Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Tvben (mozi+) most megy az Emlékmás, természetesen a Schwarzis Jobbik felé...Még mindig rohadtul adja ez a film. 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
1917Végre utolsó nap eljutottam rá.
Szép film, jó film, de jogosan nyert előtte az Élősködők.
Az viszont, hogy kb. vágás nélkül vették fel, egészen zseniális.
Sötét vizeken
Remek film, Mark Ruffalo Oscar szintűt alakít. Alapból szeretem az ilyen ügyvédes filmeket, de itt sokkal többet kapunk.
A története pedig elképesztő, és sajnos maga a rideg valóság.
Ajánlom mindenkinek!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Sajnos bőven-bőven nem vagyok naprakész filmek terén, de nem is szoktam nézni igazából, csak ami úgy megfog trailer alapján.Na az Interstellar ilyen volt. Zseniális film lett, annyira vegyes volt hogy nagyon. Mind érzelmileg, mind cselekményileg, plusz ezek a fantáziatöltetek amik megfordultak a filmben. Nem bántam meg egy percét sem!
Szerkesztette: Coolearie
több mint 4 éve
twitter.com/mattreevesLA/status/1235261421425958912
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Bird Box... Hát nem tudom. Én sokkal többre számítottam. Az eleje bekezdett rendesen, és az első másfél óra kifejezetten tetszetős volt. Utána viszont.. túlságosan elnyújtott és semmitmondó lett nekem a vége. Nem is beszélve a "csattanóról", ami nagyon klisés és gagyi lett. Többet ki lehetett volna hozni ebből.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Nekem ez kimaradt anno, de ezek a nevek ütnek 😊twitter.com/dggfthr/status/1174053761440002048?s=09
több mint 4 éve
Nem tudom miért de megnéztem a Pokemon Mewtwo visszavágot... Elég gagyi a 3D, de ez a japán szörnyes világ még mindig működik 😊Amúgy a film maga gyenge
több mint 4 éve
Sonic:szórakoztató hülyeség, nem bántó
Carrey meg zseniális
több mint 4 éve
En meg Chrisnek. Akkor azt hiszem, en nyertem.mondjuk számomra a Heat az inkább crime, thriller mint akció filmaz a legborzasztóbb, hogy kifejezetten dühös vagyok a végéért, mert De Nironak szurkoltam😊
ha akció film akkor Raid
Negritis
NB2
több mint 4 éve
kösz a spoilert 😕 | irónia volt |mondjuk számomra a Heat az inkább crime, thriller mint akció filmaz a legborzasztóbb, hogy kifejezetten dühös vagyok a végéért, mert De Nironak szurkoltam😊
ha akció film akkor Raid
Negritis
NB2
több mint 4 éve
mondjuk számomra a Heat az inkább crime, thriller mint akció filmaz a legborzasztóbb, hogy kifejezetten dühös vagyok a végéért, mert De Nironak szurkoltam😊
ha akció film akkor Raid
Negritis
több mint 4 éve
mondjuk számomra a Heat az inkább crime, thriller mint akció filmha akció film akkor Raid
több mint 4 éve
En azt olvastam, hogy kb masfel het utan maris bejelentettek, hogy lesz 4. resz is.3 dolog miatt jött ki a film.Én szerintem csak az elsőt láttam félig, de nekem az is szar volt. Alapból nem vagyok akciófilm fan, noha a minőségit azt meg tudom nézni, teszem azt a kedvenc akciófilmem a Szemtől szemben. Azt nekem nem fogja verni 1 akciófilm sem.Bad Boys 3biztos velem van a baj, én messze nem tartottam botrányosan szarnak
Egyszerűen botrányosan szar! Az alapsztori nagyjából fél oldal lehetett, kézírással, de magán a forgatókönyvön se nagyon kellett gondolkodnia a gyakornoknak, aki írta.
Viccesnek nem volt vicces, mindkét főszereplő kellően le volt robbanva, igaz egy erős Porsche reklámot azért adott a film.
Fél napja láttam, de a 4 új töltelékszereplő nevére már nem emlékszem, igaz max dísznek voltak jók, esetleg az eyecandy faktor hiányát ellensúlyozni.
Lawrence már maszk nélkül is képes a gagyi mamira, szellemiségében pedig Vin Dieselt idézte a család fontosságáról.
Nemhogy egy mozijegyet, de még a torrent letöltés miatti villanyszámla többletet sem érte meg!
