NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
219
25
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
Elvileg Judge nagyobb ajánlatokat utasított vissza h maradjon Yankees
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Elvileg az 1B a klasszikus "kímélő" poszt.Tatist már próbáltuk korábban is OF-en. Ez fog történni valószínűleg.azért érdekes, mert egyébként a csávó kb üvegből van, és nálunk (Mookie esetében) a könnyített üzemmód az pont nem az OF, hanem az infield.
Kuka biztos nem lesz mert horror szerződése van.
P@trik
de én nem értek a lovakhoz (sem.)
slowmotion
több mint 3 éve
#Phillies introduced their big free agent today, Trea Turner. A question everyone wants an answer so I had to ask him. @SportsRadioWIP pic.twitter.com/o3mKR5KcwB
— Howard Eskin (@howardeskin) December 8, 2022
több mint 3 éve
Állítólag Gallo érkezik a White Soxhoz.Többen is írják, hogy a shift eltörlése kedvezhet neki és emiatt low risk, high reward.
😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Így akár majd még a .180-at is elérheti az átlaga!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
A váll problémája volt amit eltoltak hogy majd ráér megműteni, aztán persze sikerült rásérülni, majd a műtéttel is sikerült kicsit megcsúszni, de aztán sikerült.Tatist már próbáltuk korábban is OF-en. Ez fog történni valószínűleg.azért érdekes, mert egyébként a csávó kb üvegből van, és nálunk (Mookie esetében) a könnyített üzemmód az pont nem az OF, hanem az infield.
P@trik
slowmotion
Elvileg most megvan emberünk, persze ha lerakta a cuccos szurit.
több mint 3 éve
Vagy inkább úgy értettem, hogy ennyire nem bíznak már benne a szerződésétől függetlenül, hogy ő meghatározó, franchise játékos lesz sokáig stabilan, ezért hozunk egy másik valakit ugyanoda, mert megtehetjük jelenleg.Tatist már próbáltuk korábban is OF-en. Ez fog történni valószínűleg.Úgy kuka, hogy szerződésestől, hazudozásostól, sérülésestől összecsomagolják és valakit lehúznak akinél tiszta lappal tud indulni.
P@trik
Matthew99
több mint 3 éve
Tatist már próbáltuk korábban is OF-en. Ez fog történni valószínűleg.Úgy kuka, hogy szerződésestől, hazudozásostól, sérülésestől összecsomagolják és valakit lehúznak akinél tiszta lappal tud indulni.
P@trik

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Tatist már próbáltuk korábban is OF-en. Ez fog történni valószínűleg.azért érdekes, mert egyébként a csávó kb üvegből van, és nálunk (Mookie esetében) a könnyített üzemmód az pont nem az OF, hanem az infield.
P@trik
több mint 3 éve
Nekem ez felesleges luxusigazolásnak tűnik erre a posztra. Vagy akkor tényleg Tatis kuka.Nem gondolom.The San Diego Padres and Xander Bogaerts are in agreement on a 11-year, $280M contract, per Jon Heyman.És ha Tatis kukázva lesz?
Nem nagyon tudom hova tenni ezt. Mondjuk ugye elzavartuk Hosmert és Myerst a két nagy pénz nyelőt.
Viszont így akkor Tatis OF-re tér vissza, és a koreai haverunk KIM kicsit megkérdőjeleződik.
Fejvakarós nekem ez a sztori. Sokkal inkább OF és/vagy 1B kéne.
P@trik
Matthew99
P@trik
zavi27

