Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Gorcsev
500
Jojo nyuszi.Kicsit talán korán adtad fel, a "kiképzés" után valamelyest változik a film.
Nem gondoltam volna, hogy a Becstelen brigantik után meglesz a következő film, amit kikapcsolok, és emlékezni is fogok rá, hogy kikapcsoltam. 15 perc okádék. 😊 Hát, ilyen is kell.
kristóf17
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 4 éve
akkor miért nem hivtok csajokat is és beszéltek érzésekről mint minden normális ember.én láttam moziban is, de akarom hogy szenvedjenek velem 😀macskák?én sztem pénteken nézem megAdok a véleményedre Vrij, megvárlak 😀Mindennap szemben jön velem a Platform c. film Netflixen.En hetvegen fogom megnezni majd. 😀
De nem merem megnézni. Nincs gyenge gyomrom, de érzem hogy tuti nem aludnék pár napig 😀
LoveSobri
Vrij6
LoveSobri
szombaton macskák meg dnd marathon 2 haverral és közbe belső fertőtlenítés
Negritis
a 3ds cgi élő rettenet?
dont do it man, dont do it
briareos
Negritis
nem tudhatod mit tesz ez a barátságotokkal
több mint 4 éve
én láttam moziban is, de akarom hogy szenvedjenek velem 😀macskák?én sztem pénteken nézem megAdok a véleményedre Vrij, megvárlak 😀Mindennap szemben jön velem a Platform c. film Netflixen.En hetvegen fogom megnezni majd. 😀
De nem merem megnézni. Nincs gyenge gyomrom, de érzem hogy tuti nem aludnék pár napig 😀
LoveSobri
Vrij6
LoveSobri
Negritis
a 3ds cgi élő rettenet?
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
macskák?én sztem pénteken nézem megAdok a véleményedre Vrij, megvárlak 😀Mindennap szemben jön velem a Platform c. film Netflixen.En hetvegen fogom megnezni majd. 😀
LoveSobri
Vrij6
LoveSobri
Negritis
a 3ds cgi élő rettenet?
több mint 4 éve
én sztem pénteken nézem megAdok a véleményedre Vrij, megvárlak 😀Mindennap szemben jön velem a Platform c. film Netflixen.En hetvegen fogom megnezni majd. 😀
LoveSobri
Vrij6
LoveSobri
több mint 4 éve
- JC6
6 982
Adok a véleményedre Vrij, megvárlak 😀Mindennap szemben jön velem a Platform c. film Netflixen.En hetvegen fogom megnezni majd. 😀
LoveSobri
Vrij6
több mint 4 éve
- JC6
6 982
Éjszaka, egy rész a kedvenc sorozatból.Mindennap szemben jön velem a Platform c. film Netflixen.Két gyerekkel hogy a picsába tudsz ennyit filmezni???
LoveSobri
peach
Nekem ennyi maradt 😀
több mint 4 éve
Uhh, film+on értelmes film... Nico 😎💪🥋Segal kicsinálja az ellent 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Mindennap szemben jön velem a Platform c. film Netflixen.En hetvegen fogom megnezni majd. 😀
LoveSobri
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Jojo nyuszi.én nem szeretem Tarantino-t, ezért nekem nem ült a Brigantyk
Nem gondoltam volna, hogy a Becstelen brigantik után meglesz a következő film, amit kikapcsolok, és emlékezni is fogok rá, hogy kikapcsoltam. 15 perc okádék. 😊 Hát, ilyen is kell.
kristóf17
de a Jojo-t imádtam, mondjuk Waititi munkásságát imádom
több mint 4 éve
Jojo nyuszi.Nem gondoltam volna, hogy a Becstelen brigantik után meglesz a következő film, amit kikapcsolok, és emlékezni is fogok rá, hogy kikapcsoltam. 15 perc okádék. 😊 Hát, ilyen is kell.
több mint 4 éve
Mindennap szemben jön velem a Platform c. film Netflixen.Két gyerekkel hogy a picsába tudsz ennyit filmezni???
LoveSobri
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
- JC6
6 982
Mindennap szemben jön velem a Platform c. film Netflixen.De nem merem megnézni. Nincs gyenge gyomrom, de érzem hogy tuti nem aludnék pár napig 😀
több mint 4 éve
😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
ozibozi
17 162
Mr. Brooks, elsőre katartikus élmény volt kb. tíz éve, kiváncsi vagyok most visszanézve mit vált ki belőlem.Csak öregedtél kicsit...
empty taxi
több mint 4 éve
Mr. Brooks, elsőre katartikus élmény volt kb. tíz éve, kiváncsi vagyok most visszanézve mit vált ki belőlem.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Tegnap néztük a snowpiercert (netflixen is fent van), tökéletes folytatásnak tűnik 😊elképesztően beteg, sokszor undorító.www.youtube.com/watch?v=RlfooqeZcdYEgész jó film volt, mert az alapötlet és a megvalósítás jó, bár sorozatként sokkal jobban működött volna szerintem.
Negritis
FLZOLI
rohadtul bejött
braxa88
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
braxa88
12 534
elképesztően beteg, sokszor undorító.www.youtube.com/watch?v=RlfooqeZcdYEgész jó film volt, mert az alapötlet és a megvalósítás jó, bár sorozatként sokkal jobban működött volna szerintem.
Negritis
FLZOLI
rohadtul bejött
több mint 4 éve
- JC6
6 982
Atyavilág.Soha nem gondoltam volna, hogy egy török filmen fogok bőgni, mint egy kisgyerek.
Micsoda érzelmi hullámvasút... ááá...
“Csoda a 7-es cellában”
Köszönöm netflix 😀
több mint 4 éve
Ez a Dark Waters tényleg csillagos 5-ös!
több mint 4 éve
ozibozi
17 162
A Nemzeti Filmintézet összesen 90 irodalmi adaptáció, történelmi film, ifjúsági, rajz-, mese- és dokumentumfilm ingyenes online hozzáférésének biztosításával járul hozzá a koronavírus miatt bevezetett digitális oktatáshoz és az otthon maradni kényszerülők tartalmas szórakozásához. filmarchiv.hu/hu/alapfilmek/online-filmklasszikusok?fbclid=IwAR2CL62u0z1fGVPHAl-ZPvNkLLSexqy9eHo31hTCXY2y7D2KbpjVhwGSvHs
több mint 4 éve
rokaur
869
nCore-on is fenn van.Netflixen igen, én is véletlenül futottam beleoh már kint van?www.youtube.com/watch?v=RlfooqeZcdYEgész jó film volt, mert az alapötlet és a megvalósítás jó, bár sorozatként sokkal jobban működött volna szerintem.
Negritis
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
több mint 4 éve
- JC6
6 982
Egy rejtett kincsre bukkantam tegnap:A bankár
Megtörtént esemény, nekem nagyon tetszett, ajánlós.
több mint 4 éve
Netflixen igen, én is véletlenül futottam beleoh már kint van?www.youtube.com/watch?v=RlfooqeZcdYEgész jó film volt, mert az alapötlet és a megvalósítás jó, bár sorozatként sokkal jobban működött volna szerintem.
Negritis
FLZOLI
Negritis
több mint 4 éve
oh már kint van?www.youtube.com/watch?v=RlfooqeZcdYEgész jó film volt, mert az alapötlet és a megvalósítás jó, bár sorozatként sokkal jobban működött volna szerintem.
Negritis
FLZOLI