A vége meg😀
VanillaSky
a gemini men-nel van áthallás főleg a "fordulat" terén
de összeségében egy hót átlagos akció film
nekem működött az hogy az öregek most már öregek, nem pedig terminátorok (vagyis hát már a terminator is öreg 😀)
az meg h ML meghízott teljesen normális főleg h nyugdíj közelébe került
Negritis
shagi0206
1. Úgy látták van rá igény és akik imádták az 1-2 hangulatát elfognak menni rá és valószínűleg tetszeni is fog nekik mondjuk 2/3-ban
2. Az első miatt pénz
3. Ha jó számokat hoz és még látják, hogy van értelme elekezdik építeni tovább a történet szálat, az egyébként kurvára szarul felépített egyéb emberekkel.
Szóval ha az 1. nem tetszett, nem csoda hogy ez se 😀
Toca
Es ehhez semmi tobb nem kellett, minthogy valami 110 millio koruli osszeget hozott a film addig, es 90 korul csinaltak meg. Szoval filmes mertekkel nezve mar az is siman eleg volt, hogy minimalisan megfejelte a bevetel a kiadast, es hozott nemi nyereseget. Nyilvan ez azota nott, de koszonoviszonyban sincs a blockbusterekkel.
több mint 4 éve
3 dolog miatt jött ki a film.Én szerintem csak az elsőt láttam félig, de nekem az is szar volt. Alapból nem vagyok akciófilm fan, noha a minőségit azt meg tudom nézni, teszem azt a kedvenc akciófilmem a Szemtől szemben. Azt nekem nem fogja verni 1 akciófilm sem.Bad Boys 3biztos velem van a baj, én messze nem tartottam botrányosan szarnak
Egyszerűen botrányosan szar! Az alapsztori nagyjából fél oldal lehetett, kézírással, de magán a forgatókönyvön se nagyon kellett gondolkodnia a gyakornoknak, aki írta.
Viccesnek nem volt vicces, mindkét főszereplő kellően le volt robbanva, igaz egy erős Porsche reklámot azért adott a film.
Fél napja láttam, de a 4 új töltelékszereplő nevére már nem emlékszem, igaz max dísznek voltak jók, esetleg az eyecandy faktor hiányát ellensúlyozni.
Lawrence már maszk nélkül is képes a gagyi mamira, szellemiségében pedig Vin Dieselt idézte a család fontosságáról.
Nemhogy egy mozijegyet, de még a torrent letöltés miatti villanyszámla többletet sem érte meg!
A vége meg😀
VanillaSky
nekem működött az hogy az öregek most már öregek, nem pedig terminátorok (vagyis hát már a terminator is öreg 😀)
Negritis
shagi0206
1. Úgy látták van rá igény és akik imádták az 1-2 hangulatát elfognak menni rá és valószínűleg tetszeni is fog nekik mondjuk 2/3-ban
2. Az első miatt pénz
3. Ha jó számokat hoz és még látják, hogy van értelme elekezdik építeni tovább a történet szálat, az egyébként kurvára szarul felépített egyéb emberekkel.
Szóval ha az 1. nem tetszett, nem csoda hogy ez se 😀
több mint 4 éve
shagi0206
10 939
Én szerintem csak az elsőt láttam félig, de nekem az is szar volt. Alapból nem vagyok akciófilm fan, noha a minőségit azt meg tudom nézni, teszem azt a kedvenc akciófilmem a Szemtől szemben. Azt nekem nem fogja verni 1 akciófilm sem.Bad Boys 3biztos velem van a baj, én messze nem tartottam botrányosan szarnak
A vége meg😀
VanillaSky
Negritis
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=69GjaVWeGQM&feature=emb_title
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=7SvLzKby0lg&feature=emb_title
több mint 4 éve
Úriemberekuh, nah ez a film jó élmény volt és sztem a film is kurvajó
a forgatókönyv ül, a színészek zseniálisak
az interakciók működnek és jók az akciók
aki szerette a A Ravasz, az agy... meg a Blöfföt annak javaslom mindenképp
és aki teheti felirattal nézze
sztem ez a film odatehető az említett kettő mellé, főleg hogy a film alapfelütése miatt GR csavart is a formulán ami kifejezetten jól működött
több mint 4 éve
Ha az asszony a szules utan nem maradhat dagadt, akkor Lawrence se legyen mar koca...Bad Boys 3biztos velem van a baj, én messze nem tartottam botrányosan szarnak
A vége meg😀
VanillaSky
Negritis
több mint 4 éve
Bad Boys 3biztos velem van a baj, én messze nem tartottam botrányosan szarnak
A vége meg😀
VanillaSky
több mint 4 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=kNw8V_Fkw28
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
deyell
11 702
akinek tetszett az Uncut Gems, ne hagyja ki a rendezőpáros korábbi filmjét, a Good Time-ot.
choose life