Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Fonzi cleanup jobbkezes ellen... 😊 Az kemény azért, reméltem ezt csak leftyk ellen kell majd elviselni.Hanley-nek azért voltak szép pillanatai az első meccsén, szerintem vele nem lesz gond (sajnos). LoMo viszont mindig is katasztrófa volt, remélem ütésben is marad ott, ahol tavaly volt, mert akkor csak twitteren erősítés a Marlinsnak.
Cserébe tegnap megtörtént a lehetetlen, és kiszúrtam egy kezdő LFt, aki helyére beküldeném Sorianot védekezni az utolsó inningekben. LoMo valami tragédia. Darabos, pocsék dobások és rossz lábmunka. Szép kis baloldal van Miamiban...Escalade
több mint 13 éve
Fonzi cleanup jobbkezes ellen... 😊 Az kemény azért, reméltem ezt csak leftyk ellen kell majd elviselni.Cserébe tegnap megtörtént a lehetetlen, és kiszúrtam egy kezdő LFt, aki helyére beküldeném Sorianot védekezni az utolsó inningekben. LoMo valami tragédia. Darabos, pocsék dobások és rossz lábmunka. Szép kis baloldal van Miamiban...

több mint 13 éve
ja igen, az jogos, mert semmi contextet nem írtam. 😊Azt tudtam, hogy miért van ott (vagyis az ESPN-esek megmondták 😀). Lehet szó akár a legádázabb ellenségemről is, ha ilyen rossz állapotban van, ilyen "parádét" még neki sem kívánnék. Rossz volt nézni.marciAzoknak írtam, akik lemaradtak róla. De minden cikkben "dícsérik" Jeffrey Loria csodálatos emberségét. Nagyon gáz volt.robiroboter
több mint 13 éve
Azt tudtam, hogy miért van ott (vagyis az ESPN-esek megmondták 😀). Lehet szó akár a legádázabb ellenségemről is, ha ilyen rossz állapotban van, ilyen "parádét" még neki sem kívánnék. Rossz volt nézni.marciAzoknak írtam, akik lemaradtak róla. De minden cikkben "dícsérik" Jeffrey Loria csodálatos emberségét. Nagyon gáz volt.
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 13 éve
Azt tudtam, hogy miért van ott (vagyis az ESPN-esek megmondták 😀). Lehet szó akár a legádázabb ellenségemről is, ha ilyen rossz állapotban van, ilyen "parádét" még neki sem kívánnék. Rossz volt nézni.Muhammad Ali vs. Sonny Liston on February 25, 1964, in Miami Beach, Florida - ez volt Ali első címe, ennek szólt a riszpekt (már ha valaki nem látta, és nem jön le ki volt a Legnagyobb 😉robiroboterA Legnagyobb tiszteletét teszi a marlins parkban 😊Jocibőven elég lett volna egy inningre beültetni a tulaj páholyába, és egy inningszünetben köszönteni. ez így borzalmas volt, a közönség is ledöbbent.marci
több mint 13 éve

A tegnapi meccs egyik legviccesebb pillanata 😉
több mint 13 éve
...Under the terms of Cabrera's new contract, he is scheduled to make $16.5 million combined over the 2013-14 seasons, earning a $6.5 million salary in '13 and then $10 million in '14, which would have been his first free-agent year. The shortstop's '12 salary of $4.55 million -- agreed upon in January to avoid the arbitration process -- remains unchanged.->deadline trade 😛
...Asked if he would have preferred an even longer deal, Cabrera smiled.
"Yeah," said the shortstop.
When a reporter asked if a 10-year deal would have been better, the shortstop laughed.
"Why not?" Cabrera said. "This is the team I want to be with for my whole career." :cool:Vokey
több mint 13 éve
...Under the terms of Cabrera's new contract, he is scheduled to make $16.5 million combined over the 2013-14 seasons, earning a $6.5 million salary in '13 and then $10 million in '14, which would have been his first free-agent year. The shortstop's '12 salary of $4.55 million -- agreed upon in January to avoid the arbitration process -- remains unchanged....Asked if he would have preferred an even longer deal, Cabrera smiled.
"Yeah," said the shortstop.
When a reporter asked if a 10-year deal would have been better, the shortstop laughed.
"Why not?" Cabrera said. "This is the team I want to be with for my whole career." :cool:
több mint 13 éve
Muhammad Ali vs. Sonny Liston on February 25, 1964, in Miami Beach, Florida - ez volt Ali első címe, ennek szólt a riszpekt (már ha valaki nem látta, és nem jön le ki volt a Legnagyobb 😉A Legnagyobb tiszteletét teszi a marlins parkban 😊Jocibőven elég lett volna egy inningre beültetni a tulaj páholyába, és egy inningszünetben köszönteni. ez így borzalmas volt, a közönség is ledöbbent.marci
több mint 13 éve
A Legnagyobb tiszteletét teszi a marlins parkban 😊Jocibőven elég lett volna egy inningre beültetni a tulaj páholyába, és egy inningszünetben köszönteni. ez így borzalmas volt, a közönség is ledöbbent.
