finalizing an agreement on a contract, sources tell ESPN.
— Jeff Passan (@JeffPassan) December 17, 2022
Marlins sign Joe Rizzo as 6-year minors free agent. Lefty hitting infielder is a former 2nd rounder who hit 21 home runs for Double-A Arkansas in 2022.
— Jon Heyman (@JonHeyman) December 17, 2022
theathletic.com/4006583/2022/12/15/orioles-sign-adam-frazier/
(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
Valamiért nem repdesek az örömtől.News: OF Andrew Benintendi is in agreement with the Chicago White Sox on a 5 year deal, sources tell ESPN.
— Jesse Rogers (@JesseRogersESPN) December 16, 2022
adamfaragoo
régi Oaklandes kedvencek sokszor lyukadnak ki Torontoban, most Chris Bassitt jött 3 évre!usában nincs maradásuk 😆
Löfli
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Nem örülnék ha bármelyiket is elengednénk, végre van egy ígéretes SS prospectünk, Dominguez meg elég nagy talentnek volt kikiáltva, szezon második felén elég durván tolta.A célkeresztben Max Kepler. Állítólag Reynolds nagyon hátul van a listán. Ha Volpe vagy Dominguez érdekli a Pirates-t, akkor meg is értem.Már van is új csapata, úgy néz ki.Tényleg, pedig úgy rémlett Benintendinek van még 1 évig szerződéseRodón 6 év 162 milláért érkezik!Jöhet az outfielder kérdés.
Ha a sérülések nem szólnak közbe,egész pofásan néz ki a kezdő rotáció
kapitnono
Matthew99
kapitnono
News: OF Andrew Benintendi is in agreement with the Chicago White Sox on a 5 year deal, sources tell ESPN.
adamfaragoo
Matthew99

A mi célkeresztünk meg pihen, nincs benne senki 😀A célkeresztben Max Kepler. Állítólag Reynolds nagyon hátul van a listán. Ha Volpe vagy Dominguez érdekli a Pirates-t, akkor meg is értem.Már van is új csapata, úgy néz ki.Tényleg, pedig úgy rémlett Benintendinek van még 1 évig szerződéseRodón 6 év 162 milláért érkezik!Jöhet az outfielder kérdés.
kapitnono
Matthew99
kapitnono
News: OF Andrew Benintendi is in agreement with the Chicago White Sox on a 5 year deal, sources tell ESPN.
adamfaragoo
Matthew99
Neki is megtetszettek a 3-assal kezdődő szerződések:Az van neki.
Manny Machado is expected to opt-out of his contract after the 2023 season and enter free agency, per @JonHeyman pic.twitter.com/ScPpLEXRMx
— B/R Walk-Off (@BRWalkoff) December 16, 2022
Matthew99
Amúgy jó nagy baromság a pletyka.
A célkeresztben Max Kepler. Állítólag Reynolds nagyon hátul van a listán. Ha Volpe vagy Dominguez érdekli a Pirates-t, akkor meg is értem.Már van is új csapata, úgy néz ki.Tényleg, pedig úgy rémlett Benintendinek van még 1 évig szerződéseRodón 6 év 162 milláért érkezik!Jöhet az outfielder kérdés.
kapitnono
Matthew99
kapitnono
adamfaragoo

Már van is új csapata, úgy néz ki.Tényleg, pedig úgy rémlett Benintendinek van még 1 évig szerződéseRodón 6 év 162 milláért érkezik!Jöhet az outfielder kérdés.
kapitnono
Matthew99
kapitnono
Outfielder Joey Gallo and the Minnesota Twins are in agreement on a one-year contract, sources familiar with the deal tell ESPN.
— Jeff Passan (@JeffPassan) December 16, 2022
Ha eltradeltük biztos meghülyülök 😀Hát ez nem lesz olcsó senkinek, még ha meg is történik.
⏳
— Sandy Alcantara (@sandyalcantar22) December 16, 2022
adamfaragoo

⏳
— Sandy Alcantara (@sandyalcantar22) December 16, 2022
Manny Machado is expected to opt-out of his contract after the 2023 season and enter free agency, per @JonHeyman pic.twitter.com/ScPpLEXRMx
— B/R Walk-Off (@BRWalkoff) December 16, 2022

Tényleg, pedig úgy rémlett Benintendinek van még 1 évig szerződéseRodón 6 év 162 milláért érkezik!Jöhet az outfielder kérdés.
kapitnono
Matthew99

Brewers - Mariners WS-t főznek a baseballistenek!Mi a lista másik oldalán vagyunk a "legjobbak" között 😀 😀
P@trik
adamfaragoo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Rodón 6 év 162 milláért érkezik!Jöhet az outfielder kérdés.
kapitnono