Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
én is ültem warnyúban, sőt még moszkvicsban is 😀Szerintem annyival volt nekem szórakoztatóbb, amennyivel idősebb vagyok. Én még voltam úttörő, ültem fosbarna Wartburgban meg zengtem a dalt üde mámoros ajakkal. 😉én ennyire nem dícsérném talán a filmet, de én is jót szórakoztam anno rajtaBástya elvtárs nem ver át senkit 😊Én leginkább az HboGo-t követve nézem az újabb filmeket, és most jött be a Drakulics elvtárs.soha eszembe nem jutott volna megnézni de akkor rápróbálok..
Régen láttam ilyen jól megcsinált, összeszedett, szórakoztató magyar filmet. A díszletek, ruhák, kellékek, a fényképezés jól visszaadja a Kádár-korszakot. Nagy Ervin, Nagy Zsolt és a mellékszereplők (Thúróczy Szabolcs, Balsai Móni, Kerekes Éva, Rába Roland) mind kurva jók.
Mintha Waititi kissé Tanúsan, Csinibabásan csinált volna egy Hétköznapi vámpírokat Tarantino forgatókönyvéből a 70-es évek Magyarországán.
Sobri Jóska
remélem nem versz át minket...😊
yooker
bcsarli
Negritis
Sobri Jóska
meg a jókis trabi 😀
de igen valszeg az is közrejátszik valamennyire
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Szerintem annyival volt nekem szórakoztatóbb, amennyivel idősebb vagyok. Én még voltam úttörő, ültem fosbarna Wartburgban meg zengtem a dalt üde mámoros ajakkal. 😉én ennyire nem dícsérném talán a filmet, de én is jót szórakoztam anno rajtaBástya elvtárs nem ver át senkit 😊Én leginkább az HboGo-t követve nézem az újabb filmeket, és most jött be a Drakulics elvtárs.soha eszembe nem jutott volna megnézni de akkor rápróbálok..
Régen láttam ilyen jól megcsinált, összeszedett, szórakoztató magyar filmet. A díszletek, ruhák, kellékek, a fényképezés jól visszaadja a Kádár-korszakot. Nagy Ervin, Nagy Zsolt és a mellékszereplők (Thúróczy Szabolcs, Balsai Móni, Kerekes Éva, Rába Roland) mind kurva jók.
Mintha Waititi kissé Tanúsan, Csinibabásan csinált volna egy Hétköznapi vámpírokat Tarantino forgatókönyvéből a 70-es évek Magyarországán.
Sobri Jóska
yooker
bcsarli
Negritis
több mint 4 éve
én ennyire nem dícsérném talán a filmet, de én is jót szórakoztam anno rajtaBástya elvtárs nem ver át senkit 😊Én leginkább az HboGo-t követve nézem az újabb filmeket, és most jött be a Drakulics elvtárs.soha eszembe nem jutott volna megnézni de akkor rápróbálok..
Sobri Jóska
yooker
bcsarli
több mint 4 éve
Bástya elvtárs nem ver át senkit 😊Én leginkább az HboGo-t követve nézem az újabb filmeket, és most jött be a Drakulics elvtárs.soha eszembe nem jutott volna megnézni de akkor rápróbálok..
Sobri Jóska
yooker
több mint 4 éve
Én leginkább az HboGo-t követve nézem az újabb filmeket, és most jött be a Drakulics elvtárs.soha eszembe nem jutott volna megnézni de akkor rápróbálok..
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Én leginkább az HboGo-t követve nézem az újabb filmeket, és most jött be a Drakulics elvtárs.Régen láttam ilyen jól megcsinált, összeszedett, szórakoztató magyar filmet. A díszletek, ruhák, kellékek, a fényképezés jól visszaadja a Kádár-korszakot. Nagy Ervin, Nagy Zsolt és a mellékszereplők (Thúróczy Szabolcs, Balsai Móni, Kerekes Éva, Rába Roland) mind kurva jók.
