Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 022
Solo: A Star Wars Story, 2018Mivel múltkor a sorozatos topikban meg lett említve és eddig kimaradt, gyorsan meg is néztem.
Igazság szerint nem volt rossz, de semmi extra, tipikus heist movie Star Wars köntösben, más köze nem volt hozzá.
A karakterépítés része viszonylag jól működött, de ezt is inkább el tudtam volna képzelni sorozat formájában, mert eléggé gyorsan történtek az események, de azért még a "hihetőség" határán.
Az elején azok a szökjünk el együtt párbeszédek annyira gagyik voltak, hogy rossz volt nézni, szerencsére később azért kapott árnyalatot Emilia Clarke karaktere is, habár a végén az ő története elég wtf fordulatot vett, kb. próbáltak nagyon markolni az írók vagy nemtom, totál felesleges volt behozni azt a karaktert.
Egynek jó volt, kicsit árnyalta a karaktereket, végülis megérdemelné, hogy befejezzék a trilógiát, remélhetőleg a mostani sorozatok és filmek majd megalapoznak neki.
több mint 3 éve
az eddie murphys sztem kurvajóés a Dolemite is my name jó? sok jót hallottam róla, de amúgy teljesen hidegen hagy 😀az a baj h az eredeti geci unalmas 😀jaaa, lol 😀 kösz 😀www.imdb.com/title/tt0072895/?ref_=nm_flmg_act_24én amúgy nem láttam a Roomot, de így is működött a másik.az majd ezután jön, csak előbb ezt látni akartam hozzánézem a roomot és nem tudom mit látokDisaster Artistot láttad? szerintem elég jól átadja, hogy mi volt a "koncepció" 😀
30 perc alatt volt 4 elbaszott szexjelenet
utána ment vmi párkapcsolati vergődés
majd megint szexjelenet a semmiből
a párbeszédek egymásra sem reflektálnak
a jelenetek nem következetesek
és teljesen random és értelmetlen módon előkerül néha egy disznóbőr hogy dobálják de nincs funkciója 😀
az hogy színészi és production value 0 sztem felesleges említeni 😀
és ez a finálé, jézusom 😀
ezt a filmet tényleg komolyan gondolták
Negritis
Löfli
a dolemite-nál nem jött be hogy "fordított" sorrendben láttam
Negritis
a Dolemite-nál mi az eredeti?
Löfli
Dolemite 😀
Negritis
Löfli
Negritis
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
és a Dolemite is my name jó? sok jót hallottam róla, de amúgy teljesen hidegen hagy 😀az a baj h az eredeti geci unalmas 😀jaaa, lol 😀 kösz 😀www.imdb.com/title/tt0072895/?ref_=nm_flmg_act_24én amúgy nem láttam a Roomot, de így is működött a másik.az majd ezután jön, csak előbb ezt látni akartam hozzánézem a roomot és nem tudom mit látokDisaster Artistot láttad? szerintem elég jól átadja, hogy mi volt a "koncepció" 😀
és teljesen random és értelmetlen módon előkerül néha egy disznóbőr hogy dobálják de nincs funkciója 😀
Negritis
Löfli
Negritis
Löfli
Dolemite 😀
Negritis
Löfli
Negritis
több mint 3 éve
A lesbian vampire killers érdekelné egy havaromat, hogy hogy tetszett 😊)))sztem a koncepció az volt hogy csináljuk meg a shaun of the dead-t vonagló csajokkal
MC12
a poénok nem igazán ülnek, karakterek külsőre vannak meg csak amúgy 0
a legnagyobb gond mégis a vágás és az operatőri munka
tele van felesleges gyorsítós vágással a film ami csak árt és nem használ
a történet blőd, de azt nem is vártam tőle
több mint 3 éve
az a baj h az eredeti geci unalmas 😀jaaa, lol 😀 kösz 😀www.imdb.com/title/tt0072895/?ref_=nm_flmg_act_24én amúgy nem láttam a Roomot, de így is működött a másik.az majd ezután jön, csak előbb ezt látni akartam hozzánézem a roomot és nem tudom mit látokDisaster Artistot láttad? szerintem elég jól átadja, hogy mi volt a "koncepció" 😀
Negritis
Löfli
Negritis
Löfli
Dolemite 😀
Negritis
Löfli
több mint 3 éve
jaaa, lol 😀 kösz 😀www.imdb.com/title/tt0072895/?ref_=nm_flmg_act_24én amúgy nem láttam a Roomot, de így is működött a másik.az majd ezután jön, csak előbb ezt látni akartam hozzánézem a roomot és nem tudom mit látokDisaster Artistot láttad? szerintem elég jól átadja, hogy mi volt a "koncepció" 😀
Negritis
Löfli
Negritis
Löfli
Dolemite 😀
Negritis
több mint 3 éve
www.imdb.com/title/tt0072895/?ref_=nm_flmg_act_24én amúgy nem láttam a Roomot, de így is működött a másik.az majd ezután jön, csak előbb ezt látni akartam hozzánézem a roomot és nem tudom mit látokDisaster Artistot láttad? szerintem elég jól átadja, hogy mi volt a "koncepció" 😀
Negritis
Löfli
Negritis
Löfli
Dolemite 😀
több mint 3 éve
én amúgy nem láttam a Roomot, de így is működött a másik.az majd ezután jön, csak előbb ezt látni akartam hozzánézem a roomot és nem tudom mit látokDisaster Artistot láttad? szerintem elég jól átadja, hogy mi volt a "koncepció" 😀
Negritis
Löfli
Negritis
több mint 3 éve
az majd ezután jön, csak előbb ezt látni akartam hozzánézem a roomot és nem tudom mit látokDisaster Artistot láttad? szerintem elég jól átadja, hogy mi volt a "koncepció" 😀
Negritis
Löfli
több mint 3 éve
nézem a roomot és nem tudom mit látokDisaster Artistot láttad? szerintem elég jól átadja, hogy mi volt a "koncepció" 😀
Negritis
több mint 3 éve
nézem a roomot és nem tudom mit látok30 perc alatt volt 4 elbaszott szexjelenet
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
"holnap" lehet megnézem, mint kiderült egyik haver végignézte a roomot egyedül szóval arra is időt kell szánnom 😀A lesbian vampire killers érdekelné egy havaromat, hogy hogy tetszett 😊)))a szamuráj zsaru zseniálisan szar, a jelenetek rossz sorrendbe vannak összevágva és vannak amik ki is maradtakEz egy nagyon erős felhozatal 😊 az alom.net önmagában komoly agysejt pusztító...mondok szebbet, láttam mozikban is aztán itthon haverokkal ivás közbe 😀bottom 5 (vod-mozi idei-régi egybe)www.youtube.com/watch?v=JaotiOp45dg
cats
Negritis
Igor
amúgy a mai terv se gyenge
samurai cop
the room
pusztító ököl
háború a földön
álom.net
terraformars
lesbian vampire killers
már megint egy dilis amcsi film
DnD trilogy
Negritis
MC12
a magyar szinkron javít egy csomó hibát az eredetiben, de hogy ez a film előnyére válik-e azt nem tudom 😀
"ínyenc"eknek simán javaslom
az álom.net magyar film szóval oldalcickó van benne, amúgy a legszarabb tini filmeket idézi a 90es évek végéről
a pusztító ököl egy 80as éveket idéző anime adaptáció csak a 90es évekből, aki szereti a mad max klónokat az tehet vele egy próbát
asszem a roomot is elindítottuk de az már nincs meg 😀
Negritis
MC12
több mint 3 éve
MC12
6 378
A lesbian vampire killers érdekelné egy havaromat, hogy hogy tetszett 😊)))a szamuráj zsaru zseniálisan szar, a jelenetek rossz sorrendbe vannak összevágva és vannak amik ki is maradtakEz egy nagyon erős felhozatal 😊 az alom.net önmagában komoly agysejt pusztító...mondok szebbet, láttam mozikban is aztán itthon haverokkal ivás közbe 😀bottom 5 (vod-mozi idei-régi egybe)www.youtube.com/watch?v=JaotiOp45dg
cats
Negritis
Igor
samurai cop
the room
pusztító ököl
háború a földön
álom.net
terraformars
lesbian vampire killers
DnD trilogy
Negritis
MC12
a magyar szinkron javít egy csomó hibát az eredetiben, de hogy ez a film előnyére válik-e azt nem tudom 😀
az álom.net magyar film szóval oldalcickó van benne, amúgy a legszarabb tini filmeket idézi a 90es évek végéről
a pusztító ököl egy 80as éveket idéző anime adaptáció csak a 90es évekből, aki szereti a mad max klónokat az tehet vele egy próbát
Negritis
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
a szamuráj zsaru zseniálisan szar, a jelenetek rossz sorrendbe vannak összevágva és vannak amik ki is maradtakEz egy nagyon erős felhozatal 😊 az alom.net önmagában komoly agysejt pusztító...mondok szebbet, láttam mozikban is aztán itthon haverokkal ivás közbe 😀bottom 5 (vod-mozi idei-régi egybe)www.youtube.com/watch?v=JaotiOp45dg
cats
Negritis
Igor
samurai cop
the room
pusztító ököl
háború a földön
álom.net
terraformars
lesbian vampire killers
DnD trilogy
Negritis
MC12
több mint 3 éve
WW84Ebben a filmben mi volt 2,5 óra ?
