NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 291 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Mocskos ohiói földműves parasztoktól mit várna az ember, remélem még tíz évig a liga szégyene lesznek.
TheMileHighCity
Mert Coloradóban még jófiú volt, de Ohióban gyorsban megrontották 😛

több mint 13 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Play ball! poszt: Egy kicsit hosszabban a Dodgers üzletről.

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Nem lett komoly sérülés a szerencsének köszönhetően. Öt nappal az opening day előtt egy ilyen aljas húzás, felfoghatatlan, kibaszott nagy patkány viselkedés volt, főleg hogy utána még Tulo-t okolta a balhéért, hiszen visszaszólt neki a HBP után, hogy merte a szemét. Nem lehetett látni az esetet, de mindenki a világ legegyértelműbb szándékosságáról beszélt, Guthrie szerint már amikor a catcher jelzett a dobás előtt, akkor lehett érezni, hogy valami készül. Az egész csapat csalódott benne és mindenki egy emberként haragszik rá. Mocskos kis köcsög, múltkor is kikezdte már a csapatot a sajtóban, holott tavaly mindenki a seggét nyalva kérdezgette, hogy mi a baj, miért nem megy, mit segíthetünk, de a válasz csak 'nothing' volt. Hát, akkor rohadj meg, ahol vagy. Eddig sok sikert kívántam volna neki és örültem, hogy egy viszonylag szimpatikus csapatba ment, ezek után biztos, hogy minden erőmmel ellene és a gerinctelen patkány Indians ellen leszek, legyenek csak minél szarabbak. Mocskos ohiói földműves parasztoktól mit várna az ember, remélem még tíz évig a liga szégyene lesznek.

Na, tényleg közel a szezon, felvettem a ritmust. 😀

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
gsn 3 548
Ubaldo direkt megdobta Tulo-t, aki most megy röntgenre, a bal könyökét találta el...

Csodás, hogy ekkora paraszt lett belőle.......StormST
Ez van, amikor a menedzsment képtelen arra, hogy a döntéseivel ne állítsa fejre a csapatot, és olyan konfliktus magját vesse el, ami még akkor sem szűnik meg, amikor a játékosok már máshol szerepelnek. Ubaldonak az volt a baja, hogy Tulo megkapta a 140 millióját, CarGo a 80-at, őt meg leköpték. 😀 A játékosok pedig vannak olyan idióták, hogy utólag médiaháborút vívnak a témáról. Szerintem csak saját magának köszönheti a csapatvezetés is, Tulowitzki is, na meg majd Ubaldo is az eltiltását.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 12 424 — SB 50 Champion @ Grund
Ubaldo direkt megdobta Tulo-t, aki most megy röntgenre, a bal könyökét találta el...

Csodás, hogy ekkora paraszt lett belőle.......

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
halali, hogy viciedo meg egy soft line drive elkapasakor is csetlik-botlik. 😂

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
6-man rotation?Mikey
Nem, Dice-K nincs, jó, ha a szezon közepére felépül a Tommy Johnból.marci
My mistake. 😊 Nem tudom hogy maradt benne.
több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
és az év végén is a Metsben lesz?Ork
Nagyon valószínű. Túl sokat keres ahhoz 2013-ban, hogy valaki bevállalja; még ha jó idényt is fut majd, nagy kockázatot jelent.
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
és az év végén is a Metsben lesz?
több mint 13 éve
Santana fog kezdeni a Metsben az Opening Dayen. Mit gondolsz marci bírni fogja az egész évet? És hogy fog muzsikálni?Matthew99
Fogalmam sincs, de szerintem van ok a bizakodásra. Nagyon óvatosan fognak vele bánni, korlátozott pitch count, extra nap, amikor csak lehet. Most tavasszal semmi panasza nem volt, én optimista vagyok, hogy 150-170 inninget le tud hozni. És ha játszik, akkor még mindig átlag feletti lesz, mert továbbra is remek a changeupja.
több mint 13 éve
6-man rotation?Mikey
Nem, Dice-K nincs, jó, ha a szezon közepére felépül a Tommy Johnból.
több mint 13 éve
6-man rotation?

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Nálunk is elkelt az utolsó 2 hely sorsa a pitchereknél. Bard és Doubront lettek a befutók.
Íme a sor:
1. J. Lester
2. J. Beckett
3. C. Buchholz
4. F. Doubront
5. D. Bard
6. D. Matsuzaka
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Bővebb Rockies roster review:
http://denversports.blog.hu/2012/04/01/rockies_szezonkezdes_2012_1_resz

