Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 811 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 246 — Invisible man
😀😀😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 646 — Lucas Scott
Sobri kedvence. Bár én se vagyok Rays fan de ha söprés lesz örülni fogok.
Matthew99
És amire a baseball rádöbbentett, látva Choit, Sandovalt és a hozzájuk hasonlóan markáns testfelépítésű játékosokat, hogy tulajdonképpen sportos alkatom van. Csak nem műugrósan sportos, hanem baseballosan.
Sobri Jóska
Nézz videót Fielderrol vagy Ortizrol még 😊
csebi
Szép emberek. 😊
Sobri Jóska
Alejandro Kirk és a nagyszerű Bartolo Colon.
Matthew99
Jajj Colont imádtam komolyan. A csávó mintha egy átlagos bbq partira esett volna be 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 056 — #NoStress
Matthew99
És amire a baseball rádöbbentett, látva Choit, Sandovalt és a hozzájuk hasonlóan markáns testfelépítésű játékosokat, hogy tulajdonképpen sportos alkatom van. Csak nem műugrósan sportos, hanem baseballosan.
Sobri Jóska
csebi
Szép emberek. 😊
Sobri Jóska
Matthew99
Igen, már rátaláltam én is a megfelelő keresőszavakra, csodás sport ez, csodaszép emberekkel. 😊

több mint 5 éve
Matthew99
Sobri Jóska
csebi
Szép emberek. 😊
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Matthew99
Sobri Jóska
csebi
Szép emberek. 😊

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 646 — Lucas Scott
Matthew99
Sobri Jóska

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Matthew99

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Majdnem sikerült azért elatlantázni 😀

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 663 — Panthers fan
Albies errorja (meg a bullpen depth hiánya) majdnem izgalmassá tette.

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Gyün Baez, akkor 0-5-tel fordulunk jó esetben
slowmotion
Optimista vagy. 😊

több mint 5 éve
Nagyon erős ez a Braves, Gonsolin dominálta őket az elején, aztán amikor másodjára próbált végigmenni a lineupon, már felőrölték. Freeman meg olyan klasszis, ami Bellinger csak szeretne lenni.

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
Gyün Baez, akkor 0-5-tel fordulunk jó esetben
több mint 5 éve
hát nem megmondtam b+?
több mint 5 éve
Freddie does it again

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
nem lesz ez így jó. úgy szórjuk két kézzel ezeket a risp-lehetőségeket, mintha nem egál lenne a meccs.
ilyenkor szokott jönni a walk-home run kombó, aztán máris mi futunk az eredmény után.
több mint 5 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
 twitter.com/pedrogomezespn/status/1316124869294129152?s=21

imádom a csávót 😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 5 éve
robiroboter 2 273 — Let's go O's!
a tegnapi Dodgers cseredobómatek (Graterol)-témához: egymeccses amfocis fejjel azt gondoljátok végig, hogy most egy best-of-seven szériában nem egyetlen mecsen számít a matchup, hanem HÉT meccsre - szabadnap nélkül - próbálnak startégiát írni, ütősorustul, kezdőd és cseredobóstul. amit aztán egyetlen ütéshez állás felülírhat. tegnap ez történt. nem több. A-B-C-D-E-…V, W, X, Y, Z terv - aztán azért nézzük, hogy ezt felülírják. bármikor.

