Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
Hát ez a King's man egy nagy lepkefing.nekem a rasputin harc tetszett, de amúgy igen nem volt túl nagy eresztés
#JC6
bár ezt írtam akkor is 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
- JC6
6 990
Hát ez a King's man egy nagy lepkefing.
több mint 2 éve
Engem az az egy dolog érdekel, hogy ezután hanyan akarják majd elkapni és megsimizni a buksiját...
több mint 2 éve
- JC6
6 990
A vége meg… lol az egész rendszernek, világnak, úgy ahogy van. Pusztulat.Fúú de régen rántott be már így valami!Miért lenne veled baj?Nem tudom hova írhatnám, mert nem film, de ez a Tinder csaló nagyon komoly sztori… és a “happy end” is..Tudom hogy velem van a baj,de most nézem, és szinte rosszul vagyok a sztoritól, persze végig nézem, de nekem NAGGYON durva.
#JC6
Tony Adams
#JC6
A holland csaj valami egészen brutális.
Tony Adams
több mint 2 éve
kemény történet, és meglepő módon engem pl eddig elkerültFúú de régen rántott be már így valami!Miért lenne veled baj?Nem tudom hova írhatnám, mert nem film, de ez a Tinder csaló nagyon komoly sztori… és a “happy end” is..Tudom hogy velem van a baj,de most nézem, és szinte rosszul vagyok a sztoritól, persze végig nézem, de nekem NAGGYON durva.
#JC6
Tony Adams
#JC6
Tony Adams
több mint 2 éve
Fúú de régen rántott be már így valami!Miért lenne veled baj?Nem tudom hova írhatnám, mert nem film, de ez a Tinder csaló nagyon komoly sztori… és a “happy end” is..Tudom hogy velem van a baj,de most nézem, és szinte rosszul vagyok a sztoritól, persze végig nézem, de nekem NAGGYON durva.
#JC6
Tony Adams
#JC6
több mint 2 éve
The boy behind the doorelég jó kis abduction sztori 2 srácról ahogy próbálnak megmenekülni
több mint 2 éve
- JC6
6 990
Miért lenne veled baj?Nem tudom hova írhatnám, mert nem film, de ez a Tinder csaló nagyon komoly sztori… és a “happy end” is..Tudom hogy velem van a baj,de most nézem, és szinte rosszul vagyok a sztoritól, persze végig nézem, de nekem NAGGYON durva.
#JC6
Tony Adams
több mint 2 éve
Nem tudom hova írhatnám, mert nem film, de ez a Tinder csaló nagyon komoly sztori… és a “happy end” is..Tudom hogy velem van a baj,de most nézem, és szinte rosszul vagyok a sztoritól, persze végig nézem, de nekem NAGGYON durva.
#JC6
több mint 2 éve
hát, nálam ő nagyobbat zuhant mint dancsóAlig várom majd a Retroshock-os kritikát erről, amikor kijön. 😀Vagy tőle:
www.youtube.com/watch?v=fb5ELWi-ekk
iktriad
www.youtube.com/c/HollywoodNewsAgency
bcsarli
próbálta ugyanazt csinálni csak belefásult és szar lett, azóta nem is nézem
dancsó legalább váltott hogy ne égjen ki
több mint 2 éve
Alig várom majd a Retroshock-os kritikát erről, amikor kijön. 😀Vagy tőle:
iktriad
www.youtube.com/c/HollywoodNewsAgency
több mint 2 éve
Nem tudom hova írhatnám, mert nem film, de ez a Tinder csaló nagyon komoly sztori… és a “happy end” is..majd megnézem, de engem az hogy mennyi scam dating site van az is felkúrt mikor mistagg csinált róla pár videót
#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 990
Nem tudom hova írhatnám, mert nem film, de ez a Tinder csaló nagyon komoly sztori… és a “happy end” is..
