Filmek
40 feliratkozó
több mint 6 éve
dugo93
4 230
Spacewalk: Jó kis hidegháborús űrverseny ruszki módra. A Voszhod 2 és Leonov történetét meséli el. Többet nem is írok, nehogy valaki spoilernek vegye.Viszont maga a film tetszett, jobban megcsinálták, mint vártam és jobb is szerintem, mint a Salyut 7. Aki szereti a űrversenyt, mint témát annak bátran ajánlom.
több mint 6 éve
youtube-n is fent van egy csomódehogynem lehet mit csinálni.ezzel nem lehet mit csinálnitwitter.com/jatekpartizan/status/1042836707744403457csak sajnos egyedül...
Negritis
slowmotion
én sajnálom de ezt ki kellett hagynom 😕
Negritis
a megoldást úgy hívják, hogyBSTH csatornaFilm+ 😊
slowmotion
arra értettem hogy már soha nem szerepelnek új filmben együtt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
dehogynem lehet mit csinálni.ezzel nem lehet mit csinálnitwitter.com/jatekpartizan/status/1042836707744403457csak sajnos egyedül...
Negritis
slowmotion
Negritis
a megoldást úgy hívják, hogy
több mint 6 éve
ezzel nem lehet mit csinálnitwitter.com/jatekpartizan/status/1042836707744403457csak sajnos egyedül...
Negritis
slowmotion
több mint 6 éve
twitter.com/jatekpartizan/status/1042836707744403457csak sajnos egyedül...
Negritis
több mint 6 éve
twitter.com/jatekpartizan/status/1042836707744403457
több mint 6 éve
én is megnéztem tegnap (alig voltunk 10en a corvinban háromnegyed4kor feliratoson) de nekem sok bajom nem volt velekb 20 perc után elengedtem pár dolgot és hagytam hogy szórakoztasson a film
ami kb sikerült is, nem lesz maradandó alkotás
tipikusan 5.5es film nálam, átlagnál kicsit talán jobb
több mint 6 éve
deyell
11 702
The Predatornaivan beültem rá, bár láttam a negatív kritikákat, de úgy voltam vele, hogy a Predator 2 sem a kritikusok kedvence, mégis bírtam a hangulata / fekete humora miatt, annak ellenére hogy B kategóriás film. Shane Blacket is kedveltem eddig, így ennek is adtam esélyt.
ebben a filmben viszont semmi sincs meg, amiért szeretni lehetne, sőt inkább olyan, mintha a korábbiak elcseszett paródiája akarna lenni, itt is egy elit csapat áll szemben a yautjákkal, de az a csapat jelen esetben kreténekből áll. az első két részben átjött a feszültség, a kiszolgáltatottság érzése, addig itt ezekről szó sincs, inkább mennek az anyázós poénok végig. ez egy komolyan vehetetlen, a szokásosnál is ostobább / logikátlanabb történetű akcióvígjáték erőltetett, kínos humorizálási kísérletekkel, jellegtelen főszereplővel. Black próbált valami újjal előállni, de ez most nem jött be, csak meggyalázta a Predator franchise-t.
choose life
több mint 6 éve
Ozzynak? kb a hetvenes évek óta az összes...Bosszúvágy (2018 - Bruce Willis)Lehet kimaradt valami évtized?
Nagyon ajánlom, 90-es évek hangulat, bosszúállós feeling, folyik a vér...végre egy igazi régi vágású akció 😊
Asszonynak is tetszett, tényleg minőségi mozi jó történettel, végig feszültséggel és hihető az egész.
Egyszerű film, de nagyszerű.
Chargers LT
Mondjuk Ozzy Osbournek saját elmondása szerint kiesett a komplett évtized. Dont be Ozzy!
ozibozi
több mint 6 éve
ozibozi
17 172
Bosszúvágy (2018 - Bruce Willis)Lehet kimaradt valami évtized?
Nagyon ajánlom, 90-es évek hangulat, bosszúállós feeling, folyik a vér...végre egy igazi régi vágású akció 😊
Asszonynak is tetszett, tényleg minőségi mozi jó történettel, végig feszültséggel és hihető az egész.
Chargers LT
Mondjuk Ozzy Osbournek saját elmondása szerint kiesett a komplett évtized. Dont be Ozzy!
több mint 6 éve
Redbaduh, hát ebből a filmből kellett volna vágni vagy 45 percet de akár 1 órát is (2 óra 40 perc)
akkor kevésbé jött volna elő a low budget feeling
a film lassú és túl sok a kitartott öncélú jelenet
a csaták is sokszor inkább komikusak mint hatásosak
ettől függetlenül szerdai nézésre teljesen jó
több mint 6 éve
Ó, az eredeti Bronsonos 😊 Dehogynem, még a folytatás is...de ez nagyon retro azért 😊 Persze remek film, de ebből az időből a Piszkos Harry filmek a királyak!Bosszúvágy (2018 - Bruce Willis)Jól gondolom, hogy ez nem volt meg?