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Tatist már próbáltuk korábban is OF-en. Ez fog történni valószínűleg.Kuka biztos nem lesz mert horror szerződése van.
több mint 3 éve
Nekem ez felesleges luxusigazolásnak tűnik erre a posztra. Vagy akkor tényleg Tatis kuka.Nem gondolom.The San Diego Padres and Xander Bogaerts are in agreement on a 11-year, $280M contract, per Jon Heyman.És ha Tatis kukázva lesz?
Nem nagyon tudom hova tenni ezt. Mondjuk ugye elzavartuk Hosmert és Myerst a két nagy pénz nyelőt.
Viszont így akkor Tatis OF-re tér vissza, és a koreai haverunk KIM kicsit megkérdőjeleződik.
P@trik
Matthew99
P@trik
több mint 3 éve
Nem gondolom.The San Diego Padres and Xander Bogaerts are in agreement on a 11-year, $280M contract, per Jon Heyman.És ha Tatis kukázva lesz?
P@trik
Matthew99
több mint 3 éve
The San Diego Padres and Xander Bogaerts are in agreement on a 11-year, $280M contract, per Jon Heyman.És ha Tatis kukázva lesz?
P@trik

több mint 3 éve
The San Diego Padres and Xander Bogaerts are in agreement on a 11-year, $280M contract, per Jon Heyman.Nem nagyon tudom hova tenni ezt. Mondjuk ugye elzavartuk Hosmert és Myerst a két nagy pénz nyelőt.
több mint 3 éve
ezek a turner és judge padres sztorik sztem csak ilyen lufi marhaságok, arra alapozva h az elmult évekbe költekeztünk.Padres tegnap elvileg 400 milliót ajánlott neki😁Elvileg a korábbi White Soxos Velasquez is jön.Nem fog hiányozni.
Gergőke
Szép összeg. De végre már hogy megegyeztek.dzsadzs maradt yankee!?Igen 😊 9 év, 360M$ elvileg.
YoungZeeZee
Darksun3
Mikey
kapitnono
több mint 3 éve
Szentluíban szeretik a jó kecsört:WILLLSSSOOONNN!
— MLB (@MLB) December 7, 2022
Willson Contreras, Cardinals are reportedly in agreement on a 5-year deal per @MLBNetwork Insider @JonMorosi. pic.twitter.com/nsGMjEnCTR

több mint 3 éve
Mi is keményen igazolunk 😀
több mint 3 éve
😃😃 Én is tartok tőle,hogy ez egyszerre nehogy sok legyen a fiúknak.😃Nem fogtok szédülni ilyen magasságokban? 😀Szerintem merünk nagyot álmodni és rápróbálunk a 63-ra. 😃Elvileg a korábbi White Soxos Velasquez is jön.Hajtunk a 60 győzelemre, vagy mi van?
Gergőke
Willie Parker
Gergőke
Matthew99
több mint 3 éve
Padres tegnap elvileg 400 milliót ajánlott neki😁Elvileg a korábbi White Soxos Velasquez is jön.Nem fog hiányozni.
Gergőke
Szép összeg. De végre már hogy megegyeztek.dzsadzs maradt yankee!?Igen 😊 9 év, 360M$ elvileg.
YoungZeeZee
Darksun3
Mikey

több mint 3 éve
Nem fogtok szédülni ilyen magasságokban? 😀Szerintem merünk nagyot álmodni és rápróbálunk a 63-ra. 😃Elvileg a korábbi White Soxos Velasquez is jön.Hajtunk a 60 győzelemre, vagy mi van?
Gergőke
Willie Parker
Gergőke

több mint 3 éve
Elvileg a korábbi White Soxos Velasquez is jön.Nem fog hiányozni.
Gergőke
YoungZeeZee
Darksun3
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
dzsadzs maradt yankee!?Igen 😊 9 év, 360M$ elvileg.
YoungZeeZee
Matthew99 kb egy órája linkelte az eredeti tweetet róla.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 406
dzsadzs maradt yankee!?
több mint 3 éve
Szerintem merünk nagyot álmodni és rápróbálunk a 63-ra. 😃Elvileg a korábbi White Soxos Velasquez is jön.Hajtunk a 60 győzelemre, vagy mi van?
Gergőke
Willie Parker
több mint 3 éve
Elvileg a korábbi White Soxos Velasquez is jön.Hajtunk a 60 győzelemre, vagy mi van?
Gergőke