Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Ja, en ezeket nem tudom. Csak Netflixen lattam es viszonylag uj film, gondoltam, akkor biztos a sajatjuk. A lenyeg, hogy egynek jo volt, aztan engem az nem erdekel, ki csinalta vagy honnan loptak az otletet. 😀A legkisebb mertekig sem kedvelem Statham filmjeit, egy kaptafa kb. mind, de ez a Netflixes Wrath of Man amugy siman nezheto volt. Igazabol az elso perctol tudod, hogy ez biztosan egy Guy Ritchie-rendezes, de birom a stilusat, ezt a kicsit trollkodos hozzaallast.Mondjuk ez nem Netflix hanem rendes mozifilm volt 😊
Oke, Statham mondjuk ezuttal is pont csak annyit tesz hozza, hogy 115 percen keresztul csunyan nez, feszit es kinyirja az egesz vilagot, de elveztem, kikapcsolt. 😊
Stez
Elvileg nemsokára jön egy újabb közös filmjük az operation fortune
Negritis
több mint 3 éve
mármint a wrath vagy az operation?ráadásul egy francia film remake-je voltA legkisebb mertekig sem kedvelem Statham filmjeit, egy kaptafa kb. mind, de ez a Netflixes Wrath of Man amugy siman nezheto volt. Igazabol az elso perctol tudod, hogy ez biztosan egy Guy Ritchie-rendezes, de birom a stilusat, ezt a kicsit trollkodos hozzaallast.Mondjuk ez nem Netflix hanem rendes mozifilm volt 😊
Oke, Statham mondjuk ezuttal is pont csak annyit tesz hozza, hogy 115 percen keresztul csunyan nez, feszit es kinyirja az egesz vilagot, de elveztem, kikapcsolt. 😊
Stez
Negritis
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ráadásul egy francia film remake-je voltA legkisebb mertekig sem kedvelem Statham filmjeit, egy kaptafa kb. mind, de ez a Netflixes Wrath of Man amugy siman nezheto volt. Igazabol az elso perctol tudod, hogy ez biztosan egy Guy Ritchie-rendezes, de birom a stilusat, ezt a kicsit trollkodos hozzaallast.Mondjuk ez nem Netflix hanem rendes mozifilm volt 😊
Stez
Negritis
több mint 3 éve
A legkisebb mertekig sem kedvelem Statham filmjeit, egy kaptafa kb. mind, de ez a Netflixes Wrath of Man amugy siman nezheto volt. Igazabol az elso perctol tudod, hogy ez biztosan egy Guy Ritchie-rendezes, de birom a stilusat, ezt a kicsit trollkodos hozzaallast.Mondjuk ez nem Netflix hanem rendes mozifilm volt 😊
Stez
több mint 3 éve
A legkisebb mertekig sem kedvelem Statham filmjeit, egy kaptafa kb. mind, de ez a Netflixes Wrath of Man amugy siman nezheto volt. Igazabol az elso perctol tudod, hogy ez biztosan egy Guy Ritchie-rendezes, de birom a stilusat, ezt a kicsit trollkodos hozzaallast. Oke, Statham mondjuk ezuttal is pont csak annyit tesz hozza, hogy 115 percen keresztul csunyan nez, feszit es kinyirja az egesz vilagot, de elveztem, kikapcsolt. 😊
több mint 3 éve
jó de enélkül nem lennének olyan filmek mint a Freddy vs Jason vagy az Alien vs Predator 😀De sztem ez megint mas🙂Szerintem ezek nem rossz dolgok, szorakoztatjak az embereket.Ertem, en ugy vagyok vele h igy irtak meg szoval a reszemrol ennyi.lehet a cselekmenyt elemezni a szereploket is de mikor kb a harry potterre azr mondjak h az alien univerzumaban van na az is kemeny.(ez nem pontos pelda de beleszaladtanlm mar vmi hasonloba).A titanic 25 eves.Wut?
Az indexen van vmi cikk amit azok az emberek akik kurvara unatkoztak ,agyaltak ki olyan dolgot a filmhez amit eleve a fantazia szult.
