Filmek
39 feliratkozó
55 perce
Az új Avengers előzetesben másnak volt olyan érzése hogy több Doom van? Tudom hogy a Marvel szeret kamuzni ( erre is mondok egy gondolatmenetet ) de RDJ szeme barna, és láttuk barna szemmel Doomot, de van egy rész amikor zöld a szeme.
Ugye az kb egyértelmű hogy 3 világról beszélünk ahol az egyik vélhetően az X-Menek bolygóján látjuk a Richards-Doom és Thor Doom jelenetet. Itt az a teóriám, hogy ezt a világot nem Doom hanem a Richardsék vagy Amerika Kapitány betörése okozza majd, valamikor rá kell jönniük hogy Doomnak igaza van és lehet itt lesz a pont.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 órája
AztarohadtA bátyja is valami 26 évesen halt meg asszem szívprobléma miatt... 😕
Drip

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 órája
Valoban, nem is tudtam hogy ez is Andy Weir. Viszont ahogy olvasom a konyvben azert kevesbe Disney modon van Rocky abrazolva meg a kapcsolatuk sem ilyen Baby Yodas. Nem azt mondom hogy elrontotta, baromi jo film elmeny, masfel oraig majdnem Intertsallari magassagok, az utolso egy ora nekem kicsit elvett a komolysagbol.Pontosan ez. 😊Project Hail Marymég nem olvastam, de a könyvbe is ez a befejezés asszem
Most potoltam Prime-on, nem tudok rola rosszatt mondani kiveve | ha nincs az utolso 10 perc, miert kellett belole ilyen hollyowodi happy endet csinalni? Sokkal nagyobbat utott volna az egesz ha legalabb az egyikuk meghal. |
JéBé
Negritis, a vajda
Bálesz
12 órája
Pontosan ez. 😊Project Hail Marymég nem olvastam, de a könyvbe is ez a befejezés asszem
Most potoltam Prime-on, nem tudok rola rosszatt mondani kiveve | ha nincs az utolso 10 perc, miert kellett belole ilyen hollyowodi happy endet csinalni? Sokkal nagyobbat utott volna az egesz ha legalabb az egyikuk meghal. |
JéBé
Negritis, a vajda

14 órája
Project Hail Marymég nem olvastam, de a könyvbe is ez a befejezés asszem
JéBé
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
14 órája
The Swedish Connectiontudom az ény szegénységi bizonyítványom, de kb semmit nem tudtam erről a részéről a 2. VHnak
szal gőzöm sincs mennyire történelemhű
az tetszett hogy a film hangvétele a tét súlyával együtt lesz egyre nehezebb és ez eléggé tudja nyomasztani az embert, amit a fináléval azért feloldanak | a bondy testvérek útlevelei kinda fontos volt |
nem túl hosszú és sztem jó, akit érdekel nézze meg nyugodtan
7.5/10
17 órája
End of oak str.Nem tudom mi akar lenni a film, a bajom hogy nem tudtam egyik szereplovel sem menni mikor megjelentek a dinok.
1 napja
Nagyon magabiztosan mondja, tuti uralja már ilyenkor a Poklot is. Sue mondata is nagyon erős illetve és főleg Doomnak „All of you have lived stolen lives. And now you must give them back.” És itt a gyerekeket mutassák, szerintem ez a Doom nem szimplán uralkodni akar vagy a filmben durvul el ez ennyire benne, tippem szerint Thor "gyerekének" elveszi az életét.Sasha Baron Cohen játszotta is a karaktert az Ironheart sorozatban."hell answers to me"ő be lett reklámozva már egy ideje
Mephisto?
Kenny
Negritis, a vajda
iktriad
Szerkesztette: KeyG
1 napja
Sikoly 7 is a virágboltban

