Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Úristen az mennyire underrated film. Baráti körben a "Yo homie, is that my briefcase" óriási szállóigeEdge of tomorrow, Jack Reacher, MI filmek szerintem mind bőven nézhető kategória+
r.baggio
egy becsületbeli ügy. a cég, jerry maguire, collateral (hatalmas), különvélemény
briareos
több mint 3 éve
nem üti a könyvet (ami nálam top 3 grisham) de ettöl eltekintve kurva jó a film is, crusie is oké, de még erre jön ed harris meg hát a grisham állando gene hackmanna Céggel kapcsolatban az a vicces, hogy még egyszer nem néztem meg (valami német adón néztem, de nem beszélek alemánul), viszont valószínűleg nem überelné a könyvet, amit meg kb tizenéves fejjel olvastam otthon a könyvtárból kivéve, úgyhogy lehet, hogy ennyiben is marad.Edge of tomorrow, Jack Reacher, MI filmek szerintem mind bőven nézhető kategória+
r.baggio
egy becsületbeli ügy. a cég, jerry maguire, collateral (hatalmas), különvélemény
briareos
ha egyszer lesz időn, akkor lehet elolvasom még egyszer, elvileg itt figyel pár Grisham-kötet a polcon eredetiben...
slowmotion
több mint 3 éve
Igen annyit elfelejtettem írni, hogy csak az elmúlt évtizedből, mert az Oblivionhoz fűztem a gondolatmenetetEdge of tomorrow, Jack Reacher, MI filmek szerintem mind bőven nézhető kategória+
r.baggio
briareos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
a Céggel kapcsolatban az a vicces, hogy még egyszer nem néztem meg (valami német adón néztem, de nem beszélek alemánul), viszont valószínűleg nem überelné a könyvet, amit meg kb tizenéves fejjel olvastam otthon a könyvtárból kivéve, úgyhogy lehet, hogy ennyiben is marad.Edge of tomorrow, Jack Reacher, MI filmek szerintem mind bőven nézhető kategória+
r.baggio
briareos
ha egyszer lesz időn, akkor lehet elolvasom még egyszer, elvileg itt figyel pár Grisham-kötet a polcon eredetiben...
több mint 3 éve
oké, de ki játszotta? na neki is van jelenléteLes akit az univerzum szólított meg Grossmanpedig volt az a faszi is, nem jut eszembe a neve, aki a Trópusi viharban a menedzser volt. azt mondták, csinálnak egy spinoffot, de nem lett belőle semmi.Minden hulyeseget felreteve, nem tudok mast mondani aki ekkora jelenseg a vasznon.Uj Top Gun Tob Gunabb a Top Gunnal. Mindent megad amit varsz tole, Tom Cruise baszki meg mindig Tom Cruise.Nekem ennyi elég is hogy ne nézzem meg 😊
JéBé
Negritis
JéBé
slowmotion
csebi
több mint 3 éve
Edge of tomorrow, Jack Reacher, MI filmek szerintem mind bőven nézhető kategória+
r.baggio
több mint 3 éve
igen a kettőhöz.Fuh, azt nem is tudom h a 3-at lattam-e.Pont a magasan leggyengébbet 😃kár hogy minden filmje szarutolsó szamuráj vagy interjú a vámpírral is jó
vagy ami jó az nem miatta (Esőember)
braxa88
Edge of tomorrow, Jack Reacher, MI filmek szerintem mind bőven nézhető kategóriacsak a második MI filmet láttam 😊
r.baggio
nem mondom hogy nem lenne jó vagy nézhető, de engem nem érdekel
Negritis
peach
Melyikhez keszult a Metallica klip? A kettohoz?
Solymi
elég odabaszós volt az ost meg is van eredeti cdn 😀
több mint 3 éve
Fuh, azt nem is tudom h a 3-at lattam-e.Pont a magasan leggyengébbet 😃kár hogy minden filmje szarutolsó szamuráj vagy interjú a vámpírral is jó
braxa88
Edge of tomorrow, Jack Reacher, MI filmek szerintem mind bőven nézhető kategóriacsak a második MI filmet láttam 😊
r.baggio
Negritis
peach
Melyikhez keszult a Metallica klip? A kettohoz?
több mint 3 éve
Pont a magasan leggyengébbet 😃kár hogy minden filmje szarutolsó szamuráj vagy interjú a vámpírral is jó
braxa88
r.baggio
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
kár hogy minden filmje szarutolsó szamuráj vagy interjú a vámpírral is jó
braxa88
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nemtom, en elvoltam az Oblivionnal, bar tul nagy nyomot nem hagyott bennem.Mi a baj az Oblivionnal?szar színészi játék
dugo93
blőd forgató könyv és egy szánalmas fordulat
ez önmagában nem lenne akkor gond, de hót komolyan veszi magát és közbe isteníti a szkientológust
Negritis
En birom Cruiset, a legtobb filmje vallalhato es sikeres, gyakorlatilag azon keves arc egyike akinek a neve beviszi a nezot a moziba.
Gyerekkent sokszor nem is azt neztuk h mi a film sztorija, hanem h ki jatszik benne.
Anno meg Sam Neil is be tudott vonzani az Event Horizonra, a Jurassic Park miatt.
Raadasul Cruise a Top Gunnal igencsak kilotte magat es a trailerekbol itelve jol nyultak hozza a TG2-hoz.
Bar a cheesy, kikacsintos, nosztalgiazos jelenetekbol remelem nem lesz sok.
Mindegy, jov heten kiderul, akkor megyek moziba megnezni.
több mint 3 éve
Edge of tomorrow, Jack Reacher, MI filmek szerintem mind bőven nézhető kategória

