Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Suarez vedte ki Gyan loveset, utana meg Gyan rugta felso lecre a tizit, a spori lefujta, hosszabbitas utan tovabbjutottak az uruk. azota utalom Suarezt 😀Nem Gyan volt amikor egy 90. perces robinsonáddal mentett és a 11-est kivédte a kapus? Vagy mit csinált Gyan, mert most hogy így mondod lehet amiről én beszélek az Lajos volt... Miért emlékszem én Ghánára? (10.000ft-os kérdés csak nem Uru - Gha meccs volt?)Nem is értem az ilyen hülyéket. 0-1 ha bemegy, na és aztán? Ezzel most így ugyan úgy 0-1 és még emberhátrány is. Nagyon jól járt a csapata.mármint Suareznek
Ez a taktika kb a 80. perc után lehet elfogadható. De még akkor se mindig. Dél Afrikai VB-n utoljára kb ez A. Gyannek jött be, hogy kinyomta a gólba tartó labdát, aztán kivédte a kapus a 11-est.
alatriste
slowmotion
alatriste
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Nem Gyan volt amikor egy 90. perces robinsonáddal mentett és a 11-est kivédte a kapus? Vagy mit csinált Gyan, mert most hogy így mondod lehet amiről én beszélek az Lajos volt... Miért emlékszem én Ghánára? (10.000ft-os kérdés csak nem Uru - Gha meccs volt?)Nem is értem az ilyen hülyéket. 0-1 ha bemegy, na és aztán? Ezzel most így ugyan úgy 0-1 és még emberhátrány is. Nagyon jól járt a csapata.mármint Suareznek
Ez a taktika kb a 80. perc után lehet elfogadható. De még akkor se mindig. Dél Afrikai VB-n utoljára kb ez A. Gyannek jött be, hogy kinyomta a gólba tartó labdát, aztán kivédte a kapus a 11-est.
alatriste
slowmotion
Liverpool Fc
több mint 6 éve
X-et szerintem még kibrusztolják de ennyi van ebben ma max.
több mint 6 éve
Nem is értem az ilyen hülyéket. 0-1 ha bemegy, na és aztán? Ezzel most így ugyan úgy 0-1 és még emberhátrány is. Nagyon jól járt a csapata.mármint Suareznek
alatriste
több mint 6 éve
na ezek utan lehet pakolni mindent a lengyel 0-0ra 😀 bejott a piros is meg az elso forduloban
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
3 meccsen tettem CS-t, 3 tizi volt.Miért nem rakom azt is ? Hülye vagyok!
több mint 6 éve
Igornak megint csengetett #kaszatibi ezzel a Falcao lövéssel.
több mint 6 éve
Nem is értem az ilyen hülyéket. 0-1 ha bemegy, na és aztán? Ezzel most így ugyan úgy 0-1 és még emberhátrány is. Nagyon jól járt a csapata. Ez a taktika kb a 80. perc után lehet elfogadható. De még akkor se mindig. Dél Afrikai VB-n utoljára kb ez A. Gyannek jött be, hogy kinyomta a gólba tartó labdát, aztán kivédte a kapus a 11-est.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Egyébként HBI mond valamit, a Hamesz fantasy tulajoknak még nagyon jól jöhet ez a korai több mint 6 éve
Tény , hogy megvédte , csak szerintem kicsit jobban jártak volna , ha 0-1ről van idejük felállni 90 perc alatt , minthogy 10 emberrel kelljen szenvedni , nagy eséllyel ugyanonnan , bár valszeg reflex volt , és nem tudatos .Mióta van megint dupla bünti? Tizi + piros is jó nagy szívás.Mert góltól mentette meg a kezezéssel a csapatát. Igaz, csak átmenetileg.
Mért nem lehet megkérdezni a másik csapatot, hogy melyik kell nekik?
flzoli
iktriad
több mint 6 éve
Akkor buktam.. mennyi az esélye 1:1000-hez, 1:5000-hez?és mi van, ha öt perc múlva megsérül Falcao?Én tettem egy X2-t, meg Falcao több lövés mind Jamest... unibet elfelejtette levenni időben 😀media.makeameme.org/created/boy-that-escalated-q6o4di.jpgA sok 2-0-ás kolumbiai tipp jinxeinek hatása. 😊
Igor
iktriad
Igor
slowmotion
Úgy gondolom, ennek elég kicsi az esélye, és ez jóval inkább volt "ingyen" pénz, mint amit sokan itt annak tartanak... bár igazából ez a japán gól ebből a szempontból pont rosszul jött.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mióta van megint dupla bünti? Tizi + piros is jó nagy szívás.Mivel gólhelyzetet akadályozott meg, ezért jár a dupla bünti.
flzoli
több mint 6 éve
Mióta van megint dupla bünti? Tizi + piros is jó nagy szívás.Mert góltól mentette meg a kezezéssel a csapatát. Igaz, csak átmenetileg.
flzoli
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
édesfaszom.Nem rúgott öngólt, talán megússza élve.
Escobarról hallott már a gyerek?
slowmotion
több mint 6 éve
Mióta van megint dupla bünti? Tizi + piros is jó nagy szívás. Mért nem lehet megkérdezni a másik csapatot, hogy melyik kell nekik?
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
3. percben minek belekezezni? Ha a 93. perc az teljesen oké, de így.
több mint 6 éve
és mi van, ha öt perc múlva megsérül Falcao?Én tettem egy X2-t, meg Falcao több lövés mind Jamest... unibet elfelejtette levenni időben 😀media.makeameme.org/created/boy-that-escalated-q6o4di.jpgA sok 2-0-ás kolumbiai tipp jinxeinek hatása. 😊
Igor
iktriad
Igor
több mint 6 éve
Csak érteném, hogy miről vitatkozott ? Hogy spori de az még a bordám része.
több mint 6 éve
Remélem Ospina kivédi. Különben hátrányból nem ma fog gólokat lőni Kolumbia.Nem. De legalább ez a meccs se lesz 0-0-ás.
dawyd728
több mint 6 éve
Én tettem egy X2-t, meg Falcao több lövés mind Jamest... unibet elfelejtette levenni időben 😀media.makeameme.org/created/boy-that-escalated-q6o4di.jpgA sok 2-0-ás kolumbiai tipp jinxeinek hatása. 😊
Igor
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Remélem Ospina kivédi. Különben hátrányból nem ma fog gólokat lőni Kolumbia.
több mint 6 éve
hát még a kolumbiai :dvégülis a Barca védelem is bomba, csak az időzített verzióbólhát ha a bombavédelmünknek nem tudott gólt lőni muszáj 😕Komolyan Barca elleni meccset linkelsz te ?Ezt a Japánt James nélkül is hozni kellwww.youtube.com/watch?v=5IxStJKUzXg&t=8s
Toca
eaglesmcnabb
Hova süllyedsz?
Toca
eaglesmcnabb
slowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
media.makeameme.org/created/boy-that-escalated-q6o4di.jpgA sok 2-0-ás kolumbiai tipp jinxeinek hatása. 😊
Igor
több mint 6 éve
ERŐS KEZDÉS. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv