Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Parasite / ÉlősködőkNagyon jó, tegnap este még épp beültem rá a díjátadó előtt. A történet marha jó, a lefolyása még inkább. Gyütt is Oscar bácsi 😎
JoJo Nyuszi
Ezt meg most... Örülök, hogy Waititi nyert vele, zseniális film. Scarlett remek, de az 5 perc szerep miatt nem őt jelöltem volna díjra legjobb mellékszereplőben, hanem a zsidó lányt alakító csajt.
Maga a film szórakoztató és drámai egyszerre. Szuper!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
ez bolond de imádomwww.youtube.com/watch?v=m75CX7P0Gqk&feature=youtu.be&t=116
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Bad Boys 3:buta, de elégségesen szórakoztató akció film
egy jobb rendezőnél a film "pace" nem annyire random és akkor élvezhetőbb lett volna
meg a viccek fele is cringy
több mint 4 éve
JéBé
7 035
Az a szint, hogy melyik a jobb az mar erosen egyeni preferencia, karakterekben / szineszi jatekban a Gentleman mindenkeppen jobb szerintem.Gentlemanvan olyan jó mint a Ravasz az Agy? számomra az a csúcs Guy Ritchie-nél
Ez az Úriemberek irtózatosan jó lett. Nem olyan csibészes mint a Blöff, sokkal felnőttebb (vagy én lettem az 15 év alatt?) és lassabb, de zabáltam minden percét. Ja és nyilván mondani sem kell, hogy csakis eredeti nyelven. Legalábbis elsőre mindenképp.Nem tudom mikor szórakoztam utoljára ennyire jól bármilyen filmnél. Szentsegtörés de talán nekem jobban be is jön mint a Blöff.
Hanni
JéBé
Negritis
több mint 4 éve
Gentlemanvan olyan jó mint a Ravasz az Agy? számomra az a csúcs Guy Ritchie-nél
Ez az Úriemberek irtózatosan jó lett. Nem olyan csibészes mint a Blöff, sokkal felnőttebb (vagy én lettem az 15 év alatt?) és lassabb, de zabáltam minden percét. Ja és nyilván mondani sem kell, hogy csakis eredeti nyelven. Legalábbis elsőre mindenképp.Nem tudom mikor szórakoztam utoljára ennyire jól bármilyen filmnél. Szentsegtörés de talán nekem jobban be is jön mint a Blöff.
Hanni
JéBé
több mint 4 éve
JéBé
7 035
Gentleman Ez az Úriemberek irtózatosan jó lett. Nem olyan csibészes mint a Blöff, sokkal felnőttebb (vagy én lettem az 15 év alatt?) és lassabb, de zabáltam minden percét. Ja és nyilván mondani sem kell, hogy csakis eredeti nyelven. Legalábbis elsőre mindenképp.Nem tudom mikor szórakoztam utoljára ennyire jól bármilyen filmnél. Szentsegtörés de talán nekem jobban be is jön mint a Blöff.
Hanni
több mint 4 éve
twitter.com/ThatDaveBrown/status/1226734114931388416
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Ez örömteli hír, éljen a nem hollywoodi filmipar 😊 a női díjakat adhatták volna másnak, de szerencsére végül az irishmen se kapott semmit
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
dugo93
4 225
Hoppá, Élősködők...Ha valamikor jó helyre került ez a díj, az most van.
több mint 4 éve
Sajnos egyertelmu, hogy Phoenix kapja az Oscart, de en azert remenykedem, hogy valami csoda folytan megsem. Nalam legalabbis Driver kapna. Phoenix meg csak nem is a legjobb Joker volt szvsz. ☺️sajna laura dern-nek adták amit nem értek sztem teljesen középszar volt
Scarlettnek viszont drukkolok, eleg eros eve volt.
Stez
és igen driver jobban megérdemelte volna, de hollywood-ban még mindig színészi teljesítmény az hogy csontsoványra fogysz
több mint 4 éve
Sajnos egyertelmu, hogy Phoenix kapja az Oscart, de en azert remenykedem, hogy valami csoda folytan megsem. Nalam legalabbis Driver kapna. Phoenix meg csak nem is a legjobb Joker volt szvsz. ☺️Scarlettnek viszont drukkolok, eleg eros eve volt.
több mint 4 éve
Kirk Douglas... azt hittem sosem jön el ez a nap, úgy tűnt, elfeledkezett róla a halál... 😪Meg is nézem este az utolsó visszaszámlálást. Szerintem vagy 25 éve láttam utoljára.