Korrekt, néhol unalmas, de a vége nagyon tanulságos! Tetszett. Azt hittem több lesz a cicaharc, de inkább rámentek a drámaibb részre, és ez jól állt a filmnek!
Pedro Pascal nagyon adja.
Gal Gadot még mindig tökéletes WW!
Hans Zimmer meg csak Hans Zimmer!
steelwolf
1,5 órában egy nézhető film lett volna, így egy tulnyujtott katyvasz lett.
Pascal tényleg jó volt, de ennyi az ossz pozitívum.
Drámák és a fordulatok az első 10 percben kitaláljatóak voltak. Egy Marthanyira voltak a BvS-től.
több mint 3 éve
MC12
6 378
Ez egy nagyon erős felhozatal 😊 az alom.net önmagában komoly agysejt pusztító...mondok szebbet, láttam mozikban is aztán itthon haverokkal ivás közbe 😀bottom 5 (vod-mozi idei-régi egybe)www.youtube.com/watch?v=JaotiOp45dg
cats
Negritis
Igor
samurai cop
the room
pusztító ököl
háború a földön
álom.net
terraformars
lesbian vampire killers
DnD trilogy
Negritis
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
WW84érdekes, én ahhoz képest h mennyire tetszett az első ww, ez a a ww84 egy nagy rakás gőzölgő szar volt számomra.
Korrekt, néhol unalmas, de a vége nagyon tanulságos! Tetszett. Azt hittem több lesz a cicaharc, de inkább rámentek a drámaibb részre, és ez jól állt a filmnek!
steelwolf
de sokan vagyunk sokfélék
több mint 3 éve
mondok szebbet, láttam mozikban is aztán itthon haverokkal ivás közbe 😀bottom 5 (vod-mozi idei-régi egybe)www.youtube.com/watch?v=JaotiOp45dg
cats
Negritis
Igor
samurai cop
the room
pusztító ököl
háború a földön
álom.net
terraformars
lesbian vampire killers
DnD trilogy
több mint 3 éve
bottom 5 (vod-mozi idei-régi egybe)www.youtube.com/watch?v=JaotiOp45dg
cats
Negritis
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Death to 2020... szatíraelvileg a black mirrorosok csinálták
www.netflix.com/title/81332175?s=a&trkid=13747225&t=fbm
bogec7
több mint 3 éve
top 3 idei vodD A: A life on our planet
Chicago 7
Love and Monsters
top 3 idei mozi (amit én idén láttam ott)
Jojo
Gentlemen
Tenet
top 3 idén látott régebbi film
internal affairs
lord of war
misery
bottom 5 (vod-mozi idei-régi egybe)
cats
365 nap
breach
check point
air strike
15x voltam moziba és 125 film-mozi volt itthon nézve még mellé
amúgy nem is rossz év ha csak ezeket nézem
több mint 3 éve
WW84 Korrekt, néhol unalmas, de a vége nagyon tanulságos! Tetszett. Azt hittem több lesz a cicaharc, de inkább rámentek a drámaibb részre, és ez jól állt a filmnek!
több mint 3 éve
bogjosi
1 497
Death to 2020... szatírawww.netflix.com/title/81332175?s=a&trkid=13747225&t=fbm
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Hát ez szomorú. Valahol persze várható volt, mert muszáj a Marvellel / Disney-vel valahogy versenyezni...Nagyon várom már, hogy beköszöntsön valami új korszak és vége legyen ennek a comic book movie-dömpingnek, hátha egyszer szaturálják végre a piacot... bár nyilván nem úgy tűnik egyelőre sajnos. 😕
Hátha ezt éri el ezzel a DC, jó lenne...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
hu.ign.com/warner-bros-pictures/64100/news/a-warner-felfedte-mestertervet-2022-tol-evente-4-dc-filmet-kuldenek-moziba-es-ez-meg-nem-minden?amp=1
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta