NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Chicago Bears - New England Patriots
88
12
Washington Commodores - Pittsburgh Steelers
65
16
New Orleans Saints - Atlanta Falcons
26
12
Kansas City Chiefs - Denver Broncos
23
8
NFL Redzone - week 10
21
7
Jacksonville Jaguars - Minnesota Vikings
20
7
Indianapolis Colts - Buffalo Bills
19
10
Tampa Bay Buccaneers - San Francisco 49ers
11
7
Filmek
Tudom, mindenkinek a Fekete Párduc ő...de nekem ő Jackie Robinson! A 42-es! 😊Vontae Mack 😊
Aki még nem látta, mindenképp nézze meg minden idők egyik legjobb sportfilmjét, amiben Harrison Ford, mint a Brooklyn Dogers tulaja is óriásit alakít.
Chargers LT
Aki még nem látta, mindenképp nézze meg minden idők egyik legjobb sportfilmjét, amiben Harrison Ford, mint a Brooklyn Dogers tulaja is óriásit alakít.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
puszta formalitás - jóég baszki!Az egyik legunalmasabb és egyben legjobb film. Ugye nem véletlenül.
Keresem az állam, újra kell nézni az biztos!
Vrij6
Nekem egy barátom ajánlotta régen, mikor még moziban ment, azt mondta ötször akarok majd kijönni, de ne tegyem, megéri maradni.
Tízszer akartam kijönni, ha nem mondja, hogy megéri és nem hiszem el neki, tuti kijövök. És valóban megérte.
Keresem az állam, újra kell nézni az biztos!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
másik topikban írtam hosszabban. Napról napra változik mi lesz. Fingunk sincs. Most a nyaralás utáni számok kurva szarnak tünnek.tényleg, kicsitt off is itt, de mi a helyzet Pécsen? készültök a második hullámra? még mindig az a contingency plan, hogy az urológia felét kiürítik előre?A colon az a vastagbél?Annak egy része. A vastagbél legnagyobb szakasza, a vakbél (coecum nem a féregnyulvány (appendix)) és a szigmabél közötti része. Van felszálló, haránt és leszálló része. Sokszor a szigmabelet is odaveszik (colon sigmoideum a latin neve) de annak külön hashártya kettőzete van és elkülönül. Ha orvosilag nézzük akkor a colo-rectalis megjelölés amikor mindent beleértünk. Orvosilag a colon tumor alatt a felszálló-haránt és leszálló vastagbelet értjük. Sigma tumor és rectum tumor külön megjelölés általában.
slowmotion
Ezek a fiatalkori colorectalis daganatok nagyon rosszak.
Hatalmas tisztelet Chadwick Bosemannak. Nem celebeskedett, nem az mediának ventillálta a betegségét. Végig dolgozott. Filmjeinek nagy többségét már a diagnózis birtokában forgatta. Több műtéten és sok kemon esett át.
Filmjeiben él tovább, nyugodjék békében!
diverdoc
slowmotion
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
tényleg, kicsitt off is itt, de mi a helyzet Pécsen? készültök a második hullámra? még mindig az a contingency plan, hogy az urológia felét kiürítik előre?A colon az a vastagbél?Annak egy része. A vastagbél legnagyobb szakasza, a vakbél (coecum nem a féregnyulvány (appendix)) és a szigmabél közötti része. Van felszálló, haránt és leszálló része. Sokszor a szigmabelet is odaveszik (colon sigmoideum a latin neve) de annak külön hashártya kettőzete van és elkülönül. Ha orvosilag nézzük akkor a colo-rectalis megjelölés amikor mindent beleértünk. Orvosilag a colon tumor alatt a felszálló-haránt és leszálló vastagbelet értjük. Sigma tumor és rectum tumor külön megjelölés általában.
slowmotion
Hatalmas tisztelet Chadwick Bosemannak. Nem celebeskedett, nem az mediának ventillálta a betegségét. Végig dolgozott. Filmjeinek nagy többségét már a diagnózis birtokában forgatta. Több műtéten és sok kemon esett át.
diverdoc
Filmjeinek nagy többségét már a diagnózis birtokában forgatta. Több műtéten és sok kemon esett át.Ez amúgy valami hihetetlen. Ha valaki akkor ő tényleg nem csak a filmekben volt szuperhős.
diverdoc
A colon az a vastagbél?Annak egy része. A vastagbél legnagyobb szakasza, a vakbél (coecum nem a féregnyulvány (appendix)) és a szigmabél közötti része. Van felszálló, haránt és leszálló része. Sokszor a szigmabelet is odaveszik (colon sigmoideum a latin neve) de annak külön hashártya kettőzete van és elkülönül. Ha orvosilag nézzük akkor a colo-rectalis megjelölés amikor mindent beleértünk. Orvosilag a colon tumor alatt a felszálló-haránt és leszálló vastagbelet értjük. Sigma tumor és rectum tumor külön megjelölés általában.
slowmotion
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
RIP Chadwick Boseman
Szörnyű, hogy megint egy ilyen srácnak kell elmennie ilyen fiatalon.2020 rohadjon meg, de tényleg. Meghalt Chadwick Boseman. 😕 😕 😕 Rest in Power Fekete Párduc.Most olvastam, nagyon durva!
— Chadwick Boseman (@chadwickboseman) August 29, 2020
Black Panther, Marshall, two Avengers films and more. Chadwick Boseman filmed all of these while battling colon cancer. Forever a legend. pic.twitter.com/BFEIvZ6JqA
— Field Yates (@FieldYates) August 29, 2020
iktriad
4 éve küzdött, de így is forgatott!
😣
steelwolf
Chadwick Bosemon played James Brown, Thurgood Marshall, Jackie Robinson, and Black Panther. The man left an acting legacy. pic.twitter.com/wf2fwE5kS7
— elias toufexis (@EliasToufexis) August 29, 2020
I’m telling you some folks come here & do extraordinary things in a limited amount of time, @chadwickboseman changed lives with his art, his impact will be felt forever! https://t.co/CuL9UfSLLH
— bevysmith (@bevysmith) August 29, 2020
Szerkesztette: iktriad
2020 rohadjon meg, de tényleg. Meghalt Chadwick Boseman. 😕 😕 😕 Rest in Power Fekete Párduc.Most olvastam, nagyon durva!
Black Panther, Marshall, two Avengers films and more. Chadwick Boseman filmed all of these while battling colon cancer. Forever a legend. pic.twitter.com/BFEIvZ6JqA
iktriad
4 éve küzdött, de így is forgatott!
😣
Szerkesztette: iktriad
DUDES! We are like, Totally watching Bill & Ted's Face the Music right now!!
— Joe Vargas (@AngryJoeShow) August 28, 2020
Most Excellent so far! Can't wait to bring you dudes a Triumphant video Review! pic.twitter.com/EOoV3Mt7Gi
remélem igaza van, mert a trailerek engem nem vettek meg
érzek kis Evil Dead 2 feelinget ami mindig jó
www.youtube.com/watch?v=hZfLtYFNzic&feature=emb_title
A tenet az idő manipulációval és a kém témával sztem kapasbol korlátozza a lehetőségeit
Azokat kihasznalja de nem tud eléggé újat mondani hogy sokat agyaljunk rajta
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
hát fussatok kérlek moziba a Tenetre, amint tudtoknem volt rossz, de megint azt érzem hogy csak azért van túltolva mert Nolan
az ilyenek miatt kell léteznie ennek az intézménynek, fantasztikusan szórakoztam
shawnka
mondjuk ez legalább jó film nemúgy mint az interstellar ami hulladék
az ilyenek miatt kell léteznie ennek az intézménynek, fantasztikusan szórakoztam
Joe Pesci rap notajat hallottatok mar? az official klippet nem leltem
www.youtube.com/watch?v=QrrkPHPwVfo