Filmek
39 feliratkozó
1 napja
Sisu 1-2 Back in time film a 80-as 90-es évekbe.
Az első filmbe a főhős motivációja alig ismert de azt a másodikra javították.
Tele van sok WTF jelenettel a CGI 1-2 helyen nem jó, de amúgy jó filmek tele akcióval igazi 18+.
Nem poénkodtak benne az pozitívum illetve a két film hossza nincs 3 óra.
Stephen Lang-ot mindig jó látni.
Újra nem nézném őket, de ha lesz 3. azt letolom ha nem lesz éppen más.
Nálam 10/6 mindkettő, de a második picit jobb az elsőnél.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 napja
Hungry Vegre nem capa, de semmi kulonos
Tuner
Ez nalam ket ret retegu egy reszben jo a masik nem annyira
Sheep detective
Ez a honap legjobbja
1 napja
The invisible maniacegyszerű kis bugyuta sexploltation trancsír
csöcsök adottak, az utolsó félórában ott a zúzás is amit várunk egy slashertől
a történet bugyuta, az alakítások viccesek
aki szereti a stílust szeretni fogja, aki nem kerülje
én elvoltam abban a 80 percben amíg ment
4/10
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Toy Story maratonTS 1
erős faszán megírt sztori, jó karakterek, zseniális zene
egyedül az animáció ami felett eljárt az idő
de még így is maradt 10/10
TS 2
érdekes ahogy bővítik a világot, de mégis megmaradnak dolgok és érezni hogy ugyanott vagyunk
az animáció fejlődik és érződik is, de nem "látványosan" jobb
van pár zavaró apróság, főleg a hossz ami miatt ez csak
8/10
TS 3
ideális zárása a trilógiának, de akad pár logikátlanság akár a világon belül is
meg van jópár felesleges cringe szál is ami miatt túl hosszúnak érződik
az animáció elérte a csúcsot sztem
a finálé ideális lezárása az Andy trilógiának
8,5/10
TS 4
nem sok értelmét láttam a 3 után és sajnos nem sikerült igazán rám cáfolni
persze szépen folytatódik a történet meg minden, de még több felesleges cringe szál ami miatt még többször érződik vontatottnak és még több zavaró logikátlanság
ettől még jó, csak sztem sokat nem veszít az ember ha nem nézi meg
a finálé itt is jó és erős, de még kevésbé érzem hogy kéne 5. rész
7/10
TS 5
bejönnek a kütyük és kapunk egy rehasht a 3. 4. részből
az érdekes hogy a "sorozat"ban először a történet fókuszpontjai sztem a 2 gyerek nem pedig a játékok, hiába vannak ők legtöbbet a képernyőn
megint akadnak felesleges dolgok, amik csak a marketing csapat kért a történetbe hót felesleges | Woody visszatérése, a Buzz sereg |
de érdekes megközelítése annak hogy a mai világban a gyerekek hogyan tudnak kapcsolatokat kiépíteni és szocializálódni, bár sztem kicsit demagóg módon egyszerűsít, de értem ezt miért teszi
összességében 7/10
1 napja
nah az elmúlt hetem kicsit káosz volt így elmaradtam pár filmmel:Az éjszakám a nappalod
érdekes alapötlet, a film sztem kontroll akart lenni csak nem sikerült
Scherer kicsit más karaktert hoz, Anger okés, de Czukor sztem rossz és nem csak most
van kis csöcsfaktor meg nem hosszú, de senki nem veszít semmit ha kihagyja
5/10
The Killer's Game
egy fasza kis B akció John Wick klón, Bautista jó
a történet elfogadható, egy csomó kaszkadőr van benne akik hozzák a szintet (köztük a magyar motoros srác)
egy kis délutáni matinénak sztem fasza
6/10
Beléd estem
mid magyar romkom, Szabó Kimmel nagyon jó és Rujder Vivien se rossz
tipikus "muterom szerette" film, de ugye ő másik generáció
5/10
Turkey Shoot
hát ez nekem nagy csalódás volt, nem is az amatőr megvalósítás zavar hanem hogy 2-3 dolgot is próbál csinálni de egyik sem sikerül neki
kár érte mert lett volna craft benne
csöcsfaktor feljebbhúzza kicsit
3/10
Amytiville Rex
démoni megszállós t-rex filmet ígér a leírás és a trailer is, nah azt nem kapjuk meg
amatőr fos és még csak nem is szórakoztató trash, hanem komolyan vett fos
1/10
1 napja
Az nekem is, de az nem, hogy ennyire Superman-fuggesben szenved. Hianyolok tovabbra is egy jol kidolgozott Flasht, az amugy tetszik, hogy eloveszi a Lanterneket, mert ok lenyegesek, Cyborg is nekem meh volt a Snyder-fele verziokban, el lehetne kezdeni epitgetni mostmar a Darkseid-vonalat is addig, amig majd egy uj Justice League-film elott meg nem talal egy uj Batmant, meg a Clayface-vonalon nem ignoralhatja a fobb villaineket, mint Rhas al Ghul, de szerintem sokkal tobb lenne peldaul Mr. Freeze-ben is, mint egyszeru villain, ot is nagyon jol fel lehetne epiteni, mert neki meg van egy olyan motivacioja is, amivel a nezok tudnak azonosulni.Hat ahogy olvasom, jo nagy bukta lesz ez a Supergirl. Nekem mondjuk mar a trailer is szornyen semmilyen es jelentektelen volt.Nekem tetszik, hogy kevésbé ismert karaktereket tol, így legalább kapunk új dolgokat is, nemcsak az ezredik Batman-Joker filmet. Nyilván, jól kell csinálni, de azt majd meglátjuk.
