Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=BlDAhLOisHEsouth parkmelyik filmben is volt ez a magasroptu diskurzus? 😊underrated kommentFogalmam sincs ki ez a csávó tesó😃nem vagyok a tesód srác 😀
#JC6
Negritis
Heisman
csebi
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
south parkmelyik filmben is volt ez a magasroptu diskurzus? 😊underrated kommentFogalmam sincs ki ez a csávó tesó😃nem vagyok a tesód srác 😀
#JC6
Negritis
Heisman
csebi
több mint 2 éve
melyik filmben is volt ez a magasroptu diskurzus? 😊underrated kommentFogalmam sincs ki ez a csávó tesó😃nem vagyok a tesód srác 😀
#JC6
Negritis
Heisman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
underrated kommentFogalmam sincs ki ez a csávó tesó😃nem vagyok a tesód srác 😀
#JC6
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
filmrendező,De még mindig nem tudjuk kiez😃Fogalmam sincs ki ez a csávó tesó😃nem vagyok a tesód srác 😀
#JC6
Negritis
#JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
De még mindig nem tudjuk kiez😃Fogalmam sincs ki ez a csávó tesó😃nem vagyok a tesód srác 😀
#JC6
Negritis
#JC6
Fekete múmia átka meg a Hurok aszittem ismertebb
Negritis
több mint 2 éve
- JC6
6 989
De még mindig nem tudjuk kiez😃Fogalmam sincs ki ez a csávó tesó😃nem vagyok a tesód srác 😀
#JC6
Negritis
több mint 2 éve
Fogalmam sincs ki ez a csávó tesó😃nem vagyok a tesód srác 😀
#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 989
Fogalmam sincs ki ez a csávó tesó😃kollégámmal/haverral szoktunk moziznihoppá kivel néztem 😊Asszonnyal?
Sűrű kicsit a mai nap, de…
— Madarász Isti (@madaraszisti) February 23, 2022
first things first. pic.twitter.com/nyxNrVKAZ5
Negritis
#JC6
de a lényeg itt madarász isti 😀 őt meg azért "illik" ismerni névről legalább
Negritis
több mint 2 éve
Fekete múmia átka meg a Hurok aszittem ismertebb
több mint 2 éve
még névről se 😊
több mint 2 éve
kollégámmal/haverral szoktunk moziznihoppá kivel néztem 😊Asszonnyal?
Negritis
#JC6
de a lényeg itt madarász isti 😀 őt meg azért "illik" ismerni névről legalább
több mint 2 éve
- JC6
6 989
hoppá kivel néztem 😊Asszonnyal?
Negritis
több mint 2 éve
hoppá kivel néztem 😊Sűrű kicsit a mai nap, de…
több mint 2 éve
Hosoda megint zseniedit: kicsit bővebben
a film lényegében egy szépség és a szörnyeteg x ready player one
de mind2nél jobb sztem, nagyon elegánsan beszél a gyász feldolgozásáról, a gyerekkori szorongásokról és a "metaverzum" pozitívumairól és negatívumairól is
a zenék nem teljesen az én világom mégis imádtam őket, és elég sok van benne
youtu.be/izIycj3j4Ow
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
index.hu/kultur/2022/02/23/lippai-laszlo-meghalt-madach-szinhaz/RIP Songoku, RIP Semir Gerkhan 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
az a baj hogy a formátum elavult és nem az a válasz hogy megújítják vagy valami hanem hogy kényük-kedvük szerint kihagynak dolgokathá' nem kellet volna fullba tolni a kreténtKutyát nem érdekli már oszkárbácsi...de lassan mondhatjuk hogy oszkárbá meg nem gyütt 😀
warr_b
eaglesmcnabb
slowmotion
így meg semmi értelme
több mint 2 éve
há' nem kellet volna fullba tolni a kreténtKutyát nem érdekli már oszkárbácsi...de lassan mondhatjuk hogy oszkárbá meg nem gyütt 😀
warr_b
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Kutyát nem érdekli már oszkárbácsi...de lassan mondhatjuk hogy oszkárbá meg nem gyütt 😀
