NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
az első közelebb van a hidden dragon crouching tigerhez mint egy hagyományos marvel filmhez sztemde rendi vagy hogy ránéztél, az első kettő nem az én filmem, nem szoktam nézni ilyeneket, nincs erre időm.így ránézve a látványfilmek vannak amik megérik sztem:én is gondolkoztam, hogy megnézem Máltán az éden moziban, de nem biztos, hogy megéri. más film meg nincs amit érdemes lenne.Reminiscence (Új múltat) látta vki? vélemények?én sztem ma nézem meg miután befejeztem a worth-t
csebi
de amiket olvastam nem lett jó
csak a filmbarátok miatt nézem meg
Negritis
csebi
shang chi
suicide squad
free guy
Negritis
a free guyon gondolkoztam el még valóban.
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
de rendi vagy hogy ránéztél, az első kettő nem az én filmem, nem szoktam nézni ilyeneket, nincs erre időm.így ránézve a látványfilmek vannak amik megérik sztem:én is gondolkoztam, hogy megnézem Máltán az éden moziban, de nem biztos, hogy megéri. más film meg nincs amit érdemes lenne.Reminiscence (Új múltat) látta vki? vélemények?én sztem ma nézem meg miután befejeztem a worth-t
csebi
Negritis
csebi
shang chi
suicide squad
free guy
Negritis
a free guyon gondolkoztam el még valóban.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
így ránézve a látványfilmek vannak amik megérik sztem:én is gondolkoztam, hogy megnézem Máltán az éden moziban, de nem biztos, hogy megéri. más film meg nincs amit érdemes lenne.Reminiscence (Új múltat) látta vki? vélemények?én sztem ma nézem meg miután befejeztem a worth-t
csebi
Negritis
csebi
shang chi
suicide squad
free guy
több mint 4 éve
én is gondolkoztam, hogy megnézem Máltán az éden moziban, de nem biztos, hogy megéri. más film meg nincs amit érdemes lenne.Reminiscence (Új múltat) látta vki? vélemények?én sztem ma nézem meg miután befejeztem a worth-t
csebi
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Reminiscence (Új múltat) látta vki? vélemények?én sztem ma nézem meg miután befejeztem a worth-t
csebi
több mint 4 éve
Reminiscence (Új múltat) látta vki? vélemények?
több mint 4 éve
Shang Chi és a 10 gyűrű legendájasztem egy tök jó eredet történet volt, bár ugye annak minden előnyével és hátrányával
a cgi odabasz, az akció is kurvajó volt
a body count elég magas
a színészek is faszák voltak | ben kingsleyt talán kicsit túltolják és Awkwafina is meh volt kicsit |
vannak benne utalások a továbbiakra is ( Wong a trailerben is szerepel), és én azt hittem hogy | Mephisto van a kapu mögött, de elvileg a Dweller az
ami szintén Strange felé vezeti a szálakat |
több mint 4 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ha a vége borzalmas, akkor az elejét nézd meg!Akkor meg se nézzem ?youtu.be/ugin5ns6-b4A vége borzalmas
Valaki látta már ?
Milyen ?
VvAlekosz
sapka
VvAlekosz
Ha tetszik, nézd addig, amíg jónak érzed. Közben lehet, hogy véget is ér a film, és észre sem veszed, h a "vége borzalmas"!
Amikor pedig észreveszed, h "ez borzalmas", akkor ajánlom, hogy hagyd abba!
Szívesen.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Akkor meg se nézzem ?youtu.be/ugin5ns6-b4A vége borzalmas
Valaki látta már ?
Milyen ?
VvAlekosz
sapka
több mint 4 éve
nekem nem működött az egész amúgyItt jegyezném meg, hogy én imádtam és imádom az első részt, mert egy nagyon jó akciófilm/sci-fi, de hogy azt a filozofikus kuktuszt, ami rá épült sose értettem, az tuti!Nálam meg az emelte ki magasan az átlagos látványfilmek közül.
Szokol
bcsarli
a látvány jó, de a háttér az elég dumb
több mint 4 éve
Itt jegyezném meg, hogy én imádtam és imádom az első részt, mert egy nagyon jó akciófilm/sci-fi, de hogy azt a filozofikus kuktuszt, ami rá épült sose értettem, az tuti!Nálam meg az emelte ki magasan az átlagos látványfilmek közül.
Szokol
több mint 4 éve
ma megyek majd nézni, de jó látni hogy Andy Le is benne vanwww.youtube.com/watch?v=LgDwlJb2o3k
több mint 4 éve
youtu.be/ugin5ns6-b4A vége borzalmas
Valaki látta már ?
Milyen ?
VvAlekosz
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 4 éve
Itt jegyezném meg, hogy én imádtam és imádom az első részt, mert egy nagyon jó akciófilm/sci-fi, de hogy azt a filozofikus kuktuszt, ami rá épült sose értettem, az tuti!
több mint 4 éve
De volt benne Monica Bellucci 😊Már a 3. Is rohadt zavaros volt.a 3 sztem tiszta, a 2 a zavaros
ozibozi
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Már a 3. Is rohadt zavaros volt.a 3 sztem tiszta, a 2 a zavaros
ozibozi
több mint 4 éve
Már a 3. Is rohadt zavaros volt.
több mint 4 éve
Keanu Neo-t is John Wick-be fogja nyomni? 😊
több mint 4 éve
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=1AjoTViR4-U