Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
"this is the beginning of a beautiful friendship"kult mondások... azon gondolkoztam, hogy ma már elég sok klasszikus szinkronszöveg nem ütne akkorát. például a Die Hard 2 végén az öreg néni se lenne ennyire vicces 😀azt a filmet se élvezem már úgy mint annoPedig az még mindig zseniális, pont pár hete néztük meg megint 😀hú, én a Macska-jajjal vagyok így. húsz éve, egyetemista koromban még viccesnek tartottam, múltkor egyszer belenéztem, és hát... belenéztem, és két perc után annyiban is maradt.lehet hogy akkor jó volt, de ma már csak borzalmas szenvedés ez a jancsó kapa-pepe szakasza Lámpás akkor jó volt, de 3x év távolságából már nem annyira jó, ez tény... a Feketeországot én láttam akkoriban, ott ütött, de ma már nem nézném megmucsi interjún belbuzdulva megnéztem a Fekeországotannyi kiegészítés hogy a jancsó filmek is borzalmasak sztem
hát ez egy igénytelen hulladék, kb csak a villanyszerelős rész ami értékelhető benne
Negritis
még 1 esélyt adtam neki a nekem lámpással de nope ez is gyenge
Negritis
Gyurma Pappa
mondom úgy hogy tök jól elvagyok a papírkutyákkal és szeretem a mátrixot
Negritis
slowmotion
warr_b
viszont van egy olyan sodrása meg olyan kult mondásai amik miatt nem tudnám abba hagyni
Negritis
slowmotion
sztem ezt nem kell félteni 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
kult mondások... azon gondolkoztam, hogy ma már elég sok klasszikus szinkronszöveg nem ütne akkorát. például a Die Hard 2 végén az öreg néni se lenne ennyire vicces 😀azt a filmet se élvezem már úgy mint annoPedig az még mindig zseniális, pont pár hete néztük meg megint 😀hú, én a Macska-jajjal vagyok így. húsz éve, egyetemista koromban még viccesnek tartottam, múltkor egyszer belenéztem, és hát... belenéztem, és két perc után annyiban is maradt.lehet hogy akkor jó volt, de ma már csak borzalmas szenvedés ez a jancsó kapa-pepe szakasza Lámpás akkor jó volt, de 3x év távolságából már nem annyira jó, ez tény... a Feketeországot én láttam akkoriban, ott ütött, de ma már nem nézném megmucsi interjún belbuzdulva megnéztem a Fekeországotannyi kiegészítés hogy a jancsó filmek is borzalmasak sztem
hát ez egy igénytelen hulladék, kb csak a villanyszerelős rész ami értékelhető benne
Negritis
Negritis
Gyurma Pappa
Negritis
slowmotion
warr_b
viszont van egy olyan sodrása meg olyan kult mondásai amik miatt nem tudnám abba hagyni
Negritis
több mint 2 éve
azt a filmet se élvezem már úgy mint annoPedig az még mindig zseniális, pont pár hete néztük meg megint 😀hú, én a Macska-jajjal vagyok így. húsz éve, egyetemista koromban még viccesnek tartottam, múltkor egyszer belenéztem, és hát... belenéztem, és két perc után annyiban is maradt.lehet hogy akkor jó volt, de ma már csak borzalmas szenvedés ez a jancsó kapa-pepe szakasza Lámpás akkor jó volt, de 3x év távolságából már nem annyira jó, ez tény... a Feketeországot én láttam akkoriban, ott ütött, de ma már nem nézném megmucsi interjún belbuzdulva megnéztem a Fekeországotannyi kiegészítés hogy a jancsó filmek is borzalmasak sztem
Negritis
Negritis
Gyurma Pappa
Negritis
slowmotion
warr_b
több mint 2 éve
Pedig az még mindig zseniális, pont pár hete néztük meg megint 😀hú, én a Macska-jajjal vagyok így. húsz éve, egyetemista koromban még viccesnek tartottam, múltkor egyszer belenéztem, és hát... belenéztem, és két perc után annyiban is maradt.lehet hogy akkor jó volt, de ma már csak borzalmas szenvedés ez a jancsó kapa-pepe szakasza Lámpás akkor jó volt, de 3x év távolságából már nem annyira jó, ez tény... a Feketeországot én láttam akkoriban, ott ütött, de ma már nem nézném megmucsi interjún belbuzdulva megnéztem a Fekeországotannyi kiegészítés hogy a jancsó filmek is borzalmasak sztem
Negritis
Negritis
Gyurma Pappa
Negritis
slowmotion
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
hú, én a Macska-jajjal vagyok így. húsz éve, egyetemista koromban még viccesnek tartottam, múltkor egyszer belenéztem, és hát... belenéztem, és két perc után annyiban is maradt.lehet hogy akkor jó volt, de ma már csak borzalmas szenvedés ez a jancsó kapa-pepe szakasza Lámpás akkor jó volt, de 3x év távolságából már nem annyira jó, ez tény... a Feketeországot én láttam akkoriban, ott ütött, de ma már nem nézném megmucsi interjún belbuzdulva megnéztem a Fekeországotannyi kiegészítés hogy a jancsó filmek is borzalmasak sztem
Negritis
Negritis
Gyurma Pappa
Negritis
több mint 2 éve
lehet hogy akkor jó volt, de ma már csak borzalmas szenvedés ez a jancsó kapa-pepe szakasza Lámpás akkor jó volt, de 3x év távolságából már nem annyira jó, ez tény... a Feketeországot én láttam akkoriban, ott ütött, de ma már nem nézném megmucsi interjún belbuzdulva megnéztem a Fekeországotannyi kiegészítés hogy a jancsó filmek is borzalmasak sztem
Negritis
Negritis
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
a Lámpás akkor jó volt, de 3x év távolságából már nem annyira jó, ez tény... a Feketeországot én láttam akkoriban, ott ütött, de ma már nem nézném megmucsi interjún belbuzdulva megnéztem a Fekeországotannyi kiegészítés hogy a jancsó filmek is borzalmasak sztem
Negritis
Negritis
több mint 2 éve
Pedig az jóóóóóó 😊mucsi interjún belbuzdulva megnéztem a Fekeországotannyi kiegészítés hogy a jancsó filmek is borzalmasak sztem
Negritis
Negritis
több mint 2 éve
mucsi interjún belbuzdulva megnéztem a Fekeországotannyi kiegészítés hogy a jancsó filmek is borzalmasak sztem
Negritis
több mint 2 éve
miért?www.youtube.com/watch?v=ELkDbHErUNYÚgy érzem Sandler is már csak a tutiba nyúl
Negritis
#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 989
www.youtube.com/watch?v=ELkDbHErUNYÚgy érzem Sandler is már csak a tutiba nyúl
Negritis
több mint 2 éve
mucsi interjún belbuzdulva megnéztem a Fekeországothát ez egy igénytelen hulladék, kb csak a villanyszerelős rész ami értékelhető benne
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=ELkDbHErUNY
több mint 2 éve
Megnéztem én is ezt a Tinder csalós filmet: lehet érte utálni, de nem sajnálom a lányokat. Aki hülye, haljon meg.
több mint 2 éve
Fistful of Vengeancea wu assins sorozathoz készült film, igazából nem baj hogy ebből nem lett egész évados kontent mert sztem nincs benne annyi
viszont így tök jó kis kompakt cucc
Iwais kurvajó mint mindig, Lewis Tan is kurvajó (a mostal kombatban sem a színésszel hanem a karakterrel volt gond) a többiek harcjelentei viszont esetlegesek és nem túl jók
maga a történet egyáltalán nincs túlbonyolítva, a cím már bosszú sztorit ígér azt is kapunk
sajnos itt is van "család"
martial arts fanoknak egy nézést simán megér, a sorozat ismeretét sztem nem igényli
és hálistan nincs marc dacascos
mondjuk a Pangu legendát én eddig úgy olvastam (chinese xianxia/xuanhuan novelek) hogy megszületett a káoszból, a fejszéjével ketté hasította a semmit hogy megszülessen a cosmos, majd mivel erre elhasználta az összes erejét meghalt
több mint 2 éve
Még több Gyűrűk Ura? Yes please. 'The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim' — an original anime feature — is set for release on April 21, 2024 from Warner Bros.
— Film Updates (@FilmUpdates) February 14, 2022
(Source: https://t.co/CCPTtoKys7pic.twitter.com/TNPMzoA7En
A kislány teljes mértékben elvitte a szerepet a hátán, nagy reszpekt neki.Nem véletlen, hogy a film egyik meglepetés szereplője | A Gozert alakító Olivia WIlde | azonnal le is csapott rá, hogy szerepeljen a következő rendezésben.
Solymi
több mint 2 éve
Cuchulain82
985
Ghostbusters - Aftermathegyetértek, nem állítom hogy valami zseniális film, de nekem is nagyon bejött jó lenne ilyen stílusban folytatni
Kicsit ótzkodtam tőle, hogy YA film, de nagyon jól összerakták.