több mint 2 éve
Jaja, végigröhögtem már premierkor.Alig várom majd a Retroshock-os kritikát erről, amikor kijön. 😀Addig meg mindenkinek aki szereti, mert te már tuti láttad:
iktriad
www.youtube.com/watch?v=rhXBNB-YP94
Sobri Jóska
több mint 2 éve
Alig várom majd a Retroshock-os kritikát erről, amikor kijön. 😀Addig meg mindenkinek aki szereti, mert te már tuti láttad:
iktriad
www.youtube.com/watch?v=rhXBNB-YP94
több mint 2 éve
Alig várom majd a Retroshock-os kritikát erről, amikor kijön. 😀 www.youtube.com/watch?v=fb5ELWi-ekk
több mint 2 éve
Cuchulain82
985
én ennyire nem vagyok elvetemült hogy ezekből a filmekből idézni tudjak 😀. de ha megtalálod valahol a filmeket akkor egy linket dobhatnál 😉, egy szabad hétvégémen kínoznám a szemem és az agyam ezekkel a mesterművekkelnekünk az Ator első része nagyon ültláttam anno az Ator filmeket, három volt ha jól rémlik, amennyire emlékszem rém gáz volt mindegyik /az egyik talán harcoló sas néven futott/, valamiért az annyira nem fogott megfigy sztem az Ator 1-2vel tegyél egy próbát 😀fiatalon imádtam a Gort,pedig már tizenévesen is látszott hogy nem igazán a filmművészet csúcsa 😀Elvesztettél valami fogadást? 😀www.youtube.com/watch?v=ciMUJiGjb60
Vagy ezek is a Mega shark vs Giant octopus vagy Mega piranha szerű annyira szar hogy már jó kategóriába esnek? 😛
warr_b
nem fogadás de a conan klónokra jó inni 😀
ha már klasszikusok ezeket ki ne hagyd:oh tényleg a gor 1-2 😀
www.imdb.com/title/tt0095241/?ref_=nv_sr_srsg_0
www.imdb.com/title/tt0098048/?ref_=tt_sims_tt_t_1
😀
ja ha van valami elérhetőség arra én is kíváncsi lennék
Cuchulain82
Negritis
a Conan klónokkal kapcsolatban megjegyezném hogy a Schwarzi filmeknek /akinek köze volt hozzájuk szopjon lovat élete végéig/ kib@szottul semmi közük nincs a Howard-féle karakterhez, sajna a legutóbbi Momoa féle film sokkal inkább a Schwarzi félékhez akart hasonlítani /szar is lett/, pedig khal Drogo baromi jó Conan lehetett volna 😕
Cuchulain82
zseniálisan gagyik
Negritis
Ellenben a Gor filmekre kíváncsi lennék ma mennyire lenne szar 😀, ami még megmaradt a 80'as évekből az talán Barbár testvérek címen futott, meg volt egy Herkules és egy Sinbad film amiben ugyanaz a színész játszotta a címszerepet azok is minőségi darabok voltak 😉
baromira utálom a 80'as évek Conan filmjeit, ehhez képest fura hogy a Vörös Szonja viszont baromira betalált nálam, igaz ebben az évezredben még nem láttam 😀 lehet Brigitte Nielsen ma már annyira nem jönne be, akkoriban szerepelt a Kobrában és a Beverly Hillsi zsaruban is /a BHzs még jó film is/
Cuchulain82
ahogy az apjával beszél arról hogy hát ő szeretné szeretni a hugát
mire az apja felkiált hogy CSODÁS
vagy a száz szörnyű sziámi szűz ami szállóige lett nekünk 😀
Negritis
több mint 2 éve
nekünk az Ator első része nagyon ültláttam anno az Ator filmeket, három volt ha jól rémlik, amennyire emlékszem rém gáz volt mindegyik /az egyik talán harcoló sas néven futott/, valamiért az annyira nem fogott megfigy sztem az Ator 1-2vel tegyél egy próbát 😀fiatalon imádtam a Gort,pedig már tizenévesen is látszott hogy nem igazán a filmművészet csúcsa 😀Elvesztettél valami fogadást? 😀www.youtube.com/watch?v=ciMUJiGjb60
Vagy ezek is a Mega shark vs Giant octopus vagy Mega piranha szerű annyira szar hogy már jó kategóriába esnek? 😛
warr_b
😀
Cuchulain82
Negritis
a Conan klónokkal kapcsolatban megjegyezném hogy a Schwarzi filmeknek /akinek köze volt hozzájuk szopjon lovat élete végéig/ kib@szottul semmi közük nincs a Howard-féle karakterhez, sajna a legutóbbi Momoa féle film sokkal inkább a Schwarzi félékhez akart hasonlítani /szar is lett/, pedig khal Drogo baromi jó Conan lehetett volna 😕
Cuchulain82
zseniálisan gagyik
Negritis
Ellenben a Gor filmekre kíváncsi lennék ma mennyire lenne szar 😀, ami még megmaradt a 80'as évekből az talán Barbár testvérek címen futott, meg volt egy Herkules és egy Sinbad film amiben ugyanaz a színész játszotta a címszerepet azok is minőségi darabok voltak 😉
baromira utálom a 80'as évek Conan filmjeit, ehhez képest fura hogy a Vörös Szonja viszont baromira betalált nálam, igaz ebben az évezredben még nem láttam 😀 lehet Brigitte Nielsen ma már annyira nem jönne be, akkoriban szerepelt a Kobrában és a Beverly Hillsi zsaruban is /a BHzs még jó film is/
Cuchulain82
ahogy az apjával beszél arról hogy hát ő szeretné szeretni a hugát
mire az apja felkiált hogy CSODÁS
vagy a száz szörnyű sziámi szűz ami szállóige lett nekünk 😀
több mint 2 éve
Cuchulain82
985
láttam anno az Ator filmeket, három volt ha jól rémlik, amennyire emlékszem rém gáz volt mindegyik /az egyik talán harcoló sas néven futott/, valamiért az annyira nem fogott megfigy sztem az Ator 1-2vel tegyél egy próbát 😀fiatalon imádtam a Gort,pedig már tizenévesen is látszott hogy nem igazán a filmművészet csúcsa 😀Elvesztettél valami fogadást? 😀www.youtube.com/watch?v=ciMUJiGjb60
warr_b
😀
Cuchulain82
Negritis
Cuchulain82
zseniálisan gagyik
Negritis
több mint 2 éve
figy sztem az Ator 1-2vel tegyél egy próbát 😀fiatalon imádtam a Gort,pedig már tizenévesen is látszott hogy nem igazán a filmművészet csúcsa 😀Elvesztettél valami fogadást? 😀www.youtube.com/watch?v=ciMUJiGjb60
warr_b
😀
Cuchulain82
Negritis
Cuchulain82
zseniálisan gagyik
több mint 2 éve
Cuchulain82
985
fiatalon imádtam a Gort,pedig már tizenévesen is látszott hogy nem igazán a filmművészet csúcsa 😀Elvesztettél valami fogadást? 😀www.youtube.com/watch?v=ciMUJiGjb60
warr_b
😀
Cuchulain82
Negritis
több mint 2 éve
Nightmare Alleydel toro még mindig egy kibaszott zseni 😀
több mint 2 éve
Elvesztettél valami fogadást? 😀www.youtube.com/watch?v=ciMUJiGjb60
warr_b
😀
Cuchulain82
több mint 2 éve
Az utazó (2010) azon kevés hollywoodi remake egyike, ami talán jobb, mint a francia eredeti film, az Anthony Zimmer (2005).Jolie sztem jobban küldi a femme fatale-t, mint Sophie Marceau, plusz vhogy a körítés is hihetőbb.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
valakinek van tippje hogy 70es-80as évekbeli olasz filmeket honnan lehetne beszerezni?Elvesztettél valami fogadást? 😀
van egy csomó ami érdekelne de egy istennek se találom
főleg a gagyibb fantasyk, de akkoris 😀
amazon dob egy ilyet:
viszont ezt itthon nem tudom elérni
www.imdb.com/title/tt0100448/
www.imdb.com/title/tt0085737/
www.imdb.com/title/tt0086340/?ref_=tt_sims_tt_t_2
www.imdb.com/title/tt0090166/?ref_=tt_sims_tt_t_3
www.imdb.com/title/tt0086289/?ref_=nm_flmg_act_65
www.imdb.com/title/tt0086289/?ref_=nm_flmg_act_65
ezekre és hasonlókra gondolok
az Ator 1-2-3 megvan 😀 (harcoló sas, legyőzhetetlen és iron warrior)
Negritis
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta