Baseball
Szerkesztette: Löfli
Trea Turner --> Philly, 11 év, 300MMegelőztèl 🤪 akkor hajrá😀
Azanyámat.
Mikey
Azanyámat.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Mióta ki lett nevezve GMnek ezt hallgatjuk, de még mindig nem sikerült megoldania, pedig elvileg idén még több pénzt is költhet. Kiváncsi vagyok mi lesz ebből.
Verlander megy New York rosszabbik felére.Nem tudtam eldönteni az melyik, utána kellett néznem.
Mikey
Mondta, hogy válság van és kell a zsé az elszállt gázt kifizetni, de ez azért vastag.Verlander megy New York rosszabbik felére.2 év 86 millió, évi 43 millió azért nem szar
Mikey
kapitnono

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Verlander megy New York rosszabbik felére.2 év 86 millió, évi 43 millió azért nem szar
Mikey

(+ Why the Rays wanted Eflin + Why Gibson chose the Orioles)
theathletic.com/3968408/2022/12/04/pirates-reynolds-trade-options/
(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
Gondolom vmi zseniális jövőképet vázoltak fel nekiSzámomra ez azért meglepő, mert soha nem rinyált Reynolds, hogy így vagy úgy nem érzi jól magát. Hosszabbítottunk vele a szezon előtt. Cherigton nem egyszer elmondta, hogy ő az, akit nem fog elcserélni, mert köré akar csapatot építeni. Erre most jön ezzel Reynolds. Ráadásul nem is nagyon épületes szezon után teszi mindezt, mert azért védekezésben, hát hogy is mondjam bőven hibázott.Ahhhh, sose lesz itt csapatHozzánk jöhetne, bár hozzánk ki a tököm akarna jönni ? 😀Pontosan most akartam írni. Engem meglepett a dolog.
Bryan Reynolds has requested a trade from the Pirates, per @ByRobertMurray pic.twitter.com/H5eTypEmBd
— B/R Walk-Off (@BRWalkoff) December 3, 2022
adamfaragoo
Gergőke
Willie Parker
Gergőke
Hozzánk jöhetne, bár hozzánk ki a tököm akarna jönni ? 😀Nyugi, haza fog menni 😀
adamfaragoo
PS. Ha meg kell guglizni, hol született, akkor súgok, Babe Ruth is helyi volt 😀 😀 😀
Számomra ez azért meglepő, mert soha nem rinyált Reynolds, hogy így vagy úgy nem érzi jól magát. Hosszabbítottunk vele a szezon előtt. Cherigton nem egyszer elmondta, hogy ő az, akit nem fog elcserélni, mert köré akar csapatot építeni. Erre most jön ezzel Reynolds. Ráadásul nem is nagyon épületes szezon után teszi mindezt, mert azért védekezésben, hát hogy is mondjam bőven hibázott.Ahhhh, sose lesz itt csapatHozzánk jöhetne, bár hozzánk ki a tököm akarna jönni ? 😀Pontosan most akartam írni. Engem meglepett a dolog.
Bryan Reynolds has requested a trade from the Pirates, per @ByRobertMurray pic.twitter.com/H5eTypEmBd
adamfaragoo
Gergőke
Willie Parker
Orioles sign Kyle Gibson in hopes that he’ll be better than Jordan Lyles 😀
Kyle Gibson had a 5.05 ERA in 2022. Not super exciting. 😀 😀 😀
www.camdenchat.com/2022/12/3/23491442/orioles-news-kyle-gibson-free-agent-signed
Ahhhh, sose lesz itt csapatHozzánk jöhetne, bár hozzánk ki a tököm akarna jönni ? 😀Pontosan most akartam írni. Engem meglepett a dolog.
adamfaragoo
Gergőke
Zseni a csávó csak a kérdés hogy az 5 évből hány év lesz korház és hány év baseball pálya.Utóbbi 3 szezon sérüléseit figyelembe véve nekem kicsit meglepő, bár ha nem sérül meg akkor király dealBREAKING: Right-hander Jacob deGrom has signed a five-year, $185 million contract with the Texas Rangers, sources tell ESPN. Physical is passed. Deal is done. Includes conditional sixth-year option that would take total deal to $222 million. Full no-trade clause. A massive haul.
— Jeff Passan (@JeffPassan) December 3, 2022
adamfaragoo
kapitnono
Hozzánk jöhetne, bár hozzánk ki a tököm akarna jönni ? 😀Odaadjuk érte Hicks-et, ha még hozzádob valamit a Pirates 😀
adamfaragoo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Hozzánk jöhetne, bár hozzánk ki a tököm akarna jönni ? 😀Chicago déli felén örömmel látjuk.
adamfaragoo
Hozzánk jöhetne, bár hozzánk ki a tököm akarna jönni ? 😀Pontosan most akartam írni. Engem meglepett a dolog.
adamfaragoo
Utóbbi 3 szezon sérüléseit figyelembe véve nekem kicsit meglepő, bár ha nem sérül meg akkor király dealBREAKING: Right-hander Jacob deGrom has signed a five-year, $185 million contract with the Texas Rangers, sources tell ESPN. Physical is passed. Deal is done. Includes conditional sixth-year option that would take total deal to $222 million. Full no-trade clause. A massive haul.
adamfaragoo

Ezek nyerni akarnak valamit hogy így összefújta őket a szél? Nasty Nestornak örülök.Hát nekem azért a dominicai csapat combosabbnak tűnik.
Ez a frissebb összeállítás bár Wainwright még ezen sincs:
Matthew99
P@trik

BREAKING: Right-hander Jacob deGrom has signed a five-year, $185 million contract with the Texas Rangers, sources tell ESPN. Physical is passed. Deal is done. Includes conditional sixth-year option that would take total deal to $222 million. Full no-trade clause. A massive haul.
Szerkesztette: adamfaragoo
Na hagyjad. Megy ám a kattintásvadászat:Hát ez mondjuk érdekes lenne 😀
Matthew99
Na hagyjad. Megy ám a kattintásvadászat:És ez nekünk miért érné meg?
Matthew99

Elvileg 1 héten belül dntést hoz, mi vagy a Giants lesz az.Remélem Giants!
bleacherreport.com/articles/10057321-aaron-judge-rumors-yankees-giants-very-close-to-50-50-for-star-free-agent
kapitnono
The Comtemporary Baseball Era vote takes place this Sunday. The 16-member committee can vote for a maximum of three candidates, and any player who meets 75% of the vote will be inducted into the Hall of Fame in 2023.
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) December 1, 2022
Which three are you voting in? pic.twitter.com/d2OWgE0xQ0