több mint 4 éve
Jön a Borat 2, és ami a legdurvább, hogy már le is lett forgatva! Jagshemash!A new report says the #Borat sequel is already shot. The plot finds Cohen's character thinking he's famous after the 2006 movie and trying to hide from the public by pretending to be other people. Details here: https://t.co/HyC9r9124C pic.twitter.com/XLOyi9DWNM
— IndieWire (@IndieWire) September 8, 2020
több mint 4 éve
Sputnikalien klónnak van beállítva, közelebb van a Life-hoz
középszerű kb minden téren, sajnos
na jó a CGI az rossz
több mint 4 éve
Horror? Semmi horrorelem nincs a filmben. Se atmoszféra, se storyline, se klisék, semmi.The Belko Experimentwww.pcguru.hu/hirek/filmkritika-a-belko-kiserlet-es-achoura-avagy-dupla-horror-az-hbo-go-musoran/57444
Most jött be az HboGo-ra, alapötlet jó, kivitelezés jó, szórakoztatófaktora megfelelő, mégis, úgy érzem sokkal, de sokkal többet ki lehetett volna hozni a nem is teljesen eredeti alapötletből, karakterekből, helyzetből. Így az az összbenyomás, hogy csak egy jó Kocka koppintás az egész.
Sobri Jóska
épp itt láttam h jött 2 is, de annyira nem vagyok horror-s
viszont ha inkább kocka az meg érdekel mer azt szerettem
a 2.at is bár az inkább guilty pleasure
Negritis
több mint 4 éve
The Belko Experimentwww.pcguru.hu/hirek/filmkritika-a-belko-kiserlet-es-achoura-avagy-dupla-horror-az-hbo-go-musoran/57444
Most jött be az HboGo-ra, alapötlet jó, kivitelezés jó, szórakoztatófaktora megfelelő, mégis, úgy érzem sokkal, de sokkal többet ki lehetett volna hozni a nem is teljesen eredeti alapötletből, karakterekből, helyzetből. Így az az összbenyomás, hogy csak egy jó Kocka koppintás az egész.
Sobri Jóska
épp itt láttam h jött 2 is, de annyira nem vagyok horror-s
viszont ha inkább kocka az meg érdekel mer azt szerettem
a 2.at is bár az inkább guilty pleasure
több mint 4 éve
The Belko ExperimentMost jött be az HboGo-ra, alapötlet jó, kivitelezés jó, szórakoztatófaktora megfelelő, mégis, úgy érzem sokkal, de sokkal többet ki lehetett volna hozni a nem is teljesen eredeti alapötletből, karakterekből, helyzetből. Így az az összbenyomás, hogy csak egy jó Kocka koppintás az egész.
több mint 4 éve
A picsa seggén a stemplik...😊Mindenkinek ez maradt meg 😊 Amúgy elég könyvhűre sikerült.
ozibozi
több mint 4 éve
Utóbbi, nekem is.Őfelsége pincére voltam, Iván Csonkin közkatona, és természetesen Szigorúan ellenőrzött vonatok.A Sörgyári capriccio és az Én kis falumRIP Jiří Menzel. 😕Elment a mester 😕. Nektek melyik a kedvenc filmetek tőle?
KlausEmlékszem a reakciójukra az Oscar jelöléskor. A szürke kosztümös hölgy hatalmas padawan prospect. 😊 😊
netflixes animációs film, jogos volt az oszkár jelölés
nagyon aranyos eredet történet
Negritis
www.youtube.com/watch?v=nfTitvzOup8
iktriad
bcsarli
warr_b
bcsarli
több mint 4 éve
ozibozi
17 079
A picsa seggén a stemplik...😊
több mint 4 éve
Őfelsége pincére voltam, Iván Csonkin közkatona, és természetesen Szigorúan ellenőrzött vonatok.A Sörgyári capriccio és az Én kis falumRIP Jiří Menzel. 😕Elment a mester 😕. Nektek melyik a kedvenc filmetek tőle?
KlausEmlékszem a reakciójukra az Oscar jelöléskor. A szürke kosztümös hölgy hatalmas padawan prospect. 😊 😊
Negritis
iktriad
bcsarli
warr_b
több mint 4 éve
én sztem rendesen egyik filmjét se láttam úgyhogy be kell pótolni majd 2-3attegnap megnéztem végre a Lord of War-t, és utána esett le h Niccol csinálta a Gattacát is úgyhogy tőle is több filmet kéne nézni
Cage amúgy zseniális benne
több mint 4 éve
A Sörgyári capriccio és az Én kis falumRIP Jiří Menzel. 😕Elment a mester 😕. Nektek melyik a kedvenc filmetek tőle?
Negritis
iktriad
bcsarli
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
RIP Jiří Menzel. 😕Elment a mester 😕. Nektek melyik a kedvenc filmetek tőle?
Negritis
iktriad
több mint 4 éve
RIP Jiří Menzel. 😕 KlausEmlékszem a reakciójukra az Oscar jelöléskor. A szürke kosztümös hölgy hatalmas padawan prospect. 😊 😊
Negritis
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Klausnetflixes animációs film, jogos volt az oszkár jelölés
több mint 4 éve
24.hu/kultura/2020/09/04/guy-ritchie-jason-statham-bloff-ravasz-az-agy-five-eyes-film/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ezek a magyar filmek kerülnek fel a Netflixre szeptemberben. pic.twitter.com/43M40702FA
— Zalaba Ferenc (@ZalabaFerenc) September 2, 2020
akinek nincs HBO Go-ja javaslom a Remélem legközelebb sikerül meghalnodat
több mint 4 éve
Hát tegnap volt szerencsém megtekintetni a Tenet c. alkotást, de nem seggeltem tőle.Alapvetően imádom a scifi műfajt, az időutazás filmeket is nagyon szeretem (kivéve, hogy a legtöbb jövőbeli filmben az utalások 99% a 19-20. századra korlátozódik, mintha 2000 után egy sláger, vagy könyv sem íródott volna, vagy történt volna bármi említésre méltó)
| De ez a film nekem egy nettó baromság volt. Mintha a memento megerőszakolta volna a mátrixot, csak a mátrix kibertere beleolvadt volna a "jelenbe". Egy képkockán megjelenik a jövő, a múlt, és a jelen. Belekeverik az időutazást, az entrópiát, és a multiverzum elméletet a számomra új invertálás fogalmát...döntsük, már el kérem, hogy akkor most melyik is legyen...
Szerintem hemzseg a pontatlanságoktól, már ha lehet ilyet mondani egy scifiről, de vicc, hogy az invertáltaknak saját oxigén palack kell, fu de felbasztam magam. |
A jövő motivációját 2 mondatban intézték el a film utolsó percében és annyi...
Gyakorlatilag 2 és fél órában 2x néztem meg ugyanazt a filmet/eseménysort, pedig egyszer is szenvedős volt. Szerintem nagy katyvasz lett ami nélkülöz, minden tudományoshoz közelítő realitást, ha a klasszikus időutazás lehetőségét úgy tekintjük, mint realitás. A szereplők, meg a zene rendben volt, vizuálisan is ok, de a story meg a felépítés, uhh.
Szerkesztette: Pari
több mint 4 éve
persze, én csak arra céloztam hogy az ötlet nagyon nem új régóta foglalkoznak velesztem az ötlet rohadtul nem újOk, a SP mit nem dolgozott még fel? 😀 Sőt, sok rész, ami akkor aktuális volt, napjainkban még inkább újra az.
| southpark.cc.com/full-episodes/s08e06-goobacks |
pl ez is már foglalkozik a kérdéssel
és ezen kívül is bőven vannak sci-fik ahol felmerülnek az alapvető dolgok
és önmagában ez kém filmes beütés sem akkor trüváj
a megvalósítás viszont jó ez tény
Negritis
Chargers LT
több mint 4 éve
sztem az ötlet rohadtul nem újOk, a SP mit nem dolgozott még fel? 😀 Sőt, sok rész, ami akkor aktuális volt, napjainkban még inkább újra az.
| southpark.cc.com/full-episodes/s08e06-goobacks |
pl ez is már foglalkozik a kérdéssel
és ezen kívül is bőven vannak sci-fik ahol felmerülnek az alapvető dolgok
és önmagában ez kém filmes beütés sem akkor trüváj
a megvalósítás viszont jó ez tény
Negritis
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