Filmek
40 feliratkozó
több mint 8 éve
Igaz, hogy nagyon régen láttam a jesse jamest, de arra emlékszem, hogy untam. Lehet újra kéne nézni 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
sose veri le a Blueberryt vagy a Lone Rangert 😉A top5-tel mondjuk nem nagyon szűkítette le a kört szerintem, mert a kétezres években bárhogy számolom, nem készült ötnél több emlékezetes western... 😊 az biztos, hogy a Jesse James meggyilkolása... kell hogy legyen a no. 1.Maradék 4?3 10 to yuma:Nálam top5 modern western.
Jó színészek, jó pontszámok. Úgy ültem le a film elé, hogy nem igazán csalódhatok benne, aztán mégis hatalmasat sikerült. Teljesen ellentmondásos és logikátlan az egész.
dugo93
Sobri Jóska
peach
baggio
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
dugo93
4 233
Tömören a legidegesítőbb dolog az volt, hogy minden ok nélkül volt kedves a "nagy fő gonosz". Mintha nem tudtak volna kitalálni rá jó indokot. | Amikor épp kinyírta volna Dant, az pedig elmeséli, hogy nem a háborúban vesztette el a lábát, hanem egy bajtársa sebesítette meg. Ez annyira drámai volt, hogy abbahagyta a fojtogatást és átállt az oldalára..De már az úton is megszökhetett volna kb bármikor, mégsem tette. Ráadásul úgy bántak vele, mintha csak egy haverjuk lett volna. Odaült az asztalhoz a családi kajára, alig kötözték meg stb. Az pedig külön élmény volt, ahogy kb 200 méterről a vonaton ülve fütyült egyet, amit persze a lova meghallott és futott is utána... |3 10 to yuma:Nálam top5 modern western.
Jó színészek, jó pontszámok. Úgy ültem le a film elé, hogy nem igazán csalódhatok benne, aztán mégis hatalmasat sikerült. Teljesen ellentmondásos és logikátlan az egész.
dugo93
Mi mond ellent minek?
Sobri Jóska
több mint 8 éve
ez alapján nem nagyonkészült egyáltalán 5nél több western? 😀A top5-tel mondjuk nem nagyon szűkítette le a kört szerintem, mert a kétezres években bárhogy számolom, nem készült ötnél több emlékezetes western... 😊 az biztos, hogy a Jesse James meggyilkolása... kell hogy legyen a no. 1.Maradék 4?3 10 to yuma:Nálam top5 modern western.
dugo93
Sobri Jóska
peach
baggio
Negritis
en.wikipedia.org/wiki/Category:2000s_Western_(genre)_films
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
készült egyáltalán 5nél több western? 😀A top5-tel mondjuk nem nagyon szűkítette le a kört szerintem, mert a kétezres években bárhogy számolom, nem készült ötnél több emlékezetes western... 😊 az biztos, hogy a Jesse James meggyilkolása... kell hogy legyen a no. 1.Maradék 4?3 10 to yuma:Nálam top5 modern western.
dugo93
Sobri Jóska
peach
baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
A top5-tel mondjuk nem nagyon szűkítette le a kört szerintem, mert a kétezres években bárhogy számolom, nem készült ötnél több emlékezetes western... 😊 az biztos, hogy a Jesse James meggyilkolása... kell hogy legyen a no. 1.Maradék 4?3 10 to yuma:Nálam top5 modern western.
dugo93
Sobri Jóska
peach
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Maradék 4?3 10 to yuma:Nálam top5 modern western.
dugo93
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
3 10 to yuma:Nálam top5 modern western.
dugo93
Mi mond ellent minek?
több mint 8 éve
dugo93
4 233
3 10 to yuma:Jó színészek, jó pontszámok. Úgy ültem le a film elé, hogy nem igazán csalódhatok benne, aztán mégis hatalmasat sikerült. Teljesen ellentmondásos és logikátlan az egész.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
azért a lázadókért lehet majd izgulni h ne haljon meg mind.nagyon ígéretesnek tűnik:effektive itt is tudja mindenki mi lesz a vege, mondanam h ugy mint a titanicnal, de ott a szerelem volt a kozponti tema.Itt meg tenyleg maga a misszio. a 2. trilogia is ertelmetlen volt ebbol a szempontbol, mivel kb mindenki tudta, hogy mi lesz belole, tehat nagy meglepetesre nem lehet szamitani.
www.youtube.com/embed/sC9abcLLQpI/?wmode=opaque
braxa88
ZoliMP
több mint 8 éve
nagyon ígéretesnek tűnik:Kb. igy kellett volna az Episode 7-nek kineznie (ertelemszeruen a post-Vader kontextusban), aztan lehet hogy elkiabalom es ez is 90%-ban ujrahasznositott sztori lesz.. de egyelore tetszik nekem is.
braxa88
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
ez így van.Én csak remélni tudom,hogy valahogy a későbbi filmekben visszahozzák Yodát,az igazán fasza lenne.nagyon ígéretesnek tűnik:effektive itt is tudja mindenki mi lesz a vege, mondanam h ugy mint a titanicnal, de ott a szerelem volt a kozponti tema.Itt meg tenyleg maga a misszio. a 2. trilogia is ertelmetlen volt ebbol a szempontbol, mivel kb mindenki tudta, hogy mi lesz belole, tehat nagy meglepetesre nem lehet szamitani.
braxa88
ZoliMP
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 566
nagyon ígéretesnek tűnik:effektive itt is tudja mindenki mi lesz a vege, mondanam h ugy mint a titanicnal, de ott a szerelem volt a kozponti tema.Itt meg tenyleg maga a misszio. a 2. trilogia is ertelmetlen volt ebbol a szempontbol, mivel kb mindenki tudta, hogy mi lesz belole, tehat nagy meglepetesre nem lehet szamitani.
