NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 387 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Tudom, mindenkinek a Fekete Párduc ő...de nekem ő Jackie Robinson! A 42-es! 😊
Aki még nem látta, mindenképp nézze meg minden idők egyik legjobb sportfilmjét, amiben Harrison Ford, mint a Brooklyn Dogers tulaja is óriásit alakít.
Chargers LT
Vontae Mack 😊
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 320 — Jedi Master
Tudom, mindenkinek a Fekete Párduc ő...de nekem ő Jackie Robinson! A 42-es! 😊
Aki még nem látta, mindenképp nézze meg minden idők egyik legjobb sportfilmjét, amiben Harrison Ford, mint a Brooklyn Dogers tulaja is óriásit alakít.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 355 — #NoStress
puszta formalitás - jóég baszki!

Keresem az állam, újra kell nézni az biztos!
Vrij6
Az egyik legunalmasabb és egyben legjobb film. Ugye nem véletlenül.
Nekem egy barátom ajánlotta régen, mikor még moziban ment, azt mondta ötször akarok majd kijönni, de ne tegyem, megéri maradni.
Tízszer akartam kijönni, ha nem mondja, hogy megéri és nem hiszem el neki, tuti kijövök. És valóban megérte.

több mint 4 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 442 — Слава Україні! Героям слава!
puszta formalitás - jóég baszki!

Keresem az állam, újra kell nézni az biztos!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
A colon az a vastagbél?

slowmotion
Annak egy része. A vastagbél legnagyobb szakasza, a vakbél (coecum nem a féregnyulvány (appendix)) és a szigmabél közötti része. Van felszálló, haránt és leszálló része. Sokszor a szigmabelet is odaveszik (colon sigmoideum a latin neve) de annak külön hashártya kettőzete van és elkülönül. Ha orvosilag nézzük akkor a colo-rectalis megjelölés amikor mindent beleértünk. Orvosilag a colon tumor alatt a felszálló-haránt és leszálló vastagbelet értjük. Sigma tumor és rectum tumor külön megjelölés általában.
Ezek a fiatalkori colorectalis daganatok nagyon rosszak.
Hatalmas tisztelet Chadwick Bosemannak. Nem celebeskedett, nem az mediának ventillálta a betegségét. Végig dolgozott. Filmjeinek nagy többségét már a diagnózis birtokában forgatta. Több műtéten és sok kemon esett át.
Filmjeiben él tovább, nyugodjék békében!
diverdoc
tényleg, kicsitt off is itt, de mi a helyzet Pécsen? készültök a második hullámra? még mindig az a contingency plan, hogy az urológia felét kiürítik előre?
slowmotion
másik topikban írtam hosszabban. Napról napra változik mi lesz. Fingunk sincs. Most a nyaralás utáni számok kurva szarnak tünnek.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 541 — Cowboys fan
A colon az a vastagbél?

slowmotion
Annak egy része. A vastagbél legnagyobb szakasza, a vakbél (coecum nem a féregnyulvány (appendix)) és a szigmabél közötti része. Van felszálló, haránt és leszálló része. Sokszor a szigmabelet is odaveszik (colon sigmoideum a latin neve) de annak külön hashártya kettőzete van és elkülönül. Ha orvosilag nézzük akkor a colo-rectalis megjelölés amikor mindent beleértünk. Orvosilag a colon tumor alatt a felszálló-haránt és leszálló vastagbelet értjük. Sigma tumor és rectum tumor külön megjelölés általában.
Hatalmas tisztelet Chadwick Bosemannak. Nem celebeskedett, nem az mediának ventillálta a betegségét. Végig dolgozott. Filmjeinek nagy többségét már a diagnózis birtokában forgatta. Több műtéten és sok kemon esett át.
diverdoc
tényleg, kicsitt off is itt, de mi a helyzet Pécsen? készültök a második hullámra? még mindig az a contingency plan, hogy az urológia felét kiürítik előre?
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 687
Filmjeinek nagy többségét már a diagnózis birtokában forgatta. Több műtéten és sok kemon esett át.
diverdoc
Ez amúgy valami hihetetlen. Ha valaki akkor ő tényleg nem csak a filmekben volt szuperhős.
több mint 4 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
A colon az a vastagbél?

slowmotion

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
A colon az a vastagbél?
Nyugodjék...
slowmotion
Igen.
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 541 — Cowboys fan
A colon az a vastagbél?
Nyugodjék...
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 44 900 — The Mathematician
RIP

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
RIP Chadwick BosemanGyurma Pappa
Mindig a jó emberek mennek el idejekorán. 😢

Szerkesztette: Mikey
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 387 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
1/1

youtu.be/8CcVO0mQ1go
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 158 — Egyéb témák lakó
Chadwick Boseman örökre egy legenda marad, 42 volt az első film, amit láttam tőle, és már ott is kiváló volt. Nála jobb Fekete Párduc sosem lehetett volna, egy olyan pop-kulturális ikon, mint hogy Harrison Ford = Han Solo, amit nem lehet majd felülírni, bárki is játssza majd a jövőben.

RIP Chadwick Boseman

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 778 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
2020 rohadjon meg, de tényleg. Meghalt Chadwick Boseman. 😕 😕 😕 Rest in Power Fekete Párduc.

iktriad
Most olvastam, nagyon durva!
4 éve küzdött, de így is forgatott!
😣
steelwolf
Szörnyű, hogy megint egy ilyen srácnak kell elmennie ilyen fiatalon.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
2020 rohadjon meg, de tényleg. Meghalt Chadwick Boseman. 😕 😕 😕 Rest in Power Fekete Párduc.

iktriad
Most olvastam, nagyon durva!
4 éve küzdött, de így is forgatott!
😣
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 778 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve

remélem igaza van, mert a trailerek engem nem vettek meg

több mint 4 éve
én szerettem az elsőt és sztem ez is tetszeni fog
érzek kis Evil Dead 2 feelinget ami mindig jó
 www.youtube.com/watch?v=hZfLtYFNzic&feature=emb_title

több mint 4 éve
Tegnap láttam az inceptiont és az egy egyedi heist movie tényleg eredeti dolgokkal és jól megirt karakterekkel valamint dramaval

A tenet az idő manipulációval és a kém témával sztem kapasbol korlátozza a lehetőségeit
Azokat kihasznalja de nem tud eléggé újat mondani hogy sokat agyaljunk rajta

több mint 4 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 061 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
jól megírt karakterek nélkül nehéz katarzist elérni. egynek elment, számomra teljesen felejthető akció-blockbuster

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 4 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 271 — no es importante
Imax-ben nézős nyilván, kellemes kikapcsolódás - sok esetben teljes agyzsibbasztás -, csak katarzis nincs benne sehol sajnos (ami még a tényleg hulladék interstellarban is megvolt pedig)

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
hát fussatok kérlek moziba a Tenetre, amint tudtok

az ilyenek miatt kell léteznie ennek az intézménynek, fantasztikusan szórakoztam
shawnka
nem volt rossz, de megint azt érzem hogy csak azért van túltolva mert Nolan
mondjuk ez legalább jó film nemúgy mint az interstellar ami hulladék

több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 287 — Tyrone Creek
hát fussatok kérlek moziba a Tenetre, amint tudtok

az ilyenek miatt kell léteznie ennek az intézménynek, fantasztikusan szórakoztam
több mint 4 éve
YoungZeeZee 8 526
de reg lattam/hallottam ezt.
Joe Pesci rap notajat hallottatok mar? az official klippet nem leltem
 www.youtube.com/watch?v=QrrkPHPwVfo