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
kár hogy minden filmje szarMinden hulyeseget felreteve, nem tudok mast mondani aki ekkora jelenseg a vasznon.Uj Top Gun Tob Gunabb a Top Gunnal. Mindent megad amit varsz tole, Tom Cruise baszki meg mindig Tom Cruise.Nekem ennyi elég is hogy ne nézzem meg 😊
JéBé
Negritis
JéBé
több mint 3 éve
Les akit az univerzum szólított meg Grossmanpedig volt az a faszi is, nem jut eszembe a neve, aki a Trópusi viharban a menedzser volt. azt mondták, csinálnak egy spinoffot, de nem lett belőle semmi.Minden hulyeseget felreteve, nem tudok mast mondani aki ekkora jelenseg a vasznon.Uj Top Gun Tob Gunabb a Top Gunnal. Mindent megad amit varsz tole, Tom Cruise baszki meg mindig Tom Cruise.Nekem ennyi elég is hogy ne nézzem meg 😊
JéBé
Negritis
JéBé
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
én sem bírom a csávót, de ez az akciófilmes vonal egész jól áll neki, az M:I filmek meg kifejezetten jók a 4. rész óta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Mi a baj az Oblivionnal?szar színészi játék
dugo93
blőd forgató könyv és egy szánalmas fordulat
ez önmagában nem lenne akkor gond, de hót komolyan veszi magát és közbe isteníti a szkientológust
több mint 3 éve
Mi a baj az Oblivionnal?engem az oblivionnal kiégetett teljesen azóta bármilyen filmje jön nem nézem meg,Minden hulyeseget felreteve, nem tudok mast mondani aki ekkora jelenseg a vasznon.Uj Top Gun Tob Gunabb a Top Gunnal. Mindent megad amit varsz tole, Tom Cruise baszki meg mindig Tom Cruise.Nekem ennyi elég is hogy ne nézzem meg 😊
JéBé
Negritis
JéBé
Moonfall szintű faszság az a film
kicsit "büszkeségből is" mert pl a Múmia érdekelt volna, bármilyen rossz is lett
1-2 régebbi filmjére úgy emlékszem szerettem is, de nem hiányoznak azok amiket azóta tolt (holnap határán maybe)
Negritis
több mint 3 éve
pedig volt az a faszi is, nem jut eszembe a neve, aki a Trópusi viharban a menedzser volt. azt mondták, csinálnak egy spinoffot, de nem lett belőle semmi.Minden hulyeseget felreteve, nem tudok mast mondani aki ekkora jelenseg a vasznon.Uj Top Gun Tob Gunabb a Top Gunnal. Mindent megad amit varsz tole, Tom Cruise baszki meg mindig Tom Cruise.Nekem ennyi elég is hogy ne nézzem meg 😊
JéBé
Negritis
JéBé
több mint 3 éve
engem az oblivionnal kiégetett teljesen azóta bármilyen filmje jön nem nézem meg,Minden hulyeseget felreteve, nem tudok mast mondani aki ekkora jelenseg a vasznon.Uj Top Gun Tob Gunabb a Top Gunnal. Mindent megad amit varsz tole, Tom Cruise baszki meg mindig Tom Cruise.Nekem ennyi elég is hogy ne nézzem meg 😊
JéBé
Negritis
JéBé
Moonfall szintű faszság az a film
kicsit "büszkeségből is" mert pl a Múmia érdekelt volna, bármilyen rossz is lett
1-2 régebbi filmjére úgy emlékszem szerettem is, de nem hiányoznak azok amiket azóta tolt (holnap határán maybe)
több mint 3 éve
Mekkora, sámlival 170 centi? 😊Minden hulyeseget felreteve, nem tudok mast mondani aki ekkora jelenseg a vasznon.Uj Top Gun Tob Gunabb a Top Gunnal. Mindent megad amit varsz tole, Tom Cruise baszki meg mindig Tom Cruise.Nekem ennyi elég is hogy ne nézzem meg 😊
JéBé
Negritis
JéBé

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Minden hulyeseget felreteve, nem tudok mast mondani aki ekkora jelenseg a vasznon.Uj Top Gun Tob Gunabb a Top Gunnal. Mindent megad amit varsz tole, Tom Cruise baszki meg mindig Tom Cruise.Nekem ennyi elég is hogy ne nézzem meg 😊
JéBé
Negritis
több mint 3 éve
Uj Top Gun Tob Gunabb a Top Gunnal. Mindent megad amit varsz tole, Tom Cruise baszki meg mindig Tom Cruise.Nekem ennyi elég is hogy ne nézzem meg 😊
JéBé
több mint 3 éve
Uj Top Gun Tob Gunabb a Top Gunnal. Mindent megad amit varsz tole, Tom Cruise baszki meg mindig Tom Cruise.
több mint 3 éve
RIP

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...