Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
én is megnéztem közben és sztem is rossz, nem mondom hogy nézhetetlen lenne, 1x el lehet viselni de bosszantóFu ez a Dumbledore titkai. Semmilyen elvarasom nem volt de ez annal is szarabb lett. Erre hogy bolinthatott ra barki? Olyan az egesz mintha egy het alatt kellett volna leforgatni, forgatokonyv nelkul, rogtonozve. Ehez kepest a Wonder Woman 2 oscar dijas film. Megkockaztatom eletemben nem lattam ennyire szar "blockbustert". A legjobb dolog ami Johnny Deppel tortenhetett hogy nem vett reszt ebben.Két dolog miatt volt szar.
JéBé
Egyik az elsőt még elvitte a hangulata mert a lények voltak a főszerepben. Ebben már kb alig.
Kettő hát ha ez a story line ami kijött belőlük akkor J.K Rowling is inkább vonuljon vissza.
Toca
főleg azért ahogy a lore-t vagy leszarták vagy simán retconolták
a másik hibája a filmnek hogy nem tudja eldönteni hogy egy dark fantasy legyen vagy pedig egy minyon 2.0
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Fu ez a Dumbledore titkai. Semmilyen elvarasom nem volt de ez annal is szarabb lett. Erre hogy bolinthatott ra barki? Olyan az egesz mintha egy het alatt kellett volna leforgatni, forgatokonyv nelkul, rogtonozve. Ehez kepest a Wonder Woman 2 oscar dijas film. Megkockaztatom eletemben nem lattam ennyire szar "blockbustert". A legjobb dolog ami Johnny Deppel tortenhetett hogy nem vett reszt ebben.Két dolog miatt volt szar.
JéBé
Egyik az elsőt még elvitte a hangulata mert a lények voltak a főszerepben. Ebben már kb alig.
Kettő hát ha ez a story line ami kijött belőlük akkor J.K Rowling is inkább vonuljon vissza.
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Fu ez a Dumbledore titkai. Semmilyen elvarasom nem volt de ez annal is szarabb lett. Erre hogy bolinthatott ra barki? Olyan az egesz mintha egy het alatt kellett volna leforgatni, forgatokonyv nelkul, rogtonozve. Ehez kepest a Wonder Woman 2 oscar dijas film. Megkockaztatom eletemben nem lattam ennyire szar "blockbustert". A legjobb dolog ami Johnny Deppel tortenhetett hogy nem vett reszt ebben.
több mint 2 éve
nagybetüs blockbuster+ Top Gun: Maverick 😊Igen annyit elfelejtettem írni, hogy csak az elmúlt évtizedből, mert az Oblivionhoz fűztem a gondolatmenetetEdge of tomorrow, Jack Reacher, MI filmek szerintem mind bőven nézhető kategória+
r.baggio
egy becsületbeli ügy. a cég, jerry maguire, collateral (hatalmas), különvélemény
briareos
r.baggio
Remek popcornos moziélmény volt
r.baggio
és semmi szuperhős stb fos
több mint 2 éve
+ Top Gun: Maverick 😊Igen annyit elfelejtettem írni, hogy csak az elmúlt évtizedből, mert az Oblivionhoz fűztem a gondolatmenetetEdge of tomorrow, Jack Reacher, MI filmek szerintem mind bőven nézhető kategória+
r.baggio
egy becsületbeli ügy. a cég, jerry maguire, collateral (hatalmas), különvélemény
briareos
r.baggio
Remek popcornos moziélmény volt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Mondjuk no ofi, de aki egy Bay-filmtol sokat var, az magara vessen. 😀Eugenio Derbez filmjein konkrétan sírok, annyira tetszenek. Az Átejtvét megnéztem vagy 5x, de a Hohyan legyél latin szerető is állat illetve a legújabb, Filmcsillag a barátnőm sem volt rossz.Rég láttam hitványabb filmet ennél a Rohammentőnél..én direkt keresek szar filmeket, de azért nézek jókat is
Bár nem is tudom mit vártam Bay-től.
#JC6
te nézel olyat ami tetszik?
Negritis
A háborús filmek minden mennyiségben jöhetnek, illetve megtörtént eseményen alapulók.
De érted, mindenki ajnározta ezt a mentős filmet, nekem viszont rendesen fájt. Nem csak a kemény csaj style, de a párbeszédek, a kiszólni akarások, és úgy maga a történet is, illetve a vágás néhol. Katasztrófa, forintot nem ér.
#JC6
Embernek az elmult 17 evben kb. ket jo filmje volt, a tobbi mind CGI-aradat, meg az, hogy 2.5 percenkent felrobban egy varos fele, olyan nagy balhe van. 😀
több mint 2 éve
a legnagyobb dícséret amit hallottam róla hogy 1x nézhető, amúgy vagy szidták mint a bokrot vagy előre meg se nézték
több mint 2 éve
Ezt a mentős filmet hol ajnározta bárki is amúgy? A helyedben lehet inkább újragondolnám a forrásaimatMert a Top Gun: Mavericket pl tényleg sokan dicsérik a maga kategóriájában, az nekem is fájna, ha bűnrossz lenne, de amikről az elmúlt hónapokban írtál, szerintem egy sem volt közülük felkapott cím (ha csak nem pont azért ajánlgat neked ilyeneket a netflix, mert mindet megnézed, megnyitod)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Eugenio Derbez filmjein konkrétan sírok, annyira tetszenek. Az Átejtvét megnéztem vagy 5x, de a Hohyan legyél latin szerető is állat illetve a legújabb, Filmcsillag a barátnőm sem volt rossz.Rég láttam hitványabb filmet ennél a Rohammentőnél..én direkt keresek szar filmeket, de azért nézek jókat is
#JC6
Negritis
A háborús filmek minden mennyiségben jöhetnek, illetve megtörtént eseményen alapulók.
De érted, mindenki ajnározta ezt a mentős filmet, nekem viszont rendesen fájt. Nem csak a kemény csaj style, de a párbeszédek, a kiszólni akarások, és úgy maga a történet is, illetve a vágás néhol. Katasztrófa, forintot nem ér.
több mint 2 éve
A Glass nekem nem jott be. Mondjuk az nem Willis miatt, nagyon nem csipem Shyamalan stilusat. Ott nem is volt bajom Willisszel. A Death Wish megvolt anno, az egyebkent rendben volt.once upon a time in venice, death wish meg a glass ami jobb/elfogadhatóbtw wirágboltban elérhető a Bruce Willis és Olga Kurylenko fémjelezte White ElephantAz utobbi 5-10 evbol en mar nem merek egyetlen Willis-filmet sem megnezni, ugyhogy ha meglatom, hogy o van benne, automat hanyagolom. 😀 Punci ide vagy oda, asszem, ezuttal is hasonloan lesz.
Olga miatt érdekes lehet itt pár embernek 😀
Negritis
Stez
Negritis
Szimplan nem szeretem ezeket a szineszeket, akik allandoan ugyanazt tudjak csak, egy karakterre kepesek (hasonloan gondolkozom Stathamrol, The Rockrol, Dieselrol is pl.). Willisnek jol allt a 80-90-es evekben a Die Hard-fele kinyirjuk az egesz vilagot es hoskodunk egy pisztollyal stilus, de erre en szemely szerint rauntam egy ido utan, hogy minden filmben ugyanaz legyen, semmi egyebet ne kapjak tole.
több mint 2 éve
once upon a time in venice, death wish meg a glass ami jobb/elfogadhatóbtw wirágboltban elérhető a Bruce Willis és Olga Kurylenko fémjelezte White ElephantAz utobbi 5-10 evbol en mar nem merek egyetlen Willis-filmet sem megnezni, ugyhogy ha meglatom, hogy o van benne, automat hanyagolom. 😀 Punci ide vagy oda, asszem, ezuttal is hasonloan lesz.
Negritis
Stez
több mint 2 éve
btw wirágboltban elérhető a Bruce Willis és Olga Kurylenko fémjelezte White ElephantAz utobbi 5-10 evbol en mar nem merek egyetlen Willis-filmet sem megnezni, ugyhogy ha meglatom, hogy o van benne, automat hanyagolom. 😀 Punci ide vagy oda, asszem, ezuttal is hasonloan lesz.
Negritis
több mint 2 éve
btw wirágboltban elérhető a Bruce Willis és Olga Kurylenko fémjelezte White ElephantOlga miatt érdekes lehet itt pár embernek 😀
több mint 2 éve
én csak 1-2x láttam, de nem volt rossz a battleship, jó se 😊Hat nincs nehez dolgom, annyira sok es annyira hitvany filmet csinalnak manapsag. De egyebkent nem feltetlenul, sok film jott be az elmult evekben is, hiaba volt sok szar. Mostansag szimplan csak azt keresem, hogy kikapcsoljon a film az adott ket orara, nincs tul magasan a mercem.asszem átérzed a helyzetét 😊Minden szar, igy nehez. 😀Rég láttam hitványabb filmet ennél a Rohammentőnél..én direkt keresek szar filmeket, de azért nézek jókat is
#JC6
Negritis
Stez
Negritis
Vicces, de peldaul siman ra tudnek vagni egy Battleshipet neked, hogy az az a film, ami szigoruan nezve egy wtf szar, aztan megis megnezem kb. minden evben, mert valahogy a sok blodseg ellenere is tudom mindig elvezni.
De ezzel szemben meg egy hasonloan nevetseges Halasom Iramban-sorozatot keptelen vagyok megnezni, az elso reszen kivul, mert az mondjuk meg tok jo volt.
Stez
de az a blődség olyan szintje ami már szórakoztató
több mint 2 éve
Hat nincs nehez dolgom, annyira sok es annyira hitvany filmet csinalnak manapsag. De egyebkent nem feltetlenul, sok film jott be az elmult evekben is, hiaba volt sok szar. Mostansag szimplan csak azt keresem, hogy kikapcsoljon a film az adott ket orara, nincs tul magasan a mercem.asszem átérzed a helyzetét 😊Minden szar, igy nehez. 😀Rég láttam hitványabb filmet ennél a Rohammentőnél..én direkt keresek szar filmeket, de azért nézek jókat is
#JC6
Negritis
Stez
Negritis
Vicces, de peldaul siman ra tudnek vagni egy Battleshipet neked, hogy az az a film, ami szigoruan nezve egy wtf szar, aztan megis megnezem kb. minden evben, mert valahogy a sok blodseg ellenere is tudom mindig elvezni.
De ezzel szemben meg egy hasonloan nevetseges Halasom Iramban-sorozatot keptelen vagyok megnezni, az elso reszen kivul, mert az mondjuk meg tok jo volt.
több mint 2 éve
de várj JC fradi drukker, nem diósgyőr. azért nem minden szar neki 😊Minden szar, igy nehez. 😀Rég láttam hitványabb filmet ennél a Rohammentőnél..én direkt keresek szar filmeket, de azért nézek jókat is
#JC6
Negritis
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
asszem átérzed a helyzetét 😊Minden szar, igy nehez. 😀Rég láttam hitványabb filmet ennél a Rohammentőnél..én direkt keresek szar filmeket, de azért nézek jókat is
#JC6
Negritis
Stez
több mint 2 éve
Minden szar, igy nehez. 😀Rég láttam hitványabb filmet ennél a Rohammentőnél..én direkt keresek szar filmeket, de azért nézek jókat is
#JC6
Negritis
több mint 2 éve
Rég láttam hitványabb filmet ennél a Rohammentőnél..én direkt keresek szar filmeket, de azért nézek jókat is
#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Rég láttam hitványabb filmet ennél a Rohammentőnél..Bár nem is tudom mit vártam Bay-től.
több mint 2 éve
This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow.nem tudtam eldönteni hogy hova kerüljön mer 4 topikba is befért volna, így maradt az off 😀
JéBé
több mint 2 éve
JéBé
7 035
This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow.
több mint 2 éve
Hova tűnt a buzis kommentem? 😃Ki lett emelve. Csak nem úgy ahogy szeretnéd.
#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Hova tűnt a buzis kommentem? 😃
több mint 2 éve
ozibozi
17 170
mégis működik a cancel culture itthon isSzerintem csak jól járt 😉
www.puliwood.hu/hirek/megsem-szerepel-majd-kevin-spacey-a-tatarjasrol-szolo-filmben-311523.html
Negritis
“a rendezői székbe pedig Soós Péter ül, aki korábban a Géniusz, az alkimistán, illetve a Tűzvonalban, a Jóban Rosszban vagy a Hacktion című sorozatokban tevékenykedett hasonló szerepkörben.”