Par eve ettem vhol ahol a masik asztalnal emberek beszelgettek a star warsrol h alitolag ez meg az ilyen univerzum....
Konyorgom fikcio, azokat tovabbkoltik es tok komolyan beszelgetnek rola.agyrem.
YoungZeeZee
Nem érteni amit mondani tetszik.
Szerk.: Közben elolvastam a Titanicos cikket...vicces, de komolytalan.
Nekem semmi bajom nincs azzal, ha valaki komolyan beszélget az SW-ről vagy bármilyen világról vagy univerzumról.
Legtöbbje nem csak filmen létezik, hanem könyvben, képregényben, sorozatban, rajzfilmben, játékban, stb., gyakorlatilag megvan mi az beleillik a kánonba és van ami nem.
Elég bosszantó tud lenni, hogyha nézel valamit aminek van egy felépített világa és valami oda nem illő dolgot tesznek bele, mert manyi (pl. SW 1-3, de inkább 8-9).
De amúgy ilyen alapon baromság beszélgetni bármilyen irodalmi művön, filmen, mert fikció...
Solymi
Nekem ezek a ha meg mit csinalna...full bullshit.mint a meccsek elotti beszelgetesek vagy a mock draftok
YoungZeeZee
Ezert szerettem anno a lapozgatos konyveket vagy amig lehetett, a szerepjatekokat, mert a sajat sztorinkat jatszhattuk egy kitalalt vilagon.
Az az egyik legjobb erzes es szorakozas amikor te iranyitod es talalod ki a tortenteket.
Es ehhez nem kell mas mint egy papir, ceruza, par dobokocka es a kepzeleted 😊
Solymi
YoungZeeZee
mondjuk képregények és hasonlók se lennének azért viszont kár
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 410
De sztem ez megint mas🙂Szerintem ezek nem rossz dolgok, szorakoztatjak az embereket.Ertem, en ugy vagyok vele h igy irtak meg szoval a reszemrol ennyi.lehet a cselekmenyt elemezni a szereploket is de mikor kb a harry potterre azr mondjak h az alien univerzumaban van na az is kemeny.(ez nem pontos pelda de beleszaladtanlm mar vmi hasonloba).A titanic 25 eves.Wut?
Az indexen van vmi cikk amit azok az emberek akik kurvara unatkoztak ,agyaltak ki olyan dolgot a filmhez amit eleve a fantazia szult.
Par eve ettem vhol ahol a masik asztalnal emberek beszelgettek a star warsrol h alitolag ez meg az ilyen univerzum....
YoungZeeZee
Nekem semmi bajom nincs azzal, ha valaki komolyan beszélget az SW-ről vagy bármilyen világról vagy univerzumról.
Legtöbbje nem csak filmen létezik, hanem könyvben, képregényben, sorozatban, rajzfilmben, játékban, stb., gyakorlatilag megvan mi az beleillik a kánonba és van ami nem.
Elég bosszantó tud lenni, hogyha nézel valamit aminek van egy felépített világa és valami oda nem illő dolgot tesznek bele, mert manyi (pl. SW 1-3, de inkább 8-9).
De amúgy ilyen alapon baromság beszélgetni bármilyen irodalmi művön, filmen, mert fikció...
Solymi
Nekem ezek a ha meg mit csinalna...full bullshit.mint a meccsek elotti beszelgetesek vagy a mock draftok
YoungZeeZee
Ezert szerettem anno a lapozgatos konyveket vagy amig lehetett, a szerepjatekokat, mert a sajat sztorinkat jatszhattuk egy kitalalt vilagon.
Az az egyik legjobb erzes es szorakozas amikor te iranyitod es talalod ki a tortenteket.
