NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Tippre the room vetítésSzeptember 3-án akar jönni valaki kanalat dobálni moziba? 😊Ez mit jelent ?
Igor
VvAlekosz
En kihagyom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Szeptember 3-án akar jönni valaki kanalat dobálni moziba? 😊Ez mit jelent ?
Igor
több mint 4 éve
Szeptember 3-án akar jönni valaki kanalat dobálni moziba? 😊
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Free GuyAmúgy inkább Lego movie mint RPO
Gyakorlatilag a Ready Player One Ryan Reynoldsosítva.
Egynek tökéletes popcorn mozi, nem éreztem úgy h átb@sztak a mozijegy árával.
empty taxi
több mint 4 éve
Free GuyGyakorlatilag a Ready Player One Ryan Reynoldsosítva.
Egynek tökéletes popcorn mozi, nem éreztem úgy h átb@sztak a mozijegy árával.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A karácsonyi Marvel menet. több mint 4 éve
buékkorrekt "feldolgozása" az eredetinek, a befejezés jobban tetszett menet közben pár dolog nem feltétlen
aki nem látta a teljesen idegeneket az lehet inkább azt nézze
aki látta az sztem tehet vele egy próbát
guns akimbo
samara weaving <3, de radcliffe is jó volt sztem
a végére teljesen elborul, az akció működik és az egésznek van egy sodrása
kár hogy nem moziban néztem
több mint 4 éve
Hat nem lett tul jo ez a Black Widow. Taskmaster sztorija nagyon gagyi, pedig nagyon badass volt a film elso feleben.Meg a vege is szar lett szerintem.
Az open credit mondjuk zsenialis, megkockaztatom, hogy az eddigi egyik, ha nem a legjobb Marvel nyitas. Kar, hogy igazabol a film legjobb resze is ez lett szamomra.
Na mindegy. Hat Ironman es Captain America mellett akkor lezarult egy masik karakter tortenete is. Kar erte.
több mint 4 éve
én itt találkoztam a műveivel először:www.youtube.com/watch?v=L79TBY421Ag
több mint 4 éve
Dan Olson egyéb videóit is szeretem, de szerintem ez kimondottan jól sikerült. 1976-os animált LOTR adaptációról van benne szó, bemutatva az alkotó Ralph Bakshi karrierjét.youtu.be/Cr_rb_pitHk

több mint 4 éve
Ez az Eternals nagyon várós. Ez a képi világ, zene valami csoda.én várom a shang chi-t és az eternalst isÉrdekes, hogy sokan buktára számítanak, mikor nekem a 3 idei Marvel film közül ez az amit a leginkább várok. Ja még decemberben jón az új Pókember is, na jó akkor azzal egy szinten vagyok kíváncsi erre). Szerintem Chloe Zhao valami nagyon eredetit fog lerakni az asztalra.
az előbbi esetében kína lesz a kérdés hogy ott megy-e nagyot
viszont az utóbbi nagyon lutri, tippre az lenne az első igazi mcu bukta
de a coviddal lehet menteni és magyarázni
Negritis
iktriad
több mint 4 éve
Free GuySzinten ajanlom, ha csak szorakozni szeretnel tokeletes valasztas. Mi nagy tarsasaggal neztuk, mindenkinek jo elmenyt nyujtott.
Negritis
több mint 4 éve
sztem nem ugyanez volt akkorami miatt várja az ember pont azért lutri isUgyanez volt a Galaxis Őrzőinél, az eléggé bejött. Igaz ez sokkal komolyabb hangvételű filmnek tűnik annál (hiába a trailer végi poén). És azért van 1-2 nagy név benne, hogy el lehessen adni. Én drukkolok neki, pl. Zhao miatt.
teljesen új bagázst hoznak be ez elsülhet jól de szarul is mert nincs "kiért" moziba menni ami az mcu-nak nagy vonzereje
Negritis
iktriad
az avengers 4 lezárt egy komoly ciklust
míg a gotg az a ciklus felfelé vezető részénél jött be
nem mondom hogy bukás lesz, sőt remélem nem
de vannak félelmeim a film minőségétől függetlenül
több mint 4 éve
ami miatt várja az ember pont azért lutri isUgyanez volt a Galaxis Őrzőinél, az eléggé bejött. Igaz ez sokkal komolyabb hangvételű filmnek tűnik annál (hiába a trailer végi poén). És azért van 1-2 nagy név benne, hogy el lehessen adni. Én drukkolok neki, pl. Zhao miatt.
teljesen új bagázst hoznak be ez elsülhet jól de szarul is mert nincs "kiért" moziba menni ami az mcu-nak nagy vonzereje
Negritis
több mint 4 éve
ami miatt várja az ember pont azért lutri isén várom a shang chi-t és az eternalst isÉrdekes, hogy sokan buktára számítanak, mikor nekem a 3 idei Marvel film közül ez az amit a leginkább várok. Ja még decemberben jón az új Pókember is, na jó akkor azzal egy szinten vagyok kíváncsi erre). Szerintem Chloe Zhao valami nagyon eredetit fog lerakni az asztalra.
Negritis
iktriad
több mint 4 éve
én várom a shang chi-t és az eternalst isÉrdekes, hogy sokan buktára számítanak, mikor nekem a 3 idei Marvel film közül ez az amit a leginkább várok. Ja még decemberben jón az új Pókember is, na jó akkor azzal egy szinten vagyok kíváncsi erre). Szerintem Chloe Zhao valami nagyon eredetit fog lerakni az asztalra.
Negritis
több mint 4 éve
én várom a shang chi-t és az eternalst isaz előbbi esetében kína lesz a kérdés hogy ott megy-e nagyot
több mint 4 éve
Bár nyakunkon a Shang chi és a tíz gyűrű legendája, Feige-ék már novemberre készülnek. Nagyon. több mint 4 éve
Free GuyKocka akció romcom
Rengeteg benne a hülyeség ha kicsit is vágod a dolgokat, de el tud varázsolni és inkább nem zavar
több mint 4 éve
Cena nem adott hozzá, de nem is vett el a filmbőlThe Suicide SquadMinden egyes filmre nehezen veszem ra magam, amiben Cenat latom. Az a faszi egyszeruen annyira, de annyira unszimpatikus, a szineszi jateka meg a Bautista-fele allandoan rezzenestelen arcot is verni tudja. Bautistanak vannak jol allo szerepek, amiket jol is hoz, igaz, szerintem kis szazalekban, de Cena... O nekem nagyon meh.
Hugh, Gunn teljesen elborult és ez kurva jól áll a filmnek.
Van egy jelenet ami az egesz PG birds of prey akciót zárójelbe teszi
A karakterek működnek és kb ki vannak használva és jobban vannak felvezetés
Chris Rat és Dave Ratista odavert
Negritis
Stez
fontosabb szereplő az tény
több mint 4 éve
The Suicide SquadMinden egyes filmre nehezen veszem ra magam, amiben Cenat latom. Az a faszi egyszeruen annyira, de annyira unszimpatikus, a szineszi jateka meg a Bautista-fele allandoan rezzenestelen arcot is verni tudja. Bautistanak vannak jol allo szerepek, amiket jol is hoz, igaz, szerintem kis szazalekban, de Cena... O nekem nagyon meh.
Hugh, Gunn teljesen elborult és ez kurva jól áll a filmnek.
Negritis
több mint 4 éve
The Suicide SquadHugh, Gunn teljesen elborult és ez kurva jól áll a filmnek.
több mint 4 éve
www.gamestar.hu/masvilag/szklerozis-multiplexet-diagnosztizaltak-christina-applegate-nel-298030.htmlNem nyerte meg a genetikai lottót szerencsétlen...
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
www.gamestar.hu/masvilag/szklerozis-multiplexet-diagnosztizaltak-christina-applegate-nel-298030.html