Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
A légyha már Cronenberg, a fia Brandon csinált egy kurvajó testhorrort Possessor címen, kb az év egyik legjobbja, olyan zsigeri élményt nyújt. nem ajánlanám mindenkinek, mert tényleg totál elmebaj, de a te ízlésedet a kommentjeidből ismerem valamennyire 😊
sozoatrokban ugye előkerült Cronenberg és végre pótoltam
hihetetlen hogy a jól megcsinált praktikus effektek mennyivel időtállóbbak mint a CG
Goldblum zseniális, és bár a romantikus szál kicsit a semmiből jön, ettől függetlenül igazi klassziku
és végre ezt is láttam 😀
Negritis
https://www.imdb.com/title/tt5918982/
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=pKbalJMP4EU
több mint 4 éve
ozibozi
17 172
A tanú mellett a legtöbb idézet innen maradt meg a köztudatban. Kívülről mond bárki ebből is párat.
több mint 4 éve
youtu.be/tH6uX1_1_yglehet másnak jobban tetszik mint nekem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Az Assault on Arkham nálam All-Time Favourite.engem is érdekelnek a vélemények:Az HboGo-ra bejött egy csomó 70-90 perces Batman/DCU animációs film.Az animációs filmek azon kevés kategória közé tartozik amiben a DC jobb, mint a Marvel. Aránylag sokat láttam, szal ha mondasz címeket lehet tudok segíteni 😊
Ezek mennyire bugyuták? Látott valaki párat?
Sobri Jóska
empty taxi
www.puliwood.hu/hirek/kilenc-dc-animacios-filmmel-bovult-az-hbo-go-kinalata-286945.html
a Killing Joke-ról tudom hogy felemás lett
Negritis
A Hush jó.
A Return of the Joker picit fura sztori, de nekem tetszett.
A Batman és Harley Quinn meg a Hell to Pay nem rossz, de elmennek ilyen Marveles poénkodásba.
A Dark Knightok a normál Nolan-féle filmekhez képest gyengék.
A Caped Crusadersnél szarabb DC-animáció nincs.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Én is ráéheztem valami klasszikusra, így a Ne bántsátok a feketerigót volt az esti mozi. Jó volt, de azért vicces, hogy 50-60 éve mennyire más volt a mozi... mondjuk színészi játékról kb nem beszélhetünk, holott Peck a kor egyik legnagyobbja volt, akkor ez az alakítás Oscart ért 🙂
Amúgy a témája és mondanivalója ma is nagyon aktuális...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
engem is érdekelnek a vélemények:Az HboGo-ra bejött egy csomó 70-90 perces Batman/DCU animációs film.Az animációs filmek azon kevés kategória közé tartozik amiben a DC jobb, mint a Marvel. Aránylag sokat láttam, szal ha mondasz címeket lehet tudok segíteni 😊
Sobri Jóska
empty taxi
www.puliwood.hu/hirek/kilenc-dc-animacios-filmmel-bovult-az-hbo-go-kinalata-286945.html
a Killing Joke-ról tudom hogy felemás lett
több mint 4 éve
Az HboGo-ra bejött egy csomó 70-90 perces Batman/DCU animációs film.Az animációs filmek azon kevés kategória közé tartozik amiben a DC jobb, mint a Marvel. Aránylag sokat láttam, szal ha mondasz címeket lehet tudok segíteni 😊
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
elvileg a dcu animation cuccok jók szoktak lenni, de nemtom ezek milyenekDehát azt már láttam. 😊Az HboGo-ra bejött egy csomó 70-90 perces Batman/DCU animációs film.Joker felszopók
Sobri Jóska
sutianap
Igaz, az is most jött be vasárnap.
Szóval szumma: szarok, időpocsákolás.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Dehát azt már láttam. 😊Az HboGo-ra bejött egy csomó 70-90 perces Batman/DCU animációs film.Joker felszopók
Sobri Jóska
sutianap
Igaz, az is most jött be vasárnap.