Szerethetőek voltak a karakterek, nem volt túlbonyolítva, lehet néha egyszerű a vonalvezetés, dehát családi mozinak készült, úgy, hogy a felnőttek is élvezhessék és nosztalgiázhassanak.
És azt kell mondjam, hogy ezt maximálisan teljesítette.
Szerintem a gyerekeknek számára is élvezhető, követhető és átélhető és a felnőttek se unják el magukat, mert figyelnek rájuk is.
A kislány teljes mértékben elvitte a szerepet a hátán, nagy reszpekt neki.
Érdemes várni a végén, mert a vége főcím után és a stáblista után is vannak jelenetek.
Ha lesz folytatás, akkor én várom 😊
Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 022
Ghostbusters - AftermathKicsit ótzkodtam tőle, hogy YA film, de nagyon jól összerakták.
Szerethetőek voltak a karakterek, nem volt túlbonyolítva, lehet néha egyszerű a vonalvezetés, dehát családi mozinak készült, úgy, hogy a felnőttek is élvezhessék és nosztalgiázhassanak.
És azt kell mondjam, hogy ezt maximálisan teljesítette.
Szerintem a gyerekeknek számára is élvezhető, követhető és átélhető és a felnőttek se unják el magukat, mert figyelnek rájuk is.
A kislány teljes mértékben elvitte a szerepet a hátán, nagy reszpekt neki.
Érdemes várni a végén, mert a vége főcím után és a stáblista után is vannak jelenetek.
Ha lesz folytatás, akkor én várom 😊
több mint 2 éve
majdnem ott van ahol a Rezsi nyomában!, de még dolgozni kell, hogy elérje a Migráns3 által létrehozott szintetwww.portfolio.hu/gazdasag/20220214/brutalis-ujevi-rezsiar-emeles-volt-europaban-itthon-egyre-kirivobban-olcso-az-aram-es-gazar-526625?fbclid=IwAR0l_TDSo-OAlr8sL-4McUmEON_aPBVnIjJ2y_mJG7057TprLlnYbmY9XgoNagyon király ez a film 😀
Nézzük meg mi van a hanyatló nyugaton! Persze nekünk itt van a rezsicsökkentés. Q1 végén mennyi lesz a tőkeemelés az MVM-nél? 500 milliárd?
Pont most számoltuk újra hogy a 2021-es árhoz képest 120%-al nőt az áram díja. Azt hittük 60%-os emelés elég lesz...
Nomac
#JC6
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Ez van amikor az ember több topicot olvas egyszerre 😀www.portfolio.hu/gazdasag/20220214/brutalis-ujevi-rezsiar-emeles-volt-europaban-itthon-egyre-kirivobban-olcso-az-aram-es-gazar-526625?fbclid=IwAR0l_TDSo-OAlr8sL-4McUmEON_aPBVnIjJ2y_mJG7057TprLlnYbmY9XgoNagyon király ez a film 😀
Nézzük meg mi van a hanyatló nyugaton! Persze nekünk itt van a rezsicsökkentés. Q1 végén mennyi lesz a tőkeemelés az MVM-nél? 500 milliárd?
Pont most számoltuk újra hogy a 2021-es árhoz képest 120%-al nőt az áram díja. Azt hittük 60%-os emelés elég lesz...
Nomac
#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 989
www.portfolio.hu/gazdasag/20220214/brutalis-ujevi-rezsiar-emeles-volt-europaban-itthon-egyre-kirivobban-olcso-az-aram-es-gazar-526625?fbclid=IwAR0l_TDSo-OAlr8sL-4McUmEON_aPBVnIjJ2y_mJG7057TprLlnYbmY9XgoNagyon király ez a film 😀
Nomac
több mint 2 éve
Synchronicérdekes alapötlet de valahogy a fókusz nem lett az igazi
nem mackie és dorman a problémája a filmnek, ők sztem egész jók voltak
valahogy a fókusz és a háttér nem volt elég izgalmas hogy rendesen lekössön/elkapjon
több mint 2 éve
24.hu/kultura/2022/02/14/meghalt-ivan-reitman-rendezo-szellemirtok/méghogy Szellemirtók, pfff... Ovizsaru!
"A fiúknak fütyijük van, a lányoknak puncijuk!"
több mint 2 éve
imádom a uko iwais és raid féle martial arts filmeketde van egy külön varázsa annak a hong kongi "tánc"kungfu-nak amit jackie chan-ék csináltak
főleg ha összehasonlítjuk a részeges karatemester 1-2t
a maga nemében mind2 zseniális mégis teljesen más a 2