Filmek
40 feliratkozó
több mint 8 éve
nekem nagyon tetszett a Hateful Eight, egy-két fejezet volt hosszúra nyújtva, de a párbeszédek hozták a Tarantino szintet 😊 a látvány is fasza volt, fényképezés főleg a külső jeleneteknél volt ütős, belsőnél már volt pár idegesítő beállítás. színészek mind brillíroztak, mondjuk ez elvárható volt, nálam sima 8/10ja meg a zene volt még eszméletlen jó, de ez Morricone-nél alap 😊
több mint 8 éve
Lépcsőházi történetek (Asphalte): www.imdb.com/title/tt4357368Truman: www.imdb.com/title/tt3754940
nem pont olyan alkotások amiket itt szoktatok kibeszélni, de aki szereti az európai filmeket, azoknak mindkettőt bátran ajánlom, nyilván csak eredeti nyelven.
több mint 8 éve
Úgy az 50-70. perc között volt nekem elsőre kicsit vontatott, de utólag azt mondom sok olyan részletre derült akkor fény, ami később fontos.Aljas nyolcasEz így nem rossz, pénteken nézem meg, nem tűnt soknak a 168 perc?
Nagyon véres még Tarantinotól is, egyébként a story jó, a Morricone-zene és az operatőri munka csillagos 5-ös, a karakterek lehetnének jobbak, de a színészek kihozták belőlük a maximumot, a párbeszédek is jók, de nem kiemelkedők.
Összességében 7,5/10
empty taxi
Vrij6
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Aljas nyolcasEz így nem rossz, pénteken nézem meg, nem tűnt soknak a 168 perc?
Nagyon véres még Tarantinotól is, egyébként a story jó, a Morricone-zene és az operatőri munka csillagos 5-ös, a karakterek lehetnének jobbak, de a színészek kihozták belőlük a maximumot, a párbeszédek is jók, de nem kiemelkedők.
Összességében 7,5/10
empty taxi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
nekem jobban bejött mint a visszatérő, ami tulhypolt, kicsit uncsi, vontatott film, 1-2 kiemelkedő jelenettel (az a medve ill indián támadás 😮 )nem én akartam először beírni, de szerintem szörnyű az a film, a medvetámadásig érdemes nézni, majd utána átkapcsolás a Natgeo-ra
ja és Hardy jobb volt mint Leo
braxa88
Iñárritu nálam vagy nagyon beletalál (Korcs szerelmek, Biutiful, Birdman) vagy nagyon mellé (21 Gramm, Bábel, most meg ez)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Aljas nyolcasnekem is bejött. a sztori is jó
Összességében 7,5/10
empty taxi
két részre lehet osztani a filmet, a 2.fele baromi jó. Goggins és SLJ nagyon játszott.
nekem jobban bejött mint a visszatérő, ami tulhypolt, kicsit uncsi, vontatott film, 1-2 kiemelkedő jelenettel (az a medve ill indián támadás 😮 )
ja és Hardy jobb volt mint Leo
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Vasárnap megyek, remélem Csángónál azért jobb lesz... de ez nem hangzik rosszul.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Aljas nyolcasNagyon véres még Tarantinotól is, egyébként a story jó, a Morricone-zene és az operatőri munka csillagos 5-ös, a karakterek lehetnének jobbak, de a színészek kihozták belőlük a maximumot, a párbeszédek is jók, de nem kiemelkedők.
Összességében 7,5/10
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Horrorhoz nem értek, de az It Follows kb uccsó 5 év legjobb horrorja volt a kritikák szerint, az akciófilm kategóriában meg ott volt a Mad Max idén 😛A Valami követ nekem nem jött be, szerintem gyengus, és a kritikák se mentették meg, kb. 15 milliós bevétele volt azt hiszem. Bár a bevétel nem minden, nálam az utóbbi évek kedvenc horrorja a mozikban elég gyengén szereplő The Collector volt, és annak folytatása a The Collection.
Igor
több mint 8 éve
Meghalt Zsigmond Vilmos számos remek film, pl a Szarvasvadász operatőre. Megvan az újév első jelentős halottja. 😕
több mint 8 éve
Szinte teljesen esélytelen, a bevétel 70+%-át már beszedte az elsö 3 hétvége alatt.Jut eszembe Igor,1,4 milliárd körül tart, még meglehet a rekord.
mi a tendencia, mennyi most a prognosztizálható bevétel, így 2 hét után?
Kinek áll a zászló?
Sobri Jóska
kaszo
Ez a hétvége volt 88 millió az USA-ban, és 96 millió a világ többi részén, ezzel tart most 1.51 milliárdnál.
Innen csak esni fog, és mivel vége az ünnepeknek, viszonylag nagy mértékben.. mostmár a domestic 1 milliárd dolláros álomhatár is kérdéses.
Kina nélkül kb 2 milliárd meglesz azért, és Kínával valszeg lenyomja a Titanicot, de az Avatar rekordja esélytelen.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Southpawszeretem a box filmeket és a sportdrámákat is
jó alakítások és a film is elég jól helybe van
nem nagyon van benne újítás, de kiemelkedő alkotás
egy dolog zavart hogy az utolsó meccsen a | mikor kiüti Miguelt | az zavaróan van animálva
9/10
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Meg tobb Jabba 😉SW Rouge One: 2016 dec 16.Azok spin offok, a rouge one az új remény előtt játszódik, a halál csillag tervrajzainak az ellopásának a történetét dolgozza fel, a han solo meg adja magát 😊
SW VIII: 2017 május 26.
Han Solo story: 2018 május 25.
SW IX: 2019
Kérdés: ez mind külön rész?
Vagy mi ez a Rouge One meg a Han Solo story?
Bazzani
peach
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Jut eszembe Igor,1,4 milliárd körül tart, még meglehet a rekord.
mi a tendencia, mennyi most a prognosztizálható bevétel, így 2 hét után?
Kinek áll a zászló?
Sobri Jóska
több mint 8 éve
SW Rouge One: 2016 dec 16.Azok spin offok, a rouge one az új remény előtt játszódik, a halál csillag tervrajzainak az ellopásának a történetét dolgozza fel, a han solo meg adja magát 😊
SW VIII: 2017 május 26.
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
SW Rouge One: 2016 dec 16.SW VIII: 2017 május 26.
több mint 8 éve
Jut eszembe Igor,mi a tendencia, mennyi most a prognosztizálható bevétel, így 2 hét után?
Kinek áll a zászló?
több mint 8 éve
deadline.com/2015/12/star-wars-box-office-compares-biggest-all-time-films-adjusted-inflation-1201673871/érdekes számok
több mint 8 éve
Lehet, de itt most kovács patrícia és gryllus dorka elvitte a showt. Kulka meg csak a szokásos 😊Félvilág - legjobb magyar film a vizsga óta szerintem. Brilliáns színészi játék a két főszereplőtől, következetes történet vezetés, jó rendezés jellemzi. Ugyan lehet tudni mi lesz a vége, de akkor sem lehet unatkozni közben, a feszültséget fent tudja végig tartani. Az újabb és újabb infók adagolásai is jól vannak időzítve. Nem is értem miért tévére gyártották, ennél sokkal silányabb magyar alkotások mennek moziba.Döbrösi Laura még lehet valaki 😊
peach
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi
17 193
Félvilág - legjobb magyar film a vizsga óta szerintem. Brilliáns színészi játék a két főszereplőtől, következetes történet vezetés, jó rendezés jellemzi. Ugyan lehet tudni mi lesz a vége, de akkor sem lehet unatkozni közben, a feszültséget fent tudja végig tartani. Az újabb és újabb infók adagolásai is jól vannak időzítve. Nem is értem miért tévére gyártották, ennél sokkal silányabb magyar alkotások mennek moziba.Döbrösi Laura még lehet valaki 😊
peach
több mint 8 éve
Horrorhoz nem értek, de az It Follows kb uccsó 5 év legjobb horrorja volt a kritikák szerint,...Nehezen tudom védeni ezt az álláspontot. Egy ócska Kör-utánzatnak mondanám | (persze most videó megnézése helyett máshogy lehet az átkot megszerezni) | .
Igor
több mint 8 éve
Félvilág - legjobb magyar film a vizsga óta szerintem. Brilliáns színészi játék a két főszereplőtől, következetes történet vezetés, jó rendezés jellemzi. Ugyan lehet tudni mi lesz a vége, de akkor sem lehet unatkozni közben, a feszültséget fent tudja végig tartani. Az újabb és újabb infók adagolásai is jól vannak időzítve. Nem is értem miért tévére gyártották, ennél sokkal silányabb magyar alkotások mennek moziba.
több mint 8 éve
az It Follows nem rossz, de amikor bekerül a mozikba egy AKASZTÓFA és azon meg imádkozni kell hogy a Creed(!!!!) bekerüljön akkor ott komolyabb gondok vannak mint hogy Marvel/SW franchise-ban hoznak menetrend szerűen filmeketez mondjuk már a hazai filmforgalmazás hibája, nem a hollywoodié 😊
Negritis
több mint 8 éve
Nem a franchise-ositas zavar.. az, ha nem tetszik oda magukat, és unalmas/gyenge történetet akarnak eladni.egyelőre nagyon ezt érzem, remélem ahogy vége a trilógiának, kezdenek majd valamit azokkal a szálakkal, melyek ténylegesen bővítették és tették azzá a Star Wars univerzumot, ami, mint pl. a KOTOR vagy a Jedi Academy
Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
csak megjegyzés, de a Marvel is a disney-éezért is van az hogy Tony Stark nem iszik/szivarozik annyit amennyit kéne
az SW-hez pedig nem csak egy univerzum volt, a disney pedig úgy döntött épít egy sajátot ami kicsit visszás lehet mert én Revan filmeket nagyon szivesen láttam volna
az It Follows nem rossz, de amikor bekerül a mozikba egy AKASZTÓFA és azon meg imádkozni kell hogy a Creed(!!!!) bekerüljön akkor ott komolyabb gondok vannak mint hogy Marvel/SW franchise-ban hoznak menetrend szerűen filmeket