Péntektől kezdődik a szezon. Fél év alatt kipihentem a tavalyi sérelmeket, és újra elég erősnek érzem magam a következő fél év mindennapos őrületéhez. Reszkessen minden csaló ellenfél. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
Santana fog kezdeni a Metsben az Opening Dayen. Mit gondolsz marci bírni fogja az egész évet? És hogy fog muzsikálni?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Amellett, hogy szívem szerint azt mondanám, hogy szívja csak meg a k.csög Yanks ha már ellopta, de igazából bírom a csókát, és tudom, hogy be is fog válni.
Egyébként szerintem az is belejátszhat a rossz kezdésbe, hogy azért egy iszonyat stabil helye volt az M's-nél, ráadásul semmi nyomás nem volt rajta, hiszen alapból közünk nem lehetett valami eredményhez, míg azért a Yanksnél más a dobók szintje, más a csapat szintje, ráadásul azért fizettek is érte rendesen.. Szerintem csak idő kell neki, hogy önbizalmat szerezzen, hogy átszokjon az egész szintre úgymond és nyilván a sérüléséből is ki kell még jöjjön. Fog ő még örömet okozni nektek 😛
több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Szerintem is teljesítményfüggő lesz, el fog telni annyi idő Pineda visszatéréséig, hogy értelme legyen teljesítmény alapján dönteni. Lehet, hogy pesszimista vagyok, de sztem simán 1 hónap is eltelhet, mire Pineda visszatér, rendbe kell tenni a mozgását (és ezt sztem AAA-ben fogják), mert egyrészt hipp-hopp eltűnt 5 mph a fastballjából (hátha sikerül visszahozni), másrészt a vállfájdalma is valószínűleg azért keletkezett, mert a vesztett sebességet akarta visszahozni azzal, hogy erősebben dobott (ezt mindenképpen meg kell szüntetni).marci
Több gond is volt vele (véletlenül cut mozgása volt a fastballoknak, amivel a pontatlanságát is elvesztette, mellé jött a sebességvesztés illetve a secondary stuff lapossága), a Yankees csak remélheti, hogy mindegyik a fájó karhoz fűződött.Escalade
Akkor bőven van mit csiszolni, lehet, hogy nem csak a mozgás, hanem a grip sem volt jó.marci
Simán előfordulhat az is, hogy a sérült válla miatt máshonnan engedte el a labdát, hogy kevésbé fájjon, és ezért is mozgott máshogy a labda (ami még a 4-5 mph-s fastballhiányt is magyarázhatja). Mindenesetre nem kezdődik jól a Yankee pályafutása, eddig is nagy volt a nyomás rajta, viszont ha még mellé Montero és Noesi jól kezd....

több mint 13 éve
Szerintem is teljesítményfüggő lesz, el fog telni annyi idő Pineda visszatéréséig, hogy értelme legyen teljesítmény alapján dönteni. Lehet, hogy pesszimista vagyok, de sztem simán 1 hónap is eltelhet, mire Pineda visszatér, rendbe kell tenni a mozgását (és ezt sztem AAA-ben fogják), mert egyrészt hipp-hopp eltűnt 5 mph a fastballjából (hátha sikerül visszahozni), másrészt a vállfájdalma is valószínűleg azért keletkezett, mert a vesztett sebességet akarta visszahozni azzal, hogy erősebben dobott (ezt mindenképpen meg kell szüntetni).marci
Több gond is volt vele (véletlenül cut mozgása volt a fastballoknak, amivel a pontatlanságát is elvesztette, mellé jött a sebességvesztés illetve a secondary stuff lapossága), a Yankees csak remélheti, hogy mindegyik a fájó karhoz fűződött.Escalade
Akkor bőven van mit csiszolni, lehet, hogy nem csak a mozgás, hanem a grip sem volt jó.
több mint 13 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Amennyire én tudom, Pineda, Garcia vagy Hughes lehet bullpen is, Nova, vagy Pineda lehet AAA is. De ez Pineda sérülésének a kiderülése előtt volt még, valamint Pettitte visszatérése esetén. Egyelőre az van, amit Matt is írt: CC - Kuroda - Hughes - Nova - Freddy G. a kezdő ötös. Aztán majd kiderül, mi sül ki belőle később. 😊
Hajrá Yankees
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Több gond is volt vele (véletlenül cut mozgása volt a fastballoknak, amivel a pontatlanságát is elvesztette, mellé jött a sebességvesztés illetve a secondary stuff lapossága), a Yankees csak remélheti, hogy mindegyik a fájó karhoz fűződött.

több mint 13 éve
Szerintem is teljesítményfüggő lesz, el fog telni annyi idő Pineda visszatéréséig, hogy értelme legyen teljesítmény alapján dönteni. Lehet, hogy pesszimista vagyok, de sztem simán 1 hónap is eltelhet, mire Pineda visszatér, rendbe kell tenni a mozgását (és ezt sztem AAA-ben fogják), mert egyrészt hipp-hopp eltűnt 5 mph a fastballjából (hátha sikerül visszahozni), másrészt a vállfájdalma is valószínűleg azért keletkezett, mert a vesztett sebességet akarta visszahozni azzal, hogy erősebben dobott (ezt mindenképpen meg kell szüntetni).
több mint 13 éve
Nem vagyok naprakész a csapattal kapcsolatban, de én vagy őt vagy Hughest jósolom annak függvényében ki hogy teljesít. Tavalyi Hughesnak nem éppen a legjobb szezonja volt (nem is kezdő volt hanem reliver), de megkapja a lehetőséget. De majd Darksun kijavít ha hülyeséget beszélek 😊 (Próbálom felvenni a ritmust és többet olvasni a csapatról, de még nagyon az elején vagyok és az angolom se perfect. Viszont a lelkesedés nálam is megvan, ahogy itt többeknél 😊 )

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
freddy helye mennyire tuti a rotationben? vagy majd o lesz az, aki megy, ha jon vissza pineda?

több mint 13 éve
Kilenc HR-t ütöttek a felek a Yankees- Astros meccsen, köztük kettőt Dante Bichette Jr. Az apja 4-szeres All-Star volt amíg a Rockiesban játszott és kapott egy Silver Sluggert is. A fiú beszállt Nunez helyére a 3-ara és két AB-ből lőttek a két HR-t. Mellette Cano, Gil és Ibanez volt még a tettes, aki sorozatban a 3. meccsén üti ki a labdát és 4 RBI-t hozott. Granderson és Tex is elég jó ütőformát mutat, jönnek a duplák szépen. Viszont Pineda 15 napos DL-re került a jobb vállával és itt is kezdi a szezont. Amíg vissza nem tér CC, Kuroda, Hughes, Nova, Garcia lesz a rotation.

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Cubs rotáció:
1: Dempster
2: Garza
3: Samardzija
4: Volstad
5: Maholm

Első két meccs csemege párharc. Dempster vs Strasburg, Garza vs Gio Gonzalez