Filmek
www.reddit.com/r/movies/comments/k7xflv/ive_watched_every_winner_of_the_best_picture/?utm_medium=android_app&utm_source=sharedeep blue sea 2&3 bele sem merek gondolni micsoda mesterművek lehetnek 😀
Negritis
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
a sztori kemény, a tálalás sztem meh
kicsit olyan mintha 3 filmből vágtak volna össze valamit de rohadtul nem sikerült
a főgonoszról sem derül ki elég dolog, 10 percet áldozhattak volna az emlegetett újság cikkre is
valamint jobb lett volna ha egy külsős ember a narrátor nem pedig valaki aki benne volt
de ez nem sorozat?Nyugodtan adj neki egy esélyt, nem fogod megbánni.Az orosz horror se kutya a Netflixen: Menekülés a tóhozAnnyit, hogy miért jó? Mi van benne, szörnyezet, vagy az orosz Jason, mondjuk Oleg? 😀
ozibozi
Chargers LT
ozibozi
Nyugodtan adj neki egy esélyt, nem fogod megbánni.Az orosz horror se kutya a Netflixen: Menekülés a tóhozAnnyit, hogy miért jó? Mi van benne, szörnyezet, vagy az orosz Jason, mondjuk Oleg? 😀
ozibozi
Chargers LT
demagóg üzenet, kevés új tartalom és szerecsen mosdatás
nem rossz amúgy annak aki semmit nem tud az egészről, de érdemes jobban utánajárni a dolgoknak
Citizen Kane
elég durva hogy máig is mennyire aktuális egy csomó szempontból a film
azzal a különbséggel hogy ma egy médiát uraló emberről az a botrány simán lepergett volna és populista eszközökkel megoldja
szép kontraszt Kane bukása és Trump győzelme
viszont az ahogy az Inquirer elválik a Chronicle módszereitől és ahogy a narratíva válik a központba a valóság helyett szintén analóg a mai trendekkel
nem biztos hogy 10 éve élveztem volna ezt a filmet annyira mint most, nem csak azért mert én sem voltam kész rá, hanem mert a világ is sokat változott az utóbbi években
oh már azért megérte ez a lista mert kiváncsi vagyok a Jiang Ziya-ra 😀www.crunchyroll.com/anime-news/2020/10/18-1/oricon-demon-slayer-mugen-train-anime-exceeds-46-billion-yen-in-3-day-opening-weekend-biggest-opening-weekend-ever-in-japanNa a kedvedért felhozom ezt, mást úgyse érdekel...
44 millás nyitó hétvége az az usában is szép lenne
Negritis
Közben ott tartunk, hogy már No 2 a japán all-time listán (Spirited Away 30.80bn JPY, Demon Slayer: 28.85bn JPY) és valszeg a karácsony miatt meglesz a No 1 hely, és lenyomja Miyazaki filmjét 😕*
Elég vicces az idei lista amúgy (1,2,8,10 kínai és a 6 japán)
en.wikipedia.org/wiki/2020_in_film
Rank Title Distributor Worldwide gross
1 The Eight Hundred CMC Pictures Holdings $472,430,226
2 My People, My Homeland China Lion Film Distribution $430,397,557
3 Bad Boys for Life Sony Pictures $426,505,244
4 Tenet Warner Bros. $359,700,000
5 Sonic the Hedgehog Paramount $320,954,026
6 Demon Slayer: Mugen Train Toho / Aniplex (Sony Music Japan) $298,178,858
7 Dolittle Universal $250,482,863
8 Jiang Ziya Beijing Enlight Pictures $243,843,105
9 Birds of Prey Warner Bros. $201,858,461
10 Sacrifice Beijing Enlight Pictures $170,730,000
* ha már itt tartunk... Miyazaki véleménye, hehe:
When asked if he had seen the Demon Slayer film, Miyazaki's response translates to, "I don't watch TV, I don't watch movies. I'm a retired old man picking up trash."
When asked how he feels about it possibly grossing more than Spirited Away, he says, "That sort of thing isn’t worth worrying about. There’s always inflation in the world. Right now, I have to pick up trash…"
Igor
és durva hogy ide felkerült elég elborult évünk van 😀
www.crunchyroll.com/anime-news/2020/10/18-1/oricon-demon-slayer-mugen-train-anime-exceeds-46-billion-yen-in-3-day-opening-weekend-biggest-opening-weekend-ever-in-japanNa a kedvedért felhozom ezt, mást úgyse érdekel...
44 millás nyitó hétvége az az usában is szép lenne
Negritis
Közben ott tartunk, hogy már No 2 a japán all-time listán (Spirited Away 30.80bn JPY, Demon Slayer: 28.85bn JPY) és valszeg a karácsony miatt meglesz a No 1 hely, és lenyomja Miyazaki filmjét 😕*
Elég vicces az idei lista amúgy (1,2,8,10 kínai és a 6 japán)
en.wikipedia.org/wiki/2020_in_film
Rank Title Distributor Worldwide gross
1 The Eight Hundred CMC Pictures Holdings $472,430,226
2 My People, My Homeland China Lion Film Distribution $430,397,557
3 Bad Boys for Life Sony Pictures $426,505,244
4 Tenet Warner Bros. $359,700,000
5 Sonic the Hedgehog Paramount $320,954,026
6 Demon Slayer: Mugen Train Toho / Aniplex (Sony Music Japan) $298,178,858
7 Dolittle Universal $250,482,863
8 Jiang Ziya Beijing Enlight Pictures $243,843,105
9 Birds of Prey Warner Bros. $201,858,461
10 Sacrifice Beijing Enlight Pictures $170,730,000
* ha már itt tartunk... Miyazaki véleménye, hehe:
When asked if he had seen the Demon Slayer film, Miyazaki's response translates to, "I don't watch TV, I don't watch movies. I'm a retired old man picking up trash."