Solymi
több mint 3 éve
Ugy ertettem, h amig lehetosegem volt ra 😊mai napig lehet gond nélkül, attól függően hogy melyik rendszer érdekel megvannak a közönségekSzerintem ezek nem rossz dolgok, szorakoztatjak az embereket.Ertem, en ugy vagyok vele h igy irtak meg szoval a reszemrol ennyi.lehet a cselekmenyt elemezni a szereploket is de mikor kb a harry potterre azr mondjak h az alien univerzumaban van na az is kemeny.(ez nem pontos pelda de beleszaladtanlm mar vmi hasonloba).A titanic 25 eves.Wut?
YoungZeeZee
Solymi
YoungZeeZee
Solymi
Negritis
Nem volt tul sok sajna, de a rajongas mai napig megvan.
De ez mar nagyon OFF:
Magus, D&D, Shadowrun, Cthulhu, Star Wars es megannyi aminek elolvastam az alapkonyvet es tervezgettem (pl.: Ars Magica, CP2020, Codex).
Raadasul a Magus es a Codex az magyar es valami fantasztikusak.
Magusban iszonyat potencial van, a Codex meg valami csodalatosan kidolgozott intrikalos vilag. Es amilyen regenyeket es rovid sztorikat irtak hozzajuk. Sajnalom h Nyulaszi mar elengedte.
Terveim kozott van h csinaljak egy kozvelemeny kutatast h hany embert erdekelne egy ujabb Legendak Konyve es mondjuk mennyit lenne hajlando kiadni egy ebook/pdf vagy papir verzioert…
Aztan ezzel az infoval mar meg lehetne probalni egy megkeresest a regi irokkal h talalkozik-e az elvarasaikkal illetve lenne-e motivaciojuk egy ujabb tortenetre a Codex vilagan.
Kb. mint a Kickstarter projectek csak epp ellenkezo irannyal.
Aztan ki tudja, megha nem is valosulna meg, talan masoknak adna otletet.
több mint 3 éve
mai napig lehet gond nélkül, attól függően hogy melyik rendszer érdekel megvannak a közönségekSzerintem ezek nem rossz dolgok, szorakoztatjak az embereket.Ertem, en ugy vagyok vele h igy irtak meg szoval a reszemrol ennyi.lehet a cselekmenyt elemezni a szereploket is de mikor kb a harry potterre azr mondjak h az alien univerzumaban van na az is kemeny.(ez nem pontos pelda de beleszaladtanlm mar vmi hasonloba).A titanic 25 eves.Wut?
YoungZeeZee
Solymi
YoungZeeZee
Solymi
több mint 3 éve
polygon nagyon istenítette az RRR (Rise Roar Revolt)-t és megnéztem, elvégre a Writers Odysseyről is nálunk hallottam és jó volt (Raging Fire lesz a kövi sztem)és hát indiai film annak minden előnyével és hátrányával
kurva hosszú és rengeteg benne az indokolatlan és random zenés/táncos betét
ez mondjuk pont indokolt és az elborult módján még jó is
www.youtube.com/watch?v=sAzlWScHTc4
az akció iszonyat kreatív, de teljesen elborult, rengeteg a praktikus effekt de a CGI még mindig leugrik sajnos
kultúrsokk miatt is tudom ajánlani, de alapból is egy szórakoztató film
több mint 3 éve
Szerintem ezek nem rossz dolgok, szorakoztatjak az embereket.Ertem, en ugy vagyok vele h igy irtak meg szoval a reszemrol ennyi.lehet a cselekmenyt elemezni a szereploket is de mikor kb a harry potterre azr mondjak h az alien univerzumaban van na az is kemeny.(ez nem pontos pelda de beleszaladtanlm mar vmi hasonloba).A titanic 25 eves.Wut?
YoungZeeZee
Solymi
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 410
Ertem, en ugy vagyok vele h igy irtak meg szoval a reszemrol ennyi.lehet a cselekmenyt elemezni a szereploket is de mikor kb a harry potterre azr mondjak h az alien univerzumaban van na az is kemeny.(ez nem pontos pelda de beleszaladtanlm mar vmi hasonloba).A titanic 25 eves.Wut?
YoungZeeZee
Solymi
több mint 3 éve
Másfél óra, egészen betegyoutu.be/R0krUthYxF4

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
A titanic 25 eves.Wut?
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Köszönöm!Nézhetetlen számomra, felesleges 2 óra…A Northman már ott van, kissé talán túl korán küldték VOD-ra...Fuhhhh…
r.baggio
Nagyon nem jött be, de hát ismertek 😃
#JC6
KeyG
több mint 3 éve
MCU temaban a Phase 1 filmeknek kb. az Avengers rúgta be a kaput. A winter soldierig az volt ami talán igazán kiemelkedő volt valamiben szóval 9-ből 1.Azért mostaniakat nég nem írnám le, nyilván mivel magasabban van a léc nagyobb az esély, hogy elbuknak és kisebb az esély hogy megint lesznek ilyen jó színész választások, de addig nem temetném őket amíg ki nem derül merre fut ki az egész story.
( kiemelkedően rossz eddig csak az Eternals volt szerintem, de amúgy Thor2 szintjén mozgott).
Az új Stranget mondjuk még nem láttam.
több mint 3 éve
sztem kurvajó, de még kb 2x meg kéne néznem hogy minden tiszta legyenA lighthouse az valami katasztrófaThe Witch az értelmesebb horror filmekhez tartozik manapság.korábbi filmjeit szeretted Eggersnek?Nézhetetlen számomra, felesleges 2 óra…A Northman már ott van, kissé talán túl korán küldték VOD-ra...Fuhhhh…
r.baggio
#JC6
KeyG
Negritis
A Pattinson féle filmet nem láttam még, bírom őt és rengetegen dicsérik is a filmet. ( The Lighthouse )
The Northman, nekem unalmas volt, gondolkoztam rá, hogy moziba elviszek egy csajt megnézni, de kurva ideges lettem volna, ha ezt kapom a pénzemért. Konkrétan untam.
KeyG
peach
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 410
A titanic 25 eves.Az indexen van vmi cikk amit azok az emberek akik kurvara unatkoztak ,agyaltak ki olyan dolgot a filmhez amit eleve a fantazia szult.
több mint 3 éve
A lighthouse az valami katasztrófaThe Witch az értelmesebb horror filmekhez tartozik manapság.korábbi filmjeit szeretted Eggersnek?Nézhetetlen számomra, felesleges 2 óra…A Northman már ott van, kissé talán túl korán küldték VOD-ra...Fuhhhh…
r.baggio
#JC6
KeyG
Negritis
A Pattinson féle filmet nem láttam még, bírom őt és rengetegen dicsérik is a filmet. ( The Lighthouse )
The Northman, nekem unalmas volt, gondolkoztam rá, hogy moziba elviszek egy csajt megnézni, de kurva ideges lettem volna, ha ezt kapom a pénzemért. Konkrétan untam.
KeyG
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
The Witch az értelmesebb horror filmekhez tartozik manapság.korábbi filmjeit szeretted Eggersnek?Nézhetetlen számomra, felesleges 2 óra…A Northman már ott van, kissé talán túl korán küldték VOD-ra...Fuhhhh…
r.baggio
#JC6
KeyG
Negritis
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
korábbi filmjeit szeretted Eggersnek?Nézhetetlen számomra, felesleges 2 óra…A Northman már ott van, kissé talán túl korán küldték VOD-ra...Fuhhhh…
r.baggio
#JC6
KeyG
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Nézhetetlen számomra, felesleges 2 óra…A Northman már ott van, kissé talán túl korán küldték VOD-ra...Fuhhhh…
r.baggio
#JC6
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 410
port.hu/cikk/mozi/a-skinhead-film-ami-30-eve-sztart-csinalt-russell-crowe-bol/article-83961?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=contentFuu de regen lattam.
több mint 3 éve
Pedig alapvetoen olyannak tunik mint a tobbi akkor keszult film. Semmilyen, jellegtelen, nagyotmondani akaro es megis, ebbol az egesz alapfelallasbol es faek egyszerusegu sztoribol csinal egy filozofiai utazast.Vanishing Point - 1971nem véletlenül alapmü
Újabb érdekes film a 70-es évekből.
