Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
a vége nekem se volt az igaziNálam is a vége az ami teljesen komolytalanná tette. Ilyen egy szigorúan őrzött föld alatti objektum?!Semmit nem tudok meg. Ki háborúzik kivel, melyik évben vagyunk, mi volt az indok, stb. Kb az alap dolog hiányzik, ettől pedig az egész élvezhetetlen. Korcsolyáznak, hülye párbeszédek vannak, lassú és monoton, a vége meg egy vicc. Kb 3/10.Huh, mostanság nagyon szar filmeket fogok ki netflixen..nah megnéztem közben és a "nagyon szar" tuti nem áll meg
Fekete rákok, Váratlan szerencse... egyik rosszabb, mint a másik.
#JC6
az egyik rosszabb mint a másik meg az esetek nagy részében úgy van mert ritka az x 😀
mondjuk imdb-t nézve épp ugyanott vannak
ahogy nézem a Windfall vmi crime thriller szal valszeg kihagyom hiába Jesse Plemons
vissza a Black Crab-hez
Hát a Fekete rák hadművelet-től én is többet vártam.ezzel egyet értek, az alap koncepció sokkal érdekesebb is lehetett volna
bcsarli
Noomi Rapace <3 és sztem teljesen jó volt
a film elég sablonos öngyilkos küldetés | a végén egy meh duplacsavarral |
az akciók jók, a környezet korrekt
összességében a korrekt az ami leírja a filmet sztem
az 5.5 az valahol ott van ahol a film is
Negritis
#JC6
bcsarli
de engem az nem zavart hogy nem tudjuk pontosan ki merre hány méter
mert a főszereplőt sem érdekli (tippre svéd vs norvég háború amúgy)
annyit tudunk hogy nagy a szar
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Viszont a Könyörtelenek az nagyon tetszett.
több mint 2 éve
Nálam is a vége az ami teljesen komolytalanná tette. Ilyen egy szigorúan őrzött föld alatti objektum?!Semmit nem tudok meg. Ki háborúzik kivel, melyik évben vagyunk, mi volt az indok, stb. Kb az alap dolog hiányzik, ettől pedig az egész élvezhetetlen. Korcsolyáznak, hülye párbeszédek vannak, lassú és monoton, a vége meg egy vicc. Kb 3/10.Huh, mostanság nagyon szar filmeket fogok ki netflixen..nah megnéztem közben és a "nagyon szar" tuti nem áll meg
#JC6
az egyik rosszabb mint a másik meg az esetek nagy részében úgy van mert ritka az x 😀
ahogy nézem a Windfall vmi crime thriller szal valszeg kihagyom hiába Jesse Plemons
vissza a Black Crab-hez
Hát a Fekete rák hadművelet-től én is többet vártam.ezzel egyet értek, az alap koncepció sokkal érdekesebb is lehetett volna
bcsarli
Negritis
#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 989
Semmit nem tudok meg. Ki háborúzik kivel, melyik évben vagyunk, mi volt az indok, stb. Kb az alap dolog hiányzik, ettől pedig az egész élvezhetetlen. Korcsolyáznak, hülye párbeszédek vannak, lassú és monoton, a vége meg egy vicc. Kb 3/10.Huh, mostanság nagyon szar filmeket fogok ki netflixen..nah megnéztem közben és a "nagyon szar" tuti nem áll meg
#JC6
vissza a Black Crab-hez
bcsarli
Negritis
több mint 2 éve
Huh, mostanság nagyon szar filmeket fogok ki netflixen..nah megnéztem közben és a "nagyon szar" tuti nem áll meg
#JC6
vissza a Black Crab-hez
bcsarli
több mint 2 éve
Inkább "túl Harukist" kellett volna írnom, de a könyv egy másik novellája alapján készültRemélem sokkal jobb lesz, mint a Drive my car, amit képtelenek voltunk végignézni, mert a "japánságnak is van határa... mondjuk már az 1q84 se tetszett, szóval sejtettem a végeredményt, de azért naa kettőnek van köze egymáshoz?