Es lassacskan lehet at kene gondolni azt is, biztos jo otlet volt-e Gunn-nal ujrahuzni az egesz DC-t. Nekem a temavalasztasa nem igazan jon be eddig, Wallernek tok folosleges sorozat, meg a Clayface-filmet sem erzem tobbnek, mint egy kovetkezo Morbius-bukta. Az amugy jo, hogy sok sorozatot akar, abban van ido bemutatni sokakat, csak epp rossz karakterekre helyez nagy hangsulyt.
Stez
ender1112
Csak alapbol az egesz kaosz, mert ugye meg lett mondva, hogy hiaba a mostani Batman-film meg a Penguin sorozat, az nem ugyanaz az univerzum, es Gunn mas Batmant akar. Meg az is teljesen nonsense, hogy a ket Joker-film is teljesen kulonallo volt, mikozben egy halom dolgot meg athuztak az univerzumbol.
1 napja
mondjuk az hogy bukik és az hogy szar az két különböző dologHat ahogy olvasom, jo nagy bukta lesz ez a Supergirl. Nekem mondjuk mar a trailer is szornyen semmilyen es jelentektelen volt.Nekem tetszik, hogy kevésbé ismert karaktereket tol, így legalább kapunk új dolgokat is, nemcsak az ezredik Batman-Joker filmet. Nyilván, jól kell csinálni, de azt majd meglátjuk.
Es lassacskan lehet at kene gondolni azt is, biztos jo otlet volt-e Gunn-nal ujrahuzni az egesz DC-t. Nekem a temavalasztasa nem igazan jon be eddig, Wallernek tok folosleges sorozat, meg a Clayface-filmet sem erzem tobbnek, mint egy kovetkezo Morbius-bukta. Az amugy jo, hogy sok sorozatot akar, abban van ido bemutatni sokakat, csak epp rossz karakterekre helyez nagy hangsulyt.
Stez
ender1112
és sztem jó ötlet volt Gunn, pont azért mert ő hozzámer nyúlni a niche dolgokhoz is, ez persze azzal jár hogy lesznek bukták a moziban, mert az embereket nem feltétlen érdekli
de legalább nem izzadtságszagúan próbálnak egyedit alkotni
1 napja
tekintve hogy én moziba láttam és dícsértem utána, így nem volt nagy vállalásThe Dramamondom, figyeld, mindjárt jön Negri és neki tetszeni fog 😀
Ha jól tudom ez valamilyen komédia film, de egyszer nem nevettem.
A film központi témája rendkívül túlgondolt és felnagyzott. Mi van ha valaki fegyverrel akarja szétlőni a sulit 15 évesen, talán el is indul.
Erre így ráparázni 30 évesen ahogy a film bemutatta, szerintem nevetséges.
A bizalom elvesztését jól mutatta be a film a szereplők jók voltak, nekem a sztori bugyuta.
KeyG
JC6 (Mr. Miele)
1 napja
Hat ahogy olvasom, jo nagy bukta lesz ez a Supergirl. Nekem mondjuk mar a trailer is szornyen semmilyen es jelentektelen volt.Nekem tetszik, hogy kevésbé ismert karaktereket tol, így legalább kapunk új dolgokat is, nemcsak az ezredik Batman-Joker filmet. Nyilván, jól kell csinálni, de azt majd meglátjuk.
Stez
1 napja
The Dramamondom, figyeld, mindjárt jön Negri és neki tetszeni fog 😀
A film központi témája rendkívül túlgondolt és felnagyzott. Mi van ha valaki fegyverrel akarja szétlőni a sulit 15 évesen, talán el is indul.
A bizalom elvesztését jól mutatta be a film a szereplők jók voltak, nekem a sztori bugyuta.
KeyG
1 napja
Hat ahogy olvasom, jo nagy bukta lesz ez a Supergirl. Nekem mondjuk mar a trailer is szornyen semmilyen es jelentektelen volt.Es lassacskan lehet at kene gondolni azt is, biztos jo otlet volt-e Gunn-nal ujrahuzni az egesz DC-t. Nekem a temavalasztasa nem igazan jon be eddig, Wallernek tok folosleges sorozat, meg a Clayface-filmet sem erzem tobbnek, mint egy kovetkezo Morbius-bukta. Az amugy jo, hogy sok sorozatot akar, abban van ido bemutatni sokakat, csak epp rossz karakterekre helyez nagy hangsulyt.
2 napja
The Dramanem akart vígjáték lenni a legkevésbé sem, szatirikus elemek vannak benne meg abszurd
A film központi témája rendkívül túlgondolt és felnagyzott. | Mi van ha valaki fegyverrel akarja szétlőni a sulit 15 évesen, talán el is indul. |
KeyG
én anno spoilerbe tettem az alapvetést, sztem mivel most jött ki vodra lehet érdemes ott hagyni
van rajta felnagyítás, de ugye a drámai hatás miatt van erre szükség, ott meg elfér sztem
ráadásul ez a klasszikus hogy ott ők máshogy látják mint mi itt
2 napja
Visszamennék a P4 elejére amit bekezdtek egy semmilyen a jövőre hatással lévő Black Widow filmmel, mert járt neki, de ennél korábban.az a baj hogy eleve kurva nehéz lett volna akár csak megközelíteni a Phase 3 sikerét, mert sokan bármilyen jók a folytatások kicsekkoltakKamerás felvételen láttam egy előzetest ( úgy gondolom ), egymásnak megy mindenki 1-1-ben az X-Men és a Földiek közül, lesz 3 csapat és a végén Doom felemeli a Sentineleket.Nem tudom, amik kikerültek netre a Doomsday filmből számomra azt mutatja, hogy valami ordas nagy bust lesz a film.Azoknak a fele bait szerintem. Es nem lesz amugy bust szerintem, inkabb egy gyengebb Infinity war + Endgame. Azert gyengebb, mert szamos karaktert ott hoznak be, mig az Infinity saga tokeletesen lett felepitve, es Captain Marvelen kivul kb mindenki idoben lett behozva, elmelyitve.
Az Age of Ultron szintjét nem fogja elérni a film viszont tele lesz halállal illetve olyan momentumokkal amikkel a népet tűzbe hozzák jó értelemben.
KeyG
Bar en meg mindig szar Doomnak erzem RDJ-t, es hogy elpazaroljak vele a karaktert, attol felek. Viszont ugye eleg valoszinu, hogy a teljes Doom saga ugy vegzodik, hogy nullazzak az osszes univerzumot, es nehany franchise szereplon (Sink, Holland, ff4-esek, Reynolda, stb) kivul teljesen recastingoljak majd a karaktereket, behoznak uj nagy neveket, akik erdeklik az embereket, Cavill megkapja a Wolverine-t, Gosling a Ghost ridert, stb stb, aztan ujraepites jon.
Stez
Ahogy írtad, az Endgame és az Infinity War azért volt tökéletes mert azt építettek 10-11 évig. Captain Marvel nem is illett a képbe és a filmbe se.
Ez a Doom féle okoskodás inkább egy rekoncepció Kang kiesése miatt 24-ben lett azt hiszem bejelentve.
A Phase 4 konkrétan kuka, onnan az Eternalst nem is tudom fogjuk-e látni még, Shang-Chi meg 5 év után betoppan a Doomsdaybe.
A Phase 5 se jó.
A Phase 6 meg ahogy mondtad egy nyomnak is egy re-t ahogy mondtad.
A filmnek a súlyát azt fogja adni, hogy Doom így szabadon bosszút állhat gyilkolászással.
Remélem rájöttek, hogy ma már az kevés amit adtak az elmúlt 7 évben és mernek komolyabb filmeket csinálni, Ghost Rider pl vagy egy 18+-os Blade film.
KeyG
és őket nem hozod vissza, több okból sem
de folyamatosan azzal próbálkoztak hogy azt a sikert újra elérjék, anélkül hogy megértették volna hogy fel kellett volna szisztematikusan építeni valamit
meg hogy visszamenni az alapokhoz nem lett volna probléma
az eternals és a shang chi amúgy illett ebbe a koncepcióba és sztem a maguk szintjén teljesen jók voltak és befértek volna a P1be is simán
a sorozatoknál ugye kísérletezgettek és amik akartak lenni okésok vagy jók voltak azok is, nem szóltak mindenkinek de akinek igen azok azért szerették
aztán jött a Kang körüli mizéria ami minden tervet szétbaszott és teljesen fejetlen csirkeként próbálkoznak össze vissza
nem az a baj a P5el hogy a filmek annyira szarok lennének, hanem hogy a koncepció ami összekötné őket teljesen kuka
Negritis, a vajda
Shang Chi film nekem tetszett, az Eternals az viszont amilyen monumentális akart lenni, annyira nem lett jó.
Korábban történt de Jake Gyllenhaal Mysterio szerepébe is sokkal több lehetett volna ebben a fázisban, de elbaszták.
A P5 filmjei ugyanolyanok, nem lehet rájuk alapozni a Brave New World az mindennek a teteje volt.
Nem elég jók.
We are just the Ravens!
2 napja
The DramaHa jól tudom ez valamilyen komédia film, de egyszer nem nevettem.
We are just the Ravens!
2 napja
kk, csak sztem neked az első se tetszene és ezért gondoltam instant arraIgen en a masodikat neztem meg.www.imdb.com/title/tt5052448/Russel c. Luke e, Gondolom megnezemGet outmondjuk ezt a filmet se neked se jc-nek eszembe nem jutott volna javasolni
B kategorias semmi
no
sztem zseniális amúgy
Negritis, a vajda
Milyen szempontbol zsenialis szerinted?
no
én erre gondoltam
te meg erre sztem
www.imdb.com/title/tt32321803/
itt van egy "the" előtte, azért kevertem össze valszeg
ezt nem láttam, de nem is érdekel annyira 😀
Negritis, a vajda
no
2 napja
Igen en a masodikat neztem meg.www.imdb.com/title/tt5052448/Russel c. Luke e, Gondolom megnezemGet outmondjuk ezt a filmet se neked se jc-nek eszembe nem jutott volna javasolni
B kategorias semmi
no
sztem zseniális amúgy
Negritis, a vajda
no
én erre gondoltam
te meg erre sztem
Negritis, a vajda
2 napja
www.imdb.com/title/tt5052448/Russel c. Luke e, Gondolom megnezemGet outmondjuk ezt a filmet se neked se jc-nek eszembe nem jutott volna javasolni
B kategorias semmi
no
sztem zseniális amúgy
Negritis, a vajda
no
én erre gondoltam
te meg erre sztem
2 napja
A tobbi he’s kepestMinionsmármint on the grand scheme of things, vagy mint minion film?
Ez gyenge lett
no
mer igazából csak az utóbbi számít és hogy a 3-7 évesek jól érezzék magukat
Negritis, a vajda
2 napja
Russel c. Luke e, Gondolom megnezemGet outmondjuk ezt a filmet se neked se jc-nek eszembe nem jutott volna javasolni
B kategorias semmi
no
sztem zseniális amúgy
Negritis, a vajda
2 napja
Minionsmármint on the grand scheme of things, vagy mint minion film?
Ez gyenge lett
no
mer igazából csak az utóbbi számít és hogy a 3-7 évesek jól érezzék magukat
2 napja
Get outmondjuk ezt a filmet se neked se jc-nek eszembe nem jutott volna javasolni
B kategorias semmi
no
sztem zseniális amúgy
2 napja
Akkor ezt áthozom ide, mert pont meg akartam nézni újra az előző négy résztszerintem simán gyerek függő
toy storyk is fent vannak amúgy 😊Ti hogy emlékeztek, hat évesen már bőven élvezhető és érthető mindegyik Toy Story, ugye?