Szóval szumma: szarok, időpocsákolás.
több mint 4 éve
Az HboGo-ra bejött egy csomó 70-90 perces Batman/DCU animációs film.Joker felszopók
Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Az HboGo-ra bejött egy csomó 70-90 perces Batman/DCU animációs film.Ezek mennyire bugyuták? Látott valaki párat?
több mint 4 éve
A légysozoatrokban ugye előkerült Cronenberg és végre pótoltam
hihetetlen hogy a jól megcsinált praktikus effektek mennyivel időtállóbbak mint a CG
Goldblum zseniális, és bár a romantikus szál kicsit a semmiből jön, ettől függetlenül igazi klassziku
és végre ezt is láttam 😀
több mint 4 éve
Nekem a charlie sheenes a kedvencem, de csak valszeg azért mert gyerekkoromban rongyosra néztem vhs-en. Amúgy parádés a szereposztása 😊Ugyanez. Majd pár évvel később a Vasálarcost. 😀
peach
Plusz ha már "kardos film" akkor A koppányi aga testamentuma a best. 😀
több mint 4 éve
ozibozi
17 172
Egy orosz börtönből szöktek így meg a valóságban, ahogy ők a filmben 😉
több mint 4 éve
egyik legnagyobb kedvencem a film (messze nem a legjobb, de ez kit érdekel? 😀)youtu.be/quC8ZIHWaLQ
több mint 4 éve
Nekem a charlie sheenes a kedvencem, de csak valszeg azért mert gyerekkoromban rongyosra néztem vhs-en. Amúgy parádés a szereposztása 😊Van egy minőségi hangoskönyv belőle az ncore-on, most azt hallgatom vezetés közben. Ha végigmegy akkor tervezem megnézni a legjobb adaptációt.Szerintetek melyik a legkönyvhűbb Három testőr filmfeldolgozás?Az összeset biztos nem láttam, de filmként a Michael York-os jó.
bcsarli
Ez: www.imdb.com/title/tt0072281/?ref_=nm_flmg_act_146
Parádés a szereposztás, de a könyv vagy 600 oldal, egyikse lesz könyvhű pár órában.
Sobri Jóska
bcsarli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
vasálarcos?
több mint 4 éve
Van egy minőségi hangoskönyv belőle az ncore-on, most azt hallgatom vezetés közben. Ha végigmegy akkor tervezem megnézni a legjobb adaptációt.Szerintetek melyik a legkönyvhűbb Három testőr filmfeldolgozás?Az összeset biztos nem láttam, de filmként a Michael York-os jó.
bcsarli
Parádés a szereposztás, de a könyv vagy 600 oldal, egyikse lesz könyvhű pár órában.
Sobri Jóska
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
a musketeer sztem rossz
több mint 4 éve
Szerintetek melyik a legkönyvhűbb Három testőr filmfeldolgozás?Az összeset biztos nem láttam, de filmként a Michael York-os jó.
bcsarli
több mint 4 éve
Szerintetek melyik a legkönyvhűbb Három testőr filmfeldolgozás?
több mint 4 éve
Megnéztük bár eléggé késve a Testről és lélekről című filmet. A vágóhidas vágóképek (nem direkt szóvicc) tök feleslegesek, csak a naturalista hatásvadászat. Tetszett egyébként mindkettőnknek, nem pont erre számítottunk, de simán megérdemli a főszereplő a díjakat (ellentétben a rendezővel...)
több mint 4 éve
kb onnan indul h imdb top250 😀Nekem jöhet ajánló, hogy melyik amit mindenképpen érdemes pótolni. Talán 50 év múlva lesz is rá időm 😀nézem is őket szépen, és örülök ha 1-1 fent van a netflixen 😀rengeteg ilyen klasszikus van amit még nem láttam rendesen, csak Sobri múltkor beszolt h minek írkálok ezekről 😀Nézd meg őket inkább, ja. 😊
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
peach
nekem ott is brutális lemaradásaim vannak 😀
több mint 4 éve
Nekem jöhet ajánló, hogy melyik amit mindenképpen érdemes pótolni. Talán 50 év múlva lesz is rá időm 😀nézem is őket szépen, és örülök ha 1-1 fent van a netflixen 😀rengeteg ilyen klasszikus van amit még nem láttam rendesen, csak Sobri múltkor beszolt h minek írkálok ezekről 😀Nézd meg őket inkább, ja. 😊
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...