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
nagyon ígéretesnek tűnik:www.youtube.com/embed/sC9abcLLQpI/?wmode=opaque
több mint 8 éve
JéBé
7 035
Sausage party, ekkora állatságot nem láttam szerintem életemben. A legjobb értelemben.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Az elmúlt hónapok termései:Pénzes cápa: könnyed esti szórakozás, a körmöm nem rágtam le. Valahogy nem hittem el a sztorit. A gyerek nagyon töketlen volt... 6/10.
Jöttünk, láttunk 3: eszeveszett ordítozás az egész, nincs három egymás után nyugodtan elmondott mondat, eszméletlenül idegesítő volt, és számomra nézhetetlen. Kár érte. 4/10.
Amerika kapitány episode 817.: annyira nem vagyok oda a szuperhősös filmekért és igazság szerint követni sem tudom már, hogy ki kicsoda és ki kivel van. Érdekesen indult, de annyira hosszú volt, hogy képtelen voltam kivárni s elkezdtem tekerni... 5/10.
Free state of Jones: baromira tetszett, főleg eredeti nyelven ugye. Matthew papa - nálam - képtelen hibázni. Lenyomott olyan északi akcentust, hogy csak lestem. Kár a kevés csatajelenetért 😀 9/10.
Angry Birds: kicsit hosszúnak találtam, de tetszett. Az elején lévő jó poénok megfelelő alapot szolgáltattak. 7/10.
13 óra, Bengházi titkos katonái: A sólyom végveszélyben kettő. Hatalmas film, aki nem látta, pótolja! 10/10.
Rendes fickók: a trailer minden poént lelőtt, nagyon laposnak és erőltetettnek tűnt. A korhűség miatt 6/10.
A zátony: inkább le sem írom a véleményem. 2/10.
A legkúlabb nap: óriási vígjáték, nagyon, nagyon jól szórakoztam. 9/10.
Mielőtt megismertelek: életrevalók kettő, plusz Emilia Clarke mimikája és szemöldöke - na meg a szinkronhangja - irritált mint állat, ennek ellenére sírtam. 8/10.
Központi hírszerzés: egynek elment, párszor nevettem, bírom a Sziklát. 7/10.
Függetlenség napja kettő: a pár idiótaságon kívül simán nézhető, 7/10.
több mint 8 éve
Kubo 10/10legalábbis számomra, és remélem sikerül összehozni h megapják az oscart
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Ez az új Batman Unlimited hozta a szokásos maga színvonalat a DC-s animációk között.Amennyire betúlzásnak tűnt az eleje annyira koherens lett az egész.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Azt tuti megnézem mert Roland az osztálytársam volt alt suliban még egyutt voltunk az első statiszta szereplésen 7v 8 evesen..Ritkán jutok moziba ma lenne rá időm de a palackpostát csak kora délután adják az kiesett.nekem nagyon tetszett a Kút, ha anno bejött a Nyomozó, ez is tetszeni fog (remélem 😀)
Mi lehet még értelmes?
az uj Burton film?
esetleg a 7 mesterlövész?
Párommal megyek szerencsére a B Jones nem téma 😊
Janek
Löfli
több mint 8 éve
Ritkán jutok moziba ma lenne rá időm de a palackpostát csak kora délután adják az kiesett.nekem nagyon tetszett a Kút, ha anno bejött a Nyomozó, ez is tetszeni fog (remélem 😀)
Mi lehet még értelmes?
az uj Burton film?
Janek
több mint 8 éve
Ritkán jutok moziba ma lenne rá időm de a palackpostát csak kora délután adják az kiesett.Mi lehet még értelmes?
az uj Burton film?
több mint 8 éve
Ő Domonkos-rendi volt! 😉Juliánusz barát?hvg.hu/kultura/20160927_Decemberben_jon_a_varva_vart_Scorseseeposzez a két jezsuista szerzetes szenved egy idegen kultúrában egy kissé ismerősnek tűnik már nekem régebbről... | A misszió |
empty taxi
yooker
sutianap
több mint 8 éve
Juliánusz barát?hvg.hu/kultura/20160927_Decemberben_jon_a_varva_vart_Scorseseeposzez a két jezsuista szerzetes szenved egy idegen kultúrában egy kissé ismerősnek tűnik már nekem régebbről... | A misszió |
empty taxi
yooker
Aki nem hiszi, annak utánajárnak