ha már kint az új rész
de erről majd a filmekbe írok ha lesz kis levegőm
Negritis, a vajda
r.baggio
öcsém nagyobbik fiával necces lett volna, ő félősebb volt
de a mostani 2 kicsivel nem gond egyáltalán (4-6)
szóval sztem indítsd el nyugodtan az elsőt, ha gond akkor a többit ne erőltesd még
max beszégletni kell kicsit vele
2 napja
az a baj hogy eleve kurva nehéz lett volna akár csak megközelíteni a Phase 3 sikerét, mert sokan bármilyen jók a folytatások kicsekkoltakKamerás felvételen láttam egy előzetest ( úgy gondolom ), egymásnak megy mindenki 1-1-ben az X-Men és a Földiek közül, lesz 3 csapat és a végén Doom felemeli a Sentineleket.Nem tudom, amik kikerültek netre a Doomsday filmből számomra azt mutatja, hogy valami ordas nagy bust lesz a film.Azoknak a fele bait szerintem. Es nem lesz amugy bust szerintem, inkabb egy gyengebb Infinity war + Endgame. Azert gyengebb, mert szamos karaktert ott hoznak be, mig az Infinity saga tokeletesen lett felepitve, es Captain Marvelen kivul kb mindenki idoben lett behozva, elmelyitve.
Az Age of Ultron szintjét nem fogja elérni a film viszont tele lesz halállal illetve olyan momentumokkal amikkel a népet tűzbe hozzák jó értelemben.
KeyG
Bar en meg mindig szar Doomnak erzem RDJ-t, es hogy elpazaroljak vele a karaktert, attol felek. Viszont ugye eleg valoszinu, hogy a teljes Doom saga ugy vegzodik, hogy nullazzak az osszes univerzumot, es nehany franchise szereplon (Sink, Holland, ff4-esek, Reynolda, stb) kivul teljesen recastingoljak majd a karaktereket, behoznak uj nagy neveket, akik erdeklik az embereket, Cavill megkapja a Wolverine-t, Gosling a Ghost ridert, stb stb, aztan ujraepites jon.
Stez
Ahogy írtad, az Endgame és az Infinity War azért volt tökéletes mert azt építettek 10-11 évig. Captain Marvel nem is illett a képbe és a filmbe se.
Ez a Doom féle okoskodás inkább egy rekoncepció Kang kiesése miatt 24-ben lett azt hiszem bejelentve.
A Phase 4 konkrétan kuka, onnan az Eternalst nem is tudom fogjuk-e látni még, Shang-Chi meg 5 év után betoppan a Doomsdaybe.
A Phase 5 se jó.
A filmnek a súlyát azt fogja adni, hogy Doom így szabadon bosszút állhat gyilkolászással.
Remélem rájöttek, hogy ma már az kevés amit adtak az elmúlt 7 évben és mernek komolyabb filmeket csinálni, Ghost Rider pl vagy egy 18+-os Blade film.
KeyG
és őket nem hozod vissza, több okból sem
de folyamatosan azzal próbálkoztak hogy azt a sikert újra elérjék, anélkül hogy megértették volna hogy fel kellett volna szisztematikusan építeni valamit
meg hogy visszamenni az alapokhoz nem lett volna probléma
az eternals és a shang chi amúgy illett ebbe a koncepcióba és sztem a maguk szintjén teljesen jók voltak és befértek volna a P1be is simán
a sorozatoknál ugye kísérletezgettek és amik akartak lenni okésok vagy jók voltak azok is, nem szóltak mindenkinek de akinek igen azok azért szerették
aztán jött a Kang körüli mizéria ami minden tervet szétbaszott és teljesen fejetlen csirkeként próbálkoznak össze vissza
nem az a baj a P5el hogy a filmek annyira szarok lennének, hanem hogy a koncepció ami összekötné őket teljesen kuka
2 napja
Kamerás felvételen láttam egy előzetest ( úgy gondolom ), egymásnak megy mindenki 1-1-ben az X-Men és a Földiek közül, lesz 3 csapat és a végén Doom felemeli a Sentineleket.Nem tudom, amik kikerültek netre a Doomsday filmből számomra azt mutatja, hogy valami ordas nagy bust lesz a film.Azoknak a fele bait szerintem. Es nem lesz amugy bust szerintem, inkabb egy gyengebb Infinity war + Endgame. Azert gyengebb, mert szamos karaktert ott hoznak be, mig az Infinity saga tokeletesen lett felepitve, es Captain Marvelen kivul kb mindenki idoben lett behozva, elmelyitve.
KeyG
Stez
A Phase 5 se jó.
We are just the Ravens!