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
X-men /2028.05.05/
Kit Connor as Scott Summers/Cyclops
Sadie Sink as Jean Grey
Christopher Abbott as Professor Charles Xavier
Inde Navarette as Anna Marie/Rogue
Maya Boyd as Ororo Munroe/Storm
Samara Weaving as Emma Frost
Adam Driver as Nathaniel Milbury/Mr. Sinister
steelwolf
The cast of Marvel’s #XMen reboot was unveiled at #D23! Sadie Sink, who was revealed as Jean Grey in “Spider-Man: Brand New Day,” helped introduce more of the new generation of mutants!
— ExtraTV (@extratv) August 15, 2026
*Kit Connor is Cyclops
*Christopher Abbot is Professor X
*Samara Weaving is Emma Frost
*Inde… pic.twitter.com/6T78AVoGRh
1 napja
Szóval ők ketten is beszállnak a Doomsdaybe?!As you know, I do not condone leaked Deadpool-related footage so here is the D23 video. #security pic.twitter.com/vY72Iy6JJq
— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) August 15, 2026
2 napja
amúgy teknikailag van egy Hellstrom sorozat isMert szerintem azok sokkal inkább Sentinelek mint Doombotok. A Doombotok olyanok, mint Doom/Fátum csak a páncél alatt nincs ember, csak áramkör,
marvelcinematicuniverse.fandom.com/wiki/Helstrom
de kétlem hogy ezzel kezdenének bármit is, pedig Mephistohoz Damien és Satana is jól jön
ugye elvileg Angelát is itt hozzák majd be
új Ghost Rider is kapcsolódik a pokolhoz
de ami érdekes volt nekem hogy a végén a Doombotok mennyire Sentinelnek néztek ki
marvel.fandom.com/wiki/Sentinels
marvel.fandom.com/wiki/Doombot
Negritis, a vajda
Szerkesztette: iktriad
2 napja
amúgy teknikailag van egy Hellstrom sorozat ismarvelcinematicuniverse.fandom.com/wiki/Helstrom
de kétlem hogy ezzel kezdenének bármit is, pedig Mephistohoz Damien és Satana is jól jön
ugye elvileg Angelát is itt hozzák majd be
új Ghost Rider is kapcsolódik a pokolhoz
de ami érdekes volt nekem hogy a végén a Doombotok mennyire Sentinelnek néztek ki
marvel.fandom.com/wiki/Sentinels
marvel.fandom.com/wiki/Doombot
2 napja
meg ugye ő elvileg aki Vandának sulykolt dolgokatSasha Baron Cohen játszotta is a karaktert az Ironheart sorozatban."hell answers to me"ő be lett reklámozva már egy ideje
Mephisto?
Kenny
Negritis, a vajda
iktriad
2 napja
Sasha Baron Cohen játszotta is a karaktert az Ironheart sorozatban."hell answers to me"ő be lett reklámozva már egy ideje
Mephisto?
Kenny
Negritis, a vajda
2 napja
"hell answers to me"ő be lett reklámozva már egy ideje
Mephisto?
Kenny
2 napja
Az Oak Street végeNekem tetszett, de nem mondanám sokkal jobbnak, mint a jelenlegi imdb/metascore értékelés (6.6 meg 68 talán).
A dínók elég szépek de a cgi kutya meg pár macska lelóg a vászonról.
Óriási felüdülés, hogy végre vannak karakterek, akiknek van valamennyi drámája és személyisége (itt rád nézek jurassic park), van veszély, és nem csak a háttérben szaladgálókra, hanem a főszereplőkre leselkedő is (itt újra rád emelem tekintetem jurassic park). A gyerekekre is!!!! (köhöm-köhöm jurassic park).
Meg van pendítve egy leszbi szál, amivel nincs nagyon baj, mert inkább egy ilyen aha pillanat a néző részéről, és amikor már várod hogy nagyon kínos és felesleges legyen, akkor szerencsére nem húzza meg a film a vártat és csak megy tovább.
Illetve van egy másik jó vita benne, a vajon haza jutunk, és ha igen mikor, ami a két szülő között alakul ki.
Természetesen itt is van kötelező hülye viselkedés, mint minden ilyen jellegű filmben, meg kiszámítható hősies visszatérés, másik megmentése stb.
Mivel JJ Abrams a producer ezért valamennyi misztikum is van (lásd még: kötelező jellegű elem).
Minimális hiányérzet maradt bennem, amit egyelőre nem tudok megfogalmazni mi, ami azért mégiscsak azt mondatja velem, hogy jó film.
Az IMAX-ről nem tudok nyilatkozni, mert nekem fontosabb volt az eredeti nyelv (felirat nincs sehol, ahogy néztem).
2 napja
X-men /2028.05.05/Kit Connor as Scott Summers/Cyclops
Sadie Sink as Jean Grey
Christopher Abbott as Professor Charles Xavier
Inde Navarette as Anna Marie/Rogue
Maya Boyd as Ororo Munroe/Storm
Samara Weaving as Emma Frost
Adam Driver as Nathaniel Milbury/Mr. Sinister
Szerkesztette: steelwolf
2 napja
Special Look, de ez előzetes Avengers: Doomsdayyoutu.be/X1aFkAkFASk?is=eq_tB5I42aXAFD9p
Szerkesztette: KeyG
2 napja
Good Luck, Have Fun, Don't Diehuhh, hát a cure for wellness után nem gondoltam hogy Verbinski ekkora szünetet fog hagyni és hogy tetszeni fog amit lerak, de ez a film egy agyfasz a jó értelemben
terminátor x iskolai problémák x modern tech kritika | x toy story a végén az a jelenet odabaszott |
a CG néhol kilóg és a zene sem feltétlen emlékezetes, de maga a film biztos az lesz
Sam Rockwell, Juno Temple meg Haley Lu Richardson nagyot mentek
aki szereti az agymenés filmeket és nem zavarja hogy van kis gore, akkor az mindenképp tegyen vele egy próbát
8/10
3 napja
„Az Oscar-díjra nevező bizottság tagjai: Erdély Mátyás operatőr, Gazdag Gyula forgatókönyvíró-rendező, Gelencsér Gábor filmtörténész, kritikus, Kocsis Ágnes rendező, László Sára producer és Horváth Kristóf fesztiváligazgató, a fiatal filmesek képviseletében."Új zsűri