EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
zárt lakásban volt 28 😀faszom, alig mozgok olyan szinten rottyon vagyok így 2 hét szabadság után28? hol van 28? mert itt hajnali 5-kor talán van annyi, de az is tart kb 1 óra hosszát 😊
főleg hogy 28 fokra jöttem haza
Negritis, a vajda
shagi0206
nem esett jól 😀
most 29 van dunakeszin ki is nyitottam végre az ablakot hogy frissüljön a levegő
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Meglepően jó focival fognak előrukkolni az angolok.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Toto21
5 950
Rodri? Kisárgázta magát vagy megsérült?kezdőben van, miért kérdezed
shagi0206
4 hónapja
Epekő. Ha elmozdul. Vesekőtől nem leszel sárga, nincs köze a májhoz.Rodri? Kisárgázta magát vagy megsérült?Ha veseköve van ez megy egyszerre is.
shagi0206
Tactful Cactus
4 hónapja
Az egy másik döntő lesz az éjjel.Argentína?akkor most minden jó érzésű ember a spanyoloknak szurkol. a 2000es évek eleje óta nem csinàltam ilyetNyerje meg az, aki a meccsen mutatott játékával ezt megérdemli!
peach
iktriad
warr_b
4 hónapja
shagi0206
10 921
faszom, alig mozgok olyan szinten rottyon vagyok így 2 hét szabadság után28? hol van 28? mert itt hajnali 5-kor talán van annyi, de az is tart kb 1 óra hosszát 😊
főleg hogy 28 fokra jöttem haza
Negritis, a vajda
4 hónapja
Na akkor Vamos chavales!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Chiellini de szarul néz ki 😄Szeretnék én ilyen szarul kinézni 55 évesen...
warr_b
4 hónapja
faszom, alig mozgok olyan szinten rottyon vagyok így 2 hét szabadság utánfőleg hogy 28 fokra jöttem haza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Rodri? Kisárgázta magát vagy megsérült?Ha veseköve van ez megy egyszerre is.
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
shagi0206
10 921
Rodri? Kisárgázta magát vagy megsérült?
4 hónapja
Argentína?akkor most minden jó érzésű ember a spanyoloknak szurkol. a 2000es évek eleje óta nem csinàltam ilyetNyerje meg az, aki a meccsen mutatott játékával ezt megérdemli!
peach
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
akkor most minden jó érzésű ember a spanyoloknak szurkol. a 2000es évek eleje óta nem csinàltam ilyetNyerje meg az, aki a meccsen mutatott játékával ezt megérdemli!
peach
4 hónapja
akkor most minden jó érzésű ember a spanyoloknak szurkol. a 2000es évek eleje óta nem csinàltam ilyet
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
Aztán a meccsen Kramer is azt hiszem.Khedira sérült meg bemelegítésnélKramerrel volt még ilyen ‘14-Ben a VB-n ha jól emlékszem2000 - Luke Shaw is the first player to make his only start in a UEFA EURO tournament in the final since Marco Delvecchio at EURO 2000 for Italy. Shaw is the only player in either starting XI tonight who has scored in a major international tournament final. Nous. pic.twitter.com/tLsG6c6w34
— OptaJoe (@OptaJoe) July 14, 2024
zacknorb
Heisman nádor
gamerkr
4 hónapja
Chiellini de szarul néz ki 😄Elsőre azt hittem, mit keres itt Lisztes Sr. 😀
warr_b
4 hónapja
Khedira sérült meg bemelegítésnélKramerrel volt még ilyen ‘14-Ben a VB-n ha jól emlékszem2000 - Luke Shaw is the first player to make his only start in a UEFA EURO tournament in the final since Marco Delvecchio at EURO 2000 for Italy. Shaw is the only player in either starting XI tonight who has scored in a major international tournament final. Nous. pic.twitter.com/tLsG6c6w34
— OptaJoe (@OptaJoe) July 14, 2024
zacknorb
Heisman nádor
4 hónapja
Kampman
28 290
Keresztények között kevés van.Ergo nem kommunista?Ryan Tedder a One Republic frontembere. Nem egy Cipő, de nem rossz a bandája élén.Fogalmam nincs, de nagyon gagyi. Gondolom valami berlini travi-bár állandó fellépői 😂Remek ez a műsor...Kik ezek amúgy, sem a számok sem az emberek nem ismerősek?😁
warr_b
kapitnono
warr_b
iktriad
zacknorb
4 hónapja
Nem kismadár. És nem is bálna.Ergo nem kommunista?Ryan Tedder a One Republic frontembere. Nem egy Cipő, de nem rossz a bandája élén.Fogalmam nincs, de nagyon gagyi. Gondolom valami berlini travi-bár állandó fellépői 😂Remek ez a műsor...Kik ezek amúgy, sem a számok sem az emberek nem ismerősek?😁
warr_b
kapitnono
warr_b
iktriad
zacknorb
4 hónapja
Chiellini de szarul néz ki 😄
4 hónapja
Sixo már most bömböl, hogy látja Giorgiot
4 hónapja
Ergo nem kommunista?Ryan Tedder a One Republic frontembere. Nem egy Cipő, de nem rossz a bandája élén.Fogalmam nincs, de nagyon gagyi. Gondolom valami berlini travi-bár állandó fellépői 😂Remek ez a műsor...Kik ezek amúgy, sem a számok sem az emberek nem ismerősek?😁
warr_b
kapitnono
warr_b
iktriad
4 hónapja
Nem nagyon mond semmit a név😁Ryan Tedder egy egész jó énekes szerintem.Remek ez a műsor...Kik ezek amúgy, sem a számok sem az emberek nem ismerősek?😁
warr_b
kapitnono
A műsor többi részéről a már sokszor említett Magyar vándor-idézet jut eszembe: A folklorműsort pedig köszönjük, de már a múltkor sem értettük
Kampman
4 hónapja
Ryan Tedder a One Republic frontembere. Nem egy Cipő, de nem rossz a bandája élén.Fogalmam nincs, de nagyon gagyi. Gondolom valami berlini travi-bár állandó fellépői 😂Remek ez a műsor...Kik ezek amúgy, sem a számok sem az emberek nem ismerősek?😁
warr_b
kapitnono
warr_b
4 hónapja
Pont ugyanezt mondtuk asszonnyal, hogy mi ez a folklólműsol? 😄Ryan Tedder egy egész jó énekes szerintem.Remek ez a műsor...Kik ezek amúgy, sem a számok sem az emberek nem ismerősek?😁
warr_b
kapitnono
A műsor többi részéről a már sokszor említett Magyar vándor-idézet jut eszembe: A folklorműsort pedig köszönjük, de már a múltkor sem értettük
Kampman