EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
deyell
11 702
Ez a Le Normand bazmeg belülről szabotál...jóhogy, hiszen francia.
Heisman nádor
choose life
4 hónapja
Spanyol csapatról jobban elhiszem a gólt mint az angoloktól
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Mikey
18 753
Mamardashvili simán torna MVP eddig.
4 hónapja
azta kukurejja mit lőtt..Bedobás
shagi0206
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
shagi0206
10 947
azta kukurejja mit lőtt..
4 hónapja
Georgia ellen nehez lesz a németeknek, de valahogy megoldjak majd.Lotta ballgame left.
Zsellér van de Vrij
Spanyolokból egy laza 4-1 is kiférhet....
4 hónapja
Ez a Le Normand bazmeg belülről szabotál...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Na, erre az esésre simán mehetett volna a sárgaazért lehugyozni nem kéne
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Kampman
28 330
Beszarok ha ezek nyomnak egy 2004-es Görögországot.Most nézem csak, hogy hozzájuk vagyok beírva 😀 😊
4 hónapja
shagi0206
10 947
Na, erre az esésre simán mehetett volna a sárga
4 hónapja
gyűjtjük a mondtatokat Baggionak?Viszont a győzelmet nem kell megmagyarázni, a vereséget pedig nem lehet megmagyarázni.georgia rá fog fizetni sztem hogy nem állt neki ölni a játékotígy lehetnek majd a szimpatikus vesztesek. Inkább az, mint az undorító győztesek
mondjuk nekem ez szimpi
Negritis, a vajda
shagi0206
Buzánszky Jenő bácsi bonmot-ja.
Dzsokijuing
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Kochorashvili amúgy a spanyol 2-ben játszik a Levantéban 😀Ezért megy neki ilyen jól ellenük. 😀
Heisman nádor
4 hónapja
Georgia ellen nehez lesz a németeknek, de valahogy megoldjak majd.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Mekkora flame a szpíkertől: "Minden csapat tudott helyzeteket kialakítani a spanyolok ellen. Még az olaszok is." 😀 😀 😀 😀 😀
4 hónapja
- JC6
6 990
Ez mondjuk mueses
4 hónapja
Kochorashvili amúgy a spanyol 2-ben játszik a Levantéban 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Szerintem Grúzia fog győzni Georgia ellen.Gru és a Minyonok vs Georg.
nagylaza, főpohárnok
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Viszont a győzelmet nem kell megmagyarázni, a vereséget pedig nem lehet megmagyarázni.georgia rá fog fizetni sztem hogy nem állt neki ölni a játékotígy lehetnek majd a szimpatikus vesztesek. Inkább az, mint az undorító győztesek
mondjuk nekem ez szimpi
Negritis, a vajda
shagi0206
Buzánszky Jenő bácsi bonmot-ja.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Amúgy a gol előtt Cucu miért Laportet fogta, érthetetlenmost is volt egy grúz támadás, ahol tök üresen állt a szélső, csak nem jutott ki a labda
csebi
4 hónapja
Szerintem Grúzia fog győzni Georgia ellen.
4 hónapja
Színézkedés , sárga
4 hónapja
- JC6
6 990
georgia rá fog fizetni sztem hogy nem állt neki ölni a játékotElfáradnak majd, de nem fogják feladni az utolsó másodpercig. Cseszett jó meccs lesz
mondjuk nekem ez szimpi
Negritis, a vajda