Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Most láttam az HboGo-n egy orosz filmet, Miért nem halsz meg? a címe, nagyon jó.Egy beteg, véres komédia, orosz humorral, igazi abszurd, kicsit tarantinós, jó karakterekkel, zenékkel, meg néhány csavarral.
Jó szórakozás, ajánlom.
több mint 3 éve
Get Outjó volt, nem horror hanem misztikus thriller
azok közül a jobb
ami nekem nem jött be | a comic relief karakter sztem nem paszolt a filmbe |
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
BREAKING: Warner Bros. will release its entire 2021 slate of films on HBO Max the same day they hit theaters, including Dune, Matrix 4, Mortal Kombat, Godzilla vs. Kong, The Suicide Squad, Tom & Jerry, so many more. https://t.co/W5qPFw9GJw pic.twitter.com/wVtSYcducn
— IGN (@IGN) December 3, 2020
több mint 3 éve
RIPtelex.hu/kult/2020/12/03/meghalt-hugh-keays-byrne-a-mad-max-filmek-fogonosza
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nyitva (Netflix)megnéztük feleségemmel....
Már régóta érdekelt, már csak a téma miatt is, de nem csalódtam, a jobb magyar vígjátékok/filmek közé tartozik. A sztori tök jó, a színészek szintén, a humor a helyén van, de végig érződik a helyzet komolysága.
Egész jó kis szórakozás 😊
Chargers LT
gondolatébresztőnek! 😊
tényleg jópofa
több mint 3 éve
ez mondjuk beszédesEllen emlékét majd a My Days of Mercy sikamlósabb részeinek (feat Kate Mara) megtekintésével őrizzük.Ellen Page mától Elliot Page
Negritis
Drip
iktriad
Ne, ismétlem ne nézzetek be gamer oldalak komment szekciójába az Elliot Page hírek alatt.
— Chris (@ChrisGuru) December 2, 2020
több mint 3 éve
Ellen emlékét majd a My Days of Mercy sikamlósabb részeinek (feat Kate Mara) megtekintésével őrizzük.Ellen Page mától Elliot Page
Negritis
Drip
több mint 3 éve
Ellen Page mától Elliot Page
Negritis
több mint 3 éve
Ellen Page mától Elliot Page
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=CrEx3qKapVo
több mint 3 éve
ozibozi
17 173
Valamelyik doksi csatornán van egy sorozat A film és a valóság címmel, vagy vlm hasonló. Vlmelyik rész pont erről szólt az igazi résztvevőkkel.
több mint 3 éve
13 óra: Bengázi Titkos katonáiJó film, én is szeretem, de a film végére se tudtam a sok ugyanolyan katonát megkülönböztetni egymástól.
Most néztem meg, nekem bejött 👍💪
De ennyire szarban hagyni őket...
ThundersNFL
A politikus mindenhol politikus. :/
több mint 3 éve
13 óra: Bengázi Titkos katonáiMost néztem meg, nekem bejött 👍💪
De ennyire szarban hagyni őket...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
nah végre megnéztem a Babysitter : Killer Queenkurvajót szórakoztam rajta
Robbie Amell nagyon adja, imádom a csávót
Samara Weaving elég erőltetett volt, nem is sokat szerepelt
Jenna Ortega végtelenül cuki volt
viszont Emily Alyn Lind nagyon erőltetett volt, kicsit CGM-s feje van és ehhez nem állt jól a Margot Robbie-Samara Weaving stílus
ettől függetlenül aki szerette az elsőt nézze meg nyugodtan, nem fog benne csalódni sztem
több mint 3 éve
24.hu/kultura/2020/11/29/meghalt-a-darth-vadert-alakito-david-prowse/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nyitva (Netflix)Már régóta érdekelt, már csak a téma miatt is, de nem csalódtam, a jobb magyar vígjátékok/filmek közé tartozik. A sztori tök jó, a színészek szintén, a humor a helyén van, de végig érződik a helyzet komolysága.
Egész jó kis szórakozás 😊
www.youtube.com/watch?v=TJ7jRK8WPbc
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Love and Monstersvalahol a 2 Zombieland közé lőnéym be a minőséget
könnyed, szórakoztató és feel good
valamint a végén van egy kis post covid üzenete is, bár lehet azt csak én látom bele 😀
a fő gondom a filmmel hogy nem volt elég: Jessica Henwick, de Dylan O'Brien elvitte a hátán
és Micheal Rooker-t is élmény volt látni, Ariana Greenblatt (ő volt a young Gamora az infinity warban) és ő akár lehetne egy Last of US sorozat/film/klón főszereplő duója
a szörnyek kreatívak voltak, a CG nem lógott ki és elég sok praktikus effekt volt
bárkinek tudom javasolni
több mint 4 éve
David Attenborough: A Life on Our Planetahogy várni lehetett az öregtől zseniális, hálisten kevésbé hozott le az életről
de nem vagyok bizakodóbb továbbra sem
ami sajnálok hogy nem nagy vásznon tudtam megnézni, ott még jobb lehetett volna
klasszikus nincs akinek ne javasolnám film
több mint 4 éve
Jiu Jitsua főszerepben (sajnos?) nem Nick Cage hanem Alan Moussi van (Kickboxer soft rebootból)
Frank Drillo sem sokat szerepel, de Tony Jaa is lehetne többet
az akciók sztem jók, és kb az egész film zúzás minimális megállásokkal
a trailerekből már lehetett látni h Mortal Kombat x Predator lesz, sajnos a mögé rakott sztori inkább rontott ezen mint javított, de nem vártam h ez számít majd (nem is igazán számított)
a CG borzalmas, és sokszor (sztem) feleslegesen használják | egyik jelenetben a csávó talpát megvágják és a háttérben cgi vér spriccel borzalmasan, de van egy csomó dobócsillag meg hasonló cucc ami szintén CG |
ami nagyon hiányzott az egy karakteres filmezene, és akkor felérhetett volna a Mortal Kombat mellé (döntse el mindenki hogy ez neki mit jelent 😀)
valamint én szerettem volna több őrült Cage-t, helyette hippi Cage-t kaptunk aki leírhatatlanul néz ki
nemtom senkinek se ajánlani, de lebeszélni se akarok róla senkit, én jól szórakoztam
végére pedig trailerben elhangzott: There is no honor in killing crazy
több mint 4 éve
my mistakepszihederikusPszichedelikus.
Negritis
Sobri Jóska
több mint 4 éve
most már netflix wishlisten 😀nah közben a végére értem egy kisebb Cohen maratonnakhol a talladega nights? 😊
Dictator:
szerintem kurvajó szatíra, mindenki megkapja a maga oltását
bár elég sok a feleslegesen kínos vicc, a sztereotípiák kifigurázása elviszi a hátán
Ali G:
uh, hát ez nem öregedett ideálisan, és mivel korábban nem láttam nincs meg a retro trip amitől igazán értékelném a kult státuszát
Boratot mókás volt látni, és a Cohen féle humor működik a legtöbb esetben
bár a befejezés talán túl csöpögős lett, jobb lett volna vmi csípősebb finálé
a Brunot azon kevés filmek közé tartozik amit kinyomtam menetközben (ilyen volt még a knock knock is)
a Brothers Gimsby-t pedig most kihagyom
a chicagoi 7ek, 2 borat film és a spy során élmény volt látni hogy mennyire különböző karaktereket tud eljátszani Cohen
még a Who is America lesz majd vmikor soron, de nemtom mikor
Negritis
briareos