több mint 13 éve
szezonban lesznek megint reklámok? jippi. egyrészt könnyebb ébren maradni, ugye nem csak egyszeri alkalom…
több mint 13 éve
A Legnagyobb tiszteletét teszi a marlins parkban 😊
több mint 13 éve
Szerintem rettegnek az hatalmas tévés dealektől/tulajváltásoktól, és úgy gondolkodtak, hogy Votto 2013-ban az elsőszámú FA lett volna a piacon, és ennyiért nem lehetett volna megtartani. De még így is rohadt hosszú a szerződés.Hát, MVP volt 2010-ben, meg biztos bitang jó lesz még 4-5 évig. De agymenés ez a szerződés. 2013 után lett volna csak free agent, ez meg olyan szerződés, amit most FA-ként kapott volna.Joey Votto kapott egy monster extensiont. 10 év, 225 millió. :omarciÉs ő ennyire jó?szaba
Két ötletem van: 1) a tulaj mondta a GM-nek, hogy a pénz nem számít, csak tartsuk meg; 2) a GM nem tervez 5-6 évnél tovább maradni, célja egy-két pennant, esetleg WS-győzelem, aztán megy a Bahamákra, a szerződés vége okozzon másnak fejfájást. Vagy egyik vagy mindkettő.marci
több mint 13 éve
Jon Niese kapott egy 5+2 éves hosszabbítást 25,5 millióért (opciókkal 46 millió). Akár jelzés a Wilponok részéről, hogy azért nincs akkora anyagi gebasz, akár csak sima szakmai döntés, pacsi érte. 😊
több mint 13 éve
Hát, MVP volt 2010-ben, meg biztos bitang jó lesz még 4-5 évig. De agymenés ez a szerződés. 2013 után lett volna csak free agent, ez meg olyan szerződés, amit most FA-ként kapott volna.Joey Votto kapott egy monster extensiont. 10 év, 225 millió. :omarciÉs ő ennyire jó?szaba
Két ötletem van: 1) a tulaj mondta a GM-nek, hogy a pénz nem számít, csak tartsuk meg; 2) a GM nem tervez 5-6 évnél tovább maradni, célja egy-két pennant, esetleg WS-győzelem, aztán megy a Bahamákra, a szerződés vége okozzon másnak fejfájást. Vagy egyik vagy mindkettő.
több mint 13 éve
Joey Votto kapott egy monster extensiont. 10 év, 225 millió. :omarciÉs ő ennyire jó?
több mint 13 éve
ilyen a baseballban nem igazán létezik.Kemény az élet: Chris Stewartért (Giants) cserélt a Yankees, ő lesz a csere catcher. Az egyik Yankees-riporter szerint Cervelli sírva fakadt, mikor megtudta, hogy AAA-be kell mennie.marciCseréltesse el magát.Shawn84
több mint 13 éve
Most olvasom épp... George Kontos-t adtuk érte, de ezt NEM.HISZEM.EL.Ilyen egy f.sz trade-et Yankee szempontból. Ez most taccsra tett.
...
Ráadásul Justin Maxwell-t is elveszítjük, mert nincs neki hely a keretben, minor ligás opciókból meg kifutott. Rohadt jó ez a nap végére így együtt...
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Kemény az élet: Chris Stewartért (Giants) cserélt a Yankees, ő lesz a csere catcher. Az egyik Yankees-riporter szerint Cervelli sírva fakadt, mikor megtudta, hogy AAA-be kell mennie.marciCseréltesse el magát. Egyébként kit adott a Yanks?
több mint 13 éve
Kemény az élet: Chris Stewartért (Giants) cserélt a Yankees, ő lesz a csere catcher. Az egyik Yankees-riporter szerint Cervelli sírva fakadt, mikor megtudta, hogy AAA-be kell mennie.
több mint 13 éve
Szerintem marad Tampában a Yankees edzőrészlegén és készül meg erősít. Aztán ha megy neki minden jól, akkor max 1-2 AAA start és utána nagy liga.Na megvolt Pettitte első inningje. Jónak tűnt az öreg. Elsőre egy találat (3-2 count után), de aztán egy sima pop-out SS-re, Martin kidobta a futót lopás közben, végül egy sima ground out 2B-re. Volt egy pickoff próbálkozása is. 😊 Jónak tűnt az öreg, bár a találat után, mikor ki kellett futnia egyes mögé, akkor nem tűnt az igazinak, ezen kívül viszont good ol' Dandy. 😊Ő most hol fog kezdeni? AAA-ban?Shawn84
DS!Darksun3
DS!
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Na megvolt Pettitte első inningje. Jónak tűnt az öreg. Elsőre egy találat (3-2 count után), de aztán egy sima pop-out SS-re, Martin kidobta a futót lopás közben, végül egy sima ground out 2B-re. Volt egy pickoff próbálkozása is. 😊 Jónak tűnt az öreg, bár a találat után, mikor ki kellett futnia egyes mögé, akkor nem tűnt az igazinak, ezen kívül viszont good ol' Dandy. 😊Ő most hol fog kezdeni? AAA-ban?
DS!Darksun3
több mint 13 éve
Charlie azt mondja, hogy Pierre leadoff lesz, amikor játszik, és akkor J-Roll lesz a harmadik ütő. Így kétfajta lineup tűnik valószínűnek:Pierre-Polanco-J-Roll-Pence-Victorino-Mayberry-Ruiz-Galvis
J-Roll-Polanco-Victorino-Pence-Thome/Mayberry-Mayberry/Wigginton/Nix-Ruiz-Galvis
Persze más felállások is elképzelhetők, de egyik sem túlságosan tetszetős, kell majd a pitching nagyon.
több mint 13 éve
Na megvolt Pettitte első inningje. Jónak tűnt az öreg. Elsőre egy találat (3-2 count után), de aztán egy sima pop-out SS-re, Martin kidobta a futót lopás közben, végül egy sima ground out 2B-re. Volt egy pickoff próbálkozása is. 😊 Jónak tűnt az öreg, bár a találat után, mikor ki kellett futnia egyes mögé, akkor nem tűnt az igazinak, ezen kívül viszont good ol' Dandy. 😊DS!
DS!
több mint 13 éve
A Tribe drukkereknek: Indians on TumblrrobiroboterHíííí, hazamegyek, mindelmentem!! 😀 :cool: 😀