RIP
warr_b
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 4 éve
Netflixen vannak jo autoversenyzos filmek. Talaltam egyet ma, ami tetszett. Nem feltetlen csak a versenyzesrol szol, hanem egy nagypofaju, de zsenialis fekete pilota eleterol a feherek versenyen. Tanulsagos sztem:Uppity: The Willy T. Ribbs Story.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Kirk Douglas... azt hittem sosem jön el ez a nap, úgy tűnt, elfeledkezett róla a halál... 😪 RIP
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Ez az Úriemberek irtózatosan jó lett. Nem olyan csibészes mint a Blöff, sokkal felnőttebb (vagy én lettem az 15 év alatt?) és lassabb, de zabáltam minden percét. Ja és nyilván mondani sem kell, hogy csakis eredeti nyelven. Legalábbis elsőre mindenképp.
több mint 4 éve
no
7 286
A csúsztatásoktól eltekintve nagyon jól szórakoztam a Ford vs Ferrari-n.Bale alakitasa mindig paratlan, kiveve a The Prestige-ben | ( ott paros volt ) |
Tetszett. Bale alakítása ismét páratlan.
LoveSobri
több mint 4 éve
- JC6
6 981
A csúsztatásoktól eltekintve nagyon jól szórakoztam a Ford vs Ferrari-n. Tetszett. Bale alakítása ismét páratlan.
több mint 4 éve
Életem egyik legszörnyűbb film”élményét” adta ma a Csiszolatlan gyémánt.jojo,de az a csaj legalább jól néz ki 😀
Ez valami förtelem.
A ripacskodás, az idegesítő, semmitmondó beszéd, az állandó háttérzaj, se eleje, se vége, csak úgy repkednek a nevek, mindenki ordibál, azt se tudod ki kicsoda, megy a kapkodás, ugrálás össze - vissza, egy nagy katyvasz az egész (amikor AS a felesége elé áll hogy bevallja a szeretőjét, ember, ha nem tudnád a sztorit, egy hét múlva sem tudnád mit akar kinyögni. Aaaa, ne. De. Adj esélyt. Tudod. Aaaa, nézz a szemembe. Ugye. Neee. Ajjj..).
Kegyetlen. Vallatni lehetne vele bárhol, bármikor.
Pár hónappal ezelőtt olvastam egy magasztos cikket, hogy Sandler micsoda színészi teljesítményt nyújt, végre nem csak az infantilis, fingóshányós Adam látható, hogy oda teszi magát és a többi.. hát a nagyfaterom 80 évesen lenyomta volna simán.
Borzalom. Rég akadtam ki ennyire film után.
LoveSobri
több mint 4 éve
Életem egyik legszörnyűbb film”élményét” adta ma a Csiszolatlan gyémánt.sztem viszont a filmet szar nézni de iszonyat erős
Ez valami förtelem.
A ripacskodás, az idegesítő, semmitmondó beszéd, az állandó háttérzaj, se eleje, se vége, csak úgy repkednek a nevek, mindenki ordibál, azt se tudod ki kicsoda, megy a kapkodás, ugrálás össze - vissza, egy nagy katyvasz az egész (amikor AS a felesége elé áll hogy bevallja a szeretőjét, ember, ha nem tudnád a sztorit, egy hét múlva sem tudnád mit akar kinyögni. Aaaa, ne. De. Adj esélyt. Tudod. Aaaa, nézz a szemembe. Ugye. Neee. Ajjj..).
Kegyetlen. Vallatni lehetne vele bárhol, bármikor.
Pár hónappal ezelőtt olvastam egy magasztos cikket, hogy Sandler micsoda színészi teljesítményt nyújt, végre nem csak az infantilis, fingóshányós Adam látható, hogy oda teszi magát és a többi.. hát a nagyfaterom 80 évesen lenyomta volna simán.
Borzalom. Rég akadtam ki ennyire film után.
LoveSobri
és én Sandlert Phoenix fölé teszem
az hogy valaki csontsoványra fogy úgy hogy az egészségét veszélyezteti számomra nem SZÍNÉSZI teljesítmény
és amiatt nem adok neki több "pontot", ott a gépész ahol Bale megcsinálta ugyanazt csak mellé sikerült rendesen összerakni kb minden jelenetet
JP jó volt, de azt a felszopást amit kap nem értem
eleve a Joker felszopását se értem mert semmi extrát nem nyújt annak aki látta Scorsese-től a Taxisofőrt meg a Komédia Királyát
én továbbra is Drivernek adnám az Oscart idén
bár még 3 film hátravan (holywood, 2 pápa, pain and glory)
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=XTXfcFe4Tbc&feature=emb_titleez ellopta a show-t? no comment
több mint 4 éve
ozibozi
17 157
Martin Scorsese ... executive producer hogy ő itt mit keresett azt nem értettem, aztán rájöttem hogy sokat...
Gross USA: $48,422,409
Cumulative Worldwide Gross: $48,422,409