Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Nekem nem. Ki tudja mi lakozik egy emberben? 😊HboGo-n láttam életem első mongol akciófilmjét Mongol kapcsolat címmel.Az para, hogy ettől a recenziótól kedvem lett megnézni? 😀
Hát, a lényeget összefoglalva: nem ajánlom.
Sima B kategóriás akciófilm egy fehér főszereplővel, Kaiwi Lyman-al, aki olyan remekművekben szerepelt korábban, mint a Megapiton kontra Óriásaligátor vagy a Gyilkos cápa az Óriáskrokodil ellen.
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Sergei Bodrov:www.youtube.com/watch?v=2BfPgF4DF-Q
www.youtube.com/watch?v=2ZFhyrlergQ
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
javaslok sok baaadmovies videót akkor 😀HboGo-n láttam életem első mongol akciófilmjét Mongol kapcsolat címmel.Az para, hogy ettől a recenziótól kedvem lett megnézni? 😀
Sima B kategóriás akciófilm egy fehér főszereplővel, Kaiwi Lyman-al, aki olyan remekművekben szerepelt korábban, mint a Megapiton kontra Óriásaligátor vagy a Gyilkos cápa az Óriáskrokodil ellen.
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
HboGo-n láttam életem első mongol akciófilmjét Mongol kapcsolat címmel.Az para, hogy ettől a recenziótól kedvem lett megnézni? 😀
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Indonéz is van jó ugye, thai is, kínai is, gondoltam rászánok a mongolra is egy kis időt, hátha.netflixen fent van a vietnami Furie, sztem az teljesen jóHboGo-n láttam életem első mongol akciófilmjét Mongol kapcsolat címmel.Mondjuk nem tudom mit vártál a mongol akciófilm szókapcsolatot látván... 😛
Sobri Jóska
warr_b
Negritis
Végülis tapasztalatnak elmegy. 😊
több mint 4 éve
netflixen fent van a vietnami Furie, sztem az teljesen jóHboGo-n láttam életem első mongol akciófilmjét Mongol kapcsolat címmel.Mondjuk nem tudom mit vártál a mongol akciófilm szókapcsolatot látván... 😛
Sobri Jóska
warr_b
több mint 4 éve
HboGo-n láttam életem első mongol akciófilmjét Mongol kapcsolat címmel.Mondjuk nem tudom mit vártál a mongol akciófilm szókapcsolatot látván... 😛
Sobri Jóska
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
HboGo-n láttam életem első mongol akciófilmjét Mongol kapcsolat címmel.Hát, a lényeget összefoglalva: nem ajánlom.
több mint 4 éve
537 Voteshbo go-n egy érdekes doksi a Bush vs Gore választásról
több mint 4 éve
tud olyan szar lenni mint az Air Strike?youtu.be/OR_ce_9NRks
több mint 4 éve
Borat 2nekem tetszett és jóval több van ebben mint tisztán antitrumpizmus, aki csak azt akarja látni az csak azt fogja
de a háttérben meghúzódik egy "megvilágosodás" és egy szép apa-lánya történet is
bár a legvége nekem sok
Air Strike
az egyik legszarabb világháborús film evör, Bruce Willis vajon mennyit kapott ezért?!
több mint 4 éve
Superlópezspanyol superman paródia, a saját lábán nem áll meg de kellően szórakoztató
több mint 4 éve
az vóta zabigyerökKivétel a Dögkeselyű 😊kicsit többet a filmről? 😀Sima nyolcvanas évekbeli tévéfilm, semmi extra.
Negritis
Akkor minden magyar bűnügyi film a Pogány madonna és egy random Derrick epizód szerelemgyereke volt.
Sobri Jóska
empty taxi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Kivétel a Dögkeselyű 😊kicsit többet a filmről? 😀Sima nyolcvanas évekbeli tévéfilm, semmi extra.
Negritis
Akkor minden magyar bűnügyi film a Pogány madonna és egy random Derrick epizód szerelemgyereke volt.
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
kicsit többet a filmről? 😀Sima nyolcvanas évekbeli tévéfilm, semmi extra.
Negritis
több mint 4 éve
kicsit többet a filmről? 😀
több mint 4 éve
Lehet, hogy csak nekem esett ki a látószögemből eddig, de ma a Dunán volt szerencsém belenézni a Zsarumeló (1985) című magyar film 1.részébe! Madaras József miatt (akit a nagyon-nagy magyar színészek között tartok számon, méltatlan élet út lezárással) miatt ajánlom mindenkinek, aki még nem látta...Madaras nekem is nagy kedvencem.
nagir
több mint 4 éve
Lehet, hogy csak nekem esett ki a látószögemből eddig, de ma a Dunán volt szerencsém belenézni a Zsarumeló (1985) című magyar film 1.részébe! Madaras József miatt (akit a nagyon-nagy magyar színészek között tartok számon, méltatlan élet út lezárással) miatt ajánlom mindenkinek, aki még nem látta...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
My Schoolmate the Barbariannetflixen elérhető 2001es hong kongi akció-vígjáték
semmi extra, de egy szórakoztató film
a problémám a vágással van, az nagyon nem sikerült jól
és a cgi sem
ettől még egy könnyed 85-90 perc aki szeretne kikapcsolódni
a finálé sírva röhögős volt nekem
több mint 4 éve
kb "őslakos" vagyok szóval mikor felmerült hogy a hűséges rajongók szerepeljenek akkor megkerestek 😀van egy 10-15 perces vendég szereplésem, de nemtom mikorHogy jött össze és miért? 😊
Filmbarátok Podcast #200! Egy különleges adás, nem csak a jubileum miatt. Nem akarom lelőni, mivel készültünk, remélem tetszik nektek az elképzelésünk, mi örülünk, hogy összejött ez ebben a formában! https://t.co/kVEZVfF8CH
— Filmbarátok Podcast 🎙️ (@FilmbaratokPod) November 3, 2020
Negritis
r.baggio
több mint 4 éve
van egy 10-15 perces vendég szereplésem, de nemtom mikorHogy jött össze és miért? 😊
Filmbarátok Podcast #200! Egy különleges adás, nem csak a jubileum miatt. Nem akarom lelőni, mivel készültünk, remélem tetszik nektek az elképzelésünk, mi örülünk, hogy összejött ez ebben a formában! https://t.co/kVEZVfF8CH
Negritis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
van egy 10-15 perces vendég szereplésem, de nemtom mikorFilmbarátok Podcast #200! Egy különleges adás, nem csak a jubileum miatt. Nem akarom lelőni, mivel készültünk, remélem tetszik nektek az elképzelésünk, mi örülünk, hogy összejött ez ebben a formában! https://t.co/kVEZVfF8CH
több mint 4 éve
Rózsa neve, Gyementok az orokkevalosagnakR.I.P. Sir Connery
több mint 4 éve
Ritka, de ja.Nekem a Domb a kedvencem tőle.Oriasi film, van olyan jo mint a konyv. 😊
Sobri Jóska
Vrij6
Mondjuk az eredeti Rigby könyv csak kisregény, így könnyebb lehetett filmre vinni.
több mint 4 éve
Virágboltban az első 5 HD film mind az ő JB filmjei 😊