Chargers LT
https://www.youtube.com/watch?v=7eSwleYLgdc&list=PLWxVlxB3DIgtjG_OTEZDBr2YZPF8unZnc&index=3&t=0m1s
Atari
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Bosszúvágy (2018 - Bruce Willis)Jól gondolom, hogy ez nem volt meg?
Chargers LT
https://www.youtube.com/watch?v=7eSwleYLgdc&list=PLWxVlxB3DIgtjG_OTEZDBr2YZPF8unZnc&index=3&t=0m1s
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 6 éve
Bosszúvágy (2018 - Bruce Willis)Nagyon ajánlom, 90-es évek hangulat, bosszúállós feeling, folyik a vér...végre egy igazi régi vágású akció 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
A lecke bolgár film!A héten csíptem el az MTV-n
Egy elkeseredett tanítónő küzdelme a családja megmentésére a teljes lecsuszastol,egy iskolai szállal osszekotve! Lassú folyasu de magával ragadó film. Kifejezetten tetszett! Tudom ajánlani
több mint 6 éve
American Assassingeneric B movie, egyszer nézhető d ene várjon senki túl sokat
több mint 6 éve
EscobarLehetne kva jó film is de marhára nem az szerintem.
Miért?
mert kb semmi érdekes nincs benne a szerepek nem formálódnak csak ott vannak,a színészek ezért kb játszani sem tudnak hisz nincs mit... a zene hagyjuk,a történet unalmas,semmi izgalom semmi látvány...
azt gondolták a két sztár eladja a filmet ami lehet sikerül is de én nem lettem lenyűgőzve. ... sőt
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=SRNpwFx2DIIEz még mindig egy remek film.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
killer elitesztem már nem érdekli semmi
hát ilyen gyenge filmet rég láttam De Niro kezd anyagias lenni?
nem értem erre mi vitte rá...
Janek
mármint megcsinálta az Intern-t és a nagyfatert kb 1 éven belül
ezek után egyértelmű h csak azért szerepel hogy szerepeljen számomra
több mint 6 éve
ozibozi
17 172
killer eliteKb 15 éve csinál évente pár ‘értékes’ alkotást. 😊
hát ilyen gyenge filmet rég láttam De Niro kezd anyagias lenni?
Janek
több mint 6 éve
killer elitehát ilyen gyenge filmet rég láttam De Niro kezd anyagias lenni?
több mint 6 éve
nem rágták a szánkba a lezárást az biztos, viszont én megvoltam nélkülePrayer Before DawnRohadt beteg film. Amugy igazi bortonben vettek fel a nagy reszet, raadasul a szereplok java is valodi rab. Mondjuk ez a befejezes nekem elegge wtf lett. Pont vartam volna, hogy tortenik valaki a bunyoval, jon valami bajnoksag (etc.), erre tulajdonkeppen egyik percrol a masikra hopp, vege, szevasz.
a magyar cím megint értelmetlen, a film kíméletlen a főszereplő nem annyira
a film maga brutális és nem igazán feel good
minőségi börtön dráma, ajánlom
sajnos a boxjelenetek nem igazán működtek
Negritis
Stez
brutálisan naturalista, az éjszakai WC jelenetnél volt aki kiment a moziból, pedig 7en voltunk összesen
és jah vágtam hogy kb 2 héttel a lebontás előtt vették fel, azt nem vágtam hogy valódi rabok is voltak
több mint 6 éve
Prayer Before DawnRohadt beteg film. Amugy igazi bortonben vettek fel a nagy reszet, raadasul a szereplok java is valodi rab. Mondjuk ez a befejezes nekem elegge wtf lett. Pont vartam volna, hogy tortenik valaki a bunyoval, jon valami bajnoksag (etc.), erre tulajdonkeppen egyik percrol a masikra hopp, vege, szevasz.
a magyar cím megint értelmetlen, a film kíméletlen a főszereplő nem annyira
a film maga brutális és nem igazán feel good
minőségi börtön dráma, ajánlom
sajnos a boxjelenetek nem igazán működtek
Negritis
több mint 6 éve
The last witness. A katyni meszarlas eltusolasarol. Aki a tortenelmet szereti annak jo. Valid. Nem porgos, akciofilm. Nekem tetszett
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P