Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
hihetetlen szimpatikusan játszik ez a japó csapat, sportszerűek, gyakorlatilag nulla egyénieskedés. Sokan tanulhatnának tőlük! Ráadásul egyénileg sem olyan elveszettek, más kérdés hogy azonos létszámmal valószínűleg kikaptak volna ma.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
kivettem a james lövés után :d5,2-es oddsra ajandék a nippon WVárjuk ki a végét (nekem már 5.4 volt amúgy...), ahogy az eszkimók mondják, mert Inuit is megdzsinxelted kegyetlenül...
eaglesmcnabb
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Én a mai egész napra akartam ezt mondani..Lesz ebből még X.Csak mert kérted:
Matthew99
www.youtube.com/watch?v=qJxk1leG1wY
empty taxi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Jó is. Már cserélnek is a japók. Elfáradtak 😊Lesz ebből még X.Csak mert kérted:
Matthew99
empty taxi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Lesz ebből még X.Csak mert kérted:
Matthew99
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
5,2-es oddsra ajandék a nippon WVárjuk ki a végét (nekem már 5.4 volt amúgy...), ahogy az eszkimók mondják, mert Inuit is megdzsinxelted kegyetlenül...
eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Lesz ebből még X.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
5,2-es oddsra ajandék a nippon W
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Osako ennek is vége van?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
csak begyötörtek egyet...
több mint 6 éve
úgy már nem poén ha magyarázni kellHát az UTOLSÓ MOJICA-N érted MOHIKÁN 😛 😉Melyiket és miért?De ha kell még egy bold prediction - lesz még tizi a meccsen.iktriad megkönnyezte
Miért vagyok biztos benne?
Lehet hogy az első Sanchez-en ment el, de az utolsó Mojica-n.
Igor
Sixo
iktriad
dande
több mint 6 éve
Még akár erre is lehetett volna tizit adni, de Osako megoldotta.
több mint 6 éve
Hát az UTOLSÓ MOJICA-N érted MOHIKÁN 😛 😉Melyiket és miért?De ha kell még egy bold prediction - lesz még tizi a meccsen.iktriad megkönnyezte
Igor
Sixo
iktriad
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Japánok okosak lettek így nem lesz csoda.
több mint 6 éve
sakai dénes mindjárt ver egyet
több mint 6 éve
James a Keletiek ellen mindig jó.
több mint 6 éve
Jön LeBron!
több mint 6 éve
Melyiket és miért?De ha kell még egy bold prediction - lesz még tizi a meccsen.iktriad megkönnyezte
Igor
Sixo
több mint 6 éve
De ha kell még egy bold prediction - lesz még tizi a meccsen.iktriad megkönnyezte
Igor
több mint 6 éve
Kolumbia megelégedett ezzel az X-el
több mint 6 éve
De ha kell még egy bold prediction - lesz még tizi a meccsen.Miért vagyok biztos benne?
több mint 6 éve
Wakabayasi tuti kifogta volna
több mint 6 éve
Hol van mister hotstreak?
Mi a tuti a második félidőre? 😀
Hanni
Páros szöglet? 😛 Még minimum 2-3 sárga?
Közben a James-est érvénytelenítették persze (kb ezt vártam tőlük amúgy is, csak fura hogy egész félidő kellett/kérdés milyen alapon ha mégis becserélik.....),
több mint 6 éve
Hol van mister hotstreak?1 x 2 😛
Mi a tuti a második félidőre? 😀
Hanni
több mint 6 éve
Na b+!Mióta bejött barrios azóta tud labdát birtokolni kolumbia és nem tudják őket a jobb oldalon megfutni a japánok. 😊
Ez a Peckerman is egy fasz, mint a honfitársa az argentin padon.
dawyd728
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...