warr_b
több mint 2 éve
Kutyát nem érdekli már oszkárbácsi...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
ez legaljaThese categories will not be broadcast live during the #Oscars telecast:
— The Hollywood Reporter (@THR) February 23, 2022
film editing
makeup/hairstyling
original score
production design
sound
documentary short
animated short
live-action shorthttps://t.co/Ejfa0INxWo
több mint 2 éve
De azt igen, hogy: "Buzikurva!!!""this is the beginning of a beautiful friendship"kult mondások... azon gondolkoztam, hogy ma már elég sok klasszikus szinkronszöveg nem ütne akkorát. például a Die Hard 2 végén az öreg néni se lenne ennyire vicces 😀azt a filmet se élvezem már úgy mint annoPedig az még mindig zseniális, pont pár hete néztük meg megint 😀hú, én a Macska-jajjal vagyok így. húsz éve, egyetemista koromban még viccesnek tartottam, múltkor egyszer belenéztem, és hát... belenéztem, és két perc után annyiban is maradt.lehet hogy akkor jó volt, de ma már csak borzalmas szenvedés ez a jancsó kapa-pepe szakasza Lámpás akkor jó volt, de 3x év távolságából már nem annyira jó, ez tény... a Feketeországot én láttam akkoriban, ott ütött, de ma már nem nézném megmucsi interjún belbuzdulva megnéztem a Fekeországotannyi kiegészítés hogy a jancsó filmek is borzalmasak sztem
hát ez egy igénytelen hulladék, kb csak a villanyszerelős rész ami értékelhető benne
Negritis
még 1 esélyt adtam neki a nekem lámpással de nope ez is gyenge
Negritis
Gyurma Pappa
mondom úgy hogy tök jól elvagyok a papírkutyákkal és szeretem a mátrixot
Negritis
slowmotion
warr_b
viszont van egy olyan sodrása meg olyan kult mondásai amik miatt nem tudnám abba hagyni
Negritis
slowmotion
sztem ezt nem kell félteni 😀
Negritis
több mint 2 éve
Papírkutyákról sok jó kritikát nem hallottam még, de szerintem kibaszott jó film.alulértékelt sztem mer nem jó időszakban jött ki
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
- JC6
6 989
hú, én a Macska-jajjal vagyok így. húsz éve, egyetemista koromban még viccesnek tartottam, múltkor egyszer belenéztem, és hát... belenéztem, és két perc után annyiban is maradt.dettó. rettentően kínos volt így felnőtt fejjel belenézni..
slowmotion
több mint 2 éve
pedig az ezeknél a kései jancsó filmeknél 3 klasszissal jobb film 😀hú, én a Macska-jajjal vagyok így. húsz éve, egyetemista koromban még viccesnek tartottam, múltkor egyszer belenéztem, és hát... belenéztem, és két perc után annyiban is maradt.lehet hogy akkor jó volt, de ma már csak borzalmas szenvedés ez a jancsó kapa-pepe szakasza Lámpás akkor jó volt, de 3x év távolságából már nem annyira jó, ez tény... a Feketeországot én láttam akkoriban, ott ütött, de ma már nem nézném megmucsi interjún belbuzdulva megnéztem a Fekeországotannyi kiegészítés hogy a jancsó filmek is borzalmasak sztem
hát ez egy igénytelen hulladék, kb csak a villanyszerelős rész ami értékelhető benne
Negritis
még 1 esélyt adtam neki a nekem lámpással de nope ez is gyenge
Negritis
Gyurma Pappa
mondom úgy hogy tök jól elvagyok a papírkutyákkal és szeretem a mátrixot
Negritis
slowmotion
Puzsér fogalmazta meg jól a kései jancsó filmeket:annyi a forgatókönyv hogy Mucsi-Scherer, valamit imprózzatok.
Papírkutyákról sok jó kritikát nem hallottam még, de szerintem kibaszott jó film.