Az oscaron a CODA-nak fogok drukkolni úgy tűnik
r.baggio
vagy csak az hogy neked túl japán?
Negritis
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Remélem sokkal jobb lesz, mint a Drive my car, amit képtelenek voltunk végignézni, mert a "japánságnak is van határa... mondjuk már az 1q84 se tetszett, szóval sejtettem a végeredményt, de azért naa kettőnek van köze egymáshoz?
Az oscaron a CODA-nak fogok drukkolni úgy tűnik
r.baggio
vagy csak az hogy neked túl japán?
több mint 2 éve
Remélem sokkal jobb lesz, mint a Drive my car, amit képtelenek voltunk végignézni, mert a "japánságnak is van határa... mondjuk már az 1q84 se tetszett, szóval sejtettem a végeredményt, de azért naAz oscaron a CODA-nak fogok drukkolni úgy tűnik
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Nagyon tetszett és megérintett Kenneth Brannagh Belfastja. Ajánlom.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Huh, mostanság nagyon szar filmeket fogok ki netflixen..Hát a Fekete rák hadművelet-től én is többet vártam.
#JC6
Talán az Adam-project jobb lesz.
több mint 2 éve
- JC6
6 989
Huh, mostanság nagyon szar filmeket fogok ki netflixen..Fekete rákok, Váratlan szerencse... egyik rosszabb, mint a másik.
több mint 2 éve
RIP 😕24.hu/kultura/2022/03/14/meghalt-william-hurt-oscar-dijas-szinesz/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Pedig ott még haja is volt 😊folyamatosan hanyatlik a Hudson Hawk ótaén nézem ezeket a filmeket szal el tudom képzelni hogy azt se tudja hol vanTe el tudod képzelni, hogy bármilyen szar film bármilyen"szerepét" el tudja játszani, ha ennyire ramaty állapotban lenne? A lakókocsijából nem talál oda a 20 méterre lévő setre, meg folyamatosan fülesen súgnak neki, de évi 6-8 filmet megcsinál azért 😄ha igaz akkor nagyon nem vicces sajnoshu.ign.com/bruce-willis/75266/news/bruce-willis-sulyos-mentalis-betegseggel-kuzd-egyik-rendezoje-szerint-allitolag-ezert-vallal-be-egyrAgyára ment a Hell 😊
Negritis
bcsarli
Negritis
Persze.
warr_b
Negritis
....nyuszi....golyó!
sutianap
Azután azért még volt pár jó alakítása:
Ponyvaregény
Utolsó cserkész
Die Hard 3
12 majom
A sakál
A kód neve : Merkúr
Szükségállapot
Hatodik érzék
Bérgyilkos a szomszédom 1-2
Sin City
.
.
.
.
Ízlés szerint
több mint 2 éve
folyamatosan hanyatlik a Hudson Hawk ótaén nézem ezeket a filmeket szal el tudom képzelni hogy azt se tudja hol vanTe el tudod képzelni, hogy bármilyen szar film bármilyen"szerepét" el tudja játszani, ha ennyire ramaty állapotban lenne? A lakókocsijából nem talál oda a 20 méterre lévő setre, meg folyamatosan fülesen súgnak neki, de évi 6-8 filmet megcsinál azért 😄ha igaz akkor nagyon nem vicces sajnoshu.ign.com/bruce-willis/75266/news/bruce-willis-sulyos-mentalis-betegseggel-kuzd-egyik-rendezoje-szerint-allitolag-ezert-vallal-be-egyrAgyára ment a Hell 😊
Negritis
bcsarli
Negritis
Persze.
warr_b
Negritis
....nyuszi....golyó!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
- JC6
6 989
De nem azért, mert beteg lenne... lehet, hogy van benne minimális igazság, de ez a cikk valami iszonyat férc munka, tele helyesírási hibákkal..én nézem ezeket a filmeket szal el tudom képzelni hogy azt se tudja hol vanTe el tudod képzelni, hogy bármilyen szar film bármilyen"szerepét" el tudja játszani, ha ennyire ramaty állapotban lenne? A lakókocsijából nem talál oda a 20 méterre lévő setre, meg folyamatosan fülesen súgnak neki, de évi 6-8 filmet megcsinál azért 😄ha igaz akkor nagyon nem vicces sajnoshu.ign.com/bruce-willis/75266/news/bruce-willis-sulyos-mentalis-betegseggel-kuzd-egyik-rendezoje-szerint-allitolag-ezert-vallal-be-egyrAgyára ment a Hell 😊
Negritis
bcsarli
Negritis
Persze.
warr_b
Negritis
több mint 2 éve
én nézem ezeket a filmeket szal el tudom képzelni hogy azt se tudja hol vanTe el tudod képzelni, hogy bármilyen szar film bármilyen"szerepét" el tudja játszani, ha ennyire ramaty állapotban lenne? A lakókocsijából nem talál oda a 20 méterre lévő setre, meg folyamatosan fülesen súgnak neki, de évi 6-8 filmet megcsinál azért 😄ha igaz akkor nagyon nem vicces sajnoshu.ign.com/bruce-willis/75266/news/bruce-willis-sulyos-mentalis-betegseggel-kuzd-egyik-rendezoje-szerint-allitolag-ezert-vallal-be-egyrAgyára ment a Hell 😊
Negritis
bcsarli
Negritis
Persze.
warr_b
több mint 2 éve
Te el tudod képzelni, hogy bármilyen szar film bármilyen"szerepét" el tudja játszani, ha ennyire ramaty állapotban lenne? A lakókocsijából nem talál oda a 20 méterre lévő setre, meg folyamatosan fülesen súgnak neki, de évi 6-8 filmet megcsinál azért 😄ha igaz akkor nagyon nem vicces sajnoshu.ign.com/bruce-willis/75266/news/bruce-willis-sulyos-mentalis-betegseggel-kuzd-egyik-rendezoje-szerint-allitolag-ezert-vallal-be-egyrAgyára ment a Hell 😊
Negritis
bcsarli
Negritis
Persze.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
ha igaz akkor nagyon nem vicces sajnoshu.ign.com/bruce-willis/75266/news/bruce-willis-sulyos-mentalis-betegseggel-kuzd-egyik-rendezoje-szerint-allitolag-ezert-vallal-be-egyrAgyára ment a Hell 😊
Negritis
bcsarli
több mint 2 éve
hu.ign.com/bruce-willis/75266/news/bruce-willis-sulyos-mentalis-betegseggel-kuzd-egyik-rendezoje-szerint-allitolag-ezert-vallal-be-egyrAgyára ment a Hell 😊
Negritis
több mint 2 éve
hu.ign.com/bruce-willis/75266/news/bruce-willis-sulyos-mentalis-betegseggel-kuzd-egyik-rendezoje-szerint-allitolag-ezert-vallal-be-egyr
több mint 2 éve
A tinder csaló - kapj el ha tudsz a való életben edition. Egy zseni a fazon, kár, jogy erre használja a tehetségét. Amúgy baromi jól összerakott doku, egy nagyon erős kriminek simán elmegy.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
The Adam Projectaranyos kis feel good scifi, kb annyira vehető komolyan mint az időzsaru és történetben elég hasonló
az akciók jók, a cgi nem rossz, a színészek jók és tudja mikor legyen kicsit viccesebb
nem találja fel a spanyol viaszt de egy jó kikapcsolódás
és nem is hosszú
több mint 2 éve
Hitchcocktol meg mindig a Kötél a kedvenc filmem.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Nekem bejott az uj Batman. Eredeti hanggal persze. Haver szinkronosan nezte de mondta hogy nem.jott be neki.Szinlronnal néztem, korrekt volt!
Vrij6
Maga a film természetesen bejött, de akig várom már eredeti nyelven!
Épp azon tűnődtem h Deathstroke karaktere mennyire illene ebbe a filmbe!?
Szívesen látnám nagyvásznon!
több mint 2 éve
Nekem bejott az uj Batman. Eredeti hanggal persze. Haver szinkronosan nezte de mondta hogy nem.jott be neki.