Gyakorlatilag egy folyamatos száguldás az egész , meg-megszakítva pár rövidebb eseménnyel, amikor is plusz információt kapunk a főszereplő múltjából és talán a motivációjából is.
A történet szerint a főszereplő egy sofőr, akinek le kell szállítania egy autót, adott időre.
Ezzel nincs is probléma, ideje lenne, de nyomja neki mint a megveszekedett, miközben a zsaruk üldözik gyorshajtásért.
Tipik hetvenes évek amerikája hippikkel, droggal, szép csajokkal, LMBTQA+-val (már akkor is! fúj! 😉), rasszizmussal, stb.
A témától eltekintve nem egy gyorsan pörgő film vagy legalábbis most már nem az, így szép lassan építkezik, visz minket a végkifejlet felé, meg-megszakítva pár, a korszakra "jellemző" eseménnyel, párbeszéddel.
Utóbbiból túl sok nincs benne, de egyáltalán nem feleslegesek, szinte mind karakterépítő jellegű.
Nem gondolom, hogy túl nagy mondanivalója lenne, de bekúszik az elmédbe és engem még napok múltán is el-elgondolkodtatott a film és a megvalósítása.
Modernebb verzióban biztos pörgősebb lenne, több a dráma, stb., de nem biztos, hogy az érzést amit ez a film nyújtott át tudná adni.
Az autó(k), tájak és a korszak látványa miatt ajánlom ezt a 1,5 órát, hogyha valami kikapcsolódásra vágyik az ember.
Solymi
briareos
Mar az inditasa is jo, hogy a faszi alighogy megerkezik, mar pattan is be a kovetkezo jarganyba es indul visszafele, mert sietnie kell…de miert is? Bunozo vagy talan fogadasbol, esetleg verseny van?
Es mindegyikre megadjak a valaszt h egyik sem es folyamatosan ott motoszkal benned, hogy akkor miert?
Es sorban adjak az okokat, a valaszokat es az iranyt a vegkifejlet fele, hogy akkor mi tortenik.
Mert ugye a film vege elotti resszel indit es arrol szol az egesz, hogy mikent jutunk ide es utana jon a lezaras.
Amit egyaltalan nem vartam, de megertettem es vegul osszealltak a kirakos darabjai, amit aprankent adagolt a film.
Nem ugy operal mint sok mas film h a vegen jon a nagy mondanivalo, hanem ott ragad benned.
több mint 3 éve
Vanishing Point - 1971nem véletlenül alapmü
Újabb érdekes film a 70-es évekből.
Gyakorlatilag egy folyamatos száguldás az egész , meg-megszakítva pár rövidebb eseménnyel, amikor is plusz információt kapunk a főszereplő múltjából és talán a motivációjából is.
A történet szerint a főszereplő egy sofőr, akinek le kell szállítania egy autót, adott időre.
Ezzel nincs is probléma, ideje lenne, de nyomja neki mint a megveszekedett, miközben a zsaruk üldözik gyorshajtásért.
Tipik hetvenes évek amerikája hippikkel, droggal, szép csajokkal, LMBTQA+-val (már akkor is! fúj! 😉), rasszizmussal, stb.
A témától eltekintve nem egy gyorsan pörgő film vagy legalábbis most már nem az, így szép lassan építkezik, visz minket a végkifejlet felé, meg-megszakítva pár, a korszakra "jellemző" eseménnyel, párbeszéddel.
Utóbbiból túl sok nincs benne, de egyáltalán nem feleslegesek, szinte mind karakterépítő jellegű.
Nem gondolom, hogy túl nagy mondanivalója lenne, de bekúszik az elmédbe és engem még napok múltán is el-elgondolkodtatott a film és a megvalósítása.
Modernebb verzióban biztos pörgősebb lenne, több a dráma, stb., de nem biztos, hogy az érzést amit ez a film nyújtott át tudná adni.
Az autó(k), tájak és a korszak látványa miatt ajánlom ezt a 1,5 órát, hogyha valami kikapcsolódásra vágyik az ember.
Solymi