Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/81/Aliou_Ciss%C3%A9_%28cropped%29.jpgNa majd most, ha Szenegál továbbjut a csoportból, vagy legalábbis ma nyernek. 😊
csorikamrom talalhattak volna job kepet is 😀 (wikipedian ez van nala)
Borbinho
több mint 6 éve
Bravo 😂
több mint 6 éve
csorikamrom talalhattak volna job kepet is 😀 (wikipedian ez van nala)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
A szenegáli hc nem a mortal kombatban szerepelt? Tudjátok az az arc, akit liu kang az első meccsén lenyom a tengerparton...szerintem eddyre gondolsz a tekkenből.
peach
child please!
több mint 6 éve
A szenegáli hc nem a mortal kombatban szerepelt? Tudjátok az az arc, akit liu kang az első meccsén lenyom a tengerparton...Á, ő nem lehet, az ő lelkét kiszívta Shang Tsung(bár a film végén meg Liu Kang jóvoltából akkor ő is mennybe(?) ment), 😊 (Amúgy tényleg hasonlít.)
peach
ennyi erovel a sport szeletes srac is lehetne 😀Akkor senki se támaszkodjon a kocsijának hegyoldal mellett. 😊
Borbinho
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
A szenegáli hc nem a mortal kombatban szerepelt? Tudjátok az az arc, akit liu kang az első meccsén lenyom a tengerparton...www.youtube.com/watch?v=gL60E79-4-o
peach
ennyi erovel a sport szeletes srac is lehetne 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Vagy megjelentMikor kiszálltam a kocsiból s telón ránéztem 0-0, mire bekapcsoltam a tvt 0-1 😛igy megy ez burzsujeknal ahol 1km-es a bejaro...😀
dande
Borbinhoeknálaaz UFO-kAno chloroformmal és kiesett 9 perc.
iktriad
több mint 6 éve
A szenegáli hc nem a mortal kombatban szerepelt? Tudjátok az az arc, akit liu kang az első meccsén lenyom a tengerparton...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Vagy megjelentek nála az UFO-k és kiesett 9 perc.Mikor kiszálltam a kocsiból s telón ránéztem 0-0, mire bekapcsoltam a tvt 0-1 😛igy megy ez burzsujeknal ahol 1km-es a bejaro...😀
dande
Borbinho
több mint 6 éve
Jo fault voltMondjuk a bírók tekintélye tovàbbra is 0.
több mint 6 éve
Lewandowski elkezdte a VB-t 50 perc késésessel.
több mint 6 éve
Mikor kiszálltam a kocsiból s telón ránéztem 0-0, mire bekapcsoltam a tvt 0-1 😛igy megy ez burzsujeknal ahol 1km-es a bejaro...😀
dande
több mint 6 éve
Ezek a szenegáli játékosok csak szerintem "elkapó" alkatúak? 😊Ha itt kódoltan az elkapással valami haszonnövény aratásra és leszedésre utaltál fekete barátaink kapcsán...
shagi0206
több mint 6 éve
Miért gondolják túl a szenegáliak és taktikáznak amikor lehetne kontrázni és futni....
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
Ezek a szenegáli játékosok csak szerintem "elkapó" alkatúak? 😊
több mint 6 éve
Mondom haveromnak kiugrok gyorsan budira, tuti akkor jön a gól, állok fel a gép elöl, és ott van, baaaaaaaaaa. 😀valahogy nem lepett meg ez a gól, amilyen magabiztosnak tűntek a lengyelek hátulfogadjunk hogy szartál
Löfli
eaglesmcnabb
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
ezt már 0-1-nél adtamadtadnagyon erik az elso 0-0adom bástya
Borbinho
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
mondom én, hogy eddig Own Goal a legjobb játékos a vébén
több mint 6 éve
ozibozi
17 191
Mindegy, nyomom tovább a 0-0 át, előbb- utóbb meg lesz az. 😊))!
több mint 6 éve
adtadnagyon erik az elso 0-0adom bástya
Borbinho
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
nem-nem, és még az előző meccsen is láttam az összes gólt! 😀valahogy nem lepett meg ez a gól, amilyen magabiztosnak tűntek a lengyelek hátulfogadjunk hogy szartál
Löfli
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
valahogy nem lepett meg ez a gól, amilyen magabiztosnak tűntek a lengyelek hátulazt hittem azt írod, hogy elindultál újsággal valahova 😀
Löfli