When asked how he feels about it possibly grossing more than Spirited Away, he says, "That sort of thing isn’t worth worrying about. There’s always inflation in the world. Right now, I have to pick up trash…"
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
persze, de aztán jött Szűcs. nyilván egy fodballista veszi el azt a színésznőt, akiért egy fél nemzet csorgatja a nyálát 😊Ohh Pécsi Ildikó 😕 De imádtam a hangját, a humorát...hát állítólag Pécsen nem vetette meg a pasikat😊
És a Tenkes Kapitányában micsoda nő volt, atya ég ... a mai insta "szépségek" elbújhatnak
Chargers LT
NB2
Szerkesztette: slowmotion
Ohh Pécsi Ildikó 😕 De imádtam a hangját, a humorát...hát állítólag Pécsen nem vetette meg a pasikat😊
És a Tenkes Kapitányában micsoda nő volt, atya ég ... a mai insta "szépségek" elbújhatnak
Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
Az orosz horror se kutya a Netflixen: Menekülés a tóhozAnnyit, hogy miért jó? Mi van benne, szörnyezet, vagy az orosz Jason, mondjuk Oleg? 😀
ozibozi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
sztem ez általánosságban igaz az utóbbi 10 évben, rengeteg filmben van felesleges 20-25 percA Mank-ot megnézte már valaki?én láttam, teljesen korrekt Fincher film, igazából semmi extra, mindenki hozza a kötelezőt. szórakoztató, de közben tök jó kérdéseket feszeget, bár a 130 perces játékidőt picit feleslegesnek érzem. mondjuk ez minden netflix filmre igaz, hogy túl sok alkotói szabadságot kapnak a rendezők és nincs egy producer vagy bárki, aki jobban beleszólna.
bcsarli
Löfli
A Mank-ot megnézte már valaki?én láttam, teljesen korrekt Fincher film, igazából semmi extra, mindenki hozza a kötelezőt. szórakoztató, de közben tök jó kérdéseket feszeget, bár a 130 perces játékidőt picit feleslegesnek érzem. mondjuk ez minden netflix filmre igaz, hogy túl sok alkotói szabadságot kapnak a rendezők és nincs egy producer vagy bárki, aki jobban beleszólna.
bcsarli
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
sztem simán várható hogy az hbo go-t végre dobják a faszba így hogy van a maxAzért erre nagy tétekben nem érdemes fogadni 😊Sajnos csak Usára érvényes.BREAKING: Warner Bros. will release its entire 2021 slate of films on HBO Max the same day they hit theaters, including Dune, Matrix 4, Mortal Kombat, Godzilla vs. Kong, The Suicide Squad, Tom & Jerry, so many more. https://t.co/W5qPFw9GJw pic.twitter.com/wVtSYcducn
— IGN (@IGN) December 3, 2020
Negritis
warr_bNem csak a Disney+, hanem az HBO Max is el fog indulni itthon 2021. masodik felében. Vagy legalábbis elkezdik az átállást az HBO GO-ról.
— winnie.sorozatjunkie (@sorozatjunkie) December 3, 2020
Löfli
22 lesz az.
warr_b
minél hamarabb teszik annál jobb, kérdés annak a fejlesztési szerződése mikor áll le
Azért erre nagy tétekben nem érdemes fogadni 😊Sajnos csak Usára érvényes.BREAKING: Warner Bros. will release its entire 2021 slate of films on HBO Max the same day they hit theaters, including Dune, Matrix 4, Mortal Kombat, Godzilla vs. Kong, The Suicide Squad, Tom & Jerry, so many more. https://t.co/W5qPFw9GJw pic.twitter.com/wVtSYcducn
Negritis
warr_bNem csak a Disney+, hanem az HBO Max is el fog indulni itthon 2021. masodik felében. Vagy legalábbis elkezdik az átállást az HBO GO-ról.
Löfli
22 lesz az.
Sajnos csak Usára érvényes.BREAKING: Warner Bros. will release its entire 2021 slate of films on HBO Max the same day they hit theaters, including Dune, Matrix 4, Mortal Kombat, Godzilla vs. Kong, The Suicide Squad, Tom & Jerry, so many more. https://t.co/W5qPFw9GJw pic.twitter.com/wVtSYcducn
Negritis
warr_b
Nem csak a Disney+, hanem az HBO Max is el fog indulni itthon 2021. masodik felében. Vagy legalábbis elkezdik az átállást az HBO GO-ról.
vpn és csáSajnos csak Usára érvényes.BREAKING: Warner Bros. will release its entire 2021 slate of films on HBO Max the same day they hit theaters, including Dune, Matrix 4, Mortal Kombat, Godzilla vs. Kong, The Suicide Squad, Tom & Jerry, so many more. https://t.co/W5qPFw9GJw pic.twitter.com/wVtSYcducn
Negritis
warr_b
Sajnos csak Usára érvényes.BREAKING: Warner Bros. will release its entire 2021 slate of films on HBO Max the same day they hit theaters, including Dune, Matrix 4, Mortal Kombat, Godzilla vs. Kong, The Suicide Squad, Tom & Jerry, so many more. https://t.co/W5qPFw9GJw pic.twitter.com/wVtSYcducn
Negritis
Az orosz horror se kutya a Netflixen: Menekülés a tóhozMég az HboGo-t se néztem végig.
ozibozi
Az megvan, utána jöhet a Netflix.
Az orosz horror se kutya a Netflixen: Menekülés a tóhozaz kurvajó
ozibozi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak