Filmek
39 feliratkozó
több mint 5 éve
A powers rangers annyira volt jó, hogy miután megnéztem gyorsan kikölcsönöztem a christopher lyod féle rand-a-gúzos verziót és még mindig sokkal de sokkal jobb mint az újmozi éjszakán nekem teljesen jó élmény volt, beültem popcornnal és szórakoztam egy jót
peach
nem jó film, a gond vele az hogy az akar lenni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A powers rangers annyira volt jó, hogy miután megnéztem gyorsan kikölcsönöztem a christopher lyod féle rand-a-gúzos verziót és még mindig sokkal de sokkal jobb mint az új
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
A Power Rangersben ugy remlik, betoltak a theme songot, de lehet rosszul emlekszem.jól emlékszel, viszont kb csak mutatóba
Stez
youtu.be/YtqU_6Imito
több mint 5 éve
A Power Rangersben ugy remlik, betoltak a theme songot, de lehet rosszul emlekszem.volt egy websorozat az durrantotta be a filmes cuccot meginta paul ws andersonos mortal kombat egy teljesen korrekt fantasy martial arts film, a története gyenge de a hangulat, zene és koreográfia hatalmas hangulat bombaEz a film gondolom azert keszul, mert az utobbi evekben ismet nagyon felkaptak a jatekot, folyamatosan jonnek ki az uj reszek. Ebbol kifolyag azt gondolnam, hogy ennel a filmnel ez is a cel, hogy a nezobol kihozza az emlekeket a jelenlegi, es a regi jatek elemeibol, amik az atlagemberben inkabb megmaradtak.
én pl a filmet hamarabb láttam mint a játékot a kezembe vettem és így is teljesen jó volt
az annihiliation egy teljesen külön kávéház, más is a rendező-író, ...
nekem ez nem tűnik jobbnak mint a '95-s, legalábbis a trailer alapján főleg a kötelező beköszönő dumák miatt
ez valahogy nem kellett anno
Negritis
Kivancsian varom egyebkent, anno sokat nyuztam a jatekot, neztem animet is, meg volt valami gagyi sorozat is Kung Laoval a foszerepben, meg fiatal voltam, amikor az RTL Klub vasarnap delutatnonkent adta.
Stez
a mortal kombat conquest az talán 2 évadot élt meg
kiváncsi vagyok hogy lesznek-e akkor barmok mint a power rangers filmnél hogy nem tolják be a theme song-t
én nem várok sokat egy MK filmtől
de megnéztem volna Gareth Evans rendezésében
Negritis
több mint 5 éve
volt egy websorozat az durrantotta be a filmes cuccot meginta paul ws andersonos mortal kombat egy teljesen korrekt fantasy martial arts film, a története gyenge de a hangulat, zene és koreográfia hatalmas hangulat bombaEz a film gondolom azert keszul, mert az utobbi evekben ismet nagyon felkaptak a jatekot, folyamatosan jonnek ki az uj reszek. Ebbol kifolyag azt gondolnam, hogy ennel a filmnel ez is a cel, hogy a nezobol kihozza az emlekeket a jelenlegi, es a regi jatek elemeibol, amik az atlagemberben inkabb megmaradtak.
én pl a filmet hamarabb láttam mint a játékot a kezembe vettem és így is teljesen jó volt
nekem ez nem tűnik jobbnak mint a '95-s, legalábbis a trailer alapján főleg a kötelező beköszönő dumák miatt
Negritis
Kivancsian varom egyebkent, anno sokat nyuztam a jatekot, neztem animet is, meg volt valami gagyi sorozat is Kung Laoval a foszerepben, meg fiatal voltam, amikor az RTL Klub vasarnap delutatnonkent adta.
Stez
a mortal kombat conquest az talán 2 évadot élt meg
kiváncsi vagyok hogy lesznek-e akkor barmok mint a power rangers filmnél hogy nem tolják be a theme song-t
én nem várok sokat egy MK filmtől
de megnéztem volna Gareth Evans rendezésében
több mint 5 éve
a paul ws andersonos mortal kombat egy teljesen korrekt fantasy martial arts film, a története gyenge de a hangulat, zene és koreográfia hatalmas hangulat bombaEz a film gondolom azert keszul, mert az utobbi evekben ismet nagyon felkaptak a jatekot, folyamatosan jonnek ki az uj reszek. Ebbol kifolyag azt gondolnam, hogy ennel a filmnel ez is a cel, hogy a nezobol kihozza az emlekeket a jelenlegi, es a regi jatek elemeibol, amik az atlagemberben inkabb megmaradtak.
Negritis
több mint 5 éve
a paul ws andersonos mortal kombat egy teljesen korrekt fantasy martial arts film, a története gyenge de a hangulat, zene és koreográfia hatalmas hangulat bombaTeljesen egyetértek ezzel a leírással. Fun fact: ha nem töri el asszem 2 héttel a film forgatás előtt a karját, akkor a fiatal Cameron Diaz lett volna Sonya Blade. Helyette így a későbbi Mrs. Pete Sampras lett így a befutó.
az annihiliation egy teljesen külön kávéház, más is a rendező-író,
Negritis
Az Annihilationnek is volt 1-2 értékelhető pillanata(azt a moziban láttam és amikor Smoke vs Liu Kang meccs alatt felcsendült a Fire a Scootertől, azt nagyon bírtam), de az sajna tényleg D kategóriás film lett.
több mint 5 éve
A régi emlékek jutottak szembe amikor még az első részekkel játszottunk naphosszat. Végre egy olyan véres adaptáció, amiról a játék jut eszembe. Ezt lehet csak az ínséges filmfelhozatal mondatja velem 😀Na akkor már csak egy Avangers vs Mortal Kombat filmet várok 😊
Nomac
több mint 5 éve
a paul ws andersonos mortal kombat egy teljesen korrekt fantasy martial arts film, a története gyenge de a hangulat, zene és koreográfia hatalmas hangulat bombaén pl a filmet hamarabb láttam mint a játékot a kezembe vettem és így is teljesen jó volt
több mint 5 éve
Csak bele ne menjünk egy Mortal kombat vs Streetfighter adok-kapokba 😀Az elso resz gagyi volt, de ettol fuggetlenul nezheto, bar amiatt, mert az embernek rogton a jatek jut az eszebe, ugy pedig barmennyire is szar, amit lat, a feeling valahogy elvezhetove teszi.Ha már fele annyira jó lenne, mint a 95-ös film, az már nagy erénynek számítana. Megjegyzem az a verzió (egy-két dolgot leszámítva, lásd itt Reptile hüllő animációját) nagyon szépen öregedett. Ha csak egy olyan fight lenne az újban, mint ez a Reptile vs Liu Kang meccs, már megérné megnézni.A régi emlékek jutottak szembe amikor még az első részekkel játszottunk naphosszat. Végre egy olyan véres adaptáció, amiról a játék jut eszembe. Ezt lehet csak az ínséges filmfelhozatal mondatja velem 😀hát nemtom, paul ws anderson feldolgozása még mindig jobbnak tűnik nekem
Nomac
az hogy ótvarul néz ki nem zavar, nem az a dolga
de shao khan-t is teaselik, goro, shang tsung ...
túl sok mindent kell beletenni hogy meglegyen a fan service
i am sub zero, get over here, kano wins ezeket így miért kell?!
Negritis
iktriad
De az utana kiadott masodik resznel nalam mar ez sem segitett, az szerintem a nezhetetlen kategoria.
Stez

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Az elso resz gagyi volt, de ettol fuggetlenul nezheto, bar amiatt, mert az embernek rogton a jatek jut az eszebe, ugy pedig barmennyire is szar, amit lat, a feeling valahogy elvezhetove teszi.Ha már fele annyira jó lenne, mint a 95-ös film, az már nagy erénynek számítana. Megjegyzem az a verzió (egy-két dolgot leszámítva, lásd itt Reptile hüllő animációját) nagyon szépen öregedett. Ha csak egy olyan fight lenne az újban, mint ez a Reptile vs Liu Kang meccs, már megérné megnézni.A régi emlékek jutottak szembe amikor még az első részekkel játszottunk naphosszat. Végre egy olyan véres adaptáció, amiról a játék jut eszembe. Ezt lehet csak az ínséges filmfelhozatal mondatja velem 😀hát nemtom, paul ws anderson feldolgozása még mindig jobbnak tűnik nekem
Nomac
Negritis
iktriad
De az utana kiadott masodik resznel nalam mar ez sem segitett, az szerintem a nezhetetlen kategoria.
több mint 5 éve
Ha már fele annyira jó lenne, mint a 95-ös film, az már nagy erénynek számítana. Megjegyzem az a verzió (egy-két dolgot leszámítva, lásd itt Reptile hüllő animációját) nagyon szépen öregedett. Ha csak egy olyan fight lenne az újban, mint ez a Reptile vs Liu Kang meccs, már megérné megnézni.A régi emlékek jutottak szembe amikor még az első részekkel játszottunk naphosszat. Végre egy olyan véres adaptáció, amiról a játék jut eszembe. Ezt lehet csak az ínséges filmfelhozatal mondatja velem 😀hát nemtom, paul ws anderson feldolgozása még mindig jobbnak tűnik nekem
Nomac
Negritis
több mint 5 éve
A régi emlékek jutottak szembe amikor még az első részekkel játszottunk naphosszat. Végre egy olyan véres adaptáció, amiról a játék jut eszembe. Ezt lehet csak az ínséges filmfelhozatal mondatja velem 😀hát nemtom, paul ws anderson feldolgozása még mindig jobbnak tűnik nekem
Nomac
több mint 5 éve
A régi emlékek jutottak szembe amikor még az első részekkel játszottunk naphosszat. Végre egy olyan véres adaptáció, amiról a játék jut eszembe. Ezt lehet csak az ínséges filmfelhozatal mondatja velem 😀 több mint 5 éve
www.puliwood.hu/hirek/maris-megdontottek-a-bosszuallok-vegjatek-nyitohetvegi-beveteli-rekordjat-290615.html
több mint 5 éve
kis lovecraft biowww.youtube.com/watch?v=-0VQZFSC9KA
több mint 5 éve
Meglepve olvasom, hogy a mozgóképelemzéses könyv így átment végül Sobrinál, múltkor mintha még az ellentábort gyarapította volna 😊Fejlődőképes és meggyőzhető vagyok, látod.
r.baggio
Csak a hülye nem tud változni.
több mint 5 éve
Egyértelműen ez volt a 6 film legidőtállóbb része.Instant pont a Kapa-Pepe filmeknél, hogy ez egy az egyben benne volt a Kelj fel, komám, ne aludjál!-ban! (És kb. 2 kilométerre vették fel onnan, ahol lakom. 😊 )Nálam a 6 film összesen produkált 1 filmnyi értelmezhető tartalmat.A Kapa-Pepe filmek egyáltalán nem rosszak, a legtöbb ember ott követte el az alapvető hibát, hogy józanul nézte meg őket.Nekem józanul is tetszettek 😊
Kampman
bcsarli
De elfogadom, ha másnak bejöttek.
Kampman
iktriad
több mint 5 éve
Meglepve olvasom, hogy a mozgóképelemzéses könyv így átment végül Sobrinál, múltkor mintha még az ellentábort gyarapította volna 😊Azóta lehet (újra?) elolvasta. 😊
r.baggio
több mint 5 éve
Meglepve olvasom, hogy a mozgóképelemzéses könyv így átment végül Sobrinál, múltkor mintha még az ellentábort gyarapította volna 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Instant pont a Kapa-Pepe filmeknél, hogy ez egy az egyben benne volt a Kelj fel, komám, ne aludjál!-ban! (És kb. 2 kilométerre vették fel onnan, ahol lakom. 😊 )Nálam a 6 film összesen produkált 1 filmnyi értelmezhető tartalmat.A Kapa-Pepe filmek egyáltalán nem rosszak, a legtöbb ember ott követte el az alapvető hibát, hogy józanul nézte meg őket.Nekem józanul is tetszettek 😊
Kampman
bcsarli
Kampman
több mint 5 éve
Nálam a 6 film összesen produkált 1 filmnyi értelmezhető tartalmat.A Kapa-Pepe filmek egyáltalán nem rosszak, a legtöbb ember ott követte el az alapvető hibát, hogy józanul nézte meg őket.Nekem józanul is tetszettek 😊
Kampman
bcsarli
több mint 5 éve
A Kapa-Pepe filmek egyáltalán nem rosszak, a legtöbb ember ott követte el az alapvető hibát, hogy józanul nézte meg őket.Nekem józanul is tetszettek 😊
Kampman
több mint 5 éve
Tom és Jerryt gyerekként ideális nézni,a Kapa-Pepe filmek lehet még erősek gyerekkéntAhogy a Tom és Jerryt is beszívva kell nézniVagy gyerekként.
ozibozi
Sobri Jóska
ozibozi
Kapáékat meg minimális történelmi alapismeretek birtokában.
több mint 5 éve
a Kapa-Pepe filmek lehet még erősek gyerekkéntAhogy a Tom és Jerryt is beszívva kell nézniVagy gyerekként.
ozibozi
Sobri Jóska