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
CK scratch, már csak ez hiányzott. lehet meg kellene tenni ma a Braves-et.
több mint 5 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 493 — Big Penix Energy
van/volt olyan jatekos aki mindket kezzel tudott utni?
dobot mar talaltam aki 2 kezes volt 😀
YoungZeeZee
Persze, külön kifejezés is van rá, switch hitter. Elég gyakori jelenség.
 en.wikipedia.org/wiki/Switch_hitter
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 505
van/volt olyan jatekos aki mindket kezzel tudott utni?
dobot mar talaltam aki 2 kezes volt 😀
több mint 5 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 493 — Big Penix Energy
Az analitika csodás dolog, sok területen nagyon hasznos, de az első moneyballozás óta volt olyan csapat aki analitika miatt jutott WS-be illetve lett bajnok?
Ha egy szemre jól dobó, de egyet rontó dobó helyére behoznak egy gyengébbet az analitika miatt, azzal pont azt az emberi faktort veszik ki, hogy lehet egy rossz dobás után olyan mentalitás, hogy aki lélekben erős az összeszedi magát, és dob 50 strikeot zsinorban dühből 100 mph-val.
Ha el is hiszem, hogy egy 160 meccses alapszakaszban az analitika hosszútávon legyőzhetetlen, a PO-ban 1-1 meccsen felerősödik az emberi tényező.
Sobri Jóska
A baseballt nem tudom (Royals??), de gurulósfociban évek óta a Liverpool használja, elég nagy sikerrel, és pont a minap olvastam hogy Billy Beane lehet bevásárolja magát a Liverpoolba.
Mikey
Az amerikai sportok annyiban mérvadóbbak analitika szempontjából, hogy a csapatok nagyjából ugyanannyiból gazdálkodnak, akár szoros salary cappal, akár anélkül, míg az európai gurulósban teljesen aránytalan, akár többszázszoros különbségek is lehetnek egyazon szériában, bajnoki rendszerben, ligában, így ott az elkölthető pénz jobban befolyásolja a végkimenetelt, mint az analitika.
Sobri Jóska
A világon nincs még egy sport, amit puszta számokkal és statisztikákkal ne lehetne olyan jól szemléltetni, ill. leírni, mint a baseballt. Szó szerint mindent lehet vezetni és nyilván tartani, ami a pályán történik és természetesen ezt meg is teszik. Ha valahol igazán számít az analitika és a számok alapján alátámasztott scouting, az ez a sportág.
Ennek ellenére szerintem maximálisan igazad van abban, hogy szart sem ér az egész, ha az ütősorból néhány játékosnak rossz napja van és fejben nincs a pályán. És ez a PO-ban igazán így van. Ezért nagyon fontos időben reagálni, ha a manager észrevesz valamit a játékosain, amiről nekünk fogalmunk sincs, legfeljebb ismerjük a statisztikáit, és nem értjük, miért ültették le. A másik kulcs szempont dobóknál, hogy most a legjobbakat nem biztos, hogy tudod akár egy hétig (de 4-5 meccsig biztos) pihentetni, mint alapszakaszban. Be kell osztani az erőket.
több mint 5 éve
Az analitika csodás dolog, sok területen nagyon hasznos, de az első moneyballozás óta volt olyan csapat aki analitika miatt jutott WS-be illetve lett bajnok?
Ha egy szemre jól dobó, de egyet rontó dobó helyére behoznak egy gyengébbet az analitika miatt, azzal pont azt az emberi faktort veszik ki, hogy lehet egy rossz dobás után olyan mentalitás, hogy aki lélekben erős az összeszedi magát, és dob 50 strikeot zsinorban dühből 100 mph-val.
Ha el is hiszem, hogy egy 160 meccses alapszakaszban az analitika hosszútávon legyőzhetetlen, a PO-ban 1-1 meccsen felerősödik az emberi tényező.
Sobri Jóska
A baseballt nem tudom (Royals??), de gurulósfociban évek óta a Liverpool használja, elég nagy sikerrel, és pont a minap olvastam hogy Billy Beane lehet bevásárolja magát a Liverpoolba.
Mikey
szerintem már mindenki használja az analitikát a bézbólban, pl a Dodgers is, akit az a csávó vezet, aki előtte a Tampában volt vezető szerepben - mindkettő ugye most a legjobb négyben van.

fociban is rengeteg helyen megy már (kivéve a katalányokat, ők tutira nem nézik annak alapján, amilyen igazolásokat csinálnak), Liverpool nem egyedi, legfeljebb úttörő.
több mint 5 éve
Sobri Jóska
Mikey
Az amerikai sportok annyiban mérvadóbbak analitika szempontjából, hogy a csapatok nagyjából ugyanannyiból gazdálkodnak, akár szoros salary cappal, akár anélkül, míg az európai gurulósban teljesen aránytalan, akár többszázszoros különbségek is lehetnek egyazon szériában, bajnoki rendszerben, ligában, így ott az elkölthető pénz jobban befolyásolja a végkimenetelt, mint az analitika.
Sobri Jóska
Lelekben?nincs olyan h lelek.😀
YoungZeeZee
Szófordulat.
Nyilván "fejben".
A helyes konnotációkat akartam indukálni.

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 505
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
Lelekben?nincs olyan h lelek.😀